Jump to content
Juoksufoorumi.fiElwood

Jäsenet
 • Content Count

  696
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  4

Elwood last won the day on June 4

Elwood had the most liked content!

Community Reputation

761 Excellent

1 Follower

About Elwood

 • Syntymäpäivä 17.01.1965

Converted

 • Coopperi
  2990 (2009)
 • 10km
  43:49 (2014)
 • Puolimaraton
  1:39:47 (2018)
 • Maraton
  3:37:48 (2015)

Recent Profile Visitors

1 759 profile views
 1. No niin, heinäkuu taputeltu. Ihan mukava kuukausi, kilsoja kertyi reilu 340km ja jotain ihan järkeviäkin harjoituksia maratonin juoksemista ajatellen. Tonneja sekä pari kymppiä radalla, nautinnollisempi näistä Forssassa 16.7 juostu ratakymppi, jossa mentiin @Ultra-Mailerin kanssa samassa letkassa. Vähän ajattelin, että tulee viimeisellä kierroksella ohi, mutta taakse jäi, tuskin enää ensi kerralla. Aikaa kymppiin meni 46:34, ihan ok, mutta ei mikään all out. Vaan tuskin se aika tuosta minuuttia enempää tippuu. Ihmetyttää miten sitä reilu 5 vuotta sitten on juossut omatoimisesti 44 minuutin kymppejä, sula mahdottomuus päästä enää noihin aikoihin. Tuusulan juokseminen 8.8 on edelleen mietinnässä. Loppukuusta oikean jalan hamstring on alkanut vaivata, viime vuonna vasemman takia olin alkuvuodesta telakalla, se on nyt täysin kunnossa, mutta näköjään siis hypännyt toiseen jalkaan. Pitkiä lenkkejä ei ole turhan paljon takana, joten en tiedä mitä järkeä sinne Tuusulaan on lähteä jalkaa rikkomaan, mutta katsotaan nyt. Periaatteessa pitäisi olla enkkakunnossa (3:37:48), mutta ans kattoo nyt. Pari viikkoa enemmän valmistautumisaikaa olisi ollut tarpeen. Ja enemmän kiinnostaa se Vaarojen selvittäminen kerrankin kunnolla. Ota tuosta nyt selvää. Mutta edelleen siis ehjin vuosi 2012 jälkeen, toivotaan että sama tahti jatkuu.
 2. Elwood

  Polar Grit X

  Yhdistin tänään H10 Grittiin. Kolme kertaa käynnistin harjoituksen Mattojuoksu -profiililla ja joka kerta laite boottasi itsensä alle minuutti aloituksesta. Poistin H10:n ja sen jälkeen toimi normaalisti, katotaan auttaako päivitys tähän.
 3. Eipä tänne näköjään paljon raportoitu Karhunkierrokselta. No, sehän meni vituiksi. Jossain 47km paikkeilla parhailla neulasbaanoilla paljaan juuren päältä jalat alta ja kunnon mälli käsivarren päälle ja vasemmalta puolelta kylkeen hiusmurtuma. Pari kilsaa pystyi hölkkäämään, mutta sitten vamman laatu alkoi tulla selväksi ja raatotaksi Oulangasta 56km kohdalta. Sinänsä harmi, koska olin edellisen vuoden vauhdissa raskaalla reitillä ja tuntuma oli huomattavasti vahvempi. Mutta ehkä henkisesti helpompi lähteä taas ensi vuonna, kun jäi loppumatkan "miks lähdin"-kiroilut väliin. Seuraavat 2 viikkoa meni levätessä ja hiljakseen kävellessä, mutta juhannuksen jälkeen pystyi jo aloittamaan kevyen juoksun eli juoksutaukoa tuli lopulta vain 2,5 viikkoa. Siihen nähden kesäkuulle ihan ok kilsat 165. Elättelen tässä vielä toiveita maratonin juoksemisesta elokuussa Tuusulassa kohtuulliseen aikaan ja siksi pitäisikin varmaan alkaa viritellä reippaita lenkkejä, kuntopohja kuitenkin kaiken järjen mukaan on ihan ok. Mutta katson lähempänä onko realistisia mahdollisuuksia ja vähän kelin mukaan myös, helteellä on tällä kropalla turha lähteä yrittämään.
 4. Voi vittu, eikö tää lopu ikinä, kohta jo toinenkin yöuni pilalla. Mutta siis ihan helvetin sitkeetä vääntämistä Katilla. Iso nippu kovia äijiä taklattu kuutamolle, enää Suomen kovin sinnittelijä tulppana. 33h siihen tarvittiin, oli kyllä hienoa vääntämistä. Onnittelut molemmille.
 5. Tuosta vielä Larin rapsaa:
 6. Elina jätti homman kesken. Pummi ja jo alkumatkasta telottu polvi veivät voiton. Mutta sitkeä on!
 7. Ja korjataan sen verran, että Lari sai huollon Hautajärvellä Härkösen huoltoautosta. Joten huoltoenkka jäi tekemättä.
 8. Kyllä Elinakin sanoi tulevansa maaliin vaikka ei aikarajan puitteissa perille ehdikään. Siinä sitä on asennetta vaikka muille jakaa.
 9. Lunta ei ollut juurikaan, vettäkin enää vähän. Mutta olihan siellä märkää, satoi alusta alkaen, pari pientä taukoa. Itse heitin lipat juuren päältä 47km kohdalla ja kylki murtui. Hetken pystyi vielä juoksemaan alkushokin jälkeen, mutta muutaman kilsan kuluttua realiteetti iski ja DNF Oulankaan, oli kyllä loppua kohden aika tuskainen 9km. Itse kävin jemmailemassa vettä/energiaa normihuoltoihin, joillakin oli huoltoautot matkassa, ja hyvät olikin, sain keskeytyksen jälkeen oluen kouraan. Kärjessä menevällä Larilla ei ole mitään jemmaa Hautajärvellä, joten nähdään KK-historian nopein kääntöpaikan huolto. Toivottavasti ei kostaudu.
 10. Pallukkaseuranta pe klo 14 alkaen: http://www.tulospalvelu.fi/gps/2020nutskk/
 11. Pistetään kuukausi pakettiin vaikka huominen onkin vielä jäljellä, ennustan sinne tukevaa krapulaa, joten taitaa mennä sauvakävelyksi. Toukokuu oli hyvä kuukausi. Viimeiset 3 kuukautta ovat olleet hyviä kuukausia. En ole juuri ehjempää 3 kuukauden jaksoa rekisteröimäni 12v aikana tehnyt kuin mitä nyt. Viimeisen 3kk kilsat on päälle tonnin, 295, 350, 366. Ja mielestäni tekeminenkin on ollut suht järkevää. Tällä viikolla on jo selkeästi himmailtu 46km pääosin kevyesti. Viikko sitten vedin extempore puolikkaan radalla, ihan ok 1:43:45, ei kyllä ollut lopussa mitenkään liian kevyttä. Sykkeet oli vielä enemmän kallellaan aerobiselle kuin anaerobiselle, joten ihan ok. Mutta ei nyt vielä ihan 3:30 kunnossa. Ensi perjantaina startataan pienellä ryhmällä Karhunkierroksen perusmatkalle, mikäli viime hetken flunssatkin pysyvät poissa. Lumet on siihen mennessä sulaneet, mutta märkäähän siellä vielä on. Tulvahuippu meni ja toivottavasti ehtii tilanne parantua jonkun verran tämän hetkisestä, nyt siellä on paikoitellen kahlattavia pätkiä. On mielenkiintoista nähdä miten menee viime vuotiseen kisaan (30:12) verrattuna, kunto on hyvä eikä tosiaan näin ehjää jaksoa ole ollut ennen mitään ultraa aikaisemmin. GPS-seurantakin löytyy, joten pallukoita voi sitten tuijotella, jos ei mitään vielä tyhmempää tekemistä keksi ensi viikonloppuna.
 12. Pari merkintää löytyy kalenterista, 2016 5070m ja 2018 5000m eli siellä jossain 5 tonnin hujakoilla se on.
 13. Elwood

  Suunto Ambit3

  Oma laite tyhjensi viikolla yön aikana akun 100% -> nollaan yön aikana. Tein sitten samalla 5 napin resetin laitteelle ja laitoin ilmanpaineet kohdilleen. Nyt on kertonut ihan järkeviä viimeisillä lenkeillä myös korkeuden osalta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy