Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hiihtoniilo?

Jäsenet
 • Posts

  1 047
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hiihtoniilo? last won the day on February 4 2018

Hiihtoniilo? had the most liked content!

About Hiihtoniilo?

 • Syntymäpäivä 29.09.1962

Converted

 • Tavoite
  Hyvä kunto ja iloinen mieli

Recent Profile Visitors

1 511 profile views

Hiihtoniilo?'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,9k

Reputation

 1. Mt pyöräavaus 37K 1'28 25,5kmph 128bpm. Onneksi en mennyt juokseen painoi pari edellist juoksua. Tämä onnistui kyllä. Vanha 1985kilpa cresent käytössä.
 2. 9,75K 55min Ahtialanjärven kierto.
 3. Klo 06,30 4,6km 5'24/k ennen etätyöpalaveria. Rasittunut oikea polven alapuoli metsätöistä 6 päivänä ett oli vähän sellaista taas puolivillasta vk.ta olevinaan kun piti säästellä paikkoja. Kyll täss toipuu kun ei pölliä tee ja alkaa taas juokseen vaan se o helppoo.
 4. Sahasin traktorikuorman klapeiksi moottorisahalla ja heitin ne kasalle oittaan halkoholistin jatkokäsittelyä. Mutta sen pidemmälle en jaksanut. 4 tankillista 45min tankki ja heitot yht 4'30min.
 5. Se o hyvä aloittaa Tommosella 200m radalla. Taitaa meillä olla nyt hiihtokausi tässä. Itse ihmettelen miksi joku valittaa ett 1km tykkilumirata on liian lyhyt. Niille sanon ett lisää vauhtia ni alkaa 1K rata tuntuun loputtoman pitkältä. Kukaan 400m juoksija tuskin sanoo sen matkan olleen liian lyhyt...
 6. Piti tulla tästä muutenki lepopäivä...tuliki pakkolepoa. Nappasi ruokailun jälkeen kävellessä astuin hiukka vinoon ja vasempaan pohkeeseen kramppi. En tiijä kosteen kelmeet kelit, pikkasen kylmää ja en ole edellisten päivien tuntien jalkojen päällä olossa varmaankaan tarpeeksi suolatasapainoa ylläpitänyt ja oli se Pirkkakin. No Diasporalia ts magnesiumii hain nyt. Pikkusen lämpötyynyllä yritän saada kuntoutuun. Mulla on kerran ihan suunnistusrasteilla kun otin loppukiriä tullut takareisikramppeja, tää nyt tullut on uusi tuttavuus 😎
 7. 12453 askelta metsässä kaikenmoista parisentuntia tai yli tuulenkaatojen sahausta pikkusen ja rajanaukaisua ojapenkkaraivuuta. Hiukan vieläkin painaa lauantainen pirkanhiihto täss kohta kuuskymppinem ei palusu niinku nuorena. Päivällä kuitenkin liikkeellä aika kivasti.
 8. Palauttelua. Kävelin metsiä 12455askelta ja tein myös muutaman tuulikaadon ja huomenna haetaan ne kotimarkille. Sen verran painavia tukkipuita että en jaksa oikein itse nostaa kyytiin. Täytyy ottaa kaverin konevoimaa avuksi. Katselin ett mulla on pöheikköraivattavaa Marttusenmäen saralla huomenna, josko tässä olisi huomenna palautunut ett jaksaa paahtaa taas metsässä.
 9. Täällä siirryin Vammalan Suodenniemen ja Noormarkun kautta Karijoelle kun o palautuspäivää. Vedän tässä hiukka henkeä töistä ja pidän pari päivää lomaa. Tänään linjasin gps.llä rajaa avasin kun sain Stilhin pelittään. Huomenna taitaa tulla raivuusaha päivää, katsotaan.
 10. Niinisalon varuskunnasta vapaan hiihtoaJämille ja siellä 10,18,10km kiemurat yht 54K. Heräsin klo0340 en ehtinny paljon aamupalaa nauttia kun piti mennä bussille. Raskas reissu oli, kun oikeesti rupes painaa siin jo27km kohdalla. Luisteluhiihtobaana oli töyssynen ja oli vaikeeta. Hienoa ett järjestettiin, nyt on vain niin ett kun lajia ei ole treenannut ja ehtinyt tankata kun oli eilen ni energiavaje tuli jäämättä. Kannoin yhden leivät ja juomaa sekä enrrgiapatukkaa. Maaliin pääsin ja se oli pääasia.
 11. Lepo kunnon kasvattaa. No töiss klo 18 laitoin sukset autoon ennen auringonousuu lähtö Niinisalon varuakuntaan josko sitä hiihtotaitoo olisi ja lunta löytäisin RetkiPirkkaan PK treenillä olisi mieless. Tuo nilkkani kunto hiukan arvoitus.
 12. Liikuin poluilla jotain 7´13/K 6,6KM . Oli lunta paikoin sohjoa mutta kuusikon alla ei juuri lainkaan.- Suunnistuskengät kastui läpi ja lopun tulin luuvalolla.
 13. Joo matolle menossa ehtoolla jos menis hiljaa tunnin en tiijä pystynkö? Ilmoittauduin Retki Pirkkaan lauantaille ihan Tahko Pihkala kuntoilupohjilla vaikka en hiihtänyt olenkaan. Vapaalla tarkoitus mennä.
 14. Toiset lommailee toiset taas ej. Kokouksesa menee töistä suoraan ehtoo niinnotta parantelen akillesta ts nilkkaa.
 15. En päässy valossa töistä. Kävin testaan nilkkaa Cooperin verran 12kmph mattoasetuksella 2400m. Vasen nilkka on kipeä ei pääse mihinkään taidan aloittaa pyöräilyä tms ja ottaa tulehduskipulääkkeen. Kävelin 1K päälle. Noh parempi ku ei mittään pittää parantaa vaivaa nyt ett saan kuntoon. Toi väänty kun luistelin railoon lauantaina.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy