Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ukk

Jäsenet
 • Posts

  66
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by ukk

 1. Kiitos tuosta tiedosta, se toi paljon lisäinfoa tähän otsikkoon. Kuten toki tämäkin, sorry muille.
 2. ukk

  Ruka-Kuusamo ladut

  Jos täällä viikon on, niin eikös kaikki vaarat pidä käydä ainakin kerran? Luistellessa hävettää, kun joutuu osittain menemään ladun päälle, kun baanat on pidemmillä luisteluunkin tarkoitetuilla reiteillä metrin liian kapeita. Muuten hyvässä kunnossa, paitsi Alakylän ladut, jossa kelkat ja luistelijat rikkoo ladun (tarkoitettu vain perinteiselle).
 3. ukk

  Vantaan ladut

  http://www.riihimaki.fi/Riihimaki/Liikunta/Liikunta/Liikuntapaikat/Ladut-ja-ulkoilureitit/Riutan-kamera/
 4. ukk

  Vihdin ladut

  Ei näkynyt eilen Illalla tykkiä ainakaan entisellä paikalla. Luistelujälkiä (ja kävely, tietty) oli baanalla ja näytti kyllä ihan luistelukelpoiselle! Taidan käydä tänään testaamassa.
 5. ukk

  Helsingin ladut

  Vihdissä avataan ladunpätkä huomenna!
 6. ukk

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Tuli pitkästä aikaa kaivettua Kickbike (Sport G4) esiin ja tehtyä nautinnollinen lenkki. Tulee käytettyä kyllä ihan liian vähän! Yritän parantaa tapani. Millaisia jalkineita te käytätte? Olen todennut lenkkarit turhan veltoiksi. Salomonin perusmaasto(juoksu)kenkä tuntuu tarpeeksi jämäkälle. Oletteko mitanneet frekvenssiä eli monta potkua minuutissa keskimäärin?
 7. Ei toiminut käytännössäkään ainakaan fillarilenkillä helteellä. Luvut oli ihan mitä sattui. Lähti takas. Sinänsä miellyttävän oloista matskua ja hyvä idea, kun sykevyö tuppaa ahdistamaan tai jos löysää niin valumaan. BHIP:ltä vastailivat sähköposteihin hyvin. Katsotaan miten on rahojan kanssa.
 8. Onko kenelläkään kokemuksia Biovest Heart Rate Vest-paidasta, jossa on sykevyö valmiina ja nepparit lähettimelle? Siis tällainen: http://www.cardiosport.com/products.html#NO2. Saa esim. täältä: http://www.bhipltd.co.uk/heartratemonitor/catalogsearch/result/?q=biovest Itselle tilasin. Ensivaikutelma ei vakuuta: Paketissa luki M ja paidassa L, Garmin ei tahtonut löytänyt sykevyötä. Kun kastelun jälkeen löysi, niin sykkeet mitä sattuu. Tämä siis pöydän ääressä. Katotaan jos toimisi paremmin hikoillessa kunnolla.
 9. Laite tuli eilen. Ekat testaukset takana ja tulokset vaihteli aika paljon peräkkäisissä mittauksissa muutama tunti lenkin jälkeen. Lähinnä siis tekniikan kokeilua. Tänään aamulla pienen liikkumisen jälkeen tulokset heilahti ekan kerran "normaaleiksi". Kuten täällä on informoitu heti heräämisen jälkeen ei kannata mitata. Ne tulokset oli illan tasoa. Kysymys. Mulla ei ole kertaakaan onnistunut kaksi mittausta peräkkäin ilman käyttämistä laturissa! Onkohan akku oikeasti niin onneton? Monta mittausta muut saa ennen uudelleen lataamista?
 10. ukk

  Garmin Forerunner 910XT

  Päivitys taitaa tosiaan olla tuonut järkeä korkeusmittaukseen. Hyvä niin. Mulla ei toimi enää "näppäinlukitus" (oik ylä- + vasen alakulma). Toimiiko muilla? On esim. hiihtäessä hyvä ominaisuus. Kun pitää mittaria kämmenen puolella, niin muutaman kerran on sauva heilahtaessaan stopannut tallennuksen!
 11. ukk

  Espoon ladut

  Olishan se kiva jos Oittaa-Pirttimäki olisi luistelubaanaa, mutta käsittääkseni edes noin leveiden pohjien (siis 2 pertsan latua) tekeminen on ollut kovan väännön takana (luonnonsuojelijat yms vastustaa). Pohjien leventäminen lienee toiveajattelua. Pirttimäki Solvalla ladulle tuo oman tunnelmansa, kun se on niinkin kapea ja mutkainen. Toisaalta esim. Espoon keskuspuistossa ja Paloheinässä on erittäin pitkät luistelubaanat. Ja tärkein: toivottavasti ajavat koneella noita latuja ensiviikolla. Tänään oli aikas pöpperöistä ja pehmää kun ei ollut kelkaa näkynyt perjantain jälkeen. Eikä muuten ollut ruuhkaa!
 12. ukk

  Espoon ladut

  Oittaa-Pirttimäki ajettu kelkalla pe ja latu höylätty molemmille puolille. Ja sehän on tarkoitettu aina vain perinteiselle! Luistelu rikkoo ladun, koska leveys ei riitä. Toivottavasti tänä talvena kaikki älyää kunnioittaa tätä.
 13. ukk

  Vihdin ladut

  Nummelan valaistu hienossa kunnossa. Hiukan pehmeä. Lentokentän ympäri ei ole ajettua latu, vain hiihdetty! Lentokentän retkiluistelubaana jäädytyksessä!
 14. ukk

  Vantaan ladut

  Alla Vantaan kaupungin sivuilta tänään. Vähän huonosti ajoitettu tuo valojen peruskorjaus? Ajankohtaista Hiihtolatujen tekeminen aloitettu Hakunilan urheilupuistossa on aloitettu lumen levitys. Keskiviikkona 5.12. saataneen n. 1km pituinen tekolumilatu avattua hiihtostadionin alueelle. Pidempi tekolumilatu avataan myöhemmin valaistuksen peruskorjauksen valmistuttua. Hiihtolatujen pohjia on tampattu muualla ympäri Vantaata. Vähäisen lumen vuoksi latu-uria ei väielä pystytä tekemään. Hiihtolatujen seurantajärjestelmä netissä ei toistaiseksi ole käytössä. Ongelmaa selvitellään. Reittien valaistuksessa puutteita Reittien valaistuksia korjataan parhaillaan, Petikosta ja Hakunilan kilpaladuilta puuttuu valaistus kokonaan. Pahoittelemme korjauksista aiheutuvaa haittaa. Hiihtoladut Hiihtolatuja ajetaan lumitilanteen mukaan. Hiihtolatujen tilannetta voi seurata Vantaan kartta- ja paikkatietopalvelusta. Hiihtolatujen kuntotiedostoa ylläpidetään Vantaan kartta- ja paikkatietopalvelussa. Karttasovellukseen pääsee linkistä http://kartta.vantaa.fi/ladut. Selaimeen avautuvan sovelluksen päänäytön vasemman reunan valikoista on valmiiksi valittuina Kaupunkikartta ja Talviliikunta. Latumiehet päivittävät latujen kuntotiedot mobiilisti suoraan latukarttapalveluun sitä mukaan, kun jonkin latuosuuden kuntoluokitus muuttuu. Jos ladun kuntotaso ei muutu, ei kuntotasotiedon päiväyskään muutu.
 15. Tarkoittaakos nämä yllä olevat kommentit, että Kivikon baanat ei ole sen paremmassa kunnossa kuin ennenkään? Ei ole tullut itse tänä syksynä käytyä kertaakan, kun Vihti on ollut niin loistavassa kunnossa.
 16. Tiesittehän, Vihdissä on hiihdetty jo monta päivää!
 17. Onko kukaan käynyt testaamassa millaiseen kuntoon Kivikko on saatu? Entäs Paippi?
 18. täältä faktat: http://www.hel.fi/wps/portal/Helsinki/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Helsinki/fi/uutiset/kivikon+hiihtohalli+aukeaa+lokakuussa Hyvä, että aukeaa. Toivottavasti lumiongelmat on ratkottu.
 19. http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/125062-huurre-lupaa-hiihdon-jatkuvan-kivikossa
 20. ukk

  Garmin Forerunner 910XT

  Kyllästyin virtojen katkeiluun kesken lenkin ja vaihdatin laitteen huollossa. Ei auttanut, ekalla pitkällä lenkillä meni taas virrat. Kaikki nää siis laitteen ollessa pikakiinnikkeellä (sellainen monilajirannekkeen mukana tuleva) fillarin tangossa. Oisko niin, ettei elektroniikka kestä tärähdyksiä?
 21. ukk

  Garmin Forerunner 910XT

  Joo ihmeellisesti 910:n reitit heittelee. Kokeilin tänään fillarilenkillä ekan kerran virtual raceria viimeviikoista lenkkiä pohjana käyttäen. Mittari oli fillarin tangossa ja ajoin samoja jälkiä kuin viimeksi. Varmaan n. 10 % lenkistä oli reitti hukassa (en kytännyt koko ajan sitä näyttöä)! Talvella tein kokeilun vuoksi useamman hiihtolenkin 910 ja 310 ranteissa ja esim. 15 km lenkillä matkassa saattoi olla eroa puolikin km! Tosin välillä oli toisessa tallennuksena 1s ja toisessa smart. Eroja tuli kyllä samallakin tallennuksella. 310 näytti aina enemmän. En oo jaksanut vertailla viivoja kartalla. Miten ne muuten kätevimmin saisi samalle kartalle?
 22. ukk

  Garmin Forerunner 910XT

  Hain omani Marineasta eilen. Tavaraa kuulemma putoilee pienissä erissä suoraan Euroopan varastolta. Useita kymmeniä on kuulema jo myyty ja jonossa on kai saman verran.
 23. ukk

  Finlandia-hiihto 2011

  Viime vuonna oli näin: Ei oo viisiin mitään opittu viime vuodesta. Nyt sivuilla lukee: "Finlandian valmistelut etenevät talvisten säiden myötä hyvin. Ratamestari Jukka Lehtinen joukkoineen on parin viikon pakkasjakson jälkeen päässyt ajamaan latuja tiistain lumisateiden jälkeen. Hollolan puolelta reitti ajettiin kokonaan keskiviikkona, torstaina ajetaan loput Lahden puolen väylistä. Muutenkin viimeistelyssä riittää tekemistä. ”Pikkuhiljaa aletaan tehdä parkkipaikkoja auraamalla eri latuasemille, ja raivuut puiden osalta jatkuvat maastossa koko ajan reitin osalta. Sunnuntaiksi on luvattu jälleen isompaa lumisadetta ja toivottavasti sen jälkeen tulee vielä reilumpaa (yli -10) pakkasjaksoa, jotta nämäkin lumisateen lumet kovettuvat kunnolla itse hiihtoviikonloppuun”, Lehtinen kertoo." Jokainen voi tulkita miten haluaa, viikon päästä nähdään onko opittu mitään tai onko tahtoa tehdä asiat hyvin. Pelkään pahaa. Itse en ymmärrä miksei Lahdessa voida tehdä Finlandian reitistä baanaa, joka olisi "aina auki" ja merkitty maastoon kunnolla. Joo joo maksaa ja on pitkä, niin on Vasaloppetin baanakin. Sitä hiihtää ko. viikon aikana n. 100 000 suksea, ja kestää tuon kulutuksen huomioiden ihan erilailla kuin Lahdessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy