Jump to content
Juoksufoorumi.fi


wahis

Jäsenet
 • Content Count

  247
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About wahis

 • Syntymäpäivä 15.09.1985

Converted

 • Coopperi
  3260m - Espoo 8/2011
 • 10km
  39.56 - Salon Kevätjuoksu 4/2011
 • Puolimaraton
  1.29.43 - HCR 5/2010
 • Maraton
  3.37.50 - Paavo Nurmi Maraton 6/2009

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ainakaan viime vuonna pyöräilyosuus ei ollut kovinkaan tekninen. Lähinnä latupohjaa ja kierroksen lopussa muutama kilometri helppoa polkua. Voi siis osallistua hyvin vaikkei olisi kauheasti maastoajokokemusta. Hitaan tuosta pyöräilyosuudesta tekee reitin mäet ja paikoitellen pehmeys. Minusta ihan hyvä reitti maastotriathloniin.
 2. wahis

  COBB satulat

  Joten tästä voidaan päätellä, että satulat ovat yksilöllisiä ja testaamalla selviää mikä sopii omaan hanuriin parhaiten? :)
 3. wahis

  COBB satulat

  Minulla oli aikoinaan testissä Cobb:n plus ja se ei ainakaan helpottanut painetta koipien välissä. Sitä edellinen Fizikin perinteinen Arionekin oli parempi. Nyt on käytössä Fizikin Tritone, joka vaikuttaa lyhyen testijakson perusteella parhaalta trisatulalta, jota olen käyttänyt.
 4. No jopas on topic. Niin trollausta, etten oikeasti viitsi kirjoittaa mitään järkevää. :D No tällä topicilla ainakin selittyy miksei mm. viime vuonna Joroisilla muutamia ikäsarjalaisia näkynyt palkintojenjaossa kun tiedossa oli myös dopingtestejä... Mitä dopingiin ja triathloniin tulee niin enemmän olisin "huolissani" tästä: http://www.slowtwitch.com/Lifestyle/The_cloud_of_a_doping_past__4314.html
 5. wahis

  Uintikunto

  Hyvin uitu! Kun juoksukin on hyvällä mallilla niin pitää pistää fillarointi vielä kulkemaan. Sen jälkeen minulla ei ole mitään toivoa pysyä perässäsi. :)
 6. wahis

  Finntriathlon laajenee...

  Tämä on kyllä niin totta. Nuo mainitsemasi SM-sprintti ja SM-perusmatka ovat ainoat "oikeat" kisat lyhyempien matkojen osalta. Olisi mahtavaa jos varsinkin nuorten keskuudessa olisi kilpailua lyhyillä matkoilla kun tällä hetkellä triathlon on profiloitunut oikeastaan täysin näiden 40+-harrastajien lajiksi, jotka "kisaavat" pidemmillä matkoilla. No on meillä sentään muutama puoliammattilainen pidemmillä matkoille.
 7. Pistetään vakavaan harkintaan joskin en vielä lupaa mitään. Sopisi kalenteriin hyvin ja vaikuttaa oikein mukavalta tapahtumalta.
 8. Miks tämä "vaimosi eräs hyvä ystävä" ei halua kisata Suomessa? :)
 9. wahis

  Yli viikon syklit?

  Minkä takia (kunto)triathlonistin, joka tähtää vaikka täydellematkalle, pitäisi sisällyttää joka viikkoon pitkis tai kuten Jupis sanoi niin mahdollisesti sekä pyörä- sekä juoksupitkis? Varsinkaan tähän vuoden aikaan en näe mitään syytä.
 10. Voin suositella myös Spican mainitsemaa Pro Biken bikefitting-palvelua.
 11. wahis

  Triathlonistin kadenssi

  Olen samaa mieltä pölhon kanssa. Veikkaisin, että se kadenssi on paras mikä tulee luonnostaan jos se ei nyt aivan ääripäitä ole. Enemmän kiinnittäisin juostessa kadenssiin kun useimmilla se tuntuu olevan pielessä kuin fillaroidessa. :)
 12. wahis

  Uintikunto

  Spica, hyvin tuo oli uitu tasoosi nähden. Turha sitä on vähätellä. Muutama viikko taas aktiivisempaa uintia ja polskuttelet samoja aikoja kun viime keväänä/kesänä.
 13. wahis

  Poweri vai kiekot?

  Tuota artikkelia lukiessani heräsi samat kysymykset kuin pertulla. Ihan mahdoton kyllä täältä huudella mikä siihen on syynä, että Tollakson ajaa noin hyvän fillariosuuden mainituilla tehoilla. Oli sitten syy fillarissa, asennossa tmv. niin aika isoja eroja voidaan saavuttaa jopa noin pro-tasolla. Pelkät absoluuttiset watit ei merkitse näköjään kaikkea.
 14. wahis

  Poweri vai kiekot?

  Lyhykäisyydessään järkevämpi hankinta on wattimittari. Se edesauttaa mahdollisesti laadukkaampaa treenaamista kun kiekot vain parantavat aikaa absoluuttisesti kisatilanteessa.
 15. wahis

  Ironman Hawaii 2013

  Hauska myös nähdä miten Jens pärjää. Kuitenkin voitti tänä vuonna ikäsarjan 70.3 Berlinin ja on ollut hyvässä kunnossa muutenkin. En tiedä yhtään tasosta, mutta kyllä kait häneltä on odotettavissa kärkipäänsijoitusta myös?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy