Jump to content
Juoksufoorumi.fiElwood

Jäsenet
 • Content Count

  690
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

Elwood last won the day on June 4

Elwood had the most liked content!

Community Reputation

710 Excellent

1 Follower

About Elwood

Converted

 • Coopperi
  2990 (2009)
 • 10km
  43:49 (2014)
 • Puolimaraton
  1:39:47 (2018)
 • Maraton
  3:37:48 (2015)

Recent Profile Visitors

1 708 profile views
 1. Elina jätti homman kesken. Pummi ja jo alkumatkasta telottu polvi veivät voiton. Mutta sitkeä on!
 2. Ja korjataan sen verran, että Lari sai huollon Hautajärvellä Härkösen huoltoautosta. Joten huoltoenkka jäi tekemättä.
 3. Kyllä Elinakin sanoi tulevansa maaliin vaikka ei aikarajan puitteissa perille ehdikään. Siinä sitä on asennetta vaikka muille jakaa.
 4. Lunta ei ollut juurikaan, vettäkin enää vähän. Mutta olihan siellä märkää, satoi alusta alkaen, pari pientä taukoa. Itse heitin lipat juuren päältä 47km kohdalla ja kylki murtui. Hetken pystyi vielä juoksemaan alkushokin jälkeen, mutta muutaman kilsan kuluttua realiteetti iski ja DNF Oulankaan, oli kyllä loppua kohden aika tuskainen 9km. Itse kävin jemmailemassa vettä/energiaa normihuoltoihin, joillakin oli huoltoautot matkassa, ja hyvät olikin, sain keskeytyksen jälkeen oluen kouraan. Kärjessä menevällä Larilla ei ole mitään jemmaa Hautajärvellä, joten nähdään KK-historian nopein kääntöpaikan huolto. Toivottavasti ei kostaudu.
 5. Pallukkaseuranta pe klo 14 alkaen: http://www.tulospalvelu.fi/gps/2020nutskk/
 6. Pistetään kuukausi pakettiin vaikka huominen onkin vielä jäljellä, ennustan sinne tukevaa krapulaa, joten taitaa mennä sauvakävelyksi. Toukokuu oli hyvä kuukausi. Viimeiset 3 kuukautta ovat olleet hyviä kuukausia. En ole juuri ehjempää 3 kuukauden jaksoa rekisteröimäni 12v aikana tehnyt kuin mitä nyt. Viimeisen 3kk kilsat on päälle tonnin, 295, 350, 366. Ja mielestäni tekeminenkin on ollut suht järkevää. Tällä viikolla on jo selkeästi himmailtu 46km pääosin kevyesti. Viikko sitten vedin extempore puolikkaan radalla, ihan ok 1:43:45, ei kyllä ollut lopussa mitenkään liian kevyttä. Sykkeet oli vielä enemmän kallellaan aerobiselle kuin anaerobiselle, joten ihan ok. Mutta ei nyt vielä ihan 3:30 kunnossa. Ensi perjantaina startataan pienellä ryhmällä Karhunkierroksen perusmatkalle, mikäli viime hetken flunssatkin pysyvät poissa. Lumet on siihen mennessä sulaneet, mutta märkäähän siellä vielä on. Tulvahuippu meni ja toivottavasti ehtii tilanne parantua jonkun verran tämän hetkisestä, nyt siellä on paikoitellen kahlattavia pätkiä. On mielenkiintoista nähdä miten menee viime vuotiseen kisaan (30:12) verrattuna, kunto on hyvä eikä tosiaan näin ehjää jaksoa ole ollut ennen mitään ultraa aikaisemmin. GPS-seurantakin löytyy, joten pallukoita voi sitten tuijotella, jos ei mitään vielä tyhmempää tekemistä keksi ensi viikonloppuna.
 7. Pari merkintää löytyy kalenterista, 2016 5070m ja 2018 5000m eli siellä jossain 5 tonnin hujakoilla se on.
 8. Elwood

  Suunto Ambit3

  Oma laite tyhjensi viikolla yön aikana akun 100% -> nollaan yön aikana. Tein sitten samalla 5 napin resetin laitteelle ja laitoin ilmanpaineet kohdilleen. Nyt on kertonut ihan järkeviä viimeisillä lenkeillä myös korkeuden osalta.
 9. Elwood

  Suunto Ambit3

  Kerran vaihdoin takuuseen ja puolen vuoden jälkeen taas paskana. Itse olen ollut korkeudessa 32-64km viimeisen vuoden.
 10. Elwood

  UTMB 2020

  Nimenomaan "paikkeilla", ranskalaisen täsmällisesti ilmoitettu "We think that we will be able to communicate a decision concerning the 2020 UTMB Mont-Blanc® around May 20th"
 11. Pikkulinnut ovat kertoneet, että huomenna tulee lopullinen peruutusilmoitus myös perusmatkan osalta.
 12. Älä nyt viitti, sehän on näistä ainoa kunnon haaste 🙂
 13. Kuukausi taas takana. Harjoittelu sujuu, mutta kisojen suhteen onkin sitten hieman sumuista. Oliskohan se Vaarat 130K sitten UTTF-kiertueen kisoista ainoana mahdollisuuksien rajoissa. Tässähän olisi hyvä sitten käydä niistämässä se 3:30 elokuussa, jos jossain silloin maratoneja juostaan. Paitsi ensin ajattelin käydä hölmöilemässä KK perusmatkan omatoimisesti kesäkuun aikataulun mukaisesti. Huhtikuussa tuli kilsoja mukavasti 350, jättärilläkin tuli pyörittyä jonkun verran, muuten oli aika perusmättöä. Ylipäätään alkuvuosi on sujunut paremmin kuin kertaakaan sitten 2013, onkin aika sopivaan saumaan sitten tulossa kausi ilman kisoja. Laita @Seppo otsikoksi "Vaarat 130km kanttaamatta", eiköhän siinä ole riittävästi tavoitetta tälle vuodelle.
 14. Voihan se olla, mulla ei ole Ambit mitannut korkeutta enää pariin vuoteen. Isoilta pojilta oon kuullut tuon lukeman ns. varmana tietona.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy