Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ForrestG

Jäsenet
 • Content Count

  2 336
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  13

ForrestG last won the day on October 4 2018

ForrestG had the most liked content!

Community Reputation

837 Excellent

About ForrestG

 • Syntymäpäivä 02.07.1978

Converted

 • Coopperi
  3980m
 • 10km
  31.55
 • Puolimaraton
  1.10.08
 • Maraton
  2.27.14
 • Tavoite
  Aina tavoittena uudet ennätykset

Recent Profile Visitors

8 931 profile views
 1. Ostin joskus viime vuonna ja olen käyttänyt sitä 4 lenkillä eli noin 120-140km ja tyttökaverini käytti kerran (noin 35km). Soiva peli. Mukaan tulee salomonin lötköpullot, avaruushuopa ja oliko siellä viellä joku tasku juomarakollekin. Hinta 70 Kuva kerrallaan.
 2. Raino on kova luu. Kesäisin monet kerrat juttua iskee, kun lenkillä olen ja hän ajelee pyörällä. Yhden kerran muistan jolloin teräsvaarin terävyys teki vaikutuksen. Tässä noin 10 vuoden sisään olin juoksemassa omaa kevyttä lenkkiä 20@4.00. Keli oli syystalvinen ja saavutin takaa pyörällä olevan Rainon. Juuri kun olin rinnalle pääsemässä, niin Raino toteaa päätään kääntämättä, että mahtaa Harri olla tulossa juosten takaa, kun ei tällä suunnalla muut kyllä juosten ota kiinni jos pyörällä itse ajelen.
 3. Kyllä Grigori tyrmää äänestyksen kokonaan, ei ketään ketä on äänestetty. Opettele lukemaan.
 4. Veikkaisin lantion/alaselän alueella olevaa hermojumitusta, ehkä SI-nivel tjsp. OTM-fyssari, Osteopaatti reissu niin hyvällä tuurilla pääset vaivasta eroon 1-2 viikossa, jos satut hyvälle sepälle menemään ja hoito sattuu osumaan juuri oikeaan osoitteeseen. Venyttelemällä ja ihmettelemällä sulla sama vaiva on vielä kesäkuussakin. Näet sitten...
 5. Pääkaupunkiseudun terävin uros yrittää tehdä mieshommia ja puhua miestä, kuitenkin menee ihan poikalasten hommiksi, ja silti siitäkin pitää vähintäänkin tutkielman verran laatia tekstiä, vaikka ei edes saa hommaa klousattua. Noita kumeja paikkailtiin jo 2. tai 3. luokalla. Nyt jotenkin tuntuu, että kumpi meistä se sivistynyt yksilö olikaan
 6. Meillä päin sanotaan: tyhmä saa olla, vaan ei neuvoton. Paikkaa se kumi.
 7. Hyvä, että tunnet mageita tuntemuksia, sillehän ei voi kuin näyttää peukkua ja toivoa että mahdollisimman moni kokee samanlaisia tunteita ja tietysti mahdollisimman usein. Nyt kun olet tiputtautunut jäseneksi tänne meidän nr-jengin sekä periksiantajien laajaan kerhoon(jälleen kerran). Tässä jo etukäteen huomautan, että sikäli taas muistat kivasti muistuttaa halveksivasi periksiantajia, sekä niitä jotka eivät anna kaikkeansa, niin voit katsoa peiliin - samanlainen periksiantava sontapöksy sieltä takaisin illistelee.
 8. Niin. Minähän en ole vihreä, en HELVETISSÄ lähellekkään. Haluan olla enemmän tekijämies kuin puhujamies, joskus toki sorrun puhumaankin, mutta yleensä olen puheeni lunastanut. Vihreissä tahtoo vain olla sellaista kujetta, että hyvä vaatia muilta, ja olla itse elämättä sillä tavalla kuin on muilta vaatimassa. Sitten kun joku kysyy epäekologiseen käytökseen perustetta, niin löytyy joku vastine millä ei oikeastaan ole mitään perustetta. Minähän juoksen kuitenkin joskus matolla ja saatan tehdä muutakin epäekologista, mutta enpä omista autoa, enkä telkkaria, eikä asuntoni sähkönkulutus vuodessa ole kuin joku 2800 kwh, enkä liiku juuri mihinkään jos ei ole välttämätön pakko(ei johdu vihreästä ajatusmaailmasta nämä valinnat, vaan siitä että olen säälittäväpaska), niin voisi kuvitella, että minulla olisi referenssejä vähän kyseenalaistaa ihmisien kulutustottumuksia. En kuitenkaan kyseenalaista muiden kuin vihreiden kerskakulutusta.
 9. Kyllähän lähikaupassa piti tili olla ja avaimet myös. Varmaan satoja kertoja tuli mentyä avainkätkön kautta kauppaan, sekä otettua sieltä mitä tarvitsi. Kirjotin lapulle pöydälle mitä olin ottanut, jos kauppias ei ollut paikalla. Itse kauppias sitten kirjasi ostokset tilikirjaan. Pitkiksillä mm ei pankkikorttia tai rahaa tarvinnut mukana kannella, eikä miettiä kauppojen aukioloaikoja.
 10. Tässä vähän fundeerasin asioita sellaiselta näkökannalta, kun nyt muutamia kertoja olet Sepon ja hänen mattokävelykriittisyyden nostanut framelle. En minäkään tykkää/tykkäisi (olen käyttänyt juoksumattoja todella vähän), jos joku tulee varaamaan maton vain kävelyä varten salilla, eikä sillä pääse tekemään sitä mihin se on luotu eli juoksuun/hölkkään. Kävelyhän on niin yksinkertaista touhua, että pääsääntöisesti sitä voi suorittaa myös ulkona pl vanhukset, liikuntarajoitteiset jne. Tässä tulee sitten se fundeeraukseni pääpointti, sillä käsittääkseni olet hyvinkin vihreitä arvoja kannattava henkilö. Onko mielestäsi oikein tuhlata sähköä kävelyyn juoksumatolla, minkä voi suorittaa myös luontoystävällisemmin sekä mahdollisia vihreitä arvoja paremmin kannattaen vaikka luonnossa? Yleisesti pidän sinua hyvinkin fiksuna ja ajattelevana ihmisenä, toisin kuin vihreitä yleensä, niin ajattelin vain ihan herättää ajatuksia.
 11. Kitiset vain muuten. Olisiko kyseessä se, että ihmiset ovat töissä.
 12. Aika kommunistinen ajatusmaailma. Eikö sovi viisivuotissuunnitelmaan tai Maon punaiseen kirjaan ikäsarjat. Kyllähän oikea tapa on tehdä kaupallista toimintaa se, että tarjotaan juuri sitä mitä asiakkaat kaipaavat, jos se on ikäsarjat; niin sitä sitten tarjotaan. Itse en ainakaan toistaiseksi aio ikäsarjoihin osallistua, mutta eihän sitä tiedä mitä mieltä olen asiasta 5 tai 15 vuoden kuluttua. Enkä silti kyllä käy ketään siitä syyllistämään, jos haluaa osallistua kilvoitteluun ikäistensä kanssa, eikä tunne oloaan tasavertaiseksi nuorukaisten kanssa vertailussa.
 13. Kiitos vain. Ensimmäinen Pohjoismaiden kulta ennen ensimmäistä SM kultaa - no käy se näinkin päin. Katsotaan miten sitten huomenna, että startataanko. Nytkin oli vähän hilkulla, kun flunssa saattaa olla tulossa päälle, ja ei viitsi hirveitä riskejä kuitenkaan ottaa, kun kisoja olisi vielä hiihdettävänä.
 14. Oli aika pitkä juttu, enkä ihan kaikkea jaksa kommentoida, mutta eiköhän laiteta sitten hihat heilumaan. Ei kait tuo ole kaksinen homma vääntää 400-500 harjoitusohjelmaa sellaiseen jiiriin, että 3.05 menee, kunhan löytyy se 400-600 vapaaehtoista. Hoida rahoitus ja porukka, niin kyllä minä saan porukan tuon rajan alle. Kunhan vain ovat tarpeeksi nuorta porukkaa ja perusterveitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy