Jump to content
Juoksufoorumi.fi
-jones-

Jäsenet
 • Content Count

  336
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About -jones-

 • Syntymäpäivä 24.12.1969
 1. Adidas "Supernova" luottokenkä, vuodesta toiseen ja erittäin tyytyväinen. Hyvä tossu hinta/laatusuhde jees.
 2. -jones-

  Kuopio Maraton 2010

  Olitko juoksemassa eilen kuopiossa? Tässä tunnelmia muutaman kuvan kera tapahtuman tiimellyksestä:http://www.youtube.com/watch?v=UhBKe4mB9fk
 3. "Miksiköhän kukaan ei uskalla varastaa" ; )
 4. Menee ihan himpun verran ohi tästä "valokuvateemasta" mutta löysinpäs tuolta maalta remontin yhteydessä kaatumaisillaan olleesta aitasta vuosikymmeniä piilossa olleen lehden epämääräisestä lehtikasasta ja katos vaan, kannen valokuvassa kaksi kovaa Suomalaista juoksijaa tuolta ajalta. Lehti on aito ja vuodelta 1928 (Amsderdamin Olympialaisten 5000m) Luonnollisesti piti hommata lehdelle kehykset ja kunniapaikalle olkkarin seinälle
 5. Kyllä kannatti herätä katsomaan livenä aamun matsia. Ihanaa leijonat ihanaa:icon_syda:
 6. Tapahtui se ihme täällä kotikatsomossa, että alettiin spontaanisti taputtamaan Usan maaleille. Tämä ottelu ei unohtune koskaa mielestä, mutta tämänkin jälkeen se himottu kultamitali vuonna X tuntuu entistä paremmalle, kun on nähty taas vilua ja nälkää vuosikymmeniä ? ennen kuin kultajuna taas pysähtyy tänne pohjolaan. Eiköhän nyt olisi lopullisesti aika alkaa rakentamaan uutta joukkuetta ja lempattava Teemut,Sakut,Terot yms vanhukset viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Eilisessä pelissä oli muuten vastassa turnauksen vanhin joukkue(Suomi) ja nuorin(Usa) ja eihän ne vanhukset pysyneet nuorison perässä. Milloinkahan alkaa taas mediassa jokavuotinen kullanhuuhdonta tulevia kevään mm-kisoja silmälläpitäen:grin: Iltalehdestä lainattua: - Luulin, että olin nähnyt kiekkohistorian karmeimman teurastuksen, kun Kanada löi Venäjän. Olin väärässä, kirjoittaa Aftonbladetin toimittaja Mats Wennerholm lehden verkkosivuilla. Wennerholm viittaa kommentillaan Suomen katastrofipeliin USA:ta vastaan, joka päättyi ennen aikojaan avauserässä. Terävästi kirjoittava toimittaja vertaa Suomen sortumista Ruotsin esitykseen puolivälierässä. - Jos Ruotsilta puuttui intoa puolivälierässä Slovakiaa vastaan, niin se ei ole mitään siihen verrattuna, mitä Suomi näytti avauserässä, Wennerholm täräyttää. Toimittaja antaa täyslaidallisen myös Suomen iäkkäille tähdille. - Suomi on olympialaisten vanhin joukkue - ja he näyttivätkin juuri sellaisilta kiekkoeläkeläisiltä.
 7. Malesiassa 3 naista sai viime viikolla siis kovan raippatuomion, koska harrastivat seksiä avioliiton ulkopuolella No ei siinä mitään paheksuttava teko minunkin mielestä, mutta mutta. Miehistä ei puhuttu uutisissa mitään, eli taisivat naapurin pojat, Ali baba & Mohamed päästä, kuin koirat veräjästä ? Olisivat nyt moraalinvartijat edes johdonmukaisia ja antaneet miehillekkin nuo samat raipaniskut.
 8. 2-6 h riippuu päivästä. En koskaa yhteen pötköön, vaan pitkin päivää tulee käytyä netin syövereissä. Illalla parempi lopettaa netin käyttö n. 2h ennen nukkumaan menoa, tai nukkumatti skippaa tämän osoitteen ja näytän lähinnä tältä, huonosti nukutun yön jälkeen, mutta ihan oma moka, jos en laita nettiä ajoissa kiinni.
 9. Milloin aika vaihtaa kenkiä ? En laske kilometrejä, mutta veikkaisin tuossa 600-800km kohdalla ne menevät vaihtoon. Käytän kenkiä vielä vaihdon jäleen poluilla ja hiekkateillä. Siellä ne toimivat vielä pitkän aikaa sen jälkeen, kun vaihdan paremmat tassut alle asfaltilla juoksuun. Asfaltti on myrkkyä minun jaloille ja jos vaan pystyy, niin etsin muita alustoja treeneihin.
 10. -jones-

  Sopiva kauluri.

  Buff on ok ja löytyy minunkin arsenaalista, mutta Miinusta Buffille siitä, että käytössä löystyy ja saa olla "kiristelemässä" pitkin lenkkiä kaulansa ympärille parempaan asentoon. Enempi kumminkin käytän kylmemmillä keleillä silkkihuppua, mikä suojaa hyvin kurkun/kaulan seutua. Silkkihupun kanssa käytän vähän ohuempaa pipoa ja kylmä pysyy hyvin loitolla. Eikä ole liian kuuma, kun ei vaan pukkaa paksua pipoa tuohon silkkihupun päälle.
 11. Siinä meni yksi arvokas ihmishenki Kuinka se voikaan loppua tämä elo niin äkkiä ja arvaamatta. Voin vaan arvata hänen perheensä tuskan. Poika eli unelmalleen vuosikausia ja sitten tämä päättyi karuimmalla tavalla kuolemaan ja hänelle rakkaan harrastuksen parissa. Näistä kisoista muistan tämän päälimmäisenä, vaikka 5 kultaa suomalaiset toisivat kotiin. Mitä väliä jollain kultamitaleilla on tämän rinnalla ? Ei mitään. Urheilu on kumminkin loppupeleissä vain leikkiä ja on sitten ihan muut asiat, mitkä ovat oikeasti tärkeitä. Nämä viimeiset sanat olivat lainattu Olli-Pekka Karjalaiselta. P.S. Etsin pitkään videota tuosta onnettomuudesta ja löysin sen monen tunnin tonkimisen jälkeen. Sensuroijat olivat 99% minua edellä ja muutama virustehtailija, kun taustasuojaus varoitti avaamasta tiettyjä onnettomuuteen liittyviä linkkejä. Monen monta linkkiä sai painaa, ennenkuin toimiva livelinkki löytyi onnettomuudesta. Onnettomuuden syy näytti olevan ohjausvirhe ja ajautuminen toiseen laitaan. ( Amerikkalainen kelkkailija sanoi tuon eilen tv:ssä ) Mistä ohjastaja pomppasi samantien laidan yli ja ei varmasti kerennyt tajuta tapahtumasta yhtään mitään. kuvamateriaali tuossa videossa livenä on senverran rajua, että jätän sen suosiolla linkittämättä. kyllä kouraisi kyllä syvältä tuo törmääminen rautatolppaan 150km tuntivauhdissa.. Ei mitään mahdollisuutta selvitä hengissä.
 12. Sairanen: Juokse sitten edes fiiliksen takia, Jos tulokset ei parane. *wirn* Se on ainakin minun suurin syy juosta. Ei niinkään fysiologisten hyötyjen takia. Tasan ei käy näköjään onnenlahjat liikunnassakaan Olisipa samanlainen tutkimus tulossa koulumenestyksestä, niin voisi lopettaa itsensä syyllistämisen perseelleen menneestä koulumenestyksestä. Ne geenit kun...
 13. Mielenkiintoista uutta tietoa oli Lauantain Ilta-Sanomissa 6.2 liikunnasta ja hyvä syy vedota tähän seikkaan, jos tulokset eivät vaan yksinkertaisesti kehity, vaikka kuinka yrittäisi tsempata:mad14: Iltasanomat 6.2.2010 Turhaa hikoilua? Uusi tutkimus osoittaa, että noin viidennes ihmisistä ei pysty nostamaan kuntoaan edes säänöllisen liikunnan avulla. Kansainvälinen tutkijaryhmä mittasi lähes 500 vapaaehtoisen hapenottokykyä ennen ja jälkeen 20 viikon harjoitusjakson. Noin viidenneksellä tutkittavista hapenottokyky ei parantunut harjoituksen ansiosta. tutkimuksen mukaan harjoittelun purevuuden määrää noin 30 geenin yhdistelmä. Matalalla hapenottokyvyllä on vahva yhteys moneen sairauteen ja jopa ennenaikaiseen kuolemaan. Tutkijaryhmän suomalaisjäsenen professori Tuomo rankinen varoitta USA today -lehden haastattelussa, että ryhmän löydöksiä ei pidä käyttää syynä kuntoilun hylkäämiseen. Harjoittelulla on monia muitakin fysiologisia vaikutuksia, Rankinen sanoo.
 14. Laittakaas kisaveikkausia vetämään: Alppihiihto - Ampumahiihto, - Curling, - Freestyle, 1 mitali Jääkiekko, - 1 mitali Kelkkailu, - Lumilautailu, - Maastohiihto, 4 mitalia Mäkihyppy, 1 mitali Pikaluistelu, - Short track, - Taitoluistelu, 1 mitali Yhdistetty, 2 Yht: 10 mitalia
 15. Kiitos vaan Sairanen tarjouksesta, mutta vastapuolella ollaan ja ysytään =) mutta anyway ! Hyviä tyyppejä sieltäkin (porvareista) näköjään löytyy.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy