Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Axe69

Jäsenet
 • Content Count

  79
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Axe69

 • Syntymäpäivä 09.05.1969
 1. Tuollaiset otsikon mukaiset tossut voisin luovuttaa jollekin toiselle käyttöön, kun itselle osoittautuivat aavistuksen liian isoiksi. Asicseilla kun olen juossut, niin tuo 7,5 on ollut just eikä melkein sopiva, mutta näissä Brookseissa tuntuu jäävän tuota varvastilaa vähän turhankin reilusti. Kaksi kertaa kokeiltu, juostu Garminin kertoman mukaan yhteensä 20,1 km. Ei ihan iliman, mutta halavalla! Sanotaanko vaikka 30 €? Tampereella ovat ja kaipa nämä tarvittaessa voisi vaikka postittaakin. Ai niin, väri on sähäkkä sininen.
 2. Itse joskus pähkäilin tätä niin, että mikäli tarkoituksena on tehdä harjoitus, jonka keskisyke on vaikkapa nyt sitten tuo 140bpm, niin kyllä siinä olisi hyvä olla mahdollisimman paljon ko. syketasolla liikkumista. Jos siis vaihtoehtona on sellainen harjoitus, jossa tosiaan on vain noita 125bpm ja 155bpm osuuksia (joiden keskiarvona siis tulisi se 140). Tietysti se syke noustessaan ja laskiessaan olisi jonkun aikaa sen 140bpm ympäristössä, mutta itse olen ainakin uskotellut itselleni, että parempi olisi, jos sillä syketasolla oltaisiin muutenkin, kuin vain sykkeen noustessa tai laskiessa. Onpa sekava selostus, mutta tuollaistahan sitä tahtoo tähän aikaan iltapäivästä tulla...
 3. Vähän on samaa vikaa rahikaisellakin. Jotenkin nolottaa se kävely, kun juoksukaan ei oikeastaan tuntuisi pahalta. Mutta olen kuitenkin ikäänkuin kokeeksi päättänyt saada pk-lenkkien keskisykkeen alemmaksi ja tämän vuoksi laitoin Garminin hälyttämään sykkeen noustessa yli 160 (max. mulla on abt. 195). Vakilenkillä tuo tapahtuu muutamassa ylämäessä. Kävelen sen aikaa, että syke laskee alle 140. Tosiaan nopeuden pudottaminen tuntuu vain sekoittavan juoksutekniikan.
 4. Axe69

  Forerunner 310XT

  Vastaan itse itselleni; laitoin laitteen siis maanantaina postiin ja jo perjantaina tuli kotiin täysin uusi laite takuuvaihtona. Kiitettävää toimintaa Garminin huollolta!
 5. Axe69

  Forerunner 310XT

  Ai tällainenkin on mahdollista? Laite lähtee nyt enivei tänään huoltoon, katsotaan mikä on tuomio.
 6. Axe69

  Forerunner 310XT

  Kiitos vain, mutta tätä (ja monia muitakin) näppäinyhdistelmää olen kyllä jo kokeillut. Ihan kuolleelta tämä nyt vaikuttaa. EDIT: Muistan, että palstalla käytiin joku aika sitten keskustelua Garminin takuusta, olikos se nyt sen vuoden vai kaksi? Tämä on hankittu 09/2009, mutta minkäänlaista kuittia en enää onnistunut löytämään, joten omaan piikkiin taitaa mennä, olipa takuuaika kumpi tahansa...
 7. Axe69

  Forerunner 310XT

  Mikäs tälle nyt tuli? Tänään pitkiksellä 310XT:n akku tyhjeni pari km ennen kotiovea. Laite varoitti ensin virran vähyydestä ja sammui sitten tosi pian (ehkä 100-200m päässä ilmoituksesta). Käynnistyi kuitenkin virtanapista uudelleen vähäksi aikaa, mutta sammui sitten taas (uuden varoituksen jälkeen). Ja itse asiassa käynnistyi vielä toisenkin kerran, kun piruuttani kokeilin ollessani melkein kotipihassa. Näin sain lenkin päätteeksi painettua vielä ajanotonkin poikki. Kotona laitoin kellon heti latautumaan (tässä vaiheessa oli taas sammunut), mutta nyt se ei sitten käynnistykään enää. Nyt se on ollut latauksessa jo kolmisen tuntia, mutta ei vaan käynnisty. Ja tätä kirjoittaessa tajusin, että eihän tuohon näytölle tule edes akun täyttymisestä kertovaa prosenttipalkkia (tämähän muistaakseni tulee normaalisti näkyviin, vaikka laite onkin sammutettuna latauksen aikana). Onko tällaisestä kokemusta kenelläkään? Monenlaisia näppäinyhdistelmiä olen kokeillut (mode&power, mode&enter&lap jne), mutta ihan kuolleelta vaikuttaa. Olisiko vielä jotain, mitä voisin kokeilla, vai lähetänkö huomenna huoltoon?
 8. Axe69

  Mizuno Wave Elixir 6 M

  Tässä ketjussa taisi olla juttua ainakin Wave Elixir 5 -kengistä: http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?20680-Mizuno En sitten osaa sanoa, kuinka erilainen kenkä tuo kutosversio on.
 9. Axe69

  Lenkille vai ei?

  Kiitoksia linkistä, pisti miettimään tosissaan osallistumista sunnuntain kisaan. Siellä kun olisi tarkoitus juosta ihan tosissaan, niin ehkäpä se kannattaa kuitenkin jättää väliin, oli olo silloin sitten mikä tahansa.
 10. Axe69

  Lenkille vai ei?

  Näinhän se tietysti on, kun asiaa ihan kylmän viileästi tarkastelee. Jonkin verran voivat tietty koivet olla tavallista jäykemmät, mutta eipä tässä varmaan muuta voi, kuin toivoa parasta (ja pelätä pahinta).
 11. Axe69

  Lenkille vai ei?

  Tilanne on tämä: Olen osallistumassa ensi sunnuntaina erääseen juoksutapahtumaan, jossa olisi tarkoitus juosta 10km alle tuntiin (itse asiassa ääneen lausumaton tavoite on 53 minuutin tuntumassa ja viime viikkoisen testijuoksun perusteella tuo voi vaikka onnistuakin). Viime viikolla tuli reilu 50km, jossa yksi (lyhyehkö) pitkis, yksi kova lenkki (tuo testijuoksu) ja loput pk:ta. Tällä viikolla takana on vasta yksi vajaan 7km lenkki suht' reippaalla vauhdilla. Olin ajatellut juoksevani tänään yhden pk:n ja huomenna vielä lyhyen melko reippaan lenkin ja levätä lauantain. Nyt sitten tänä aamuna heräsin siihen, että kurkku on kipeä ja nenä vuotaa. Onko sunnuntain "kisa" nyt sitten menetetty? Olen ymmärtänyt, että lenkille ei pitäisi lähteä, mikäli flunssa on juuri vyörymässä päälle. Mutta jos nyt olen kokonaan juoksematta tuonne sunnuntaihin asti (olettaen siis, että silloin pystyn juoksemaan), niin osaako sitä enää juostakaan? Ainakaan siis siihen tahtiin, että omaan kuntooni nähden melko kova tavoitteeni olisi mitenkään mahdollista saavuttaa? Ääh, sekava teksti, mutta niinpä on olokin. Harmittaa ihan vietävästi.:sick0026:
 12. Axe69

  Forerunner 310XT

  Huuhtelen kyllä vyön juoksevan veden alla jokaisen (no, melkein jokaisen...) lenkin jälkeen, mutta oikein pesuaineella tulee kyllä pestyä aika satunnaisesti. Pitäis varmaan pestä useammin, käyttömäärästä riippuen ehkä kerran viikossa tjsp.
 13. Aika moni näyttää juoksevan näillä samoilla seuduilla, eli Ikuri-Haukiluoma-Vuorentausta-Soppeenmäki-Lamminpää-Tohloppi-Tesoma -akselilla. Nyt kun lumet ovat sulaneet, tulee säästeltyä jalkoja ja juostua enemmän noilla lenkkipoluilla; esim. kotiovelta Horhaan ja sieltä Julkujärven majalle ja takaisin tulee hyvä pitkis (melko tarkkaan puolimara itse asiassa).
 14. Axe69

  Forerunner 310XT

  Viime aikaiset sykemittauksen sekoilut tuntuvat hävinneen sykevyön pariston vaihdolla [kop, kop]. Käytössä siis se alkuperäinen pehmeä vyö, joka mittasi ennen pariston vaihtoa pahimmillaan tuollaisia 220bpm sykkeitä heti pk-lenkin alussa... Eli ennen kovaan vyöhön siirtymistä kannattanee kokeilla tuota pariston vaihtoa, ei ole pahan hintainen testi (reilun euron taisi maksaa).
 15. Klassikon aineksia, mutta en sittenkään usko tämän kertovan niinkään taloustieteen koulutuksen tasosta maassamme, vaan pikemminkin ko. henkilön omaksumiskyvystä tai opiskelumotivaatiosta.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy