Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ErAh

Jäsenet
 • Content Count

  1 247
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErAh last won the day on September 30

ErAh had the most liked content!

Community Reputation

1 177 Excellent

About ErAh

 • Syntymäpäivä 12.03.1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Röhkölä

Converted

 • Coopperi
  2890
 • Maraton
  4:18 (2004)

Recent Profile Visitors

2 804 profile views
 1. ErAh

  Otsalamppua hankkimassa

  Milan Vega II painaa liiveineen ja akkuineen noin 800 grammaa, tietysti siinäkin on iso ero noihin pikkulamppuihin. Lumoniten air 1500 painaa akkuliivin ja akun kanssa karvan alle 500 grammaa. Ainakaan polulle en lähde juoksemaan pikkutuikulla, enkä kyllä tiellekään, kun sopivaa pikkulamppua ei ole tullut hankittua. Käytön helppous on tietysti pelkkien päähänpuettavien valojen iso etu, mutta huonolla hämäränäöllä arvostan vähän suurempaa valotehoa enemmän, kuin helppoa puettavuutta. Edit: Toi lumonite painaa alle 250 grammaa pikkuakun kanssa, jos akku on kiinnitettu pääosaan. Silloin 800 lumenia on 3 tuntia tarjolla ja 300 lumenia noin 6 tuntia.
 2. ErAh

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Mitenköhän tämän saa pakotettua sammumaan, laite kaatui päivityksen yhteydessä, ja en löydä mistään tietoa miten laite sammuu. Voi **ttu mitä paskaa........ No avaamalla puhelimen flow uudestaan sai aloitettua synkkaamisen uudestaan, mutta jää hieman keskeneräinen vaikutelma ohjelmasta... No niin päivitys uudestaan käynnissä, edellisen kerran laite kaatui kun päivitys oli tehty, luultavasti kaatuu tämänkin 20 minuutin jälkeen..... Sama kaatuminen kun sai päivitysajan 0 minsaan. Alkoi näyttämään 152 minuuttia päivitystä jäljellä, voi hitto mitä **skaa...... 90 minuuttia ollut laite hallussa ja tekisi mieli löydä sitä lekalla alasimen päällä. Paskempaa toimivuutta ei laitteelle kyllä voi tehdä..... Synccaus ja päivitys yrittelyä tietokoneella....... Kun sai edellämainitut valmiiksi, alkoi sama homma uudestaan, jonka keskeytin ja kas laitteessa oli jo kuitenkin sisällä uusin firmis. Tällä hetkellä luottamus on kyllä nollassa Polaria kohtaan. Olisi pitänyt ostaa Baro 9..... Avasin puhelimesta flown, saa nähdä mikä sirkus alkaa nyt, ainakin alkoi synccaamaan.... päivitykseenhän ei olisi tarvetta....
 3. ErAh

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Laitteet ovat olleet hyviä, mutta connectin pilaaminen kesällä pakotti vaihtamaan Polariin. Mielummin olisin pysynyt Garminin käyttäjänä, mutta valmistaja valitsi tässä tapauksessa hiihtäjien unohtamisen.
 4. ErAh

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  5% ero on maratonilla 2 km..... Jos tarkkuus on oikeasti niin huono, niin laitehan on ihan tarpeeton. Sama hommata sitten V800. Garminiin ei kyllä ole paluuta.
 5. ErAh

  Garmin 920XT

  Kyllä se run-sykevyö näköjään toimi, kun viitsi vaihtaa tuoreen patterin.
 6. Mihinköhän kaupunilainen sitä citymaasturia oikeasti tarvitsee? Veneen lasku ja nosto hoituu laiturisatamassa palveluna ym. Täysin eriaisia on, jos citymaasturin haluaa ja mielestäni haluaminen ja tarvitseminen on aivan samanarvoinen asia. Kesämökeille on kuitenkin kuljettu 128 Fiateillakin sun muilla 70-luvun pikkuautoilla, ja tuskin tiet ovat ainakaan huonontuneet. Vaatimukset ja halut kasvaa, eikä siinä ole mitään moitittavaa. Itse ajelen +170 tkm ajetulla Fiatilla, jolla ajattelin ajella vielä jonnekin 300 000 km saakka, sitten ostellaan taas uusi, todennäköisesti toiseksi viimeinen auto. Ehkä tämä kertoo köyhyydestä, tai sitten siitä, ettei autolla ole muuta merkitystä, kuin luotettava paikasta A paikkaan B siirto. Aikanaan alla oli Mersu, mutta seuraava ooppeli palveli melkein yhtä hyvin. Oikeasti autot on kyllä merkitty tähdellä keulassa, mutta kun perse ei kestä sitä. Ajellaan ny kulkuvälineellä sitten.....
 7. ErAh

  Valitus-ja ruikutusketju

  Itsesuojelun vuoksi en ole avannut voitelukopissa olevaa 17-21 ikävuosien vahakansivihkoa. Muistissa ei onneksi ole kuin sunnuntaiset sauvakävelyt arviolta 6km/h suolla. Voisi olla pientä taantumaa luettavissa..... Oma taso pitää arvioida varmaan aika hellästi, huomioiden ikävuodet. Tulevaisuudessa tuskin viitsin edes osallistua massahiihtoihin, koska en koe niiden olevan hyväksi terveydelle. Tehdään sitä mistä tykkää ja nautitaan kuntoilusta.
 8. ErAh

  Talviurheilukausi 2018-2019

  Ensinäkemällä vaikutti siltä, että Rise olisi ollut, pari kiloa tavallista kevyempi. Oikeastaan odotan sitä, että Rise tulee lyömään itseään läpi "normaalimatkoilla". Ei Risestä toista Iivoa tule, mutta varmaan tulee hiihtämään reilusti 10 sakkiin talvella myös pidemmillä matkoilla. Alkaa olemaan lähellä se hetki, jolloin vähän epäonnistumallakin saadaan MM-viestissä pronssi. Perttukin hiihti kuitenkin ihan hyvin.
 9. ErAh

  Hyvä biisi

  WTF, Daruden Sandstorm jas Bomfunk MC's Freestyler on kerännyt enemmän katsontakertoja.... No, ehkä Abban kuuntelijat eivät ole youtuben suurkuluttajia.
 10. ErAh

  Talviurheilukausi 2018-2019

  Iivo näytti kyllä aika väsyneeltä ja paljon reenanneelta haastattelussa. Kun vaan saa taitettua väsymyksen pois, niin kyllähän vuoden vaihteen jälkeen alkaa kyyti olemaan muille kylmää. Rise on ottanut normaalimatkoilla ehkä askeleen eteenpäin, mutta kuten Rise sanoi, suksi oli erinomainen eikä juuri hyytynyt kilsojen kertyessä. Tuolla taisi tulla suksellakin tosi isoja eroja.
 11. ErAh

  Garmin 735XT HRM

  Vaihdan "päikseen" saman ikäiseen V800 Polariin, jos Polar nyppii, niin nyt on tarjolla ehdottoman hyvä mahdollisuus päästä Connectin käyttäjäksi, joka tule viemään sinultakin hiihtämisen ilon...🙄
 12. ErAh

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Merkin vaihtajilla ei ole välttämättä aikaa odottaa, itse pääasiassa hiihdon harrastajana haluan, että tulevan kauden hiihdot tulee Polarina, oli kutakuinkin pakko tilata laite ennakkona ja uskoa että siitä tule hyvä, ja tuleehan siitä. Jos ei tule niin sitten pitää ostaa V800....
 13. ErAh

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Melontareissulla 735XT näytti jotain +155 keskisykettä, vaikka todellisuudessa syke oli luultavasti noin 110-120. 155 sykkeellä melonta on jo aika totista menoa, eikä ainakaan minun kunnolla sitä tahtia ylläpidetä 9 tuntia.... Lähtökohtaisesti rannesyke pelittää vain juostessa, ainakin itse suhtadun siihen niin.
 14. Mikä on "hyvä aika"? Aiemmin juoksen alle 2:40 maran, kuin kykenen juoksemaan +15000km vuodessa. Tai oikeammin jälkimmäiseen ei ole ikinä mitään mahdollisuutta. Todennäköisesti ei ole ensimmäiseenkään. 2:30 marat alkaa olemaan nykyisin harvassa, mutta niin on +15k juoksuvuodetkin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy