Jump to content
Juoksufoorumi.fimiguel

Jäsenet
 • Content Count

  23
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Morjesta vaan kaikille ! Omat lapseni innostuivat hommasta kyllä aivan täysin koska uinti pyöräily ja juoksu ovat pihaleikkien ohessa lasten lempi puuhaa. Nyt kun vain saisi ilmoittauduttua ja kartat vielä käsiin niin siitä se innostus vain kasvaisi. Mutta odotellaan lisäinfoa.
 2. miguel

  3 mm märkäpuku

  Olen tässä nyt tullut toisiin ajatuksiin ja siirsin oston ensi kevääseen. Mietin tuossa kuitenkin että kyllähän se niin on että ostaisi kerralla vaikka blueseventy reactionin niin ei sitten katuisi jälkeenpäin ja jos vaikka joskus myisikin sitten pois, niin saisi rahojaan pois sen verran että oman käytön hinnaksi tulee juuri sen halpis puvun verran. (Ja kuka ostaa käytettyä halpista, ei kukaan). Eli nyt yritän vain pitää maltin ja käyn hallissa uimassa ja jos vielä ensi keväänä tuntuu siltä niin reactioni lähdetään hakemaan vokantista.
 3. miguel

  3 mm märkäpuku

  lähinnä oli mielessä mares tropic monosuit 3 mm. jos jollain on siitä tietoa et toimisiko se aloittelevalla avovesiuimarilla kun kummiskin toi hinta olis kehuihin nähden (lähinnä sukellusta harrastavat kaverini ovat kehuneet laatua) tosi maltillinen. et onks se aivan vika tikki hankkia. itseä kuitenkin epäilyttää et antaako kummiskaan riittävää liikerataa käsille (sehän on selvä ettei varmaan voi verrata tri käyttöön tarkoitettuun) tosin kaveri joka harrastaa sukellusta väitti et yleensä 3 mm puvut toimii myös uinnissa todella hyvin eikä ns. tavan harrastajalle ole niin suurta vaikutusta. Sehän on selvä et jos ja kun innostun kokeilemaan triathlonia ja päätän jatkaa vaikkakin kuntosarjassa niin sittenhän nälkä kasvaa ja sit vois miettiä käytettyä pukua. mut vielä pyydän jeesiä ja mielipiteitä jos jollain on intoa neuvoa.
 4. miguel

  3 mm märkäpuku

  Onkos tuollaisesta 3mm märkäpuvusta mihinkään suomen vesissä ajatellen ihan selkeästi uintia. Kun joiltakin olen asiaa tiedustellut niin pitivät ihan käypänä vielä aika viileässäkin vedessä jos tarkoituksena on uinti esim.meressä. Jos joku antaa vinkkejä niin kiitän jo etukäteen.
 5. miguel

  Välinehankinnat

  Joo... Oon kyl kuullu tuosta ongelmasta Atomicin suksissa. On kyl aika outoa et minne se tekemisen laatu on oikein kadonnut viime vuosina. Onhan se kyllä niinkin että kaikkien valmistajien tuotteet ovat mielestäni parantuneet vuosien myötä huomattavasti mutta kun uusia malleja suunnitellaan niin huteja tulee väistämättä. Tuohon en ota kantaa mikä merkki on paras ym. koska sehän riippuu täysin siitä mitä on hakemassa esim. harraste, kilpa vai ihan pro tason kamoja. Mun mielestä siin on sellainen viidakko, tyyliin jokaiselle jotakin et ei muuta kuin malttia hankintoihin. Hiihto on kyllä kiva laji mutta kyllä se vaan niin on että se on yksi suurimmista välinelajeista mitä on. (Vertaa esim. alppihiihto vaikka nekin sukset ovat erittäin vaativia, tehdä niin jopa suksi valmistajat ovat sanoneet alppisuksien tekemisen olevan helpompaa kuin hyvän murtomaasuksen valmistaminen. Hyvän luiston ja pidon yhtälö on äärimmäisen vaikea. Oma lukunsa on sitten voiteet. Huonoa suksea ei voitelu ikinä pelasta korkeintaa saa siitä aikaan siedettävän. Hiihtelemisiin ja talvea odotellen, Moro !
 6. Kiitti ananas64 ! Tuntuu että tiedät mistä puhut... Sain paljon uskoa ja rohkeutta viestistäsi. Mieliala kohosi kovasti kun voi huomata että löytyy myös naisia jotka ottavat asian tosissaan. Eihän sitä tiedä vaikka ensi kerralla kaikki menisi loistavasti, tuntuu että aiheesta puhuminen on tehnyt siitä paljon normaalimman asian eikä turhia paineita ole.
 7. Nyt täytyy kysellä arasta aiheesta kun vaivaa mieltä eikä lääkäriltäkään ole saanut muuta vastausta kuin että katsellaan, olen kuitenkin vielä ns. parhaimmilla seksin harrastamiseen eikä yleensä mitään erityistä syytä ole. Olen huomannut että treenatessani ns. kovemmin on useasti tullut myös potenssi ongelmia. Olen miettinyt että johtuisiko liiallisesta väsymyksestä tms. mutta omasta mielestäni sekään ei ole syy. Lääkäri sanoi että voi hyvinkin johtua ihan tavallisesta stressitilasta, ja arveli että ylikunto voisi olla syynä. (Veriarvot ym. ovat kuitenkin ihan ok.) Ylikunto on omasta mielestäni pois suljettu koska treenaan vain noin 4 kertaa viikossa. Asia on siksi kovin arka koska myös naisystäväni on asian huomannut (tietenkin) ja onkin alkanut olla juoksu treeniä vastaan koska "tarpeemme" eivät aina kohtaa. Eli jos muilla vastaavia kokemuksia niin apua kiitos. Treeniä en lopeta.
 8. Hei vaan kaikille... Kyllä on taas hienoa kun on se aika vuodesta että vatsatauti epidemia on lähtenyt liikkeelle. Ainakin täällä Etelä-Suomessa. Itselläni ollut vatsa tauti päällä jo kolmatta päivää ja olo ollut kuin jyrän alle jääneellä. Nyt onneksi neste kestää jo sisässä mutta kuume siitä vielä jäi. Kyllä on ollut sellainen tyhjennys harjoitus että ei paremmasta väliä. Paino putosi ihan silmissä 2kg/ vrk ekan sairaspäivän aikana ( mutta sehän kuuluu tautiin). Nyt olisi jo sellainen tunne että tekisi kaikkia herkkuja mieli, sehän on vain positiivista. Olen kuitenkin aloittanut syömisen ihan varovaisesti, vähän puuroa ja mustikka kiisseliä ym. muut perinteiset systeemit. Nyt kysynkin onko palstalaisilla joitain salaisia aseita vatsatautia vastaan. Itse kokeilin lääkärin opastuksesta laimeata urheilu juomaa mutta täytyy sanoa että se ei ainakaan minulla toiminut. Luulen kyllä että oma sekoitukseni oli liian vahvaa ja tuli siksi heti ylös.
 9. No sehän on hyvä että asiaan tuli ainakin sellainen varmuus ettei ole mitään selkeää ja sitä kautta myös ehkä vakavempaa syytä. Onhan tuollaiset mysteerit aina todella ikäviä mutta jos ei löydy mitään ns. ruumiillista poikkeavaa vikaa niin onhan se selvä että lääkärit ovat voimattomia kyseisen asian edessä. Koitahan silti jatkaa maailman mukavinta harrastusta ja tsemppiä jatkoon.
 10. Mielenkiintoista olis lukea niin sanotuista vaihtoehtoisista harjoitteista ja siitä miten ne toteutetaan oikein (välineet ym.). Monessa jutussa on usein maininta että palauttavana vaihtoehtona esim. sauvakävelylenkki tai uintia. Mut mulle on ainakin jäänyt sellainen tunne et monet asiat ei ole ihmisille itsestään selviä. Esimerkiksi minun tuttu uintia harrastava kaveri opasti minua oikeaan rintauinti tekniikkaan ja vaikutuksen huomasi heti, palauttava vaikutus oli mielestäni parempi kun tekniikka ja vauhti oli jotakuinkin oikea. Tai sitten artikkeli kohtuu hintaisista pyöristä ajatellen pyörä-PK lenkkejä. Kun lukee joitain pyöräilylehtiä niin tulee sellainen tunne et jos pyörä ei maksa yli 1000 euroa niin sillä ei voi mitenkään ajaa. Miksi kukaan ei ikinä puhu ns. perusfillareista ja niiden laadusta. Enkä kaipaa mitään kahden aukeaman tieteellis jorinaa vaan ihan perustietoiskuja niille joita asioiden oikein tekeminen kiinnostaa...
 11. Joo mulle tuli kanssa tuo kyseinen lehti. Itselläni jäi pari maksettua lehteä tulematta viimevuodelta. Tosin minulle tulee myös juoksija joka on kyllä ihan kurko. Mut täytyy sanoa että ei tuo juoksu/hiihtolehti huonolta näyttänyt... Ja sellainen tunne tuli kuin Runnerssia lukisi niin oli saman tyylinen... Ja onhan se hienoa jos saa rahoilleen vastinetta...
 12. miguel

  Craft Falun puku.

  No tulihan se puku ostettua... Se on taas se kun halvalla sai niin tuli retkahdettua... Täytyy kyllä sanoa että puku on kyllä varsin laadukas hintaan nähden ja -5 ja kylmemmällä toimii ainakin minulla loistavasti. Kyllä puku on varsin yleiskäyttöinen malli. Eli tyytyväinen olen hankintaani. Mutta ei Craft ole yleensäkään pettänyt laadussa.
 13. miguel

  OK:n valinnat Torinoon

  No itse olen sitä mieltä että valinnat ovat jotakuinkin oikeat. Variksen juttu on kyllä aika outo mutta Hietamäen valinta taas mun mielestä ihan OK koska uskon että Ellu jos kuka on sellainen joka osaa näyttää oikeassa paikassa. Se mihin se riittää on sit aivan eri juttu mut uskon et Elina on ainoita yllättäjiä koko Suomen porukassa.
 14. Kyllä magnesiumin ja raudan syönti kannattaa. Mutta ei ne pelkästään saa mitään aikaan. Itse tajusin tuossa vasta vuosi sitten lihasmassan ylläpidon tarkeäksi. Itse olen treenatessa pitänyt nyrkki sääntönä sitä että vähintään yksi kuudesta harjoituksesta (olkoon muut mitä harjoituksia tahansa) olisi reilusti normaalia juoksua enemmän jalkoja rasittava harjoitus. Sillä pyrin siihen että voima ei jaloista pakenisi. Olen huomannut että jos olen paljon tehnyt pelkästään perus aerobista harjoittelua niin jo parin viikon sisään jalat ovat normaalia voimattomamman tuntuiset. Itse tykkään tehdä jalka treenit salilla ihan perus jalkaliikkeillä, 15 toistoilla ja aika kevyillä painoilla. Ja se on kyllä auttanut.
 15. Mitä lääkäri oli mieltä... Vaikka asiahan ei tietysti minulle mitenkään kuulu mutta omasta mielenkiinnosta ( ja varmasti muidenkin ) urheilulääketieteeseen vain kysyn. Ja ymmärrän kyllä jos asia on sellainen että siitä keskustelu ei enää jatku...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy