Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kuntoliikkuja

Jäsenet
 • Content Count

  1 160
 • Liittyi

Community Reputation

121 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3500
 • 10km
  37.53
 • Puolimaraton
  1.23.06
 • Maraton
  3.11.24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näissä vaaleissa ne joilla menee hyvin ja joita eivät hallituksen tekemät leikkaukset kosketa äänestivät hallituspuolueita, etenkin Kokoomusta, jonka kannattajat muutenkin menevät uurnille varmimmin. Protesti hallituksen harjoittamaa politiikkaa vastaan puolestaan hajaantui eri puolueille, eri syistä (esim. turvapaikkapolitiikka, koulutuksen leikkaukset, ympäristönsuojelu, aktiivimalli, Sipilän & Bernerin toiminta mm. taksiuudistuksessa, sote-sekoilu, kiky jne). Se on varmaa että hallitukseen menevistä joutuvat kaikki tinkimään lupauksistaan.
 2. Iltalehden juttu: https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/25857760-bace-4279-8f30-efb5b5615d05
 3. Niin, siihenhän ne ymmärtääkseni on tarkoitettu. Mutta mitähän virkaa noilla ao. kuvan keskimmäisen juoksijan "nilkkahikinauhoilla" on? Estää hien valuminen kenkiin? Taisivat olla ainakin kyseisessä kisassa aika turhat kapistukset 🙂
 4. Ilmeisesti kuitenkin esim. hiihdon MM-kisojen pitäisi näkyä jatkossakin ilmaiseksi myös Viasatilla. Näin ainakin EU-säännösten mukaan, koskien "kansallisesti merkittäviä" urheilutapahtumia. Lisäksi olympiakisat nähtävästi ovat jatkossakin Ylen kanavilla. Mutta Ylen asiantuntemusta (mm. Jauhojärvi) jäädään kyllä kaipaamaan...
 5. Mielenkiintoinen viisikymppinen tänään; miehiä sippasi lopussa ja mitalijärjestystä sai jännätä. Matti Heikkisen hienon hiihtouran päättymisen kunniaksi on mukava muistella näitä hetkiä:
 6. Hienon näköistä oli Happo-Heikkisen ja Iivon kaksintaistelu tänään. Kumpikaan ei päässyt helpolla ja saivat puhallella pitkään maalissa.
 7. Dunnin twiittauksen mukaan Mikael tuli 1. kierrokselta kahdeksantena. Ilmeisen hyvin siis on toistaiseksi mennyt.
 8. Hmm, aika kryptinen tuo viimeinen lause, mistähän lienee google-käännös... Tai no joo, meinaa kai että Mikaelilta loppuu salmiakki viidennellä kierroksella ja se pakottaa keskeyttämään 🙂
 9. Mielenkiintoiset vaalit tulossa uusimman gallupin perusteella. Nousevatko persut Kokoomuksen ohi? Tasaista on demarien jälkeen.
 10. Pitää kuitenkin muistaa että MM-maastojen taso on järjettömän kova. Jokainen maa saa lähettää kisaan kuusi parastaan ja luulenpa että jo 30 parhaan joukkoon sijoittuminen vastaisi nykyään mitalisijoitusta EM-tasolla, ainakin miehissä. Tätä voi monen olla ymmärrettävästi vaikeaa äkkiseltään hahmottaa.
 11. Lepomäki kannattaa myös tasaveroa, työehtosopimuksien yleissitovuuden poistamista sekä työperäisen maahanmuuton vapauttamista. Senhän tietää mitä tuo tarkoittaisi - entistä enemmän ihmisiä jotka eivät tule palkallaan toimeen.
 12. Hmm, pitäisköhän huolestua kun juuri äsken mittasin ranteesta leposykkeeksi 33 - koskaan ei ole ollut tuota matalampi. Piti mitata heti uudestaan ja sitten oli 38 mikä on melko normaali itselle. No joo, mutta eikös se ole fysiologisesti vääjäämätöntä että kestävyysharjoittelu alentaa leposykettä olivat luonteenpiirteet sitten mitä tahansa. Ainakaan itsestäni en tunnista mitään väkivaltaisia taipumuksia 🙂
 13. Itsellä on tullut käytännössä aina lämmiteltyä hieman ennen lenkkiä. Pientä hyppelyä ym. että lihakset saa lämpimäksi ja lyhyet venyttelyt pohkeille ja reisilihaksille. En usko että tuosta on haittaakaan ollut, varsinkaan kun pohkeet tuppaavat olemaan turhan kireät eli venyttelyä on pakko harrastaa.
 14. Riseltä tänään hyvä hiihto. Jospa jo ensi kaudella tulisivat ne ensimmäiset henkilökohtaiset maailmancupin podiumsijoitukset.
 15. Oulun Terwamaraton on myös kärkipäässä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy