Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Esteban

Jäsenet
 • Content Count

  574
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Esteban

 • Syntymäpäivä 16.02.1968

Converted

 • Coopperi
  3180 intissä -87
 • Maraton
  3:15 Tukholma
 • Tavoite
  M: 3:1x:xx
 1. Pilkotaan osiin: -G5 GPS + olkavarsihihna (ovh 30€) + latausjohto microUSB/USB 75€ -S3+ juoksusensori kahdella tossupidikkeellä 60€ -H3 sykesensori ja kaksi pehmeää tekstiilivyötä 40€ -RS800CX + infrapuna USB-tikku tiedonsiirtoon. Sisältää Polar ProTrainer5-harjoitusohjelman (CD-rom) 150€ Koko hoito edelleen 260€. Eli kyllä paketissa olisi ideaa...
 2. Pari yhteydenottoa olen saanut irto-osista, mutta myisin mielummin koko paketin. Ultraamiseen ja multi-sporttiin tämä soveltuu erinomaisesti, koska GPS:n akku kestää AINAKIN 20h. Myös järkevät tarjoukset huomioidaan.
 3. Otsikon mukainen setti kaupan. Ollut käytössä 24 viikkoa. Paketissa mukana myös: -2 pehmeää vyötä sykesensoriin -infrapuna usb-tikku tiedonsiirtoon -Protrainer5 harjoitusohjelma PC:lle -olkavarsinauha ja latausjohto gepsille -2 pidikettä juoksusensorille tossuihin kiinnitettäväksi Kaikki erinomaisessa kunnossa ja siististi pidetty. Kelloon, sykesensoriin ja jalkapodiin paristo vaihdettu 3 viikkoa sitten. Ovh tällaiselle paketille on siinä 700€ paikkeilla. Nyt lähtee 280€. Yhteydenotto yksityisviestillä tai puh: nolla44 o3o 4441/ Esa edit: juoksusensori olikin se S3+ joten myyntiotsikkoon pieni lisäys.
 4. Saman huolestuttavan huomion tein itsekin. Tietääkseni Tomben suunnitelmiin ainakaan ei noin reilu tauko kuulunut.
 5. Monalla näyttäs kulkevan kivasti... Mikähän aika tai matka on tarkoitus edetä?
 6. Tsempit kaikille starttaajille huomiseen kisaan! WauchtiP taitaa täällä kertaa korkata uuden alkunumeron lopputulokseen, uskoisin. Alunperin piti itsekin olla viivalla, mutta treeniohjelma on nyt vähän toisenlainen. Ehkäpä ensi vuonna.
 7. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Onnea myös Potsku ja Jamo!
 8. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Hyvä Tombe - ONNEA! Nyt tuli jytky ja kykyjen mukainen onnistuminen! e: tuo alle 10h satasella on harrastajalle, jolla ei ole kestävyysurheilutaustaa, todella hieno rajapyykki!
 9. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Hyvältä näyttää Tomben tilanne. Pahalta varmasti tuntuu mutta kohta helpottaa! Vielä loppurutistus ja 10h:n taviksen haamuraja on lyöty!!
 10. Esteban

  Wihan kilometrit 2012

  Mitähän Stefan Smedsille tapatui kierroksella 4. Vai tulikohan kahden kierroksen aika siihen samaan pakettiin? E: online tulospalvelulle peukkua. Hyvin skulaa!!!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy