Jump to content
Juoksufoorumi.fianonyymianna

Jäsenet
 • Content Count

  560
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Tavoite
  Pysytellä radalla
 1. Upea suoritus UltraTädiltä - onnea Kurppis :applouse: Lupaan ammentaa voimaa suorituksestasi kun nyt viikonloppuna taaperran Tukholmassa. Mutta on mulla rehellisesti sanoen vieläkin vahvempi vaikutin päästä maaliin asti. Rakas Ystäväni taistelee hengestään ja mä olen luvannut juosta tämän maratonin hänelle. Että jos mulla vaikka sattuisi hetkellisesti olemaan vaikeaa, niin se päättyy kuitenkin vain muutaman tunnin tsemppaamisen jälkeen. Toisin on Ystäväni laita, joka joutuu läpikäymään rankkoja hoitoja pitkään. Mä haluan tulla maaliin, vaikka sitten itkisin ihan koko matkan.
 2. Mä tein tuossa Todellisen TätiTreenin (te muut olette jotain ihmeellisiä SuperTätejä, ei ymmärrä ollenkaan :wink-new:). Kävin nimittäin sauvakävelemässä :disillusionment: Joko olen tulossa vanhaksi (ei voi olla), muuttumassa oikeasti tädiksi (tuskinpa) - tai sitten olen vain viimeinkin oppinut kuuntelemaan kroppani signaaleja (toivottavasti). Vaihdoin siis raastotreenin sauvojen ulkoiluttamiseen ja mielen lepuuttamiseen. Not bad.
 3. Telakalta (lähes) suoraan SM-kisoihin. No sillä lailla, tästä on taas järki kaukana :shocked:. Onhan tässä kuitenkin ehditty pari harjoituslenkkiä heittää - vaikkakaan ei lajispesifiä. Isensähäpäisyllä ei näemmä ole mitään rajaa :ashamed0001:
 4. "Haluttu ja arvostettu alue - myös pyromaanien keskuudessa" :apologetic: Ei ehkä parasta myynninedistämistä, mutta tuollaista nyt valitettavasti voi sattua melkein missä tahansa. Keskustassa vandalisoivat satunnaiset tuhrijat ja kaljapullojen rikkojat - ärsyttävää, muttei sentään mahdollisesti henkeä uhkaavaa. Perhanan pyromaanit. Oma ruikutuksenaihe on pienempi, mutta missä helvetissä se kesä viipyy :miserable: Heinänuhaa kyllä pukkaa muttei lämpöä. On se niin väärin :9999:
 5. Uskaltaiskohan sitä tälleen varovaisesti ilmoittaa, että mä aion poistua telakalta virallisesti...vai iskeekö heti joku uusi vaiva kuin kiusaksi. Juokseminen ei satu (jipiii!), mutta kunto on kyllä aivan totaalisesti romahtanut (plääh). Kova homma yrittää päästä viime vuotiseen kondikseen, mutta pakkohan se on yrittää!! Tsemppiä kaikille telakkalaisille :thumbsup:
 6. Maksa on pahaa, ihan sama kuka sen on valmistanut taikka miten. Maksamakkara muodostaa ainoan poikkeuksen. Hanhenmaksasta en pidä sen tuotantotavan vuoksi. Verilettuja maistoin pakotettuna joskus lapsena, eikä koskaan enää :nightmare: Muuten en tunnustaudu krantuksi. Tänään ei ole vielä syöty, täytyykin lähteä lounaalle!
 7. No mutta tuollainen nainenhan on jo keksitty: Underbara UppblÃ¥sbara Barbara. Hennes rumpa, den kan du pumpa. Se paha puoli ko. naisessa tietysti on, että jos sitä puraisee pakarasta, se saattaa lennähtää ikkunasta ulos :wink: (aivan hirvee...)
 8. Eipä hätää, toi on täysin normaalia. Hyvin se menee :thumbsup: Mä tungen geelejä ihan jokaiseen paikkaan. Topin ja urheilurintsikoiden väliin niitä on aika hyvä laittaa, pysyvät hyvin paikallaan ja ovat helposti otettavissa. Pullotus rintavarustuksen kohdalla on tietysti hiukan huvittava. Kun en voi urheilujuomia krenaavan vatsani takia oikein juoda, niin matkaan lähdetään sitten muistuttaen enemmän jotain pirun Dolly Partonia kuin virtaviivaista maratoonaria :lolk:Oma tätitreeni oli sitten taas sitä itseään; tee edellisenä päivänä rankasti jalat, sitten vietä koko päivän ulkona puuhastellen, syö pikaisesti ja lähde melkein heti matkaan - ilman juomaa tietenkin. Juokse mahdollisimman mäkinen reitti. Yritä saada kiinni jokainen edellä juokseva yksilö.Eka kymppi meni alkukankeuden jälkeen ihan kivasti, mutta se toinen... :crushed:
 9. Ja tossujen elinkaarikin pitenee, kun ei yhdellä ja samalla parilla juokse jokaista lenkkiä (terkuin nimim. omistan kahdeksat ja piikkarit päälle :wink-new:). Jos pohjissa on jo selkeää kulumisen merkkiä, niin mun kokemuksen mukaan tossut ovat jo parhaat päivänsä nähneet.
 10. I hear You ja jaan kanssasi harmistuksen :miserable: Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen Myllyssä saanut leikkiä tee-se-itse-sheriffiä. Kerrankin sellainen ehkä viisivuotias natiainen juoksi radalle yks kaks yllättäin. Sillä kertaa vaurioita kärsi vain mun nilkkani, mutta toisinkin olisi voinut käydä. Itse en ainakaan halua nähdä, miltä näyttää pieni lapsi kun mä ensin keilaan sen ja sitten astun vielä piikkareilla päälle. Isäihminen ei tuntunut sitten lainkaan ymmärtävän, miksi mä ripitin sitä (noin pieni lapsi ei itse vielä osaa varoa, kyllä se on vanhempien hommaa). Ei muuten tullut tuollainen hortoilu kyseeseen, kun itse olin pieni sprintterinalku. Meillä oli rautainen kuri ja järjestys - ja ihan syystä.
 11. Jos siellä kulman takana odottaa jotakin vieläkin parempaa? Terkuin, nimim. "monta hyvää tarjousta hylännyt". Noin skarppi kaveri ei tee päätöksiä lonkalta, vaan sulla on varmasti ollut joku syy kieltäytymiseen. Mä voisin puolestani valittaa sitä, että täsmällisenä ihmisenä kärsin syvästi muiden ajantajun totaalisesta puutteesta :miserable: Elääkö ne jossakin toisessa aikajatkumossa vai mitä pirua tämä tällainen oikein on?! Seuraava kun tulee paikalle myöhässä, saa kyllä huomata mun jo kadonneen paikalta...
 12. Olen siis vähän niin kuin telakoinnin jälkivaiheessa, joten treenin pitää olla harkittua ja järkevää - eikö? No ei :icon_redface: Lähden lenkille, olin juuri kokenut julmetun vastoinkäymisen. Hatuttaa, etten sanoisi. Happamana pistän tossua toisen eteen vain huomatakseni, että tukossa ollaan (fyysisesti ja henkisesti), enkä jaksakaan juosta :miserable: Havainto saa niin sykkeet kuin hatutuskäyrän räjähtämään taivaisiin. Päätän tehdä ex-tempore intervallitreenin à la AA: minuutin verran perkeleellistä juoksua, pari minuuttia palautusta. Kaikki ylämäet ja portaat juostaan kaikki pelissä -menetelmällä. Jatketaan maailman tappiin. :Bolt: Suussa maistuu niin veri kuin sappineste, mutta treeni täyttää tarkoituksensa. Kun astun kotiovesta sisälle, julmettu vastoinkäyminen on kutistunut oikeaan kokoonsa, ollen enää vain noin afrikkalaisen norsun kokoluokkaa.
 13. No tuo on kyllä ihan isäntäväen ajattelemattomuutta tai puhdasta moukkamaisuutta :018: Yksiäkään juhlia en ole järjestänyt niin, etteikö niistä olisi löytynyt juomaa kaikille - myös niille tipattomille. Ihmisillä kun voi juomattomuuteensa olla moniakin syitä, eikä se syy mielestäni muille edes kuulu. Mun puolestani ihminen saa olla raitis tai punaviiniharrastaja, uskis tai ateisti, vegaani tai punaisen lihan rakastaja - mutta sitä en kestä, että sitä omaa valintaa julistetaan kovaan ääneen kuin evankeliumia konsanaan - ainoana oikeana totuutena. Mutta minäpä jätän teidät ikitipattomat keskustelemaan, sillä itse en tälle palstalle kuulu. Kiitos ja anteeksi sekä ihanaa kevättä kaikille :smiley:
 14. Onneksi Vappu on vaan kerran vuodessa...ei taitaisi meikäläisen fysiikka kestää moista rymistelyä useammin :miserable: Tuli melko menestyksekkäästi yritettyä epävirallista skumpan juomisen ennätystä. Vaikka harjoittelu onkin ollut erittäin puutteellista viime aikoina, pystyn tiukan paikan tullen nähtävästi venymään melko uskomattomiin suorituksiin :viheltely:
 15. "Muija perkele. Nyt se ottaa ja lähtee ja vie vielä pennut mukanaan. Ja varmaan kaikki rahatkin. Väittää että mä juon liikaa kaljaa. Kai sitä mies nyt pari kaljaa saa iltaisin ottaa, ihme nitinää. Pyöräkin olis pitänyt myydä ja ostaa joku farmariauto. No en myy! Ostakoon joku toinen mies sille sitten sen farkun. Ja se rupee sitten tietysti leikkimään isää MUN lapsille. Vttu kun ottaa päähän. Tossakin joku idiootti edessä ajelee farmarilla ja ihan helvetin hitaasti. Hymyileekin sille lapselle niin iloisesti sinne takapenkille. Ei helevetti, oliskohan se mun Mirkun uusi mies :076:Näytän sille fingeriä ihan vaan varmuuden vuoksi. Loppuu tollaset hymyilemiset ja toisten naisille lirkutteleminen". Sillä oli siis vaan huono päivä tai huono elämä. Ei kannata ottaa itteensä :joyous: Mulla on ainakin ollut aina terve itsetunto, enkä ole lainkaan tyhmä vaikka jutuista voisi joskus niin päätelläkin :wink-new: En nyt tosin suuremmin heiluttele keskaria - liikun sitten autolla, pyörällä tai kävellen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy