Jump to content
Juoksufoorumi.fi


anzah

Jäsenet
 • Content Count

  45
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. anzah

  Vielä hakusessa! Kumpi vaan matka kelpaa ja maksan täyden hinnan!
 2. anzah

  Edelleen kisapaikkaa vailla! 😕
 3. Valitettavasti kumpikaan ei ole mahdollista. Jos et pääse osallistumaan niin ainakin osan rahoista saa takaisin kun on yhteydessä järjestäjään.
 4. IM-kisojen osallistumisia ei voi siirtää tai myydä eteenpäin. Säännöt eivät mahdollista siirtoa ja henkilöllisyys tarkastetaan paikan päällä rekisteröitymisen yhteydessä (kilpaileminen toisen henkilön nimellä ei ole mahdollista). Aikaisemmassa viestissä olikin ote säännöistä jossa asia valitettavan yksiselitteisesti todetaan.
 5. Myydään muutaman lenkin juostut Newtonin Gravityt vuosimallia 2016 (vihreät). Kengät ovat erittäin hyväkuntoiset, ostettu kesäkuussa 2017. Hintapyyntö 40 30 €+ mahdolliset postikulut. Paikkakunta Kouvola. Yhteydenotot: antti.j.laaksonen@gmail.com
 6. Kiitokset! Joidenkin mattojen mainoksista muista lukeneeni, että erikseen mainittiin maton vetotapa ja jotain ominaisuuksia itse maton joustavuudesta ja näiden vaikutuksesta juoksun mukavuuteen (maton joustavuuden tai vastaavan kautta). Onko havaintoa onko noilla mitään vaikutusta juoksutuntumaan vai ovatko vain mainospuheita?
 7. Harkinnassa olisi juoksumaton ostaminen, jotta treenejä pystyisi tekemään myös silloin kun kotoa ei voi poistua (pienet lapset...). Viime talven aikana tein jonkin verran treenejä juoksumatolla läheisellä salilla, mutta mitä ominaisuuksia hyvässä juoksumatossa tulisi olla? Harjoittelen ohjelman mukaisesti, enkä ole ikinä käyttänyt maton "valmiita ohjelmia". Hakusessa voisi olla jokin "pelkistetympi" malli, missä ei tarvitsisi olla omaa viihdekeskusta, radioita, 120 valmista harjoitusohjelmaa vaan riittävän kokoinen juoksualusta (mikä olisi riittävä?) ja sopiva maton nopeusalue. Mitä tulisi siis huomoida jos on on hankkimassa ensimmäistä juoksumattoa? Onko joku merkki tai malli, mitä suosittelisit?
 8. MYYTY! Kuvaus: Myydään tammikuussa 2017 takuuvaihdettu Garminin triathlon/juoksumittari. Toimii täysin normaalisti, ei ongelmia bluetooth-laitteiden tai ant+-antureiden kanssa. Näytössä pieni naarmu (alareunassa), joka ei vaikuta tietojen näkymiseen tai käyttöön, mutta näkyy kuitenkin. Mittari lisäksi mukaan pehmeä sykevyö ja laturi. Lisätietoja toiminnallisuuksista: www.garmin.fi Hintapyyntö: 180€ + mahdolliset postikulut
 9. UP! Päivitetään hinta 50€, jotta pääsee laite käyttöön!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy