Jump to content
Juoksufoorumi.fi

-ville-

Jäsenet
 • Content Count

  15
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About -ville-

 • Syntymäpäivä 14.12.1975

Converted

 • 10km
  50.24

Recent Profile Visitors

240 profile views
 1. -ville-

  Suunto 7

  Suunnolta pukkaa älyllistä urheilukelloa: https://www.suunto.com/fi-fi/suunnon-mallistot/suunto-7/
 2. -ville-

  Hoka One One

  Mites Evo Jawz:n koot menevät verrattuna SG2? Tällä hetkellä käytössä SG2 koossa 43 1/3, n.1,5cm tyhjää varpaiden päässä.
 3. -ville-

  Kevätseuranta

  Sinivuokkoja (siis niitä kukkia) bongattu pihalta 😃
 4. Tässä olisi liikkeitä joilla on hyvä aloittaa: http://www.youtube.com/watch?v=hEMcHVwzHPA Myöhemmin sitten tähän tyyliin: :D
 5. -ville-

  "Telakalla"

  Ilman mitään kummempaa syytä voi tulla, mulle tullu aina yön aikana nukkuessa. Melko yleinen sairaus pitkillä, hoikilla, nuorilla miehillä (kuulemma). Oireita ei oikeen muuta kuin voimakkaassa sisään hengityksessä (haukotus) painon tunne rintakehässä.
 6. -ville-

  "Telakalla"

  Spontaani ilmarinta tuli taas kyläilemään meikäläisen keuhkoon, ensimmäistä kertaa vasemmalle puolelle. Aikaisemmin ollut kaksi kertaa oikealla. Ainakin kolme viikkoa huilia eli ei tartte osallistua Kaarinan puolikkaalle joka oli suunnitelmissa hyvin menneen ruisriikin jälkeen.
 7. Stadiumissa oli halvin "armband" 9,90€ muuten sama kun toi 14,90€ maksava, muttei ole kolikko/avain taskua. Näin siis ainakin Raision Myllyn Stadium:ssa. Galaxy Xcover mahtuu ainakin.
 8. Tällainen heppu kyseessä: http://hiki.pedia.ws/wiki/Hikisitaatit:Faktaa_Chuck_Norriksesta Toivottavasti toimii, ettei Chuck ole poistanut, koska internethän on hänen läppärillään...
 9. Sunnuntain pitkiksellä tuli paras saldo pitkään aikaan: hirviemä kahden vasan kanssa, valkohäntäpeura, kettu (suussaan joku pienempi eläin), 2 merikotkaa kaartelemassa taivaalla. Joskus iltasella näkyy myös märyriä ja supeja, metsäjänikset ja rusakot ovat jokakertaisia kirittäjiä. voihan täällä Naantalissa törmätä muumeihinkin :)
 10. Enemmän kilometrejä kuin 2010 (n. 200 tuli juostua), vähemmän sairastelua. Jos kesällä puolikas...
 11. -ville-

  Kenkiä Turusta

  Missä Turun tai lähialueen kaupoissa on parhaat/asiantuntevimmat (kenkä)myyjät? Kertokaa kokemuksianne.
 12. Raision Stadiumissa ainakin Kayano 15 ja Nimbus 10 99e. Oli jotain muitakin kevään mallistoa halvalla. Hyvät on noi Kayanot, just tulin unikeon aamuhölkältä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy