Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Antti N

Jäsenet
 • Content Count

  130
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.mediapinta.fi/sivu/isbn/978-952-236-807-2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Mikkeli
 • Interests
  sinkku

  Trail Running World Championships 2017 Badia Prataglia Italy, 96:s

  Buff Trail Tour Finland 4:s 2014

Converted

 • Coopperi
  3900m (2010)
 • 10km
  kalevan kisat 9:s (2010)
 • Maraton
  HCM 2:s (2015)
 • Tavoite
  EM-, MM- ja olympiatasolla, kaikkea ei kerrota

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tason nousuun varmaan auttaisi enemmän sen miettiminen miten juostaan kovempaa kuin se onko laji jonkun mielestä kiinnostava vai ei. Mainittu Farah jää 4 minuuttia kärkeen maratonilla että kaikki on niin suhteellista. Kyllähän taso huono on mutta 10 vuoden päästä voi olla ihan hyvä.
 2. Pitää paikkaansa. Maastossa pääosin 5min/km. 32 minuutin juoksijalle 2 kilometrin lenkki on raskas kun on riittävän väsynyt treeneistä ja jalat jumissa. Huipuista en tiedä.
 3. Antti N

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Sisäänpääsy on tunnetusti monellakin elämänalueella se suurin haaste joten eihän tuo nyt enää yllättäisi. Tosiaan jäätävät 663 ITRA-pistettä niillä jonon ohi 😄
 4. Antti N

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tarkoitin 55km matkaa ja tosiaankin Oulankajoen osuutta 0-10km jossa on mielestäni todella hienot maisemat. Ei sillä ainakaan 2 vuotta sitten päässyt pelkästään podiumille että hölkkäsi sen Oulankajoen 10km pätkän verryttelynä 5.00/km. Siitä on vielä 45km maaliin. Varmaan lähemmäksi podiumia olisi päässyt jos olisi kävellyt sen esim 9min/km rauhassa maisemia katsellen numerolappu rinnassa ja säästellyt varsinaiset voimavarat esim matkan viimeiselle kolmannekselle jossa niitä ei kyseisellä keralla ollut enää lainkaan. 160km tuntuu vielä vähäjärkisemmältä ja toisekseen mahdottomalta ainakin allekirjoittaneelle. WS100 voisi toki teoriassa mennäkin, sehän on alamäkeen, kiitos ehdotuksesta! 😄
 5. Antti N

  Hiihtäjien juoksukunto

  Joo ei haittaa 😄 Ei tuo arvioni mihinkään tilastopajaan perustu vaan siihen että tunnen SM kisoissa kilpailleita hiihtäjiä aikamoisen määrän ja osa heistä on kokeillut rahkeitaan juoksussakin. Siihen en ota kantaa tiedänkö itse hiihdosta mitään koska ei tuolla asialla ole isossa kuvassa edes merkitystä. Meillä täällä Mikkelissä muutenkin jo tiedetään hiihdosta kaikki ilman minun panostani 😄 Pikkupoikana ladulla Tiaisen Arto kehui vuorohiihtoani niin se riittää minulle tietämykseksi. Toki jossain vaiheessa seurasin lajia aktiivisesti. Se on varmasti myös totta että hiihdossa häntäsijoilla on paljonkin kovakuntoisia henkilöitä joiden maksimaalinen hapenotto riittäisi kovempiinkin suorituksiin mutta tekniikka / välineet ei. Välttämättä ei jää 35 minuuttiin vaan voi olla jopa lähemmäs 30.
 6. Antti N

  Aktia Cup 2018 - 2019

  Kiitoksia vastauksista!
 7. Antti N

  Paljasjalkajuoksu

  No en nyt tiedä onko rata niin kauhean kimmoisaa. Aika kovaahan tuo on. Riippuu toki radasta millä vuosituhannella on remontoitu ja mikä pinnoite. Mutta ok. Ehkä se sitten menee näin. Juoksisin paljain jaloin myös asvaltilla mutta kun on lasinsiruja. Ehkä pitäisi kokeilla barefoot kenkää. Tosin Hokalla ei niitä ole (vielä). Mutta maratonin olympiakultaa 1960 voitettiin paljain jaloin roomalaista asvalttia läpsyttäen. Pidän urheiluhistorian yhtenä kovimmista suorituksista.
 8. Antti N

  järviveden kylmyys

  Nyt en käsitä mitähän trollausta kysymyksessäni oli? Halusin vaan tietää lämmittääkö uimalakki jos veden lämpötila on lähellä nollaa kun tästä uimalakki päässä lokakuussa uimisesta ei ole niin kauheasti kokemusta. Jos olen johonkin toiseen ketjuun vääntänyt ahkeraan tahtiin jotain vitsiä juoksentelusta suunnilleen samalla aikakaudella niin ei sillä välttämättä ole mitään syy-seurausyhteyttä tämän kanssa. Satuin nyt olemaan kirjautuneena niin varmistin sitten tämänkin mieltä askarruttaneen seikan saman tien. Luen juoksufoorumia vain 2 kertaa kuussa niin hyvä hoitaa kaikki kerralla. Kuten tuossa itsekin totesitte että "ei ihan jokaiseen osioon tainnut olla asiaa" niin en nyt ota kantaa oliko mutta tähän oli. Ja aivan asiallisen vastauksen sainkin johon olen tyytyväinen :) Näissä avantouintijutuissa olen todella vilpitön aloittelija. En ole ikinä pitänyt uimalakkia päässäni alle 15 asteen lämpötilassa joten en voi tietää. Sitä paitsi olin selvin päin kun kirjoittelin kuten nytkin. Ja voin allekirjoittaa kaikki postitukseni yhä - myös kieli poskessa väännetyt. Harvinaista se toki on. Noin yleisesti ottaen. Kiitos vastauksesta! 😊
 9. Antti N

  Suunnistus

  Tänään come back lajin pariin henkilökohtaisella kilpatasolla 17 vuoden tauon jälkeen.
 10. Antti N

  Come Back

  Tänään come back lajin pariin henk koht tasolla kilpailussa 17 vuoden tauon jälkeen. Vähän jännittää, startti jo 9 tunnin päästä. Jukolan olen toki vuosittain suunnistanut tässä välillä ja kuntorastejakin tullut tänä kesänä käytyä. Mutta kyllä tuo silti jotenkin hullulta tuntuu. Että vielä pitää mukaan ängetä.
 11. Antti N

  järviveden kylmyys

  Suojaako pelkkä uimalakki jos ajattelisi ihan vaan jonkun parisataa metriä käydä kroolaamassa? Uin reilu viikko sitten ilman saunomista ja märkäpukua (kun en edes omista) niin muuten oli ok mutta päässä tuntui kylmältä.
 12. Antti N

  Hiihtäjien juoksukunto

  Tarkoitatko SM tason hiihtäjiä? Sanoisin että 40 minuuttia kympillä (miehet) ja cooper 3200 metriä
 13. Antti N

  Paastoaminen

  (Onneksi) en tiedä mistä riidellään enkä jaksa edes lukea kommentteja mutta itse aiheesta eli paastosta sen verran että nyt voin viimeisimpien kokemusten perusteella sanoa paaston + 4 tuntia juoksua / 2 päivään olevan 6-7 päivää ennen maratonia huono, joskus aiemmin se ei ole ollut niin haitallinen. Siis ei ole täyspaasto vaan vähällä ravinnolla 24 tuntia. Ei palaudu jos yrittää samaan aikaan väsyttää juoksemalla.
 14. Oliko ruusu? Itse sain käännytyksen 2012 terveyskeskuksesta ja diagnoosin "juokse vähemmän", pari päivää myöhemmin pätevälle lääkärille sykkivän punoittavan turvonneen ja kipeän varpaan kanssa lievistä yleisoreista jo kärsivänä: varpaassa ruusu => 3 viikon antibioottikuuri 3 nappia aamuin illoin, ei saanut juosta kuukauteen ollenkaan eikä pystynytkään
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy