Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ForrestG

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  2 537
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  16

ForrestG last won the day on September 2

ForrestG had the most liked content!

Community Reputation

1 448 Excellent

About ForrestG

 • Syntymäpäivä 02.07.1978

Converted

 • Coopperi
  3980m
 • 10km
  31.55
 • Puolimaraton
  1.10.08
 • Maraton
  2.27.14
 • Tavoite
  Aina tavoittena uudet ennätykset

Recent Profile Visitors

10 345 profile views
 1. Jaahans jaahans, minkäslainen traineri sinulla sitten onkaan? Taisin juuri havaita itselläni puutteita varustelutasossa..
 2. Nyt kaikki proletariaatit lopettakaa väkisin selvistely ja alkakaa dokaa. Jännää, että Baltsu tarttuu ihmisten dokaamiseen tai dokaamattomuuteen vedoten siihen, että ihmiset juoksufoorumilla ovat riippuvaisia jostain, vaikka itse on hyvin selkeästi riippuvainen keskustelupalstoista ja erityisen addiktoitunut juoksufoorumiin.
 3. Niin, minä olen miettinyt että ylämäessä vauhti laskee ja ilmanvastuksen osuus on pienempi joten ylämäkeen voisi työstää vähän kovemmalla effortilla (mullahan ei wattimittaria ole), mutta tämän effortin vedän ihan pers’tuntumalla, sillä mielestäni sykkeenmittaus on melko huono rasituksen mittari. Sen mitä nyt olen lajiin tutustunut, niin tuntuu että wattimittari on lähes ehdoton peli treenatessa, mutta katsoo nyt missä vaiheessa alan itse siihen uskoa. Joskus ysärillä kovasti mulle tyrkytettiin sykkeenmittausta täysin ehdottoman ainoana ja oikeana rasituksen mittarina. Olin silloin asiaa vastaan, enkä kelkkaani ole vielä asian suhteen kääntänyt. Sykkeenmittauksesta voi olla joissain tapauksessa hyötyä, sekä voi olla runsaasti haittaakin, mutta erittäin hyvin pärjää myös ilman.
 4. Tämä kyllä alkaa olla jo melko hifidiä hommelia tälläiseen vanhanliiton jyyrään (vaikka vähän tuolla laktaattimittarilla prassailenkin).
 5. Soudussa ennen(kunnossa ollessa) jos vedin 1.52 tahtia oli äärimmäisen kevyttä, mutta jo 1.49 oli sikaraastoa. Juostessa on ollut aerobinenkynnys 4.10-3.52 riippuen harjoituskaudesta ja sitten anakynnys 3.35-3.20. Nyt sen verran lantiovaivaa, että nuo kynnystasot ovat vain kaunis muisto.
 6. Eilen kävin hakemassa Feltin DA2 pyörän olohuoneeseen röhnöttämään. Pitäisi vielä hommailla siihen sopivat kengät, niin saatan ehkä päästä sitä näille sulille keleille koeajamaan vakavammin. Voisin tietysti vaihtaa cycklosta polkimet tuohon, mutta sanotaanko ettei nyt hirveästi rassaaminen kiinnosta. Ajelen kuitenkin mieluummin pyörätreenit vielä cycklolla, jos ulos pitää mennä ajamaan. Ensi kesänä/keväänä invenstestoin vielä aerokypärän sekä vanteen, sikäli saan sen vertaa jostain fyffeä säästettyä. Kuitenkin kokonaisuutta ajatellen kaluston puolesta alkaa asiat olla ihan hyvällä mallilla. Aamulla kävin nitkuttelemassa soutulaitetta tovin. Nythän pitää treeneissä hifistellä vimosen päälle ja ottaa laktaatteja, ettei kuormitus vain mene liian kovaksi. Soutaminenhan on mulle todella hankala laji vetää kevyesti. Nyt siinä onnistuin kun puolen tunnin välein otin veret ja näyttivät 1,8, 1,6 ja lopuksi 2,2. Vauhti eikä teho noussut lopussa, mutta varmaan lihaskunto petti sen verran, että joutui samalla teholla työskentelemään vähän voimallisemmin ja nosti pikkaisen happotasoa. Kuitenkin ihan Ok treeni. Illasta käyn ( iso ehkä)ajamassa tai juoksemassa, yksi vaihtoehto tietysti on että #upouudenvegaanityttöystävän lietsomana säntään kauppaan, ostan kilon irtokarkkeja ja tuhoan ne.
 7. Eipä tämä Baltsun sekoaminen mikään yllätys ollut. Olihan tässä leikkimielistä veikkausta, että kuinka kauan kestää ennen kuin lentää pihalle foorumilta, ja vedot taisi olla 6kk ja 1,5 vuoden väliin. Yritin katsella viestittelyä ja viestittelykanavaa asiasta, että voisimme julistaa voittajan, mutta en vielä ole asiasta lopullista versiota vielä löytänyt. Kuitenkin tässä taisi melko likelle vuosi mennä, ennen lopullista hihnan luiskahtamista vauhtipyörältä. Sinänsä harmillista, sillä onhan kaikessa paskuudessaan B ihan viihdyttävä hahmo, ja välistä tarjosi mielenkiintoisia näkökulmia asioihin, siis sellaisista näkökulmista mitä itse ei tulisi mieleeni edes katsella.
 8. Tarkoitus oli vähän anakynnyksen alapuolella vedellä. Varmasti oli reilusti yli. En ole ennen mittaillut soudussa laktaatteja, mutta nyt otin projektin, että katson miten nuo käyttäytyy. Kaiken järjen mukaan nousevat hieman helpommin kuin juoksussa ja puhumattakaan pyöräilystä ja veikkaisin että samallaista kuin hiihdossa. Myös pyöräilyssä rupeen seuraamaan aktiivisesti laktaatin käyttäytymistä.
 9. Pikkaisen kävin taas iltatreeninä soutelee ja tällä kertaa ajattelin sellaisen rennon letkeän tunnin istua koneessa. Otin kuitenkin laktaattimittarin varuilta messiin ku ajattelin, että varmistan ”rentouden”. Joo, ilmankos nämä treenit maistuu peräsuolelle, ku puolen tunnin jälkeen oli reilu 6.0mmol ja tunnin jälkeen 7.1. Vaikka olinhan kyllä ihan saletissa ettei nämä mitään 3-3,5mmol treenejä ole(vaikka niin salaa toivoinkin). Otetaanpa siis pari steppiä taaksepäin tehoja 😬😬
 10. Tässä vakavamielistä kaupankäyntiä olen tehnyt tuollaisesta Felt DA2 pyörästä. Sittenhän pitäisi löytää siihen vielä vanteet..
 11. Lauantaina pitää olla auton ratissa jo klo 05.30, että ehditään ajoissa Vantaalle kilpailemaan, joten eiköhän jääne nämä juoksut perjantai iltana käymättä. Vaikka mikäs tuolla olisi käydessä ja fiilistellessä.
 12. Tietysti suhteellinen käsitys paljonko on liikaa 😀🤔 Onko näissä minkälaisia eroja Cervelo, Felt, Canyon, BMC jne? Mikä on Feltin uusin malli? Itsellä sellainen kuva, että Focus ja Bianchi ei ihan niin häävejä aika-ajopyörissä ole, mutta tämähän on vain mielikuva, eikä varmaan perustu mihinkään faktaan. En ole oikein sellainen ihminen mitä tää pyörien kanssa viilailu kiinnostaa, joten en ole ihan skenessä sisällä. Lajinahan tämä triathlon on monipuolinen myös sen suhteen, että ihmisille keitä kiinnostaa vehkeet ja välineet, niin on kyllä suota missä tarpoa, ja niitä keitä taas kiinnostaa treenaamispuolen haasteet sekä runsas määrä, niin kyllä tämä antaa vähintääkin riittävän haasteen monipuolisuudellaan ja kaikkine eri variaatiomahdollisuuksineen.
 13. Olisi Felt:in DA2 pyöriä tarjolla parikin eri kappaletta, niin te pyörägurut ja hifidistelijät mitä mieltä olette? Kannattaako sellaiseen sijoittaa?
 14. Että ei ole varmuutta omien lapsien käyttäytymisestä, tai niitä (lapsia)ei ole, eli teoriasi oli valistunut arvaus ilman suurempaa omakohtaista kokemuspohjaa. Olin kyllä omasta mielestäni siinä uskossa, että sinulla oli useampia lapsia, mutta vissiin olin väärässä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy