Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ForrestG

Jäsenet
 • Content Count

  2 460
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  14

ForrestG last won the day on June 5

ForrestG had the most liked content!

Community Reputation

1 266 Excellent

About ForrestG

 • Syntymäpäivä 02.07.1978

Converted

 • Coopperi
  3980m
 • 10km
  31.55
 • Puolimaraton
  1.10.08
 • Maraton
  2.27.14
 • Tavoite
  Aina tavoittena uudet ennätykset

Recent Profile Visitors

9 700 profile views
 1. Mullehan passaa kunhan on vain koomista liukastelua tarjolla.
 2. Kyllähän se tosiaan olisi ollut koomista seurata jokaisissa Lahden talviolympialaisissa liukastelua.
 3. Tänään oli 133 keskisyke. Pitäisi varmaan ottaa jossain vaiheessa laktaatit, kunhan jaksaisi levitellä testaus rojut valmiuteen. Juosten aerobinen kynnys on noin 141-153 välissä riippuen treenimäärästä ja painotuksesta, mutta se on kyllä ihan varma, ettei juoksun ja pyöräilyn sykkeitä mitenkään kannata vertailla.
 4. Välistä kokeilin käydä ajelee pyörällä, niin ettei olisi pohjilla ihan älytöntä kuormaa jaloilla. Yleensähän olen käynyt aamuisin salilla soutaa, kyykkäilee ja mavettaa, sitten iltaisin olen mennyt pyöräilee(jos on ollut ”pyöräilypäivä”). Olen vähän yrittänyt sillä pitää pyöräilyn tehoja alempana, ettei olisi liikaa intoa painaa menemään. Tänään kuitenkin jätin salilla jalat rauhaan pl melko napakkaa soutua 20min@1.46,3/500m, mutta muuten tein yläkropan. Illalla sit kävin ajelee pyörällä, ja olin päättänyt että ajelen jonkun minimissään 80km, mutta sikäli fiilistä ja järkeviä reittejä keksii, niin vaikka sitten 150km. Nyt oli jaloissa kyllä vahva tunne ajella, ja tuulikaan ei vituttanut kuin vasta viimeisellä 40kmllä. Nyt palataan taas päiväjärjestykseen ja pyörällä ajellaan enemmän jalat jumisina.
 5. Auton kyydissä voidaan vähän olla käs’käessä, kunhan ei haeta kilpailullista hyötyä.
 6. Me ei sitten @GrigoriSoirostulla maaliin käsi kädessä, sillä säännöt kieltävät sen. Muuten kyllä oltaisi voitu.
 7. ForrestG

  Pyöräilykunto

  Kova luu!! Vaikka tiedettyhän se on jo pidemmän aikaa 👍🏻 Onnittelut @Spica
 8. Enkä minä sitä varsinaisesti ottanut muuten kuin yleisesti. Komppasin vain, että ymmärtänen mitä kirjoitat, vaikka ei edes minkäänlaista suoritusta ole tehtynäkään. Hieman tässä kuitenkin esimakua olen päässyt maistelemaan. Sanoinkin jo Grigorille, että ihan paska idea hänen lähtee itseään kiusaamaan, mutta hänhän on itse @GrigoriSoiros kaikkien SYSI-PASKOJEN ideoiden isä ja äiti - samalla kertaa 😀😀
 9. Ymmärrän tietyllä tavalla mitä kirjoitat, vaikka ei yhtään suoritusta ole edes lähelläkään. Välistä olen kerinnyt vetää itseni niin väsyneeksi, että tuntuu ettei mitään järkeä, ja matka on kuitenkin vielä ihan lähtötelineissä. Näkee sit missä vaiheessa motivaatio loppuu koko hommaan. Näin minä vähän ajattelin, joten sen tiimoilta päätin pitää ketjun verran kireällä, että lyreksipellen irttiottoyritykset jäivät ”piippuun”.
 10. Tämän päivän olin inventoinut pitkänlenkin juoksuun. Tarkemmin sanottuna #upouusivegaanityttöystävä sai oveluudella sekä viekkaudella pakotettua meikäläiset viettämään romanttista parisuhdeaikaa pitkin Mordorin tanhuvia. Käytiin siis hölköttelemässä 30km, lähes käsikädessä sekä toisiamme silmiin katsoen, ja kelihän oli mainioin; aurinkoinen, mutta ei liian kuuma. Kotiin tultiin ja huoltoa tehtiin, niin kännykkä piippasi; Mordorin iljettävät lyreksipellet olivat saaneet vihiä, että pitkän lenkin päivä olisi mulla ollut. Heti kyssäriä, että mites olisi lenkki tänään pyörällä? Sanoin, jotta en kyllä suostu yli satkua ajamaan, mutta sen alle voin lähtee. Eipähän siinä muuta auttanut, kuin verhoutua lyreksitorpedoksi ja lähtee katsoo, että miltä se ajaminen tuntuu toisen ajajan seurassa. Oli kait siinä välissä jonkinlaista vedättämisen makua, mutta eipä mua haitannut, ku olin asennoitunut, että voin vetää vaikka koko matkan. Ihan kiva treeni oli - minulla.
 11. Ylpeästi kateellinen. Ei hirveästi tarvi olla kuitenkaan. Mulla on lahjakkuutta pyöräilyyn/soutuun, kun taas juoksuun ei juurikaan. Mordorin lyreksi-pellet ovat vuosikaudet natkuttaneet ja ilveilleet, että milloin lähden pyörälenkille mukaan. Olen sanonut aina, että se päivä ku laitan pyörän ja valjastan reidet pyöräilyasiaa ajamaan, niin siitä 6 vkoa ja teidän pyöräilykunnolla ei meikän seuraksi ole mukaan. No vielä on 4 vkoa aikaa... Eilen kävin äitsaaressa katsomassa miltä tuntuu ajaaa vesisateessa energiat ihan nollilla. Huomasin pari tuntia paleltuani että perseestä se on kuin juostenkin. Meni aamun juoksulenkki ja ”illan” pyörälenkin liian lyhyellä välillä, eikä kanamuna salaatti oikeen tarjonnut tarpeeksi energiaa.
 12. Minä en näistä vehkeistä oikein tiedä. Voihan siinä olla joku ketjun venymisestä aiheutunut säätöhommeli, joka varmaan jollekkin pyörämiehelle on ihan itsestäänselvä, mutta mulle ei tietenkään mikään ole selvää.
 13. Siinä minä pidän yläosassa tasaisella ja ylämäessä sitten käyrälle pudotan alamäessä ja jos vauhti muuten kiihtyy jonnekkin 36 yli.. Siinä se vissiin keskiön/etuvaihtajan tietämiltä tulee. Pitää etsiä pyöräteline ruveta huomenna ihmettelee asiaa. Nyt ei huvita.
 14. Vähän eilinen soutu otti kropalle. Aamulla kuitenkin kävin vielä lisää kevyttä/palauttavaa soutelua tekee, ja päälle vähän yritin löytää muutaman lihaksen joka olisi toimintakunnossa edellisen illan riekkumisen jäljiltä ->suurinpiirtein hauiskääntöä siis. Illalla testailin pyörän uusia kumeja, ja onhan näköjään melko radikaali ero ajella slikseillä versus mitä on nappularenkaat. Keskivauhti ainakin nousi. Nyt muuten alkoi joku voimansiirrosta ronksuttamaan pyörityksen tahtiin, ja sekös vituttaa. Pitää ruveta etsimään syytä kunhan päivä taas vaikenee.
 15. Persettä säästellen mennyt tää päivä, joten juoksulenkillä kävin aamuun, ja illalla nykäisin kovemman soudun. Vissiin tuosta pyöräilystä jonkinlaista hyötyä ollut, kun taso vähän pompsahti ylöspäin, eikä kuitenkaan ihan maksimisuoritus ollut. Voitaneen kuitenkin puhua, että luokassa kehittävä, tai ei ainakaan pelkkä kevyt. Nyt on Canyonissa uudet kapiammat kumit alla, niin pääsee huomenna kokeilee miltä se tuntuu ajella sillä(sikäli perse vain kestää). Alkoikin nappularenkaan vorvotus jo vähän vituttamaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy