Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuntoliikkuja

Jäsenet
 • Content Count

  1 421
 • Liittyi

Community Reputation

723 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3500
 • 10km
  37.53
 • Puolimaraton
  1.23.06
 • Maraton
  3.11.24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Perinteistä hiihtoa 19,6 km, 1:29. Aurinkoiset säät jatkuvat, pakkasta -1 astetta. Melko navakka tuuli oli kuitenkin lennättänyt metsästä ladulle jonkin verran roskaa ja sen toki välillä tunsi pitovoidellun suksen ajoittaisena "tökkimisenä". Enpä silti arvannut että sitä olisi tarttunut pohjiin noinkin paljon (kuvassa ei näy läheskään kaikki).
 2. Ehkä kevään paras hiihtopäivä olosuhteiden puolesta; pakkasta -2 astetta, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ladut huippukunnossa. Lisäksi suksissa seinäpito ja luistokin erinomainen. Matkaa tuli taitettua 29,2 km ja aikaa kului 2:14 h. Turvaväleistä ei tosiaankaan tarvinnut huolehtia, sen verran harvakseltaan oli porukkaa ladulla vaikka paljon enemmänkin olisi kyllä hiihtäjiä mahtunut noin upeisiin olosuhteisiin.
 3. Norjalaiset Anders ja Jörgen Aukland sekä Joar Thele hiihtivät viikonloppuna pitkän lenkin: 516 km, johon kului 32 tuntia. Ilmeisesti kukaan ei ole koskaan hiihtänyt pitempää matkaa yhteen menoon. https://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/23618-anders-aukland-hiihti-veljensa-ja-kollegansa-kanssa-viikonloppuna-516-kilometrin-lenkin-huomasimme-etta-500-kilometria-on-pitka-matka-hiihtaa
 4. Aamulenkkeily jatkuu, tänään 14,8 km 1.16. Lämpötila nollan tuntumassa, aika navakka tuuli.
 5. Aamulenkki ennen aamupalaa: 10,2 km 53 min josta 7 km rennosti kiihtyvää vauhtia (5.10 - 4.30 / km). Pitävällä alustalla oli kiva juosta rennon reippaasti. Nyt muutamana päivänä on tullut sekä mentyä nukkumaan että herättyä normaalia aiemmin, joten lenkillä on hyvin ehtinyt käydä ennen työpäivän aloitusta. Aamulenkkeily on silloin ihan mukavaa, kun ei tarvitse "väkisin" herätä aikaisin vaan takana on hyvin nukuttu yö.
 6. Juoksulenkki 10 km tasan 50 minuuttiin. Aika keväistä jo, +3 astetta ja aurinkoista. Hetkittäin sai juosta jopa sulalla asfaltilla ja niissä kohdissa tulikin pidettyä hieman reippaampaa vauhtia; liukkaissa kohdissa sitten hiljempaa. Eräänlainen vauhtileikittely siis. On se aina pitkän talven jälkeen hienon tuntuista saada taas kunnolla pitoa tossun alle.
 7. Juoksua 1:24, 16 km. -2 astetta ja aurinkokin näyttäytyi. Mikäs oli juostessa.
 8. Ne mediat joita itse seuraan (ei ihan vähäinen määrä) ovat pikemminkin kannustaneet ihmisiä ulkoilemaan, kunhan vain muistetaan turvaetäisyys. Sikäli harmi jos tuollaista syyllistämistä ilmenee.
 9. Täällä onkin jo lueteltu monta erinomaista sarjaa. Alla muutama mieleen tuleva: Merilinja Rekkakuskit Siipien sankarit Monty Python Musta kyy Pokka pitää Enää vuosiin ei telkkaria ole tullut pahemmin katsottua, mutta netistähän löytyy vaikka noita vanhojen sarjojen jaksoja.
 10. Yli 40 vuotta on tullut lenkkeiltyä juosten + hiihtäen säännöllisesti, joten varmaankin voi puhua elämäntavasta. Ei siis henkilökohtaisesti järin paljoa hetkauta, jos kisaamaan ei esim. tänä vuonna pääse, vaikka toki sitä mielellään kuntonsa lappu rinnassa välillä mittaisikin. Voihan sitä sitten juosta yksin jonkin testijuoksun jos siltä tuntuu. Kisaan osallistuminen tulee yleensä muutenkin päätettyä aika lyhyellä varoitusajalla, korkeintaan 1-2 kk etukäteen.
 11. Perinteistä hiihtoa 2.09, 26,2 km. Nautiskelua pikkupakkasessa ja auringonpaisteessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy