Jump to content
Juoksufoorumi.fi


rvl

Jäsenet
 • Posts

  1 537
 • Liittyi

Everything posted by rvl

 1. rvl

  Movescount

  Jotain black friday tarjouksia kenties odotettavissa tuolloin?
 2. En todellakaan laihduta, mutta 10 viikossa on päässyt paino tippumaan 1,3 kg. Keskimäärin olen sinä aikana syönyt 3700 kcal/vrk, joka ei siis vielä ihan riitä mun suoliston hyötysuhteella. Noilla kaloreilla olisin normaaliruuansulatuksella lihonnut 10-15 kg. Laihdutusketjuista poimin nykyään mitä laihduttajan EI kannata syödä ja mässään sitten niillä. Esim. sokeripitoista limua kuluu paljon.
 3. Sitten vaan varaamaan aika Ultradentalilta. Onkohan Sabbe ihan (pää)omistaja?? https://tandarts-ronse.be/team/
 4. Klinikan nimi on Ultradental! Näkyy tässä noin kohdassa 1:23 jossain kohtaa vilahtaa myös Team Finland.
 5. Sandaalit on vähän Tarahumarajuoksijoiden tavaramerkki. Kotitekoisia jostain kumipalasta, en muista mikä materiaali on ollut perinteisesti. Born to run -kirjassa oli joku joka "joutui" juoksemaan "oikeilla" lenkkareilla, ei mennyt hyvin. Saa nähdä saavatko vielä joukkuekisassa Suomen kiinni.
 6. En ole sääntöjä lukenut tästä multilokaatioversiosta. Pitääkö paikallinen voittaja lopettaa, jos sillä ei ole enää paikallista vastustajaa, vai saako jatkaa kilpailua kansainvälisten vastustajien kanssa "virtuaalisesti" netin kautta???
 7. No, ainakin tästä keskustelusta seurasi yksi VIP-tilaus (...jota oma henkilökohtainen taloustilanne ei salli.) Ymmärrän hyvin ettei mikään ole ilmaista. Miten sivut käytännössä generoi mainostuloja, siitä en ole ollenkaan kartalla. Riittääkö että mainos näytetään? Tuleeko lisäbonusta jos mainosta klikataan? Joka tapauksessa mulla meni raja tossa että ketjun väliin tuli mainoksia, vaikka se sitten onkin vain sivun ekan viestin jälkeen. Jos ongelmana on puhelimella foorumia selaavat, niin sittenhän olisi kohtuullista että tuo kyseinen mainospaikka olisi käytössä nimenomaan puhelimella selaavilla. Itse surffaan täällä vain läppärillä, ja sitäkin nykyään aika vähän verrattuna entisaikoihin.
 8. Olin selaillut foorumia viimeks, ehkä reilu viikko sitten ja silloin kyllä vilisi mainoksia vähän joka puolella, mutta ei sentään keskellä ketjuja. Nyt meni kyllä ad block päälle, kun ketjujen seassakin oli mainoksia!
 9. Ei kovin suurena yllätyksenä tullut tämä. Ainakin itse mietin että näinkö tässä käy, kun alkuviikolla tuli osallistujaohje eikä aaltomassoja nykynyt osallistujalistalla. Paitamitoituksesta: aikaisempina vuosina Aaltopaidoissa on ollut oma painatus.
 10. Onko tässä joku sääntö joka estää, ettei voisi pysähtyä metri edellisennätyksen jälkeen seiväshyppytyyliin uusien ME-rahojen toivossa? Naisten puolikkaallakin syntyi tuore ME. Siinä oli ollut tavoitteena parantaa ennätystä toista minuuttia, mutta 37 sekunnilla (vähempikin olisi riittänyt 😉) parani, niin ehkä vielä pääsee parantamaan...
 11. No mutta tässähän mainittiin avauksessa että: Eli noi otsikon ajat taisi vielä olla pelkkiä haaveita, muuten on kyllä tosi kova sälli, jos noi ajat olis jo plakkarissa ei tosissaan juostuna.
 12. rvl

  Lidlistä lenkkareita

  Hain yhden parin torstaina. Ensimmäisessä Liiterissä ei ollut 44-45 kokoja jäljellä ollenkaan, mutta Triplassa oli vielä hyvä valikoima viiden aikoihin.
 13. Ketjun alussa linkatussa Töyryläpläjäyksessä oleva Comradesennustetaulukko antaa kans ymmärtää ettei tietyn (lyhympien matkojen tuloksesta riippuvan) harjoituskilometrimäärän yli kannata mennä. Neljän ja puolen tunnin maratoonarille oli taulukon mukaan harjoituskilometrimäärissä kapea sweet spot, jossa ylipäätään pääsi Comradesmaaliin sallitussa 11 h (nostettu 12h 2003) maksimiajassa.
 14. rvl

  Garmin Connect

  Ikävä riesa ja uusia aukkoja löytyy, eli tosi valppaana pitää olla ettei roisot pääsisi systeemeihin. Tälläinen tapaus Suomesta oli uutisissa hiljattain. Eikä kyseisen varaosaliikkeen tapauksessa maksettu. Järjestelmät jouduttiin palauttamaan kuukausien vanhoilta varmuuskopioilta.
 15. rvl

  Garmin Connect

  Garmin ei tietenkään mitään ole kommentoinut, mutta vahvasti näyttää siltä että rosvoille on maksettu. https://www.bleepingcomputer.com/news/security/confirmed-garmin-received-decryptor-for-wastedlocker-ransomware/ Muuten olisi varmaan mennyt aika kauan saada systeemit pystyyn, jos edes tuoreita varmuuskopioita oli.
 16. rvl

  Garmin Connect

  Oikeastaan aika kätevää että tämä iski Garminiin, kun muista nykymittareista ei taida enää saada datat ulos offlinessa.
 17. Ai Tukholmakin on näköjään peruuttu, eikä vain siirretty. (Voi toki vielä juosta virtuaalisena, jos nappaa sellaisesta maksaa.)
 18. Toi FR645 alkaisi kieltämättä aika olla kohdallaan. Vähän olen vilkuillut Polarin M430-mallia, kun vanha S625X sanoi sopimuksen irti. Garminilla ei käsittääkseni myöskään ole pakko puljauttaa sykedata pilven kautta ennen kuin pääsee siihen käsiksi, kuten Polarin nykymalleissa täytyy. Ylläolevissa vielä riittää, mutta aika naurettava akunkesto tuntuisi olevan monessa nykymittareissa, kun ei hitaalle juoksijalle riitä akkua edes koko maratonille. (Vanhalla mittarilla patterinkesto mitattiin vuosissa, mutta siinä ei toki ollut gpsää.) Rannesykemittauksesta ei ole kokemusta, mutta hieman epäilyttää sekin, joten pitänee myös investoida uuteen vyöhön.
 19. rvl

  Läskikerho

  Siinä mielessä leikkaus sujui hyvin että syöpä saatiin pois kokonaan. Läskikerhomielessä hankalampi homma oli että ohutsuolesta poistettiin samalla noin metrin pätkä. Tämä aiheuttaa haasteita ravinnon imeytymisessä. Pahimmillaan paino tippui 62,6 kiloon (oon 188 cm) ennen kuin sain lääkärit uskomaan että tarvitsen suonensisäistä lisäravitsemusta. Sillä saatiin paino 80 kg:n pintaan ja sitten annostusta vähitellen vähennettyä nollaan nyt kolme viikkoa sitten. Syöminen käy työstä kun pitää syödä keskimäärin noin 4000 kcal / vrk ja silti vaakalukemat tunuisi hilautuvan alaspäin. Maanantaiaamun lukema oli 79,2 kg.
 20. Master bedroom pitää varmaan uudelleennimetä ilman master sanaa, jotta olisi poliittisesti korrekti.
 21. Tukholmaan oli eritasoisia satasenohjelmia. Kovin 8-9,5 h tulokseen tähtäävä jossa ~2500 km puolessa vuodessa, tai 67-135 km viikossa. https://trana.marathon.se/100-km-stockholm-ultra-2015
 22. rvl

  Koirataksi 2018

  Hiljaiselta näyttää tämänkin vuoden osalta. Parin päivän päästähän olisi perinteinen ajankohta. Pitää ehkä kokeilla "virtuaalikisana" vaikkei silloin saa ihan samalla tavalla puristettua.
 23. rvl

  Läskikerho

  Ei se läski sitten ikuista ollutkaan, mutta tätä "laihdutuskeinoa" en suosittele muille. Paino nyt noin 81 kg, josta toista kiloa on vatsassa oleva syöpäkasvain, jota on määrä leikata pois viikon päästä. Olen ollut nyt kaksi kuukautta suonensisäisessä ravitsemuksessa ja saanut muutaman kilon takaisin siitä mitä paino oli alimmillaan.
 24. rvl

  Koirataksi 2018

  Bump. Tämä klassikko siis olis tänään. Parhaimmillaan tapahtumaan on tultu satojen kilometrien päästä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy