Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ErAh

Jäsenet
 • Content Count

  1 191
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

ErAh last won the day on September 30

ErAh had the most liked content!

Community Reputation

1 098 Excellent

About ErAh

 • Syntymäpäivä 12.03.1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Röhkölä

Converted

 • Coopperi
  2890
 • Maraton
  4:18 (2004)

Recent Profile Visitors

2 641 profile views
 1. Nuorten pärjäämiseen vaikuttaa aika paljon myös se, kuinka aikaisin murrosikä alkaa. Muistan hyvin sen, kun seisoin P15 lähtöviivalla ja edessä sejkä takana on 15 senttiä pidempiä poikia. Tässä vaiheessa pitäisi kiinnittää huomiota siihen että kerrotaan näille myöhemmin kehittyville se, että varsinkin raskailla keleillä on ihan turhaa olla pettynyt suoritukseen. Samaten tuttujen tyttö oli D14 sarjassa lyhyimpiä, mutta D18 pisimpiä, mutta olihan hänellä jo 2 EM-mitalia siinä vaiheessa lajissaan 16 vuotiaana.
 2. ErAh

  Hoka One One

  Hokan koot jaksaa aina yllättää, vaikka nyt osasinkin tilata oikean koon. Kuluttajana olisi mukavaa, jos tietyn merkin koot olisivat keskenään verrannollisia, mutta eihän tämä ole vain Hokan ongelma. Nikellä ja Adidaksella on aivan vastaavasti erikokoisia kenkämalleja. Pitäisi vaan uskoa nettipropagandaa erimallien osalta. No nyt on oikean kokoiset Speedgoatitkin kotiutettu ja pääsee sisäänajamaan KK83 kenkiä kohti 9 tuntia. Oman kokemuksen mukaan pieniä Hokia ovat Tracer ja Speedgoat, muutoin menee kaikki ½-numeroa pienempänä.
 3. Toi vähäinen proteiinin saanti saattaa selittää sitä, että Itä-Afrikkalaiset ovat erittäin pienilihaisia verrattuna länsimaisiin kestävyysjuoksijoihin. Energiaahan heidän on pakko saada tarpeeksi, kun tulokset kertovat kyllä heidän palautuvan harjoittelustaan. Vähän tuohon suuntaan olisi tarkoitus itse alkaa syömään.
 4. ErAh

  Alelaari

  Milrab.fi suunnon kelloista -20 pinnaa alekoodilla SU20. Esim baro ysi vyön kanssa 520 euroa. Jos ei olisi vantage V tulossa niin toi olisi....
 5. ErAh

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  Toi 55km on sitten varmaan pakko juosta ensi vuonna, luvassa on kaikkien aikojen ryntäys sille matkalle. Ja suuntahan on mukavampi noin päin. Alkuun tiellä ja loppuun hyvät maisemat ....
 6. ErAh

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Näyttäisi väsyttävän..... nyt pitäisi saada striimi pelaamaan....
 7. ErAh

  Kohti Hawaijia ja kolmatta sijaa ?

  Kaisaan liittymättä on harmi ettei Frodeno ole miehissä mukana, hän on yksi ehdottomia suosikkiurheilijoitani.
 8. ErAh

  Suunto vai Garmin?

  Lataa connect ja movescount koneelle ja katso kumpi miellyttää enemmän. Sanoisin että Polar!!!!!
 9. ErAh

  Otsalamppua hankkimassa

  Jatkuukoohan näiden suunnistusvalojen kehitys tätä tahtia pitkäänkin, kohta näissä alkaa olemaan 10 000 lumenia valotehoa..... Käytännössä vegasssa tulee käytettyä tehoa 3 juostessa, niin vastaan tulevat autot ei häiriinny niin pahasti.
 10. ErAh

  Otsalamppua hankkimassa

  Itselläni on Milan vega suunnistusvalona ja kyllä sitä tulee käytettyä myös juostessa sekä hiihtäessä , vaikka vähän epäkäytännöllisen järeä se siihen onkin. Nyt hankin Lumoniten 1500 air valaisimen kahdella akulla, jos sitä joutuu joskus juoksemaan läpi yön.
 11. ErAh

  Buff trail tour 2019 uudisukset

  Tuostahan saisi jo melko inhimillisellä rasituksella juostua 5 kisaa (1 kisa saa mennä silloin huonosti), joista 3 olisi vain maastopuolikkaita, joista saisi varmaan helpoiten pisteitä. Vaarojen maraton taitaa olla liki pakko juosta, jos haluaa maksimoida pisteensä tourilla. Bodom trailin jälkeen pitää katsoa, miten se meni ja päättää mitä KK:lla oikeasti juoksee. 50 pisteen keskiarvokin olisi kyllä varmaan tiukassa, sen verran näyttää taso paranevan vuodesta toiseen. Vaarojen maraton taitaa olla 4.-5.10., ainakin sellainen kuva on heidän face-sivuillaan.
 12. ErAh

  Vantaan maraton 13.10.2018

  Itse lähden lyhyillä trikoilla ja hihattomalla paidalla. Kolme geeliä pitäisi varmaan laittaa taskuun, jos toiset kolme saa järjestäjän geelipisteeltä.
 13. Ei ole oikeita tai vääriä juoksijoita, eikä edellinenkään tietenkään sitä tarkoittanut. Jumala... eiku joku sen määrittää, mitä mää... Itse olen saanut tältä palstaltakin vain apuja ja neuvoja juoksemiseen, todellisuudessa väheksyvää asennetta en ole kokenut oikeastaan missään vaiheessa. Konkreettisesti sain noin 80km peesin KK80:lle ja muutoinkin kaikki viestit ovat olleet joko tukevia tai tavoitteen realistisuuden pohdintaan johdattavia. Itse olen heittänyt ehkä pari "huonoa läppää" kasvissyönnin tai puolimaratonin ajan suhteen, mutta toivottavasti ne ovat menneet hyvinä läppinä. Olihan toi puolikkaan "pilkattu aika" sekunnin huonompi kuin oma ENKKA😁 allekirjoituksessa.... Mutta kun iso B on kutakuinkin tunnistettavasti nostettu esiin, niin hänen blogissaan on kyllä erittäin hyvääkin sisältöä tarjolla. Ihan kaikkea ei tarvitse lukea kirjaimellisesti, mutta ainakin itse käyn säännöllisesti katsomassa olisiko siellä jotain hyvää tarjolla.
 14. ErAh

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Kasikympillä on jo nyt enemmän osallistujia, kuin viime keväänä, joten tulee varmasti aivan mahtava kisa. En tiedä kuinka paljon reitti vetää, mutta alkaa tuntumaan siltä, että 80km vaatisi lähtöryhmät tyyliin 6:45 ja 7:00, niin saisi edes vähän tasattua sitä alun ruuhkaa, mutta mitenpä noita enää jakaa järkevästi saman tasoisiin juoksijoihin per ryhmä. Nyt on onneksi asetettu selkeä kiintopiste keväälle ja sääennustusten perusteella juoksua saa harrastaa pitkälle marraskuulle, ennen hiihtokauden alkua, vaikka tietysti soisin hiihtokauden alkavan vaikka 14.10, jos se olisi itsestäni kiinni. Innolla odotan kyllä kevättäkin, tavoite aika olisi juosta 30 min nopeammin toi reitti, kuin toukokuussa jos säilyn talven ja kevään terveenä.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy