Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

X-Caliber

Jäsenet
 • Content Count

  6 468
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

X-Caliber last won the day on October 24 2018

X-Caliber had the most liked content!

Community Reputation

846 Excellent

About X-Caliber

Contact Methods

 • Website URL
  https://ultrafinn.fi/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Kaarina

Converted

 • 10km
  30.59,00
 • Puolimaraton
  1.11.42
 • Maraton
  2.31.38

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mikäli matto-osan kireys on tarkistettu niin seuraavaksi kannattaa tarkistaa moottorin vetohihnan kunto ja kireys, alla oleva video antaa hieman vinkkiä kuinka se tapahtuu. On myös syyätä huomata, että liian kireällä oleva mattokin saattaa aiheuttaa nykimistä ja toimintahäiriöitä. Juoksumaton voiteluun pätee puolestaan periaate parempi liian vähän kuin liikaa.
 2. Case Nuuksio Classic: harhaan juosseille juoksijoille annettiin sääntöjen vastaisesti aikahyvityksiä. Jostain syystä se ei mennyt läheskään tällä tavalla tunteisiin. https://nuuksioclassic.com/simpanen-paranteli-nuuksion-polku-ultran-reittiennatysta-2/
 3. Pienen tapahtuman määritelmä on näköjään aika suhteellinen.
 4. Väliaikapalvelu oli hieman rajoittunut, mutta tuolta löytyvät lopputulokset: https://endurance.fi/files/SJ-2019-lopputulokset.pdf
 5. Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisellä ei ole mitään tekemistä PT-koulutuksen kanssa. Yliopistokoulutuksen kesto lasketaan vuosissa, keskimääräisen PT-koulutuksen kestoa mitataan tunneissa. Lisäksi on hyvä muistaa, että kuka tahansa voi täysin lailliesti ilmoittaa olevansa PT, vaikka ei olisi käynyt edes kirjekurssia aiheesta. Sen sijaan liikuntatieteen maisterin (tai mikä lieneekään) titteliä ilman tutkintoa käyttävälle saattaa napsahtaa tuomio petoksesta.
 6. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Mielenkiintoinen havainto ja osoitus Comradesin tasosta: naisten kilpailun voittaja Gerda Stein juoksi 2100 m nousua sisältävän 86,83 km reitin kovempaa kuin voimassaoleva naisten 6h juoksun ME tulos (85,492 km) on. Tulos ei yksisuuntaisen reitin takia tietenkään ole ennätyskelpoinen.
 7. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Noora Honkala maalissa sijalla 20. ajassa 7.14.22. Taitaa olla kaikkien aikojen toiseksi paras suomalaissijoitus ja ylivoimaisesti paras suomalaisnaisen noteeraus kyseisessä kilpailussa.
 8. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Noora Polly Shortsin välaikapisteessä sijalla 20.
 9. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Aika ihmetekoja pitäisi tehdä, että joku voisi mennä ko. äänestyksessä Henkan ohi. Olihan tuo suomalaista ultrajuoksuhistoriaa.
 10. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Kuulinko oikein, että Henkka oli Polly Shortsista maaliin nopein juoksija noin 30 min ajalla? Siis alle 4 min/km vauhtia siinä vaiheessa kisaa?
 11. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Edellisessä pisteessä 12., noin 1,5 min top-kympistä, joten trendi on lievästi laskeva.. Lopussa on kuitenkin vielä mahdollista parannella, toivotaan parasta.
 12. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Ja tällä hetkellä Mothibi näyttää selvästi vahvemmalta. Historian saatossa muuten juoksija, joka on ollut ensimmäisenä Polly Shortsissa (viimeinen välaikapiste, n 79 km) on _aina_ voittanut kilpailun. Jännä detalji.
 13. X-Caliber

  Comrades Marathon

  Miesten kilpailun voitto taisi juuri ratketa, mutta pystyykö Mothibi vielä pitämään kakkossijan, jää nähtäväksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy