Jump to content
Juoksufoorumi.fiIacobus

Jäsenet
 • Content Count

  750
 • Liittyi

 • Last visited

About Iacobus

 • Syntymäpäivä 16.09.1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Puolijuoksemassa käyty. Tarkoitus oli testata maratonille sopivaa vauhtia, mutta tuli sitten juostua hieman kovempaa kuin aluksi oli ajatus. Kiitämme: - hyvää säätä - ei isompia jonottamisia - huolto toimi, mukit sai käteen kivasti - kasviskeittomahdollisuutta Moitimme: - reittisuunnittelua (loppuosassa) ja mäkistä reittiä - 9 km:n kohdalla kilometritolppien väärin sijoittamista - kisakanslia-ruokalan kankaalla pyörineitä vääriä tuloksia (puoli minuuttia liikaa bruttoajassa)
 2. Leposyke ollut joskus 31, mutta silloin kymppi olisi voinut mennä ehkä 45 minuuttiin. En kokeillut.
 3. Kiitos. Vähän samansuuntaista sain tuolla reittioppaalla (Nousuja yhteensä: 215 m, Suurin korkeusero: 23 m, Pituus: 20.9 km). Tuuli Forecan mukaan la lounaasta noin 3-4 m/s, eli siellä Järvenpään jälkeen vastaista kun lähdetään länsipuolelle järveä. Mutta tuosta nyt ei tiedä. Tässä vielä tuo reittiopasviritelmäni: http://bit.ly/PmHXCD
 4. Onko Tuusulanjärven reittiprofiilia jossain saatavilla ja näkyvissä? e. näköjään pk-seudun kevyen liikenteen reittioppaaseen voi tuon reitin piirtää... mutta ei se helppoa ole, kun reittikartta ei ole kovin tarkka lisäys nro 2: Onkohan maalissa tarjottava keitto myös kasvisversiona...
 5. Liityin kuudentena vajaan kierroksen ajaksi tuohon edellä menneeseen "hämäysryhmään". Kiitos vielä lenkkiseurasta. :)
 6. Tuon ikäluokan SE maratonilla näyttäisi olevan 3.06 ja risat. Kettunen kai halutessaan voisi sen rikkoa nyt.
 7. Laitetaan nyt tännekin: Eriksson juoksi tänään 1500 metrin ennätyksensä Jämsässä. Estejuoksija Sandra Eriksson pudotti Jämsässä kestävyysjuoksukarnevaaleilla 1 500 metrin ennätyksensä ja kesän kotimaisen kärkituloksen lukemiin 4.16,33. Aiempi ennätys oli toissa kesänä juostu 4.17,55. - Itä-Savo
 8. Iacobus

  Alelaari

  Jyväskylän Sokoksessa juoksukenkiä (ehkä muutakin sporttikamaa kyllä) -40 %. Mm. Asics Nimbus 14 olisi ollut 107,40 e (179 e).
 9. Vaihtoehtona HML:lle pyörii tällä hetkellä hieman eksoottisempi (ja pienempi) Albin Stenroosin muistojuoksu Vehmaalla. Lähinnä kai valinnan lopulta ratkaisee se, lähdenkö hakemaan ennätystä/mahdollisimman kovaa tulosta, jolloin Hämeenlinnassa tarjolla olevasta juoksuseurasta olisi apua, vai vetämään vain testimielessä kovan lenkin, jolloin saattaisin mennä Vehmaalle.
 10. Koskaan en ole tuolla juossut, mutta tapahtumasta on silti syntynyt aiempien vuosien ketjujen perusteella ihan hyvä kuva. Tuona lauantaina tarkoitus on joka tapauksessa juosta puolikas, mutta vielä on kaksi vaihtoehtoa paikaksi.
 11. Innolla avasin ketjun, kun ajattelin täältä löytyvän 13 viestin verran jotain oikeasti järkevää Hämeenlinnan järjestelyistä yms. Sitten tulikin vastaan älyvapaata vänkytystä siitä, että ei ole niin hyvä kuin tapahtuma X, koska urheilukentällä ei ole katsojia. Saattaa olla, että juoksen puolikkaan Hämeenlinnassa. Tai sitten en. Periaatteessa hyvällä säällä olisi mahdollisuus vaikka parantaa kohta neljä vuotta vanhaa puolikkaan ennätystä.
 12. Nimeni tulkoon pudotetuksi pois lähtölistalta. Ei sovikaan aikatauluihin.
 13. Ensimmäiseksi ostaisin lähikaupasta vessapaperia. Sitten kun seuraavan kerran menisin A-kauppaan, niin ostaisin sieltä todennäköisesti samoja luomuviinejä kuin yleensäkin.
 14. Kuntojuoksijan ohjelma puolimaratonille aikaan 1.45 (joka löytyy Seinäjoen lyseon sivuilta PDF:nä - googlaa esim. "seinäjoki puolimaraton 1.45") sisältää viimeisen kahden kuukauden aikana vetoharjoituksia. Esimerkiksi tällaisia: vetoharjoitus 3x2km/3min palautuksella, vetojen vauhtia lisäten 4.50/km, 4.40/km, 4.30/km tai 5x1000 m/2 min palautuksella, vetojen vauhtia lisäten 4.40-4.10 min/km
 15. Samaa uutista meinasin linkittää tähän ketjuun. Tässä tapauksessa sentään "kärkiuimarit uivat kuitenkin täyden matkan" pitäisi paikkansa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy