Jump to content
Juoksufoorumi.fiKuntoliikkuja

Jäsenet
 • Content Count

  1 454
 • Liittyi

Community Reputation

863 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3500
 • 10km
  37.53
 • Puolimaraton
  1.23.06
 • Maraton
  3.11.24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rentoa juoksentelua 14 km 1.12. Mukavan hapekas ilma, sadetta ja +14 astetta. Kevyeltä tuntui.
 2. Henrik Ingebrigtsen Bisletillä voittoon 5000 metrillä, aika 13:19. Jälkimmäinen puolisko tultiin selvästi kovempaa kuin ensimmäinen vaikka sen hän sai vetää yksin.
 3. Pitkä rauhallinen lenkki 25 km vähän "siellä sun täällä" eli metsäpoluilla ja -teillä, asfaltilla ja kuntoradalla. Mukavaa oli. Hyvää Juhannusta kaikille!
 4. Kyllä onnistuu. Itsekin katsoin tuolta. Vaatii toki sen VPN:n.
 5. NRK:n sivuilta löytyy VPN:n avulla: https://tv.nrk.no/serie/friidrett/2020/MSPO34050120
 6. Moenilta myös kova suoritus radalla yksin juostuna tuo 25000 metrin Euroopan ennätys. Matkahan on kyllä harvoin juostu mutta silti kiinnitti huomiota, että aiempi EE oli vain hiukan parempi kuin Lätsä-Pekan vanha ME-aika. Nyt sentään juostiin selvästi alle 1.13. Warholmin eilisen juoksun perusteella ennustan että 400 m aitojen ME siirtyy tänä kesänä hänen nimiinsä.
 7. Tänään leppoisaa hölkkää kuntoradalla 13,1 km. Mukava juoksusää, +15 astetta.
 8. Kauniissa kesäsäässä (+18, aurinkoista) hieman kovempi harjoitus: 2 km verryttely + 6 x 1 km vetoja 2 min. hölkkä-kävelypalautuksella + 2,5 km loppuverryttely. Vedot maantienpätkää edestakaisin. Tarkoitus oli juosta kaikki vedot tasaisesti alle 4 minuutin, mutta ensimmäisessä vedossa ei tullut tarkkailtua vauhtia ja se lipsahti peräti 4.08. Ehkä vastatuulenpuuskakin siinä vähän vaikutti, mutta muut vedot menivätkin sitten haarukkaan 3.49 - 3.58 (viimeinen veto nopein). Vedoissa juoksutuntuma oli kohtuullisen hyvä, joskin saisi se rennommaltakin tuntua. Mutta tällaisten treenien jälkeen on aina hieno olo ja loppuverryttelyssä askel tuntuu kevyeltä 🙂
 9. Aamulenkki 11 km: aluksi verrytellen 1,4 km ja sitten reipasta vauhtia 7,7 km 33 minuuttiin + n. 2 km verryttelyä. Aurinkoista ja +15 astetta. Oli kyllä hienoa antaa mennä vähän reippaammin kesäisessä aamussa.
 10. Viikon päätteeksi kevyttä juoksua kuntoradalla + maastopolulla (nyt kun vihdoin lumet alkavat olla sulaneet) 1.02, 10,7 km. Toukokuun saldoksi tuli 301,5 km juoksua ja 14,8 km hiihtoa, mikä on minulle oikein hyvä juoksumäärä; 300 km ylitykset ovat olleet erittäin harvinaisia.
 11. Tuo on tosiaan hyvä harjoitus. Tosin jos akillesjänteen kiinnityskohta vaivaa, kannattaa aluksi rajoittaa tuo liike siten, että kipeän jalan kantapää ei laske vaakatasoa alemmas. Eli ensin terveen jalan avulla ylös ja sitten kipeällä hitaasti alas. Myöhemmin sitten paranemisen edistyessä voi kuormitusta lisätä. @San, suosittelen että käyt asiantuntevan fysioterapeutin juttusilla.
 12. Aamulenkki kevyttä vauhtia mäkisellä maantiellä 21,2 km 1.55. Hieno aurinkoinen keli, +12 astetta. Energiaa riitti hyvin vaikka taisi olla pisin lenkki mitä on tullut koskaan aamulla ennen aamupalaa juostua; kroppa on kai jo aika tottunut näihin aamulenkkeihin. Ennen lenkkiä lasi vettä ja sitä oli toki myös lenkillä mukana. (Kannattaa sekin huomio tehdä että edellisenä iltana en todellakaan ole nälkäisenä mennyt nukkumaan vaan on tullut syötyä hyvin - jos aamulla herää nälissään vatsa kurnien niin ei taitaisi aamulenkistä tulla mitään)
 13. Semmoinenkin sinänsä turha havainto tuosta videosta että käännöksessä ovat syntymävuodet 10 v pielessä. Kaikkeen sitä kiinnittääkin huomiota...
 14. Hieno dokumentti, tuli aikoinaan nauhoitettua telkkarista. Mielenkiintoista että Jon Brown on ladannut juurikin tuon suomeksi tekstitetyn ohjelman; lienee saanut sen joltakulta suomalaiselta. Deek voittikin sitten myöhemmin samana vuonna maailmanmestaruuden Helsingissä ja Lopes olympiakultaa vuotta myöhemmin Losissa.
 15. Äitienpäivän kunniaksi hiukan reippaampi lenkki tänään: 1,4 km verryttelyä + 7,7 km rennon reipasta vauhtia 34 minuuttiin + 1 km verryttelyä. +4 astetta, kohtalainen etelätuuli.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy