Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Esteban

Jäsenet
 • Content Count

  574
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Esteban

 • Syntymäpäivä 16.02.1968

Converted

 • Coopperi
  3180 intissä -87
 • Maraton
  3:15 Tukholma
 • Tavoite
  M: 3:1x:xx
 1. Saman huolestuttavan huomion tein itsekin. Tietääkseni Tomben suunnitelmiin ainakaan ei noin reilu tauko kuulunut.
 2. Monalla näyttäs kulkevan kivasti... Mikähän aika tai matka on tarkoitus edetä?
 3. Tsempit kaikille starttaajille huomiseen kisaan! WauchtiP taitaa täällä kertaa korkata uuden alkunumeron lopputulokseen, uskoisin. Alunperin piti itsekin olla viivalla, mutta treeniohjelma on nyt vähän toisenlainen. Ehkäpä ensi vuonna.
 4. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Onnea myös Potsku ja Jamo!
 5. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Hyvä Tombe - ONNEA! Nyt tuli jytky ja kykyjen mukainen onnistuminen! e: tuo alle 10h satasella on harrastajalle, jolla ei ole kestävyysurheilutaustaa, todella hieno rajapyykki!
 6. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Hyvältä näyttää Tomben tilanne. Pahalta varmasti tuntuu mutta kohta helpottaa! Vielä loppurutistus ja 10h:n taviksen haamuraja on lyöty!!
 7. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Mitähän Stefan Smedsille tapatui kierroksella 4. Vai tulikohan kahden kierroksen aika siihen samaan pakettiin? E: online tulospalvelulle peukkua. Hyvin skulaa!!!
 8. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Tyhmänä vastaan, mutta 1,6km suoran hiekoitukseen tarvitaan muutama kuutio hiekkaa ja muutamia miestyötunteja käsipelillä... Wille-traktori sirottimella olis tietysti kiva, mutta tällaiseen investointiin ei edes wihan kilomertrit-seuralla taida olla varaa. (huonohko kevennys)
 9. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Mielenkiintoinen keli. Tsempit kaikille. T76 menee alle 10h, oli keli mikä tahansa.
 10. Minä voin luvata laatikollisen hartwallin lonkeroa. On sen verran kova temppu.
 11. Esteban

  Spartathlon 2012

  24h ja 100km (alle 10:30) tuloksen ohella pääsyvaatimuksista: "Päässyt maaliin yli 200 kilometrin mittaisessa juoksukilpailussa, ajasta riippumatta" eli joko 48h tai 6d-kisassa 200km tai yli. Nämä rajat voi saavuttaa jo pelkällä pingis-taustalla.
 12. Esteban

  Spartathlon 2012

  On se vaan sellainen kisa, että todella kova luu pitää olla läpi päästäkseen. Joskus ajanvietteeksi on tullut tästäkin retkestä haaveiltua. Paljon pitää tapahtua että viitsii lähteä arvuuttelemaan. Kaksnelonen pitäisi mennä parinsadan pintaan ja satanenkin helpohkosti alle 10h. Edellämainut rajatkaan ei vielä riitä valttämättä mihinkään, varsinkin jos on tuollaiset tappokelit. Huh huh!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy