Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Hiihtoniilo?

Jäsenet
 • Content Count

  981
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hiihtoniilo? last won the day on February 4 2018

Hiihtoniilo? had the most liked content!

Community Reputation

1 412 Excellent

About Hiihtoniilo?

 • Syntymäpäivä 29.09.1962

Profile Information

 • Asuinpaikka
  Lempäälä

Converted

 • Coopperi
  5K 21.26 (2016) 2940m(2011) 3620m (1982) 3000m 9.06 1000m 2.46 17v.
 • 10km
  45:26 HelsinkiMidNight;45:46 Pyynikkijuoksu 2015; 43:10 Helsinki Midnight Run 2014
 • Puolimaraton
  1.46.11 Pyhtää 1:43:41 '14 Hml Var.1. 38:38 2010 Pk-juoksu Hki , 1.38.28 (2008) Turku PN
 • Tavoite
  Hyvä kunto ja iloinen mieli

Recent Profile Visitors

1 239 profile views
 1. Juu ylikuntotilan ymmärtää parhaiten sen tilan itse karmeudessaan kokenut ja nähnyt. Olen sanonutkin, että ihmisen psyyke kestää kaksi kuormaa ja kovaa vastusta, mutta kolmas samanaikainen vastoinkäyminen voi murtaa psyykkeen. Yksi tekijä harvoin, mutta jos urheilun ja työn sekä joku kolmas on epäbalanssissa samanaikaisesti voi helpommin johtaa ylikuntoon. Yksi muuttuja on ikä, vaitettavasti kun ikää alkaa tulla ei palaudu ennää niinkuin kaksikymppisenä palautuu.
 2. Niin luistelu joss mikä on myös tekniikkalaji. Minäkin katson pikaluistelua ja myöa ostin luistimet se on hieno laji.
 3. Siis siellä ei tarvita lisäporukkaa sitä kyll riittää. Minusta reitti oli hiukan hitaampi kuin viimevuonna mutta totta sitä puisto alamäkeä ei pimeydessä oikein jäänyt kaipaamaankaan.-
 4. Juu en arvostele pätkän vertaa jos on ollut taktiikkajuoksu, niin loppu tultu sitten tuhatta ja sataa. Tuolla kun mentiin mitaleita kait jahtaan, ei aikaa. Sinäsä siitä vaan viivalle koettaan, minä pääsen vain reilun kilsan tossa ajassa nykyään. Hassua kun ennen naureksin 3000m Cooperitulokselle mutten kauheesti sitte enää...
 5. Meidän Lempäälän Hauralan kylän kuntohirmu on näemä tehnyt hyvää parannusta viimevuodesta. Onnittelut kaikille mukana olleille. Hauralan omakotiyhdistys saisi muistaa Markoa vaikk treenipaidalla!
 6. Uskon kanssa ett venyttely nopeuttaa. Minulla se jossa noustaan kahdella jalalla rapussa varpaille ja laskeudutaan alaspäin venyttäen tuota jumissa olevaa lihassysteemiä. Sinänsä lihassysteemin jumi ennemminkin tuo tila on....minulla on kuntoutuksessa tehdyt tukipohjalliset koska nilkan nivelsiteet löysät aiheuttaen tuota vaivaa.
 7. Tasapaksu jumitus auttaa tiettyyn tasoon asti jollei mee yli. Se tason yli täytyy lyödä joskus löylyy tosin sun matkas on tosi jauhajan.
 8. Lätsäpekka ainaskin tiettävästi juoksi aikonaan työmatkansa .....mut triippuu lähtökohdista jos kunto on huono esim cooper alle 2500 täytyy lähteä rakentaan esim pyöräilyn kautta peruskestävyys pohjaa kuntoon.
 9. Juu muistan kun tuli upouudet Muovi Gulf asemat yksi tonne Hesatien varteen. Muovi oli silloin uusi materiaali käytiin sitä muovista huoltoasemaa pyörillä katsomass. Ei ollut ennen nähty muovimateriaalia ollenkaan silloin sanottiin että se on ikuista. Tosiassa UV säteily teki aikas nopeesti tehtävänsä söi kirkkaat värit rakennukesta pinta muuttui. No onhan se siellä vieläkin kyllä. Muovia käytetään nykykengissä enemmän kumihan on paljon kalliimpaa....
 10. En tiedä kuin Mutu joka on yleensä paras tuntuma että tosiaan muovit kovenee vanhetessaan. Mulla kokemusta juuri samastaparista. Joka toinen vuosi syytä vaihtaa. Siksi juoksijan on vaihdettav a suht. tihkuun kenkiä jos ei ole ihan keiju. Toisaalta silloin kun mennään lujaan ei tarvita vaimennusta mutta perusjauhuukengät pitää olla kunnossa.
 11. Käsikirjan mukaan reenaa kute maralle mut jätä juoksematta on varmasti järkevää ratakisojen kannalta. Jos ei oo ihka poikanen vie henk. Ja fyysinen recover prosessi turha paljon aikaa ja tuloskuntoo jota radalla tarvitaan. Syksystä sill ei oo ni väliä.
 12. En hakenutkaan aloituksella mitään muuta kuin kyselin onko monikin menossa palstalaisista SM kisaan. Joku ymmärsi että avaukseni oli joku tiedote SM kisaan siitä ei pätkääkään ollut tietenkään kyse. Minusta reitti oli sykkyrä ja vaativuus tuli siis juoksutekniikan hallinnan kautta vaihtelevalla alustalla. Sinänsä ei mäistä tai pehmeestä suosta. Sanoivat olevan kansainvälistämeininkiä. Ihan hieno ettei aina ole pururataa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy