Jump to content
Juoksufoorumi.firvl

Jäsenet
 • Content Count

  1 537
 • Liittyi

About rvl

 • Rank
  vanha pieru
 • Syntymäpäivä 29.12.2005

Recent Profile Visitors

1 409 profile views
 1. rvl

  Movescount

  Jotain black friday tarjouksia kenties odotettavissa tuolloin?
 2. En todellakaan laihduta, mutta 10 viikossa on päässyt paino tippumaan 1,3 kg. Keskimäärin olen sinä aikana syönyt 3700 kcal/vrk, joka ei siis vielä ihan riitä mun suoliston hyötysuhteella. Noilla kaloreilla olisin normaaliruuansulatuksella lihonnut 10-15 kg. Laihdutusketjuista poimin nykyään mitä laihduttajan EI kannata syödä ja mässään sitten niillä. Esim. sokeripitoista limua kuluu paljon.
 3. Sitten vaan varaamaan aika Ultradentalilta. Onkohan Sabbe ihan (pää)omistaja?? https://tandarts-ronse.be/team/
 4. Klinikan nimi on Ultradental! Näkyy tässä noin kohdassa 1:23 jossain kohtaa vilahtaa myös Team Finland.
 5. Sandaalit on vähän Tarahumarajuoksijoiden tavaramerkki. Kotitekoisia jostain kumipalasta, en muista mikä materiaali on ollut perinteisesti. Born to run -kirjassa oli joku joka "joutui" juoksemaan "oikeilla" lenkkareilla, ei mennyt hyvin. Saa nähdä saavatko vielä joukkuekisassa Suomen kiinni.
 6. En ole sääntöjä lukenut tästä multilokaatioversiosta. Pitääkö paikallinen voittaja lopettaa, jos sillä ei ole enää paikallista vastustajaa, vai saako jatkaa kilpailua kansainvälisten vastustajien kanssa "virtuaalisesti" netin kautta???
 7. No, ainakin tästä keskustelusta seurasi yksi VIP-tilaus (...jota oma henkilökohtainen taloustilanne ei salli.) Ymmärrän hyvin ettei mikään ole ilmaista. Miten sivut käytännössä generoi mainostuloja, siitä en ole ollenkaan kartalla. Riittääkö että mainos näytetään? Tuleeko lisäbonusta jos mainosta klikataan? Joka tapauksessa mulla meni raja tossa että ketjun väliin tuli mainoksia, vaikka se sitten onkin vain sivun ekan viestin jälkeen. Jos ongelmana on puhelimella foorumia selaavat, niin sittenhän olisi kohtuullista että tuo kyseinen mainospaikka olisi käytössä nimenomaa
 8. Olin selaillut foorumia viimeks, ehkä reilu viikko sitten ja silloin kyllä vilisi mainoksia vähän joka puolella, mutta ei sentään keskellä ketjuja. Nyt meni kyllä ad block päälle, kun ketjujen seassakin oli mainoksia!
 9. Ei kovin suurena yllätyksenä tullut tämä. Ainakin itse mietin että näinkö tässä käy, kun alkuviikolla tuli osallistujaohje eikä aaltomassoja nykynyt osallistujalistalla. Paitamitoituksesta: aikaisempina vuosina Aaltopaidoissa on ollut oma painatus.
 10. Onko tässä joku sääntö joka estää, ettei voisi pysähtyä metri edellisennätyksen jälkeen seiväshyppytyyliin uusien ME-rahojen toivossa? Naisten puolikkaallakin syntyi tuore ME. Siinä oli ollut tavoitteena parantaa ennätystä toista minuuttia, mutta 37 sekunnilla (vähempikin olisi riittänyt 😉) parani, niin ehkä vielä pääsee parantamaan...
 11. No mutta tässähän mainittiin avauksessa että: Eli noi otsikon ajat taisi vielä olla pelkkiä haaveita, muuten on kyllä tosi kova sälli, jos noi ajat olis jo plakkarissa ei tosissaan juostuna.
 12. rvl

  Lidlistä lenkkareita

  Hain yhden parin torstaina. Ensimmäisessä Liiterissä ei ollut 44-45 kokoja jäljellä ollenkaan, mutta Triplassa oli vielä hyvä valikoima viiden aikoihin.
 13. Ketjun alussa linkatussa Töyryläpläjäyksessä oleva Comradesennustetaulukko antaa kans ymmärtää ettei tietyn (lyhympien matkojen tuloksesta riippuvan) harjoituskilometrimäärän yli kannata mennä. Neljän ja puolen tunnin maratoonarille oli taulukon mukaan harjoituskilometrimäärissä kapea sweet spot, jossa ylipäätään pääsi Comradesmaaliin sallitussa 11 h (nostettu 12h 2003) maksimiajassa.
 14. rvl

  Garmin Connect

  Ikävä riesa ja uusia aukkoja löytyy, eli tosi valppaana pitää olla ettei roisot pääsisi systeemeihin. Tälläinen tapaus Suomesta oli uutisissa hiljattain. Eikä kyseisen varaosaliikkeen tapauksessa maksettu. Järjestelmät jouduttiin palauttamaan kuukausien vanhoilta varmuuskopioilta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy