Jump to content
Juoksufoorumi.fipeugeot

Jäsenet
 • Content Count

  21
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About peugeot

 • Syntymäpäivä 23.02.1969

Converted

 • 10km
  44:27
 • Puolimaraton
  1.45:26
 1. Samoilla linjoilla pöhön kanssa, ei tosiaan tarvii aikuisten tapahtumassa olla mitään mitaleita osallistumisesta, palkinnot on erikseen. Kaupastahan niitä saa, jos sellaista on vaille. Hieno tapahtuma, harvinaista ettei tule mitään negatiivista mieleen kun tuossa on kuitenkin aika monta asiaa pitänyt miettiä. Oli tosi mukavaa saada osallistua, kiitos paljon järjestäjille!
 2. Olipas mukava tapahtuma kaikin puolin! Lisää näitä. Lähdin kokemattomuuttani turhan varovasti ja puolikkaan ensimmäinen kierros meni 5:10 kilometrivauhdilla ja toinen 4.50. Tasaisemmalla vauhdinjaolla olisi voinut hiukan nipistää loppuajasta. No mutta ehkä tuolla negatiivisella splitilla oli kivempi fiilis juosta, kun meno tuntui hyvältä vaikka koko toisen kierroksen kiristelin pikkuhiljaa vauhtia. Kiitokset järjestäjille ja onnea kaikille juoksussaan onnistuneille!
 3. peugeot

  Parhaat rullasukset?

  Tuo tynnyrirengas toimii hyvin ainakin Paloheinän seiskan lenkillä, sinne on joka syksy hiulattu hyvät ladut. Lokarit kannattaa laittaa tai laitattaa, koska se kivituhka lentelee muuten väkisinkin monoihin ja jos sattuu olemaan kosteaa, niin homma on kaikin puolin siivompaa.
 4. peugeot

  Maanantain Lidliin

  Hain M koon paidan ja housut. Hyvinkin hintansa väärtit. Ei lepata, eikä kiristä. Minusta muuten tuo housujen leveä vyötärönauha on paljon parempi kuin se normi kengännauha, joka noissa yleensä tuppaa olemaan. Parempia löytyy kyllä helposti, mutta perusarkilenkin näillä juoksee kyllä.
 5. En toki ole mikään juoksuasiantuntija. Mutta kunhan pelottelen omista kokemuksista. Jos valmiiks jo vaappuu sopivan kovan ja liian kovan treenaamisen hujakoilla, niin kannattaa ajatella tarkkaan miten ottaa siihen uuden jalkoja kuormittavan lajin mukaan.
 6. Mikä sulla on perimmäinen tavoite? Jos et muuta halua, kuin päästä tuon mainitsemasi 1.40 alle ens vuonna puolikkaalla, niin varmaan se onnistuu fillaroinnin yhteydessä, kunhan vähän juokset säännöllisesti. Mutta jos aiot pärjätä olennaisesti paremmin ens vuonna tsygäkisoissa, niin unohda se juokseminen. Sulla on niin alussa se homma kuitenkin, että pitäis jauhaa vaan tunteja lisää fillarilla ja saada voimaa jalkoihin. Mutta jos oikeasti haluat juoksuun panostaa, niin suosittelen sitä, että juokset usemmin ja vähemmän kerralla ainakin tähän alkuun. Ja nimenomaan fillarilenkkien päälle. Nuo tuntimäärät on jo sellaisia, että jos alat lepopäivää vaihtaa juoksuun, niin saat ittes helposti ylikuntoon tai jalat hajalle pitkillä juoksulenkeillä. Mä olen noudattanut aikoinaan saman valmentajan ohjelmia ja ne on tehty sitä ajatellen, että pyörä kulkee. En usko että sun pohjat vielä kestää siihen ohjelmaan juoksun LISÄÄMISTÄ, vaan yritä tehä sitä juoksua niin, että lepopäivät pysyy ja vaikka sitten vähän lyhkäisempi lenkki tsygällä ja juoksua päälle.
 7. peugeot

  Maantiepyöräily

  Onhan niistä varmaankin, vaikka itsellä ei ole kokemuksia Shimanon maantiekiekoista. Melko kohtuullisella hinnalla n. 1400 g valmiskiekkosetti ja vielä kotimaisesta kivijalkaliikkeestä. Melkein pitää alkaa ite näpertelemään, jos haluaa olennaisesti kevyempää tuolla rahalla.
 8. Puolikkaalle ilmottu täälläkin. Tulee oma ennätys, jos maaliin pääsee :)
 9. peugeot

  Pyöräjuttua

  Kannattaa se laittaa sääntöjen mittoihin. Tempokisoissa yleensä fillarit mitataan ennen starttia. Jos on epäilyksiä pyörän laillisuudesta, niin kannattaa mittauttaa se epävirallisesti ajoissa ennen omaa lähtöä, jolloin on ehtii vielä säätää tarvittaessa.
 10. No niin, nyt on Suvi-illan maraton maksettu. Enpä olis edellisen maratonin jälkeen uskonut, että tulee vähän pidempi tauko seuraavaan; 18 vuotta. Pitänee suhtautua tuohon kuin ekaan kertaan, kun väliaika ei ole kulunut juoksun parissa.
 11. Hankin juuri Stadiumin "talon merkki" juomavyön, jossa on neljä pientä (1,25 dl) pulloa. Maksoi 20 e. Pullot tuntuivat minusta ihan riittävän jämäkiltä ja ne voi pestä astianpesukoneessa. Neljän pullon varapullosetti maksoi vain vitosen. Vyö sinänsä on todella joustavaa materiaalia, joten minusta se oli aika huomaamaton ainakin kahden täyden pullon testilenkillä. Siinä on vain yksi aika pieni tasku, joten tavaraa ei saa kovin paljoa tuohon mukaan. Koot ovat jotenkin hassuja sikäli, että jouduin ostamaan S/M-kokoa olevan vyön, vaikka olen olen normaalikokoinen mies. Tuo on siis ihan sopiva. Ja kun toinen vaihtoehto on L/XL, niin epäilen, että ei kovin hoikilla tämä vyö toimi. Mutta jos koko osuu ja vyön kapasiteetti riittää, niin suosittelen. http://www.stadium.fi/urheilu/treeni/juoksuvaatteet/117460/soc-u-waterbelt-s11
 12. Ripeitä vastauksia, kiitos! Ei kai tässä muuta kuin mattokauppaan sitten vaan..
 13. Tuolla aiemmin joku kehotti välttämään Tunturin ortopedista mattoa. Mitenkäs tuo nyt on, kun nyt ainakin Tunturi näyttää tarjoavan oletuksena kaikkiin uusiin T40 - T80 laitteisiin juuri tuota ortopedista mattoa. Onko se tosiaan niin kehno, että sitä olisi syytä välttää? Ja saako noihin valita jonkun ohuemman normaalimaton?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy