Jump to content
Juoksufoorumi.fimasiso

Jäsenet
 • Content Count

  868
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onkohan se nakukymppi tai vastaava vielä voimissaan?
 2. Sama kävi mielessä tossa jokin aika sitten kaikenlaisia ojanpohjia ja soita "juostessa". Toivottavasti hyvää?
 3. Mites mä olen jäänyt jotenkin vähemmälle...? Vai oliko se enemmälle...? Ja nimenomaan sen kakkoskuvan tiukat pakarat kelpaisi kyllä omaankin persaukseen.
 4. Onko tuo perhepuisto nimenomaan "Launeen Perhepuisto"? Heti tuli mieleen lähteä käymään perheen ukkojen (6v ja 8v) kanssa. Olisiko sopiva kohde?
 5. Lomat on joka vuosi edellistä lyhyemmät. Mikä perkele niitäkin lyhentää? Kyllähän aikaa pitäisi pystyä mittaamaan tasaisesti! Ei näköjään onnistu sekään. Tänään piti palata töihin vaikka omat laskelmani osoittivat ihan muuta. Vitutti. Eikä taida helpottaa moneen kuukauteen.
 6. No mielestäni ei pitäisi. Säilyköön sentään selkeästi juoksunomainen ketju ilman tuota riesaa. Pitäisi riittää jo sekin että tyhmimmät meistä ovat suunnistusta tässä ketjussa esille tuoneet. Kävely, retkeily, ja ihan erikseen mainittuna Ultrailu, pitäisi jättää pois. Olla kokonaan mainitsematta. Edes unissa.
 7. Valitettavasti en osa käyttää "monilainaus" toimintoa selaimessani. Olen kuitenkin sitä mieltä että juoksijoista kukaan P16 tai P18 sarjan Cooperissa 4000m:n tuloksen saavuttavista kavereista ei pärjää suunnistuksessa. Jos joku ikäluokan suunnistajista rajan saavuttaa, niin juoksijoiden on syytä hävetä.
 8. Ihan puhtaista suunnistajista parhaat on Pekka Päivärinta ja Markku Salminen ;) Pitikö nämäkin olla nykyhetkeltä? On nuo ainakin kotimaisia. Muitathan olen jo yrittänytkin nimetä, ja U-M auttoi parhaan kykynsä mukaan.
 9. Siis tästähän keskustellaan. Tunteella.
 10. Toivottovasti meni helposti, olisi edes pieni mahdollisuus finaaliin. Jos Keskisalo ei lähde kisoihin (valinta kai varma?) niin ura taisi olla siinä. Jos taas aikoo jatkaa uraansa niin eiköhän olisi parasta käydä kisat, esim. edes sen pienenkin rahan takia.
 11. Näkikö kukaan kisaa? Menikö ns. Pakkopullana voi tosissaan repimällä?
 12. Hienoa että tuli edes jonkinmoinen veto ja Lontoossa on yksi kestävyysjuoksija enemmän. Kisaa en nähnyt joten paha sanoa suorituksesta. Ihme jos mies itse on tyytyväinen.
 13. Mä olen myös sitä mieltä että pitää pysyä näkemään metsä puilta. Mitä suunnistajien tulee niin eihän se nelitonninen tosiaan mene edes metsässä. Ultraajat tuskin näkevät edes märkää unta neljäntonnin Cooperista?? Noin muuten olen sitä mieltä että on hyvä että harjoitellaan kovaa ja että se näkyy...
 14. Joku epäkohta tuossa on... "Hiukan lisää" lienee tuplat korotukseen verrattuna? Onnittelut joka tapauksessa!
 15. Nimenomaan harvojen. Pikku keskittymisellä pidemmälle, mutta ei taida kiinnostaa. Ja jos Kauppi ei ole 4000 kunnossa niin kympin kunnossa ainakin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy