Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Elwood

Jäsenet
 • Content Count

  655
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Elwood last won the day on May 30

Elwood had the most liked content!

Community Reputation

602 Excellent

1 Follower

About Elwood

 • Syntymäpäivä 17.01.1965

Converted

 • Coopperi
  2990 (2009)
 • 10km
  43:49 (2014)
 • Puolimaraton
  1:39:47 (2018)
 • Maraton
  3:37:48 (2015)

Recent Profile Visitors

1 528 profile views
 1. Mun koirankusetuskävelyt oli reipasta kävelyä nuuskinnan ehdoilla, 6km päivä, tarkennettakoon tämän verran.
 2. Vähän nuorempana juoksin maratonin 4h pintaan koirankusetuskävelyillä HCM:ssä. Vuoden juoksukilsat oli n. 60km kesä-heinäkuulta. Ja maraennätys on 3:37 ja aika paljon enemmän on juoksukilsoja tehty alle 4h aikoihin. Että kyllä se kävely on ihan hyvää liikuntaa.
 3. Vahva veikkaus, että Tomi, Vesala ja Kauraharju tulee kaikki alle 28h
 4. No jaa, ovat edellä Purolan viimevuotista palluraa, joka saavutti maalin ajassa 27:46. Eli kyllä sieltä vielä voi hyvin tulla.
 5. Laihorinne/Lassheikki ehtii, jos pitää yhtä hyvää vauhtia kuin Kaija Järvi viime vuonna tuosta kohdasta. Kaksikon Vanninen/Jokitalo osalta taitaa olla minimaaliset mahikset.
 6. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan "Eetulla nilkat pyörineet lumen alle oleviin juurakoihin"
 7. Siis kyllähän voi maksaa konsulttipalkkioita toimijoille ja firma tekee turskaa. Ja lopuksi konkkaan ja uusi yritys pystyyn. Helppoa ja vaivatonta.
 8. Äläpä vittuile. Baltsu on paperilla tosi kova.
 9. Ei ole kovin hyvää mainosta trendikkäälle polkujuoksulle, että tuommoiset puolikuolleet papparaiset horisee omiaan televisiossa. Joku yläikäraja pitäisi laittaa kisoihin. Ehkä 35v.
 10. Viimeisellä kahdella kerralla on lyöty tuoppi kouraan maaliviivalla. Tilaamatta.
 11. On kyllä mahtava formaatti ja oli hieno tunnelma. Toivottavasti en paljon häirinnyt huonoilla jutuilla kanssakilpailijoita. Omalta osalta meni tosiaan yläkanttiin odotuksiin nähden, lonkka kiristi ekalla kierroksella huolella, mutta ei levinnyt kuitenkaan viiltäväksi selkäkivuksi, joka on ollut suurin ongelma muutaman viimeisen viikon aikana. Muutkin tuntemukset selässä vähenivät mitä pidemmälle matka jatkui. Siirtyminen tielenkille huolestutti, mutta vauhti tuolla oli niin kevyt, että kunnon iskutusta ei syntynyt ja siksi varmaan ei ongelmia tullut. Pientä pehmeyttä oli lopussa, koska 18. kierrokselle oli lähtölupa, mutta lopetin siihen. Edellinen kierros meni ajassa 58:20 eli ehkä siihen vielä olisi pystynyt kierroksen runttaamaan alle tunnin. Nyt kun ei sitä tiedä, on pakko mennä toistamiseen.
 12. https://yle.fi/urheilu/3-10971889
 13. Itselleni se ei ollut "vain", mutta ymmärrän toki näkökulmasi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy