Jump to content
Juoksufoorumi.fiKuntoliikkuja

Jäsenet
 • Content Count

  1 525
 • Liittyi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä se pertsakin siitä lähtee sujumaan kun saat vähitellen tekniikan uomiinsa (ja välineet kuntoon). Vapaan hiihtotekniikka sinulla ilmeisesti on hyvin hallussa, kun pystyt noinkin paljon kovempaan vauhtiin samoilla sykkeillä.
 2. Nyt Bidenin valinnalle on vihdoin tullut kongressissa vihonviimeinenkin vahvistus. Trump on kyllä vahva ehdokas USA:n historian surkeimmaksi presidentiksi.
 3. Pätee ehkä Henrik Ingebrigtsenin kohdalla. Päinvastaisiakin esimerkkejä huipputasolta on, esim. Ingrid Kristiansen: Kuntoilijan ilman muuta kannattaa joka tapauksessa monipuolistaa harjoitteluaan talvisin myös hiihdolla jos se vain on mahdollista, ellei sitten satu inhoamaan lajia niin paljon ettei hiihtäminen tule missään nimessä kyseeseen :)
 4. Laitanpa tuosta treenistä videopätkänkin tähän. Myös Ingrid on päässyt jo mukaan samoihin treeneihin kuin vanhemmat veljet ja hän mainitsee tuossa aika hurjalta kuulostavan tavoitteenkin... 1028317998_NRKTVTeamIngebrigtsen2.episode(Sesong4)-GoogleChrome2020-12-2211-13-16_Trim.mp4
 5. Team Ingebrigtsen -sarjasta on nyt nähtävissä kauden 4 kaksi jaksoa (vaatii VPN:n maarajoitusten vuoksi): https://tv.nrk.no/serie/team-ingebrigtsen Tässä pari kuvakaappausta kevään 2020 ratatreeneistä:
 6. Italialaismies lähti kävelemään riideltyään vaimonsa kanssa - löytyi viikon kuluttua 450 kilometrin päästä
 7. Kärkikaksikon ero on kaventunut, nyt sitä on alle kilometri kun Håkansson oli aiemmin karussa jo monta kilometriä. 100 mailin kohdalle on "enää" maratonin verran matkaa. 100 mailin ME:hen ei ole enää mahdollisuuksia; loppu pitäisi juosta n. 3.30/km jos oikein laskin... ja vauhti ei näyttäisi olevan ainakaan kiihtymään päin.
 8. Ok; tässä kisassa hän ainakin juoksi alkajaisiksi noin 3 tunnin maratonin eli suht. reipasta vauhtia kuitenkin kisan pituuteen nähden. Mielenkiintoista kyllä myös nähdä mihin tulokseen johdossa oleva Håkansson pääsee. Kohta hän on juossut 102 km ja aikaa kulunut 7:20. Voipi olla että hänkin "hieman" hiipuu myöhemmin, mutta voin toki erehtyä pahastikin...
 9. No nyt löytyi tulosseurantalinkki: https://racetracker.no/events/2020/moon-valley-24h/ Keskivauhti on edelleen hyvää, mutta tällä hetkellä ei enää mennä siis läheskään sitä vauhtia.
 10. En ole muuta seurantaa itse löytänyt kuin tuo YouTube-livevideo. Siihen tulee aika ajoin näkyviin paljonko kukin kilpailija on edennyt. Jornetin vauhti on hidastunut jo lähelle 5 min/km ja vielä pitäisi jaksaa reilut 200 km. En kyllä usko että ainakaan hän ME:tä rikkoo.
 11. Tällä hetkellä Conrad Håkansson johtaa ja on reilun kilometrin edellä Jornetia kun on juostu 80 km noin ajassa 5:45. ME-vauhtia siis ainakin vielä.
 12. Tänäänkin Mäen meno näytti vahvalta aina välierään saakka, mutta muut olivat siinä vaan vielä kovempia. Hienoa että Hakolallakin alkaa taas vähitellen kulkea; toivottavasti paikat pysyvät kunnossa.
 13. On juossut heti kättelyssä noin 3h maratonin. Saas nähdä miten jaksaa.
 14. Lunta on täällä Koillismaalla ainakin 30 cm ja lisää tulee vaan. Tänä aamunakin sai mukavan aamuverryttelyn kun heilui kolan ja lapion kanssa. Juu en pilaile, kyllä talvella pitää olla lunta ja mielellään reilustikin. 🙂
 15. No vihdoinkin se Don älysi tunnustaa tappionsa. 😄
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy