Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ForrestG

Jäsenet
 • Content Count

  2 330
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  13

ForrestG last won the day on October 4 2018

ForrestG had the most liked content!

Community Reputation

818 Excellent

About ForrestG

 • Syntymäpäivä 02.07.1978

Converted

 • Coopperi
  3980m
 • 10km
  31.55
 • Puolimaraton
  1.10.08
 • Maraton
  2.27.14
 • Tavoite
  Aina tavoittena uudet ennätykset

Recent Profile Visitors

8 429 profile views
 1. Pääkaupunkiseudun terävin uros yrittää tehdä mieshommia ja puhua miestä, kuitenkin menee ihan poikalasten hommiksi, ja silti siitäkin pitää vähintäänkin tutkielman verran laatia tekstiä, vaikka ei edes saa hommaa klousattua. Noita kumeja paikkailtiin jo 2. tai 3. luokalla. Nyt jotenkin tuntuu, että kumpi meistä se sivistynyt yksilö olikaan
 2. Meillä päin sanotaan: tyhmä saa olla, vaan ei neuvoton. Paikkaa se kumi.
 3. Hyvä, että tunnet mageita tuntemuksia, sillehän ei voi kuin näyttää peukkua ja toivoa että mahdollisimman moni kokee samanlaisia tunteita ja tietysti mahdollisimman usein. Nyt kun olet tiputtautunut jäseneksi tänne meidän nr-jengin sekä periksiantajien laajaan kerhoon(jälleen kerran). Tässä jo etukäteen huomautan, että sikäli taas muistat kivasti muistuttaa halveksivasi periksiantajia, sekä niitä jotka eivät anna kaikkeansa, niin voit katsoa peiliin - samanlainen periksiantava sontapöksy sieltä takaisin illistelee.
 4. Niin. Minähän en ole vihreä, en HELVETISSÄ lähellekkään. Haluan olla enemmän tekijämies kuin puhujamies, joskus toki sorrun puhumaankin, mutta yleensä olen puheeni lunastanut. Vihreissä tahtoo vain olla sellaista kujetta, että hyvä vaatia muilta, ja olla itse elämättä sillä tavalla kuin on muilta vaatimassa. Sitten kun joku kysyy epäekologiseen käytökseen perustetta, niin löytyy joku vastine millä ei oikeastaan ole mitään perustetta. Minähän juoksen kuitenkin joskus matolla ja saatan tehdä muutakin epäekologista, mutta enpä omista autoa, enkä telkkaria, eikä asuntoni sähkönkulutus vuodessa ole kuin joku 2800 kwh, enkä liiku juuri mihinkään jos ei ole välttämätön pakko(ei johdu vihreästä ajatusmaailmasta nämä valinnat, vaan siitä että olen säälittäväpaska), niin voisi kuvitella, että minulla olisi referenssejä vähän kyseenalaistaa ihmisien kulutustottumuksia. En kuitenkaan kyseenalaista muiden kuin vihreiden kerskakulutusta.
 5. Kyllähän lähikaupassa piti tili olla ja avaimet myös. Varmaan satoja kertoja tuli mentyä avainkätkön kautta kauppaan, sekä otettua sieltä mitä tarvitsi. Kirjotin lapulle pöydälle mitä olin ottanut, jos kauppias ei ollut paikalla. Itse kauppias sitten kirjasi ostokset tilikirjaan. Pitkiksillä mm ei pankkikorttia tai rahaa tarvinnut mukana kannella, eikä miettiä kauppojen aukioloaikoja.
 6. Tässä vähän fundeerasin asioita sellaiselta näkökannalta, kun nyt muutamia kertoja olet Sepon ja hänen mattokävelykriittisyyden nostanut framelle. En minäkään tykkää/tykkäisi (olen käyttänyt juoksumattoja todella vähän), jos joku tulee varaamaan maton vain kävelyä varten salilla, eikä sillä pääse tekemään sitä mihin se on luotu eli juoksuun/hölkkään. Kävelyhän on niin yksinkertaista touhua, että pääsääntöisesti sitä voi suorittaa myös ulkona pl vanhukset, liikuntarajoitteiset jne. Tässä tulee sitten se fundeeraukseni pääpointti, sillä käsittääkseni olet hyvinkin vihreitä arvoja kannattava henkilö. Onko mielestäsi oikein tuhlata sähköä kävelyyn juoksumatolla, minkä voi suorittaa myös luontoystävällisemmin sekä mahdollisia vihreitä arvoja paremmin kannattaen vaikka luonnossa? Yleisesti pidän sinua hyvinkin fiksuna ja ajattelevana ihmisenä, toisin kuin vihreitä yleensä, niin ajattelin vain ihan herättää ajatuksia.
 7. Kitiset vain muuten. Olisiko kyseessä se, että ihmiset ovat töissä.
 8. Aika kommunistinen ajatusmaailma. Eikö sovi viisivuotissuunnitelmaan tai Maon punaiseen kirjaan ikäsarjat. Kyllähän oikea tapa on tehdä kaupallista toimintaa se, että tarjotaan juuri sitä mitä asiakkaat kaipaavat, jos se on ikäsarjat; niin sitä sitten tarjotaan. Itse en ainakaan toistaiseksi aio ikäsarjoihin osallistua, mutta eihän sitä tiedä mitä mieltä olen asiasta 5 tai 15 vuoden kuluttua. Enkä silti kyllä käy ketään siitä syyllistämään, jos haluaa osallistua kilvoitteluun ikäistensä kanssa, eikä tunne oloaan tasavertaiseksi nuorukaisten kanssa vertailussa.
 9. Kiitos vain. Ensimmäinen Pohjoismaiden kulta ennen ensimmäistä SM kultaa - no käy se näinkin päin. Katsotaan miten sitten huomenna, että startataanko. Nytkin oli vähän hilkulla, kun flunssa saattaa olla tulossa päälle, ja ei viitsi hirveitä riskejä kuitenkaan ottaa, kun kisoja olisi vielä hiihdettävänä.
 10. Oli aika pitkä juttu, enkä ihan kaikkea jaksa kommentoida, mutta eiköhän laiteta sitten hihat heilumaan. Ei kait tuo ole kaksinen homma vääntää 400-500 harjoitusohjelmaa sellaiseen jiiriin, että 3.05 menee, kunhan löytyy se 400-600 vapaaehtoista. Hoida rahoitus ja porukka, niin kyllä minä saan porukan tuon rajan alle. Kunhan vain ovat tarpeeksi nuorta porukkaa ja perusterveitä.
 11. ForrestG

  Baltsu 8K

  Minua kiinnostaa tämä kisa. Minkälainen paita on maalissa ja onko hyvää show-meininkiä ja after partya tietty..?
 12. ForrestG

  Tunnustan...

  Tähän maahanmuutto asiaan monella on näkökantoja. Paljon on sellaisia näkökantoja liikkeellä mitkä eivät tule ikimaailmassa kohtaamaan toisiaan. Olen työssäni nähnyt paljon sellaista turvapaikkaturismia, ettei mitään suojeluntarvetta ole, seassa kyllä sellaistakin mitkä oikeasti tarvitsevat apua(ja heitä pitää EHDOTTOMASTI auttaa). Minä en miellä itseäni rasistiksi, vaan enemminkin realistiksi, ja mielestäni rajat pitäisi sulkea nykyisenkaltaiselta toiminnalta. Sillä tilanne on täysin kestämätön sekä lieveilmiöt ovat olleet todella karmeita. Ensisijaisesti meidän pitäisi pitää huolta omistamme, että voimme sitten auttaa muita, näin sanoo maalaisjärki. Kohta emme mahdollisesti pysty enää auttamaan edes itseämme. Monet jaksavat valittaa ja voivotella, mutta mitään konkreettista ei kuitenkaan olla valmiita tekemään asioiden eteen ja korjaamiseksi. Osa voivottelijoista, eivät edes äänestä, ”koska siitä ei ole mitään hyötyä”. On puhujia, ja on tekijöitä, sitten osa on vielä niitä ketkä vain hihitelevät siellä näppäimistön äärellä, eivätkä ole minkään tekijöiksi. Itse olen miettinyt sellaisen toimintamallin elämääni kuin korpilaki. Niin pitkään asiat olkoon tällä tolalla, enkä lietso vihaa enkä pahuutta, ja yritän kasvattaa perheeni välttämään riskejä. Jos kaikesta huolimatta riskit realisoituu, niin olen valmis ottamaan vanhan maalla olleen lain voimaan joka tunnettiin nimellä korpilaki. Tarkoittaa omankädenoikeutta. Minä en välitä omista seurauksista miten minulle käy, jos lähipiiriini kajotaan. Mielestäni tämä olisi hyvä, jos muutkin ottaisivat käyttöön ja asia tuotaisiin maahanmuuttajille tietoon, ehkä sillä olisi ennaltaehkäisevä vaikutus.
 13. ForrestG

  Tunnustan...

  Niin ja jossain ei palkata vanhempaa naista näyttelijäksi tai jollekkin naiselle on lähetetty valokuva munasta. Mietin edellistä kirjoitusta laatiessani, että esim Sipilä lessutaustaisena ei halua puuttua pedofiliaan jne, koska sehän on ”Oulun seudulla maantapa”, mutta maalaisjärkeni olisi silloin loistanut poissaolollaan. Nyt puhutaan maastamuuton aiheuttamasta ongelmasta, ja lessut ovat mielestäni olleet täällä iät ja ajat . Iso ongelma se heidän pedofilia, mutta silti eri ongelma.
 14. ForrestG

  Tunnustan...

  Tunnustan, että minun pajatsoa tälläinen ei tyhjennä. Enemminkin rupee etomaan, kun tässä käännetään syyllisyyttä kaikkien miesten harteille, sekä samaan hengenvetoon ruvetaan takertumaan joutaviin lillukan varsiin. On olemassa isompia ongelmia, ja on olemassa pienempiä ongelmia, kun isommat ongelmat on saatu päiväjärjestyksestä, niin sitten VOIDAAN tarttua pienempiin ongelmiin, jos aikaa sekä resursseja riittää. Sikäli ei riitä niin sitten eletään pienempien ongelmien kanssa. Näin sanoo maalaisjärki. Mielestäni tälläisessa Oulun tapauksen käsittelyssä tai sen nostamisessa framelle karkaa monelta ihmiseltä mopo käsistä ja maalaisjärki loistaa poissaolollaan. Siellä on mielestäni HELVETILLINEN ongelma, ja sitten vihervassarit nostavat kaikki miessukupuoliset syyllistäen framelle, jos jossain sketsiohjelmassa sanotaan näytä tissit. Tartutaan siis lillukan varsiin, kun pitäisi nähdä; mikä on tässä asiassa se ongelma. Seksuaalinen häirintä ja alaikäisten raiskaaminen sekä hyväksikäyttö on aina kaikissa tilanteissa paha asia, mutta eihän nyt SAATANA se jokaisen suomalaisen miehen vika voi olla, sikäli näin Oulussa käy. Varsinkaan sellaisen miehen vika, jos se haluaa asiasta keskustella ja nostaa framelle. Vihervassari feministit saavat vain bensaa liekkeihin, sikäli joku mies tämän Oulun ongelman nostaa framelle - se on väärin nostettu, sillä jossain ohjelmassa on sanottu näytä tissit, tai samainen ihminen käyttää tai on mahdollisesti EHKÄ joskus käyttänyt termiä pilluralli. Mielestäni idiotismia; silkkaa tyhmyyttä. Seksuaalinen häirintä, raiskaukset, alaikäisten raiskaukset sekä hyväksikäytöt ovat ehdottomasti pahoja sekä kiellettyjä asioita. Silti mielestäni maalaisjärki pitää olla mukana, ja tarttua niihin asioihin mitkä ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisiä. Alaikäisien suojeleminen on tärkeintä. Se että minä raakarealistisesti arvotan lasten seksuaalisen koskemattomuuden korkeammalle kuin aikuisen seksuaalisen koskemattomuuden ei tee minusta pahaa ihmistä, tai että hyväksyisin aikuisten raiskaamista. Lapsia meidän pitää suojella, sillä aikuiset voivat suojella itseään jo vähän paremmin ja osaavat tehdä parempia päätöksiä, siksi lapset ovat AINA etusijalla. Minua etoo ja voin pahoin, kun tiedän, että mitä iso- osa miehistä ajattelee (he ajattelevat raakarealistisesti kuin minäkin), mutta silti joku vihervassari menee teilaamaan heidän olemisensa ja ajatuksensa tälläisellä ”näytä tissit” parjaamisella. Kun on ongelmia, niin isot ja enemmän merkitsevät ongelmat ratkaistaan ensin, pienemmät ja vähemmän merkitsevät ongelmat ratkaistaan sitten; näin sanoo maalaisjärki. Harmi, että osalta ihmisistä se on kadonnut täysin. Raakarealistisesti ajateltuna. Ihan hirveän itsekeskeisesti ajateltu sinulta. Olettaen että olet nainen. Lapsia raiskataan ja on raiskattu, niin itsekeskeiset naiset ovat huolissaan kuinka heitä pitäisi puolustaa, kun heidät EHKÄ raiskataan. Ensin puolustetaan lapsia, sitten naisia. Näin sanoo maalaisjärki.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy