Jump to content
Juoksufoorumi.firvl

Jäsenet
 • Content Count

  1 524
 • Liittyi

Community Reputation

230 Excellent

About rvl

 • Rank
  vanha pieru
 • Syntymäpäivä 29.12.2005

Recent Profile Visitors

1 135 profile views
 1. Ketjun alussa linkatussa Töyryläpläjäyksessä oleva Comradesennustetaulukko antaa kans ymmärtää ettei tietyn (lyhympien matkojen tuloksesta riippuvan) harjoituskilometrimäärän yli kannata mennä. Neljän ja puolen tunnin maratoonarille oli taulukon mukaan harjoituskilometrimäärissä kapea sweet spot, jossa ylipäätään pääsi Comradesmaaliin sallitussa 11 h (nostettu 12h 2003) maksimiajassa.
 2. rvl

  Garmin Connect

  Ikävä riesa ja uusia aukkoja löytyy, eli tosi valppaana pitää olla ettei roisot pääsisi systeemeihin. Tälläinen tapaus Suomesta oli uutisissa hiljattain. Eikä kyseisen varaosaliikkeen tapauksessa maksettu. Järjestelmät jouduttiin palauttamaan kuukausien vanhoilta varmuuskopioilta.
 3. rvl

  Garmin Connect

  Garmin ei tietenkään mitään ole kommentoinut, mutta vahvasti näyttää siltä että rosvoille on maksettu. https://www.bleepingcomputer.com/news/security/confirmed-garmin-received-decryptor-for-wastedlocker-ransomware/ Muuten olisi varmaan mennyt aika kauan saada systeemit pystyyn, jos edes tuoreita varmuuskopioita oli.
 4. rvl

  Garmin Connect

  Oikeastaan aika kätevää että tämä iski Garminiin, kun muista nykymittareista ei taida enää saada datat ulos offlinessa.
 5. Ai Tukholmakin on näköjään peruuttu, eikä vain siirretty. (Voi toki vielä juosta virtuaalisena, jos nappaa sellaisesta maksaa.)
 6. Toi FR645 alkaisi kieltämättä aika olla kohdallaan. Vähän olen vilkuillut Polarin M430-mallia, kun vanha S625X sanoi sopimuksen irti. Garminilla ei käsittääkseni myöskään ole pakko puljauttaa sykedata pilven kautta ennen kuin pääsee siihen käsiksi, kuten Polarin nykymalleissa täytyy. Ylläolevissa vielä riittää, mutta aika naurettava akunkesto tuntuisi olevan monessa nykymittareissa, kun ei hitaalle juoksijalle riitä akkua edes koko maratonille. (Vanhalla mittarilla patterinkesto mitattiin vuosissa, mutta siinä ei toki ollut gpsää.) Rannesykemittauksesta ei ole kokemusta, mutta hieman epäilyttää sekin, joten pitänee myös investoida uuteen vyöhön.
 7. rvl

  Läskikerho

  Siinä mielessä leikkaus sujui hyvin että syöpä saatiin pois kokonaan. Läskikerhomielessä hankalampi homma oli että ohutsuolesta poistettiin samalla noin metrin pätkä. Tämä aiheuttaa haasteita ravinnon imeytymisessä. Pahimmillaan paino tippui 62,6 kiloon (oon 188 cm) ennen kuin sain lääkärit uskomaan että tarvitsen suonensisäistä lisäravitsemusta. Sillä saatiin paino 80 kg:n pintaan ja sitten annostusta vähitellen vähennettyä nollaan nyt kolme viikkoa sitten. Syöminen käy työstä kun pitää syödä keskimäärin noin 4000 kcal / vrk ja silti vaakalukemat tunuisi hilautuvan alaspäin. Maanantaiaamun lukema oli 79,2 kg.
 8. rvl

  Juoksufoorumi kuvin

  Master bedroom pitää varmaan uudelleennimetä ilman master sanaa, jotta olisi poliittisesti korrekti.
 9. Tukholmaan oli eritasoisia satasenohjelmia. Kovin 8-9,5 h tulokseen tähtäävä jossa ~2500 km puolessa vuodessa, tai 67-135 km viikossa. https://trana.marathon.se/100-km-stockholm-ultra-2015
 10. rvl

  Koirataksi 2018

  Hiljaiselta näyttää tämänkin vuoden osalta. Parin päivän päästähän olisi perinteinen ajankohta. Pitää ehkä kokeilla "virtuaalikisana" vaikkei silloin saa ihan samalla tavalla puristettua.
 11. rvl

  Läskikerho

  Ei se läski sitten ikuista ollutkaan, mutta tätä "laihdutuskeinoa" en suosittele muille. Paino nyt noin 81 kg, josta toista kiloa on vatsassa oleva syöpäkasvain, jota on määrä leikata pois viikon päästä. Olen ollut nyt kaksi kuukautta suonensisäisessä ravitsemuksessa ja saanut muutaman kilon takaisin siitä mitä paino oli alimmillaan.
 12. Tuolla versiolla oliskin vältytty nyt esiin tulleesta vahinko-oikaisuongelmasta. Ottavat varmasti oppia tuleviin tapahtumiin.
 13. rvl

  The Barkley Marathons 2017

  Ensimmäinen viimeiselle kierrokselle lähtijä saa valita suunnan, seuraavat sitten vuorosuuntiin. Näin ymmärsin kiertosuuntasäännöt.
 14. rvl

  The Barkley Marathons 2017

  Jep, siellä puhuvat siitä eksymisetä.
 15. rvl

  The Barkley Marathons 2017

  @vmaksiVeikkaan samaa. Kolmen mailin ketunlenkki sumun takia esitetty syyksi. Jokuhan sanoi ennen viimeistä kierrosta, että molemmat oli "one mistake away from not finishing". Valitettavan oikeassa oli.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy