Jump to content
Juoksufoorumi.fiKievari

Jäsenet
 • Content Count

  166
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Kievari

 • Syntymäpäivä 22.01.1980

Converted

 • Coopperi
  2740
 • 10km
  -
 • Puolimaraton
  1.50
 • Maraton
  4.12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostin tänään heräteostoksena Footbalance-pohjalliset urheiluliikkeestä. Myyjä ilmeisesti oli fysioterapeutti. Analyysi jaloista oli laskeutuneet jalkaholvit ja lievä supinaatio toisessa jalassa. Kengät kuulemma pitäisi olla neutraalit ja vaimennetut. Toisessa jalassa (supinoiva) ollut ongelmia, joihin haen apua näillä pohjallisilla, saa nähdä auttaako.
 2. Maaliin pääsin. Ja vielä tosi positiivisella splitillä! :) Loppuaika surkea, mutta onnellinen olo silti läpipääsystä. Sain mara-aamuna varmaan viestin jostain alitajunnan syövereistä: teippaa jalka. Ilman sitä olisi varmasti jäänyt matka kesken. Märkää oli, mutta onneksi ei juostu lauantaina, kun oli helle. Havaintoja itse marasta: -erittäin tasainen reitti, joskin mutkainen, mukulakiveä mielestäni aika vähän, ei haitannut minua - Expo ja maalitarjoilu tapahtuman hintaan nähden mielestäni korkeintaan tyydyttävää tasoa - kannustus erittäin hyvää (sateesta huolimatta) - hieno kaupunki :) (joskin kallis)
 3. Tsempit tänään kaikille taistelijoille! Itse vasta heräsin, tästä aamiaiset ja valmistautumist + siirtymät. Maaliinpääsy olisi kiva yllätys.
 4. Koko mittaamisjuttu taitaa olla ajan pelaamista HCR-organisaatiolta. Kun kerran ovat jo virheen radan merkkaamisessa (ainakin epäsuorasti) myöntäneet, niin ei kai siitä enää mitenkään mittaamalla täysmittaista saa.
 5. Lukkoon ja äkkiä. Jos sään on tuosta pakko muuttua, niin sitten lämpöä alas.
 6. Jep, aika samaa mieltä, optimihan olisi se tuuleton, sateeton, puolipilvinen +12'c. Ei tuo sade tosiaan niin paha ole.
 7. Sääspekulaation aika. Foreca lupaa runsasta sadetta ja vajaata pariakymppiä lämpöä. Ei mikään optimisää.
 8. B1, B6 ja B12. Tuotenimellä Neuromax minulle suositteli ja sitä apteekista hain.
 9. Miksiköhän en näe tämän HCR-gaten päättyvän näin suoraselkäisesti. Kaikki viittaa siihen, että nyt antavat ajan kulua niin paljon kuin kehtaavat ja sitten tapahtuman nettisivuille ilmestyy jonnekin nurkkaan pieni maininta reitin alimittaisuudesta.
 10. Hieroja tuossa suositteli B-vitamiinikuuria ärtyneen iskiashermon rauhoittamiseen. Ymmärsin puheistaan, että B-vitamiini supistaa hermoa ja näin ollen vähentää kipuilua. Antoi vielä tietyn merkin, jossa pitäisi olla sopivassa suhteessa numeroita B-kirjaimen perässä, en nyt tähän laita merkkiä, ettei mene mainostamisen puolelle. Pitihän se käydä purkki hakemassa apteekista ja ensimmäisen tabletinkin jo otin. Onkohan tuossa mitään lääketieteellistä pohjaa?
 11. Varmaan pitäisi ja kannattaisi. Löysin tuossa eilen lätkää katsoessa lonkan ja pakaran välimaastosta kohdan, jota painelemalla alkoi tehdä ns. höpöä. Ja tänään jalka onkin ollut parempi. Koetan varmaan omahoitona nyt tuota paikkaa hieroa/painella + muutenkin lihashuoltaa jalkaa. Ehkä tästä vielä maratonin lähtöviivalle parin viikon päästä pääsee. Ennätyshaaveet toki voi unohtaa. Fyssarilla käynti joka tapauksessa edessä, koska haluan toki selvittää vaivan syyn, jotta ennaltaehkäisy sujuu jatkossa paremmin.
 12. 02.36 oli tullut sähköpostiin registration card. Nyt vaan jalka juoksukuntoon ja sitten vaan: kovaa ajua! :)
 13. Kiitos. Eiköhän se sieltä sitten lähipäivinä napsahda sähköpostiin.
 14. Onko teille tullut vielä dokumenttia, jota vastaan juoksunumeron ja muun sälän saa noudettua. Ja pitäisikö sen tulla sähköpostiin vai ihan normipostiin? Jäänyt vähän epäselväksi tämä. Ei sillä että välttämättä pystyisin juoksemaan, sen verran vihoittelee toinen jalka. :(
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy