Jump to content
Juoksufoorumi.fimasiso

Jäsenet
 • Content Count

  868
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by masiso

 1. Onkohan se nakukymppi tai vastaava vielä voimissaan?
 2. Sama kävi mielessä tossa jokin aika sitten kaikenlaisia ojanpohjia ja soita "juostessa". Toivottavasti hyvää?
 3. Mites mä olen jäänyt jotenkin vähemmälle...? Vai oliko se enemmälle...? Ja nimenomaan sen kakkoskuvan tiukat pakarat kelpaisi kyllä omaankin persaukseen.
 4. Onko tuo perhepuisto nimenomaan "Launeen Perhepuisto"? Heti tuli mieleen lähteä käymään perheen ukkojen (6v ja 8v) kanssa. Olisiko sopiva kohde?
 5. Lomat on joka vuosi edellistä lyhyemmät. Mikä perkele niitäkin lyhentää? Kyllähän aikaa pitäisi pystyä mittaamaan tasaisesti! Ei näköjään onnistu sekään. Tänään piti palata töihin vaikka omat laskelmani osoittivat ihan muuta. Vitutti. Eikä taida helpottaa moneen kuukauteen.
 6. No mielestäni ei pitäisi. Säilyköön sentään selkeästi juoksunomainen ketju ilman tuota riesaa. Pitäisi riittää jo sekin että tyhmimmät meistä ovat suunnistusta tässä ketjussa esille tuoneet. Kävely, retkeily, ja ihan erikseen mainittuna Ultrailu, pitäisi jättää pois. Olla kokonaan mainitsematta. Edes unissa.
 7. Valitettavasti en osa käyttää "monilainaus" toimintoa selaimessani. Olen kuitenkin sitä mieltä että juoksijoista kukaan P16 tai P18 sarjan Cooperissa 4000m:n tuloksen saavuttavista kavereista ei pärjää suunnistuksessa. Jos joku ikäluokan suunnistajista rajan saavuttaa, niin juoksijoiden on syytä hävetä.
 8. Ihan puhtaista suunnistajista parhaat on Pekka Päivärinta ja Markku Salminen ;) Pitikö nämäkin olla nykyhetkeltä? On nuo ainakin kotimaisia. Muitathan olen jo yrittänytkin nimetä, ja U-M auttoi parhaan kykynsä mukaan.
 9. Siis tästähän keskustellaan. Tunteella.
 10. Toivottovasti meni helposti, olisi edes pieni mahdollisuus finaaliin. Jos Keskisalo ei lähde kisoihin (valinta kai varma?) niin ura taisi olla siinä. Jos taas aikoo jatkaa uraansa niin eiköhän olisi parasta käydä kisat, esim. edes sen pienenkin rahan takia.
 11. Näkikö kukaan kisaa? Menikö ns. Pakkopullana voi tosissaan repimällä?
 12. Hienoa että tuli edes jonkinmoinen veto ja Lontoossa on yksi kestävyysjuoksija enemmän. Kisaa en nähnyt joten paha sanoa suorituksesta. Ihme jos mies itse on tyytyväinen.
 13. Mä olen myös sitä mieltä että pitää pysyä näkemään metsä puilta. Mitä suunnistajien tulee niin eihän se nelitonninen tosiaan mene edes metsässä. Ultraajat tuskin näkevät edes märkää unta neljäntonnin Cooperista?? Noin muuten olen sitä mieltä että on hyvä että harjoitellaan kovaa ja että se näkyy...
 14. Joku epäkohta tuossa on... "Hiukan lisää" lienee tuplat korotukseen verrattuna? Onnittelut joka tapauksessa!
 15. Nimenomaan harvojen. Pikku keskittymisellä pidemmälle, mutta ei taida kiinnostaa. Ja jos Kauppi ei ole 4000 kunnossa niin kympin kunnossa ainakin.
 16. http://88.131.109.176/folksam/sollentuna12/Resultat.php 4000m:n suunnistajakokelaista voi todeta että Jerkell Lysellin Sollentunan ratavitosen suoritus 14.16 riitti jokunen päivä sitten suunnistuksen sprintti mm-radalla sijalle 13. Kaupunkiradallahan tuo sprintti vedettiin ... 15 min ratavitonen arvioitiin kotimaisella suunnistusfoorumilla perusedellytykseksi miesten mm-sprintillä jonkunmoisen menestyksen saavuttamiseksi.
 17. Ai. Muistinkohan mä kirjoittaa Cooperista ;)
 18. YES! Syksyisen Norjan suunnistajien tulokset lienevät ylimenokaudella tehtyjä. Huippukunnossa reilusti yli 4000m! Myös Minna Kauppi on selkeästi yli 4000:n kunnossa. Sent from my iPad using Tapatalk HD
 19. masiso

  Suunnistus

  PuistoJukolan ankkuriosuus vedetty yhteislähdöstä startaten. Maaliin ja asti selvisin, ja mikä parasta kauden ylivoimaisesti pisimmässä suorituksessa vauhti oli kauden selkeästi parhainta (10min/km). Jukolassa asiaan toki vaikuttaa monikin seikka (esim 2000m viitoitusta), mutta ihan kiva silti päästä omaan parhaaseen vauhtiin. Firmajoukkueemmekin veti taas hienosti ja johonkin siihen 740 paikkeille sijoitus taitaa asettua.
 20. masiso

  Suunnistus

  Häh? Pääkaupunkiseudun puistojukolaan on enää pari hetkeä eikä aiheesta ole yhtään viestejä?!?! Työpaikkajoukkueen kokoajana valitsin itselleni ankkuriosuuden, kolme edellistä Jukolaa onkin mennyt avatessa. Ankkuriosuutta en ole vielä kokenut, joten silläkin tavalla kivaa, kaikki muut osuudet taitaakin olla jo koettuja.
 21. masiso

  Suunnistus

  Kauppi teki hyvät/loistavat suoritukset ja Suomen naisista löytyi muutenkin tasoa parissa ekassa finaalissa. Ero kärkeen (Niggliin) tosin järkyttävä. Miehet menivät kuralle enemmän kuin kukaan osasi edes odottaa? OMan menokin ihmeen nihkeää, kyllä mäkin oikeasti odotin mitalitaistelussa mukana oloa ja vähintään kymppisakin sijoituksia. Naisten viestistä mitaleitta jääminen pettymys ja jospa sprinteistä tulisi vaihteeksi positiivistä tulosvirtaa!
 22. masiso

  Suunnistus

  Viime kesän FIN5 meni nilkkaa potiessa, joten kiva päästä edes yhteen maastosta huomenna kokeilemaan. Mitaleita on tiedossa huomisesta kisasta. Ei tosin minulle eikä Prisma-rasteilta, mutta EM-kisoista napsahtaa pari!
 23. masiso

  Suunnistus

  EOC tulevalla viikolla edessä. Alkuun karsinnat, joista suomalaisten pitäisi selvitä kohtuullisesti jatkoon. Fiinaleissa OMa nappaa ainakin yhden kullan, samoin Minna. Mitalisaalis 2+2+2. edit:http://www.eoc2012.se
 24. En minäkään ostaisi Kupittaan räkälän myymää Baldinin juomaa olutta... Karhuhan kyllä maistuu. Jos oluesta puhutaan niin makuelämyksiä haen muualta kuin lagereista.
 25. Tulkitsin että Kupittaan räkälän pahanmakuista olutta?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy