Jump to content
Juoksufoorumi.fi

rvl

Jäsenet
 • Posts

  1 539
 • Liittyi

About rvl

 • Syntymäpäivä 29.12.2005

Recent Profile Visitors

1 452 profile views
 1. Juu, Pekan GPS-pallo etenee nyt liian hitaasti. Yli 10 min/km. Veiden pallo on hyytynyt, mut se on vaan tekniikkaa, eli akku loppu.
 2. Juu, olisi kyllä mielenkiintoisempi kuin pallukkakartta, jota voi katsoa halutesaan omalla zoomausmieltymyksellä muutenkin. Mutta joka tapauksessa iso hatunnosto YLE:lle tästä. Saa nähdä miten kauan toiseksi paras jaksaa. Tuskin tässä yövuorossa ketään tippuu, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
 3. rvl

  Movescount

  Jotain black friday tarjouksia kenties odotettavissa tuolloin?
 4. En todellakaan laihduta, mutta 10 viikossa on päässyt paino tippumaan 1,3 kg. Keskimäärin olen sinä aikana syönyt 3700 kcal/vrk, joka ei siis vielä ihan riitä mun suoliston hyötysuhteella. Noilla kaloreilla olisin normaaliruuansulatuksella lihonnut 10-15 kg. Laihdutusketjuista poimin nykyään mitä laihduttajan EI kannata syödä ja mässään sitten niillä. Esim. sokeripitoista limua kuluu paljon.
 5. Sitten vaan varaamaan aika Ultradentalilta. Onkohan Sabbe ihan (pää)omistaja?? https://tandarts-ronse.be/team/
 6. Klinikan nimi on Ultradental! Näkyy tässä noin kohdassa 1:23 jossain kohtaa vilahtaa myös Team Finland.
 7. Sandaalit on vähän Tarahumarajuoksijoiden tavaramerkki. Kotitekoisia jostain kumipalasta, en muista mikä materiaali on ollut perinteisesti. Born to run -kirjassa oli joku joka "joutui" juoksemaan "oikeilla" lenkkareilla, ei mennyt hyvin. Saa nähdä saavatko vielä joukkuekisassa Suomen kiinni.
 8. En ole sääntöjä lukenut tästä multilokaatioversiosta. Pitääkö paikallinen voittaja lopettaa, jos sillä ei ole enää paikallista vastustajaa, vai saako jatkaa kilpailua kansainvälisten vastustajien kanssa "virtuaalisesti" netin kautta???
 9. No, ainakin tästä keskustelusta seurasi yksi VIP-tilaus (...jota oma henkilökohtainen taloustilanne ei salli.) Ymmärrän hyvin ettei mikään ole ilmaista. Miten sivut käytännössä generoi mainostuloja, siitä en ole ollenkaan kartalla. Riittääkö että mainos näytetään? Tuleeko lisäbonusta jos mainosta klikataan? Joka tapauksessa mulla meni raja tossa että ketjun väliin tuli mainoksia, vaikka se sitten onkin vain sivun ekan viestin jälkeen. Jos ongelmana on puhelimella foorumia selaavat, niin sittenhän olisi kohtuullista että tuo kyseinen mainospaikka olisi käytössä nimenomaan puhelimella selaavilla. Itse surffaan täällä vain läppärillä, ja sitäkin nykyään aika vähän verrattuna entisaikoihin.
 10. Olin selaillut foorumia viimeks, ehkä reilu viikko sitten ja silloin kyllä vilisi mainoksia vähän joka puolella, mutta ei sentään keskellä ketjuja. Nyt meni kyllä ad block päälle, kun ketjujen seassakin oli mainoksia!
 11. Ei kovin suurena yllätyksenä tullut tämä. Ainakin itse mietin että näinkö tässä käy, kun alkuviikolla tuli osallistujaohje eikä aaltomassoja nykynyt osallistujalistalla. Paitamitoituksesta: aikaisempina vuosina Aaltopaidoissa on ollut oma painatus.
 12. Onko tässä joku sääntö joka estää, ettei voisi pysähtyä metri edellisennätyksen jälkeen seiväshyppytyyliin uusien ME-rahojen toivossa? Naisten puolikkaallakin syntyi tuore ME. Siinä oli ollut tavoitteena parantaa ennätystä toista minuuttia, mutta 37 sekunnilla (vähempikin olisi riittänyt 😉) parani, niin ehkä vielä pääsee parantamaan...
 13. No mutta tässähän mainittiin avauksessa että: Eli noi otsikon ajat taisi vielä olla pelkkiä haaveita, muuten on kyllä tosi kova sälli, jos noi ajat olis jo plakkarissa ei tosissaan juostuna.
 14. rvl

  Lidlistä lenkkareita

  Hain yhden parin torstaina. Ensimmäisessä Liiterissä ei ollut 44-45 kokoja jäljellä ollenkaan, mutta Triplassa oli vielä hyvä valikoima viiden aikoihin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy