Jump to content
Juoksufoorumi.fiKuntoliikkuja

Jäsenet
 • Content Count

  1 331
 • Liittyi

Community Reputation

386 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3500
 • 10km
  37.53
 • Puolimaraton
  1.23.06
 • Maraton
  3.11.24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Team Ingebrigtsen -sarjan 3. kausi on alkanut pyöriä Norjassa ja YouTubeenkin on ensimmäinen jakso ladattu englanninkielisellä tekstityksellä (joskin Googlen kääntäjällä tehty). Saa nähdä kauanko saa olla tuolla kun ne aiempien kausien tekstitetyt jaksot oli sittemmin tuolta poistettu. NRK:n sivuilta voi jaksot katsoa norjankielisillä tekstityksillä joita kyllä ymmärtää jos ruotsi yhtään taittuu; pitää vaan kiertää maaesto VPN:llä.
 2. Tämä tapahtui Barcelonan olympiakisoissa 1992 ja Skah ehdittiin jo hylätä, mutta päätös peruttiin jostain syystä myöhemmin. Eli kyllä tuo sääntö oli käsittääkseni voimassa jo tuolloin. Tässä videota ko. kisasta:
 3. Voisi kuvitella että esim. Kipchogen kaltainen tähti on aivan erityisen tarkassa seurannassa doping-testaajien toimesta. Tämän ennätysyrityksen järjestäjät ovat todenneet että "normal anti-doping regulations were in place and that Kipchoge and all the pacemakers were being tested in and out of competition by the Athletics Integrity Unit (AIU)."
 4. Unelma ensi vuodelle: huippukuntoisten Bekelen ja Kipchogen yhteenotto maratonilla joko olympiakisoissa tai Berliinissä. Arvokisoissa ei ennätyksiä juosta, mutta Berliinissä ME olisi tällöin varmasti vaarassa.
 5. Onnittelut @Seppo! Kova työ palkittiin.
 6. Tällä kertaa kyseessä todellakin on nandi, vaikka kaikki kenialaiset huippujuoksijat eivät sitä olekaan olleet (vrt. Myllymäen selostukset) 🙂
 7. Kolmekymppiä takana, eli ratkaisevia hetkiä lähestytään.
 8. Niin on, ja huippujuoksijan tekemänä se silti näyttää niin rennolta ettei äkkiseltään välttämättä arvaisi miten kovaa tuossa mennään. F. Ingebrigtsenkin näyttäisi vain hölkyttelevän.
 9. Puolimatka hieman alle tunnin eli aikataulussa ollaan. Ilmeisesti juuri nyt 11 sekuntia alle tavoitevauhdin. Hieman näytti äsken siltä kuin Kipchoge olisi jäämässä jänisten vauhdista mutta on nyt taas mukana.
 10. No niin, siellä mennään nyt. Mietin että onko autosta tuolla etäisyydellä järin suurta hyötyä ilmanvastuksen suhteen; auton tehtävähän on tässä ennen kaikkea näyttää mitä vauhtia tulee juosta.
 11. Twitterissä lukee näin: "The final start time will be confirmed on Friday, but will be between 5AM-9AM CEST."
 12. Sekoitat nyt Abraham Kiptumiin: https://www.google.fi/amp/s/www.runnersworld.com/news/amp29056822/geoffrey-kamworor-half-marathon-record/
 13. Jos Kipchoge epäonnistuu niin Berliiniin juoksunsa perusteella Bekele voisi olla seuraava 2 tunnin alitusta yrittävä. Hänkään ei ole enää ihan nuori joten 1-2 vuoden sisällä yrityksen tulisi tapahtua. Sitten kun tuon on joku tehnyt tällaisessa ennätyskokeessa niin seuraava tavoite on luonnollisesti kyetä samaan virallisella maratonilla. Ehkäpä sekin tullaan näkemään jo muutaman vuoden sisällä. Vaikka nyt apuna ovat vaihtuvat jänikset ym., niin urheilijan on itse koko matka juostava ja onnistuminen varmasti antaa monellekin huippujuoksijalle uskoa että kenties juuri hän on se joka tulee toistamaan saman, mutta tällä kertaa virallisesti, esim. juuri Berliinissä. Bekelen lisäksi vaikkapa tuore puolimaratonin ME-mies voisi tulevina vuosina kyetä tähän.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy