Jump to content
Juoksufoorumi.fiX-Caliber

Jäsenet
 • Content Count

  6 780
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by X-Caliber

 1. X-Caliber

  Garmin Enduro

  Kun katsoo Enduron hintalappua niin vaikea tuosta on eri mieltäkään olla, vaikka kyllähän ne kartat ja navigointi akun tyhjentävät aika nopeasti joten helpompi on mainostaa pitkää akkukestoa kun ei moista mahdollisuutta ole edes tarjolla. Aika moni Fenix 6X Pro -omistaja kun näkyy somessa parkuvan kun akku ei kestäkään luvattua 60 tuntia navigointi ja taustavalo jatkuvasti päällä. Tuliko yllätyksenä? Liki tonnin hinta mittarille, josta on riisuttu karttojen lisäksi muitakin ominaisuuksia verrattuna halvempiin malleihin kuulostaa kieltämättä aika suolaiselta.
 2. X-Caliber

  Garmin Enduro

  Taitaa toistaiseksi olla niin, että helpoin tapa pidentää akkukestoa on jättää virtasyöpöt kartat ja navigointi pois. Ei ole siis vieläkään Fenix 6X Pron voittanutta mitä tulee yhdistelmään akkukesto + ominaisuudet.
 3. Ikävä kyllä tämä hölynpöly ei jäänyt vain puheen tasolle: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/iaaf-50-kmn-kavely-pois-arvokisoista-elektroninen-valvonta-avaa-kisareitille-uusia-mahdollisuuksia/
 4. X-Caliber

  Garmin HRM-Pro

  Onkohan mulla nyt käytössä olevan sykevyön vyöosalla ikää kymmenisen vuotta, ellei enemmänkin. Garmn HRM-Run sykelähetin on ollut käytössä hieman yli 6 vuotta ja toimii edelleen kun vaan muistaa vaihtaa pariston suunnilleen kerran vuodessa.
 5. Ei sitten viime syksyn dopingkäry (jonka SUL tosin yritti lakaista maton alle) vaikuttanut millään tavalla näköjään.
 6. Ei mikään tietenkään estä perustamasta Kotirataultrahiihtoa, -pyöräilyä, -uintia tai mitä tahansa tapahtumaa. Itse asiassa ajatus on kerrassaan mainio ja kannatettava. Kaikki, mikä kannustaa ihmisiä liikkumaan on positiivista. Alkuperäinen Kotirataultra 50 km on kuitenkin juoksutapahtuma ja sellaisena pysyy. Oma osallistuminen tosin tänä vuonna on hyvin epätodennäköistä.
 7. X-Caliber

  Kotirataultra 2021

  On taas perinteisen Kotirataultran aika. Ideana on juosta 50 km vapaavalintaisella reitillä tammikuun ja/tai helmikuun viimeisenä sunnuntaina, omaan tahtiin. Lisätietoja ja lomake tulosten ilmoittamiseen: https://ultrafinn.fi/juoksutapahtumat/kotirataultra/ Tulosten ilmoittaminen on tietenkin vapaaehtoista. Kotirataultraan voi osallistua ihan vaan liikkumisen ilostakin. Muistakaa voimassa olevat kokoontumisrajoitukset mikäli suunnittelette kotirataultran juoksemista porukalla.
 8. Karhu M1 oli ensimmäisiä - ellei peräti ensimmäinen - tuotantoon päässyt juoksukenkä, jossa käytettiin hiilikuitulevyä pohjassa. Sorry offtooic.
 9. Tai ne kengät (taisi olla Karhut), joilla Don Ritchie juoksi 6.10.20 vuonna 1978.
 10. 90-95k 18 40, jos viimeinen vitonen menee samaa vauhtia ME rikkoutuu. On se karua 100 km jälkeen että homma voi olla sekunnista kiinni.
 11. Juu, nykyinen vauhti riittää, mutta hidastua ei enää saa kovin paljon. On muuten todella huono seuranta. Kuvamateriaali on huippulaatua, mutta "selostajat" ovat täysin pihalla kilpailun kulusta. Edit: Itse asiassa nykyinen vauhti ei riitä, vähän pitäisi pystyä kiristämään. Tiukalle menee.
 12. No voi prkl, Walmsley taitaa oikeasti rikkoa ME:n jos ei romahda viimeisellä vajaalla kympillä. Hienoa olla väärässä tällaisessa asiassa.
 13. Samaa kertovat väliajat, erittäin tasaista menoa. https://www.athlinks.com/event/347728/results/Event/952870/Course/1987912/Bib/1
 14. Juoksi aitaa päin ottaessaan kaarteen vähän liian tiukasti.
 15. 3.05 toinen puolikas. Enpä usko, mutta katsotaan. USA:n ennätystä tässä kai ensisijaisesti haetaan ja se on hyvin haarukassa. Herron on jo menettänyt otteen USA:n ennätyksestä ja myös omasta ennätyksestään
 16. Sponsorin on msksimoitava näkyvyys, mutta liioiteltuna se tuottaa täysin päinvastaisen tuloksen kuin tavoitellaan. Suomeksi: vmp
 17. Kilpailu ei ole edes alkanut vielä. Kuten selostaja totesi kaikki kärkiryhmässä olevat pystyvät juoksemaan 50-60 km ME-vauhtia. Sen jälkeen alkaa oikea kilpailu ja nähdään missä mennään. Naisten kilpailun kärjessä juokseva Carla Molinaro on mielenkiintoinen tapaus. Hänen tavoitteenaan on Iso-Britannian ennätyksen 7.27 ja jotain parantaminen ja tällä hetkellä hän on reilusti kovemmassa vauhdissa. Camille Herronin juoksu näyttää yhtä kankealta kuin aina, mutta vauhti on yllättävän hidasta.
 18. Ennakossa FB-sivullaan Camille Herron ei edes mainitse ME:tä eikä edes USA:n ennätystä, vaan kertoo tavoitteeksi oman ennätyksensä (7.08.35) parantamisen. Camille ei ole niitä urheilijoita, jotka vähättelevät tavoitteitaan, joten ainakin naisten osalta puheet ME:stä on syytä unohtaa.
 19. Ensisijaisesti kyseessä on medianäkyvyyden saaminen ja uuden tuotteen mainostaminen. Ei tuossa porukassa minun nähdäkseni ole ketään, jolla olisi realistisia mahdollisuuksia ME:n uhkaamiseen - miesten tai naisten puolella. On täysin mahdollista että joku tai jotkut juoksijat "uhrataan" alkumatkalla juoksemaan ME-vauhtia kiinnostuksen kasvattamiseksi, mutta kovin paljon puolimatkaa pidemmälle kukaan mukana olijoista tuskin sellaista kyytiä kestää. Veikkaukseni on, että Camille Herron tähtää ensisijaisesti USA:n ennätykseen (Ann Trason 7.00.28) ja kaikkien aikojen toisee
 20. Japanin kilpailu on peruutettu. USA:n kilpailu juostaan Phoenixissa ja startti tapahtuu 23.1. klo 16:00 Suomen aikaa. Lisätietoja ja osallistujalista
 21. The links to Estonian main roads and map give an error message
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy