Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Hiihtoniilo?

Jäsenet
 • Posts

  1 047
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Hiihtoniilo?

 1. Mt pyöräavaus 37K 1'28 25,5kmph 128bpm. Onneksi en mennyt juokseen painoi pari edellist juoksua. Tämä onnistui kyllä. Vanha 1985kilpa cresent käytössä.
 2. 9,75K 55min Ahtialanjärven kierto.
 3. Klo 06,30 4,6km 5'24/k ennen etätyöpalaveria. Rasittunut oikea polven alapuoli metsätöistä 6 päivänä ett oli vähän sellaista taas puolivillasta vk.ta olevinaan kun piti säästellä paikkoja. Kyll täss toipuu kun ei pölliä tee ja alkaa taas juokseen vaan se o helppoo.
 4. Sahasin traktorikuorman klapeiksi moottorisahalla ja heitin ne kasalle oittaan halkoholistin jatkokäsittelyä. Mutta sen pidemmälle en jaksanut. 4 tankillista 45min tankki ja heitot yht 4'30min.
 5. Se o hyvä aloittaa Tommosella 200m radalla. Taitaa meillä olla nyt hiihtokausi tässä. Itse ihmettelen miksi joku valittaa ett 1km tykkilumirata on liian lyhyt. Niille sanon ett lisää vauhtia ni alkaa 1K rata tuntuun loputtoman pitkältä. Kukaan 400m juoksija tuskin sanoo sen matkan olleen liian lyhyt...
 6. Piti tulla tästä muutenki lepopäivä...tuliki pakkolepoa. Nappasi ruokailun jälkeen kävellessä astuin hiukka vinoon ja vasempaan pohkeeseen kramppi. En tiijä kosteen kelmeet kelit, pikkasen kylmää ja en ole edellisten päivien tuntien jalkojen päällä olossa varmaankaan tarpeeksi suolatasapainoa ylläpitänyt ja oli se Pirkkakin. No Diasporalia ts magnesiumii hain nyt. Pikkusen lämpötyynyllä yritän saada kuntoutuun. Mulla on kerran ihan suunnistusrasteilla kun otin loppukiriä tullut takareisikramppeja, tää nyt tullut on uusi tuttavuus 😎
 7. 12453 askelta metsässä kaikenmoista parisentuntia tai yli tuulenkaatojen sahausta pikkusen ja rajanaukaisua ojapenkkaraivuuta. Hiukan vieläkin painaa lauantainen pirkanhiihto täss kohta kuuskymppinem ei palusu niinku nuorena. Päivällä kuitenkin liikkeellä aika kivasti.
 8. Palauttelua. Kävelin metsiä 12455askelta ja tein myös muutaman tuulikaadon ja huomenna haetaan ne kotimarkille. Sen verran painavia tukkipuita että en jaksa oikein itse nostaa kyytiin. Täytyy ottaa kaverin konevoimaa avuksi. Katselin ett mulla on pöheikköraivattavaa Marttusenmäen saralla huomenna, josko tässä olisi huomenna palautunut ett jaksaa paahtaa taas metsässä.
 9. Täällä siirryin Vammalan Suodenniemen ja Noormarkun kautta Karijoelle kun o palautuspäivää. Vedän tässä hiukka henkeä töistä ja pidän pari päivää lomaa. Tänään linjasin gps.llä rajaa avasin kun sain Stilhin pelittään. Huomenna taitaa tulla raivuusaha päivää, katsotaan.
 10. Niinisalon varuskunnasta vapaan hiihtoaJämille ja siellä 10,18,10km kiemurat yht 54K. Heräsin klo0340 en ehtinny paljon aamupalaa nauttia kun piti mennä bussille. Raskas reissu oli, kun oikeesti rupes painaa siin jo27km kohdalla. Luisteluhiihtobaana oli töyssynen ja oli vaikeeta. Hienoa ett järjestettiin, nyt on vain niin ett kun lajia ei ole treenannut ja ehtinyt tankata kun oli eilen ni energiavaje tuli jäämättä. Kannoin yhden leivät ja juomaa sekä enrrgiapatukkaa. Maaliin pääsin ja se oli pääasia.
 11. Lepo kunnon kasvattaa. No töiss klo 18 laitoin sukset autoon ennen auringonousuu lähtö Niinisalon varuakuntaan josko sitä hiihtotaitoo olisi ja lunta löytäisin RetkiPirkkaan PK treenillä olisi mieless. Tuo nilkkani kunto hiukan arvoitus.
 12. Liikuin poluilla jotain 7´13/K 6,6KM . Oli lunta paikoin sohjoa mutta kuusikon alla ei juuri lainkaan.- Suunnistuskengät kastui läpi ja lopun tulin luuvalolla.
 13. Joo matolle menossa ehtoolla jos menis hiljaa tunnin en tiijä pystynkö? Ilmoittauduin Retki Pirkkaan lauantaille ihan Tahko Pihkala kuntoilupohjilla vaikka en hiihtänyt olenkaan. Vapaalla tarkoitus mennä.
 14. Toiset lommailee toiset taas ej. Kokouksesa menee töistä suoraan ehtoo niinnotta parantelen akillesta ts nilkkaa.
 15. En päässy valossa töistä. Kävin testaan nilkkaa Cooperin verran 12kmph mattoasetuksella 2400m. Vasen nilkka on kipeä ei pääse mihinkään taidan aloittaa pyöräilyä tms ja ottaa tulehduskipulääkkeen. Kävelin 1K päälle. Noh parempi ku ei mittään pittää parantaa vaivaa nyt ett saan kuntoon. Toi väänty kun luistelin railoon lauantaina.
 16. Menin hiihtään Pertsaa treeni epäonnistui kun suksi jääty 0C ja olis pitänyt ottaa pitopohja. No 8K ja 43min riitti ennekuin tulin pois. Vasen nilkka taisi vääntyä retkiluistellessa täytyy kuntouttaa se tässä.
 17. Hiihtoa Hakkarin 0,9km ladulla 41'53 10,56km nousua 283m Pertsaa. Hyvä mäki intervalli kun mäki 10krt ylös. Kroppa ihmettelee mitä tämä laji on. Koetan säästää jalkoja nyt hiukka. Ehkä huomenna PK Pertsalla kanssa jos viittii mennä tahkoon ainakin osan tota baanaa. Luistelin Höytämöjärvellä reilun kympin päälle.
 18. Hakkarista hiihtopohjaa kohti Pirkkalaa ja siitä Siislammin laavulle josta rantaa ja pakettipeltoa myöden Ainaskorventielle. Ainaskorventiellä juoksin 1km minulle kovaa elikkä n 4´40/K rennosti elikkä 1k kehittävä osuus jonka jälkeen metsäpolkuja takasin Hakkariin. 1'04" 9.62Km 6´42/K . Pakkasta n 10...12C. Eilen PK lenkillä temmoin viitisen täysivauhtista ylämäkivetoa ehkä nuo painoi hiukan, suhjty hyvä lenkki. Täytyy koettaa hyädyntää nää korkeapainekelit ja se ettei lumija jää liikoja haittaa. Paikoin latupohjalla joutui meneen ojia myöden kun oli jäätä. Luontohavaintoja ei tänään ollut, niinkuin eilen näin ja kuulin pyyn.
 19. Komee aamu. Hakkarin laavulentti 6,6K 46'22 7´02/k aloitti hernesoppapäivän kivasti. Stava näyttää tasainsen vertailuvauhdiksi 5´51/K sen kavuttu poluilla mäkee.
 20. Jahas, oli niin hieno aurinkoilma että menin Hakkariin Birgitanpolulle ennen töitä ja juoksin Siisvuoren päälle ja takasin vakiokivikkopolkulenkin 8.12K 57´10 7´01/K. Eilinen lepopäivä auttoi ja tämä oli hyvä kehittävä treeni. Huomaan että koko tämän alkuvuoden kun on laittanut töppöstä toisen eteen on tapahtunut kehitystä ts jos tässä 57v kehityksestä voi puhua. Olen juossut tämän lenkin 15 kertaa ja tämä oli 4. nopein Sarva nastarit alla, paikoin jäätä löytyi vielä mettästä mutta vähän sitä oli. Koetin kirjautua tänne FB kautta ja tohon tulikin mun nimeni, no parempi käyttää vanhaa nimimerkkiä. En tiedä saako tähän yhdistettyä kuvaa tähän nimimerkkiin-
 21. Tänään tuli levättyä ja tankattua oike hyvin kokousehtookin. Kattellaan josko huamen toisi vireemmän olon ja reenipäiwänkin...
 22. Oli kokous Hakkarissa niin muodoin menin hiihtään tasaria 6K lyhyelle tykkilumibaanalle n 30mim. Oli nk parempi kuin ihan lepoo. Tais olla tän kuun eka ja samalla vika hiihto ei kiinnostanut tasatyöntö likaisella lyhyellä ladulla.
 23. Piti mennä Hakkarista Paarenmaan tien lenkki, mutta oli niin liukasta, ett totesin sen mahdottomaksi ja tein uuden reittisuunnitelman. Menin hiihtolatua Hakkarista Asemakylään ja sieltä sitten Kuljun kautta hyvää kevlaria, joka oli hiekoitettu, takaisin. Viimeisen kilsan otin loppunoston 5'24/K yht 15K 7'02/k keskieteneminen. Ei niin helppoo koska täytyi köpötellä alku liukkaalla.
 24. Jahas . Läksin suunnistuskamoissa Birgitan polulle juoksemaan. 59' 7,2K elikkä n 8min/k. Tänään oli tässä helkatin hämäläiskivikkomaastossa sateinen päivä 3C mutta tarkeni ja tunnissa kyllä läpikastui jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Alkaa olemaan varmaan taas pohjavesivarannotkin OK.
 25. Lankutus tuhoo selän se on huono liike. Täälläki satoi kyllä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy