Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

anonyymianna

Jäsenet
 • Content Count

  560
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Tavoite
  Pysytellä radalla
 1. "Haluttu ja arvostettu alue - myös pyromaanien keskuudessa" :apologetic: Ei ehkä parasta myynninedistämistä, mutta tuollaista nyt valitettavasti voi sattua melkein missä tahansa. Keskustassa vandalisoivat satunnaiset tuhrijat ja kaljapullojen rikkojat - ärsyttävää, muttei sentään mahdollisesti henkeä uhkaavaa. Perhanan pyromaanit. Oma ruikutuksenaihe on pienempi, mutta missä helvetissä se kesä viipyy :miserable: Heinänuhaa kyllä pukkaa muttei lämpöä. On se niin väärin :9999:
 2. Uskaltaiskohan sitä tälleen varovaisesti ilmoittaa, että mä aion poistua telakalta virallisesti...vai iskeekö heti joku uusi vaiva kuin kiusaksi. Juokseminen ei satu (jipiii!), mutta kunto on kyllä aivan totaalisesti romahtanut (plääh). Kova homma yrittää päästä viime vuotiseen kondikseen, mutta pakkohan se on yrittää!! Tsemppiä kaikille telakkalaisille :thumbsup:
 3. Maksa on pahaa, ihan sama kuka sen on valmistanut taikka miten. Maksamakkara muodostaa ainoan poikkeuksen. Hanhenmaksasta en pidä sen tuotantotavan vuoksi. Verilettuja maistoin pakotettuna joskus lapsena, eikä koskaan enää :nightmare: Muuten en tunnustaudu krantuksi. Tänään ei ole vielä syöty, täytyykin lähteä lounaalle!
 4. No mutta tuollainen nainenhan on jo keksitty: Underbara UppblÃ¥sbara Barbara. Hennes rumpa, den kan du pumpa. Se paha puoli ko. naisessa tietysti on, että jos sitä puraisee pakarasta, se saattaa lennähtää ikkunasta ulos :wink: (aivan hirvee...)
 5. Ja tossujen elinkaarikin pitenee, kun ei yhdellä ja samalla parilla juokse jokaista lenkkiä (terkuin nimim. omistan kahdeksat ja piikkarit päälle :wink-new:). Jos pohjissa on jo selkeää kulumisen merkkiä, niin mun kokemuksen mukaan tossut ovat jo parhaat päivänsä nähneet.
 6. I hear You ja jaan kanssasi harmistuksen :miserable: Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen Myllyssä saanut leikkiä tee-se-itse-sheriffiä. Kerrankin sellainen ehkä viisivuotias natiainen juoksi radalle yks kaks yllättäin. Sillä kertaa vaurioita kärsi vain mun nilkkani, mutta toisinkin olisi voinut käydä. Itse en ainakaan halua nähdä, miltä näyttää pieni lapsi kun mä ensin keilaan sen ja sitten astun vielä piikkareilla päälle. Isäihminen ei tuntunut sitten lainkaan ymmärtävän, miksi mä ripitin sitä (noin pieni lapsi ei itse vielä osaa varoa, kyllä se on vanhempien hommaa). Ei muuten tullut tuollainen hortoilu kyseeseen, kun itse olin pieni sprintterinalku. Meillä oli rautainen kuri ja järjestys - ja ihan syystä.
 7. Jos siellä kulman takana odottaa jotakin vieläkin parempaa? Terkuin, nimim. "monta hyvää tarjousta hylännyt". Noin skarppi kaveri ei tee päätöksiä lonkalta, vaan sulla on varmasti ollut joku syy kieltäytymiseen. Mä voisin puolestani valittaa sitä, että täsmällisenä ihmisenä kärsin syvästi muiden ajantajun totaalisesta puutteesta :miserable: Elääkö ne jossakin toisessa aikajatkumossa vai mitä pirua tämä tällainen oikein on?! Seuraava kun tulee paikalle myöhässä, saa kyllä huomata mun jo kadonneen paikalta...
 8. No tuo on kyllä ihan isäntäväen ajattelemattomuutta tai puhdasta moukkamaisuutta :018: Yksiäkään juhlia en ole järjestänyt niin, etteikö niistä olisi löytynyt juomaa kaikille - myös niille tipattomille. Ihmisillä kun voi juomattomuuteensa olla moniakin syitä, eikä se syy mielestäni muille edes kuulu. Mun puolestani ihminen saa olla raitis tai punaviiniharrastaja, uskis tai ateisti, vegaani tai punaisen lihan rakastaja - mutta sitä en kestä, että sitä omaa valintaa julistetaan kovaan ääneen kuin evankeliumia konsanaan - ainoana oikeana totuutena. Mutta minäpä jätän teidät ikitipattomat keskustelemaan, sillä itse en tälle palstalle kuulu. Kiitos ja anteeksi sekä ihanaa kevättä kaikille :smiley:
 9. Onneksi Vappu on vaan kerran vuodessa...ei taitaisi meikäläisen fysiikka kestää moista rymistelyä useammin :miserable: Tuli melko menestyksekkäästi yritettyä epävirallista skumpan juomisen ennätystä. Vaikka harjoittelu onkin ollut erittäin puutteellista viime aikoina, pystyn tiukan paikan tullen nähtävästi venymään melko uskomattomiin suorituksiin :viheltely:
 10. "Muija perkele. Nyt se ottaa ja lähtee ja vie vielä pennut mukanaan. Ja varmaan kaikki rahatkin. Väittää että mä juon liikaa kaljaa. Kai sitä mies nyt pari kaljaa saa iltaisin ottaa, ihme nitinää. Pyöräkin olis pitänyt myydä ja ostaa joku farmariauto. No en myy! Ostakoon joku toinen mies sille sitten sen farkun. Ja se rupee sitten tietysti leikkimään isää MUN lapsille. Vttu kun ottaa päähän. Tossakin joku idiootti edessä ajelee farmarilla ja ihan helvetin hitaasti. Hymyileekin sille lapselle niin iloisesti sinne takapenkille. Ei helevetti, oliskohan se mun Mirkun uusi mies :076:Näytän sille fingeriä ihan vaan varmuuden vuoksi. Loppuu tollaset hymyilemiset ja toisten naisille lirkutteleminen". Sillä oli siis vaan huono päivä tai huono elämä. Ei kannata ottaa itteensä :joyous: Mulla on ainakin ollut aina terve itsetunto, enkä ole lainkaan tyhmä vaikka jutuista voisi joskus niin päätelläkin :wink-new: En nyt tosin suuremmin heiluttele keskaria - liikun sitten autolla, pyörällä tai kävellen.
 11. Iso kiitos siitä sulle Herra Tunnustan, kun palasit kertomaan kuinka kävi! Eihän tuo ollut lainkaan huono lopputulema, sillä ystävyys on hieno asia :smiley: Lisää lopputuloksia kehiin, toivoo Utelias Stadista :lolk:
 12. Koskahan sitä oppisi, että riittävän hyvä on (joskus tai jopa useimmiten) parempi kuin täydellinen? Tuli ihan turhaan istuttua pari yötä raportin kimpussa, kun huomattavasti paljon vähempikin olisi riittänyt :miserable: Idiootti mikä idiootti :102:
 13. Tekisi mieli sanoa, että kaverit ja sukulaiset vaihtoon :apologetic: Silloin kun itse starttasin ekalle maralle, kerroin siitä KAIKILLE (myös niille joita ei kiinnostanut), ihan vain sen takia etten voi sitten jänistää. Mulla se toimi hienosti; ystävät ja sukulaiset olivat sitten kannustamassa reitin varrella, sain mielettömän määrän kannustavia sähköposteja etukäteen ja jälkikäteen kovasti onnitteluja. Ehkä sunkin kavereiden joukosta voisi löytää edes sen yhden kannustavan, jonka kanssa voisi unelmansa ja tavoitteensa jakaa? No äitini nyt on juoksuharrastuksestani lähinnä kauhuissaan. Ekan kympin jälkeen hän sanoi, että sen pidempiä matkoja ei kannata juosta, ekan puolikkaan jälkeen että maratonia ei nyt ainakaan kannata miettiä ja ekan maran jälkeen totesi, että hyvä nyt ei tartte enää juosta, eihän?!! Että kyllä se on ultraamaan ruvettava, jos ei muuten niin ihan vaan äidin kiusaksi :lolk: Sulla on jo ensimmäinen juoksutapahtuma takana - upeaa! Henkisestihän sä olet jo voittaja :1st: Jos neuvoa saa, niin anna itsellesi aikaa. Ensin kivoja vitosia, sitten keräilet kymppejä. Sitten otatkin tähtäimeen puolikkaan. Eikä niille maratonhaaveille kannata heittää hyvästejä :encouragement:
 14. Jos jotakin tässä elämässä olen oppinut, niin sen että käännyn heti kärkeen aina sen parhaan ammattilaisen puoleen. Jos on tarvetta lääkärille, jätän heti välistä pois yleislääkärit ja varaan ajan suoraan sen tietyn alan parhaalle erikoislääkärille. Voihan sitä tietysti aloittaa terveyskeskuksesta tai työpaikkalääkäristä - ja hyvällä tuurilla (lääkärin pätevyydestä ja kiinnostuksesta riippuen) saada avun heti. Yleensä sitä kuitenkin päätyy loppujen lopuksi sinne expertille, kunhan on ensin kiertänyt kaikki muut läpi. Saan olla kiitollinen, että mulla on sellainen taloudellinen tilanne jotta pystyn maksamaan tällaiset itse. Kaikilla ei näin hyvin asiat valitettavasti ole. :concern: Stressi ja sydänperäiset ongelmat pitää ottaa vakavasti. Ystäväni oireiden takana oli flimmeri, joka ei ota asettuakseen. Kaikki muljahtelut eivät ole vakavia vaikkakin epämiellyttäviä, mutta toisinkin voi olla.
 15. No eihän se positiivisuus pahasta ole! Mä olen tehnyt tässä isoja elämänmuutoksia ja niihin liittyen jäänkin sitten sapattivapaalle. Eli periaatteessa mun kesäloma alkaa per heti...(tosin tässä on vielä parit konsulttikeikat, jotka on pakko hoitaa ennen sitä). Kesälaitumet kutsuu siis :party0002:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy