Jump to content
Juoksufoorumi.fimasiso

Jäsenet
 • Content Count

  868
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sen mitä sivusilmällä tulosruudusta näin, niin aika kevyesti irtosi kiri tonnivitosen viestissä. Osuusaika oli 3.54,9, ihan siedettävää menoa kuntoilijalta.
 2. http://www.msl.fi/ahveninen/muuttiedostot/Kilpasarjojen%20tulokset%202013.pdf Olisihan se kiva jos Jukka vielä kokeilisi.... tuskinpa? Toiseksi hölkässä tullut Fincke kirjoittaa blogissaan: "Neljän kilometrin jälkeen juoksu seurasi totuttua kaavaa, eli Jukka alkoi juoksemaan ja mie jatkoin omaa tasaista menoani. Juoksin viimeiset 1,6 kilsaa 3'15-vauhdilla, ja Jukka meni jopa alle 3'/km."
 3. Järjestäjien sivulla lukee että tunneittain tulee välituloksia.
 4. Kiitokset yrityksestä. Elämäntilanne voi muuttua, mutta kiinnostaa jatkossakin samassa ajankohdassa.
 5. Jos tämä viesti on minulle suunnattu, niin ihan vapaasti saat ostaa peruutuspaikan, kunhan järjestäjien kanssa asia sovitaan. Kisahan suljettiin jo aikaa sitten, joten järjestäjillä saattaa olla jonotuslistaa ym. , joten siihen suuntaan kannattaa olla alkuun yhteydessä.
 6. No, monenmoista vastausta tässä virittelin, mutta eiköhän ole parempi vain toivottaa rajut tsempit kaikille kisaan osallistujille! Oma kolmas perättäinen DNS johtuu melko pitkään jatkuneista akillesvaivoista ja ne taas ovat peruja alkukesän 2011 nilkkavammasta. Ja jos syitä ruotii, niin halu hölkkäillä luultavasti liian aikaisin jo vuosi sitten vei voiton järjestä ja jatkuvista kivuista, mutta minkäs teet. Tähän tyhmyys johti, pari lisäkuukautta ilman juoksua vuosi sitten, ja tilanne olisi kenties toinen. Sori OT.
 7. SM maratonille osallistuneiden nimilista ei tällä hetkellä sano minulle kovinkaan paljon. Toivottavasti tämä herra pääsee kuitenkin lähtöviivalle, ja kunhan näin käy niin mielenkiinnolla seuraan suoritusta: "En näe mitään järkeä siinä, että lähtisin juoksemaan varman päälle vain läpi tuollaista matkaa. Lähden matkaan riskillä, noin 3.30-3.35/km, ja jatkan siihen saakka kunnes hyydyn. " Lainaus on SP Fincken blogista: http://spaluu.blogspot.fi/
 8. DNS. Kolmas kerta toden sanoi.
 9. X-C:n koko kisa on ollut loistava ja iskua näyttää vaan löytyvän, upeata. Samalla todella harmillista Proffan vamma. Hietsukin tulee ihan hyvää vauhtia.
 10. Voimia aamuyölle! Toivottavasti pysyvät niin juoksijat kuin huoltokin vauhdissa! Ja 14h kohdalla Hietsukin noussut "etusivulle"! Hienolta näyttää.
 11. Jatossu nousee! Loppuun asti. Naiset taitavat taas napata joukkuemitalin!
 12. Proffa on liekeissä, toivottavasti polttoaine riittää. Ja ei siellä muutkaan varsinaisesti taida säästellä. Tsemppiä vaan yölle!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy