Jump to content
Juoksufoorumi.fiukk

Jäsenet
 • Content Count

  66
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos tuosta tiedosta, se toi paljon lisäinfoa tähän otsikkoon. Kuten toki tämäkin, sorry muille.
 2. ukk

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Tuli pitkästä aikaa kaivettua Kickbike (Sport G4) esiin ja tehtyä nautinnollinen lenkki. Tulee käytettyä kyllä ihan liian vähän! Yritän parantaa tapani. Millaisia jalkineita te käytätte? Olen todennut lenkkarit turhan veltoiksi. Salomonin perusmaasto(juoksu)kenkä tuntuu tarpeeksi jämäkälle. Oletteko mitanneet frekvenssiä eli monta potkua minuutissa keskimäärin?
 3. ukk

  Espoon ladut

  Olishan se kiva jos Oittaa-Pirttimäki olisi luistelubaanaa, mutta käsittääkseni edes noin leveiden pohjien (siis 2 pertsan latua) tekeminen on ollut kovan väännön takana (luonnonsuojelijat yms vastustaa). Pohjien leventäminen lienee toiveajattelua. Pirttimäki Solvalla ladulle tuo oman tunnelmansa, kun se on niinkin kapea ja mutkainen. Toisaalta esim. Espoon keskuspuistossa ja Paloheinässä on erittäin pitkät luistelubaanat. Ja tärkein: toivottavasti ajavat koneella noita latuja ensiviikolla. Tänään oli aikas pöpperöistä ja pehmää kun ei ollut kelkaa näkynyt perjantain jälkeen. Eikä muuten ollut
 4. ukk

  Espoon ladut

  Oittaa-Pirttimäki ajettu kelkalla pe ja latu höylätty molemmille puolille. Ja sehän on tarkoitettu aina vain perinteiselle! Luistelu rikkoo ladun, koska leveys ei riitä. Toivottavasti tänä talvena kaikki älyää kunnioittaa tätä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy