Jump to content
Juoksufoorumi.fi


peugeot

Jäsenet
 • Content Count

  21
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About peugeot

 • Syntymäpäivä 23.02.1969

Converted

 • 10km
  44:27
 • Puolimaraton
  1.45:26
 1. Myydään Garmin Forerunner 405 kaikkine alkuperäisine tarvikkeineen. Laatikko, laturi, manuaalit, CD, ant+ - tikku, sykevyö ja lisäksi kaksi fillarin tankokiinnikettä ja näistä toinen on avaamattomassa paketissa. Itse mittari on ollut hyvin vähällä käytöllä ja siten siisti. Sykevyötä on käytetty harjoitusvastuksella ajaessa, mutta sekin siis täysin toimiva. Hintapyyntö 60 e. Sijainti Pohjois-Vantaa Pasi Karjalainen pkm.karjalainen(at)gmail.com nollaneljänolla 641 1442
 2. Myydään miesten märkäpuku Speedo TriathElite, koko M. Käytetty muutamissa uintitreeneissä ja puolikkaalla, joten hyvin siisti ja ehjä. Hintapyyntö 130 e. Koko M: Pituus 174-178 cm (itse olen 181 ja tämä oli sopiva), paino 68-79 kg, rinnanympärys 99 cm, vyötärö 81 cm, lantio 99 cm. Mukaan tulee säilytyskassi ja Orca neopreeniuimalakki kylmään veteen (musta). Sijainti Vantaa. Pasi Karjalainen Puh: nollaneljänolla 6411442 Sähköposti: pkm.karjalainen(at)gmail.com
 3. Kaksi kertaa kokeillut, eli uuden veroiset. Kengät ovat kauden 2011-2012 mallia. Sijainti Pohjois-Vantaa. Hp. 90 e. Edit 14.1.2013: Pudotettu hintaa, nyt ei monojen päivitys pitäisi olla hinnasta kiinni. Edit 17.1.2013: Monot on myyty.
 4. Samoilla linjoilla pöhön kanssa, ei tosiaan tarvii aikuisten tapahtumassa olla mitään mitaleita osallistumisesta, palkinnot on erikseen. Kaupastahan niitä saa, jos sellaista on vaille. Hieno tapahtuma, harvinaista ettei tule mitään negatiivista mieleen kun tuossa on kuitenkin aika monta asiaa pitänyt miettiä. Oli tosi mukavaa saada osallistua, kiitos paljon järjestäjille!
 5. Olipas mukava tapahtuma kaikin puolin! Lisää näitä. Lähdin kokemattomuuttani turhan varovasti ja puolikkaan ensimmäinen kierros meni 5:10 kilometrivauhdilla ja toinen 4.50. Tasaisemmalla vauhdinjaolla olisi voinut hiukan nipistää loppuajasta. No mutta ehkä tuolla negatiivisella splitilla oli kivempi fiilis juosta, kun meno tuntui hyvältä vaikka koko toisen kierroksen kiristelin pikkuhiljaa vauhtia. Kiitokset järjestäjille ja onnea kaikille juoksussaan onnistuneille!
 6. peugeot

  Parhaat rullasukset?

  Tuo tynnyrirengas toimii hyvin ainakin Paloheinän seiskan lenkillä, sinne on joka syksy hiulattu hyvät ladut. Lokarit kannattaa laittaa tai laitattaa, koska se kivituhka lentelee muuten väkisinkin monoihin ja jos sattuu olemaan kosteaa, niin homma on kaikin puolin siivompaa.
 7. peugeot

  Maanantain Lidliin

  Hain M koon paidan ja housut. Hyvinkin hintansa väärtit. Ei lepata, eikä kiristä. Minusta muuten tuo housujen leveä vyötärönauha on paljon parempi kuin se normi kengännauha, joka noissa yleensä tuppaa olemaan. Parempia löytyy kyllä helposti, mutta perusarkilenkin näillä juoksee kyllä.
 8. En toki ole mikään juoksuasiantuntija. Mutta kunhan pelottelen omista kokemuksista. Jos valmiiks jo vaappuu sopivan kovan ja liian kovan treenaamisen hujakoilla, niin kannattaa ajatella tarkkaan miten ottaa siihen uuden jalkoja kuormittavan lajin mukaan.
 9. Mikä sulla on perimmäinen tavoite? Jos et muuta halua, kuin päästä tuon mainitsemasi 1.40 alle ens vuonna puolikkaalla, niin varmaan se onnistuu fillaroinnin yhteydessä, kunhan vähän juokset säännöllisesti. Mutta jos aiot pärjätä olennaisesti paremmin ens vuonna tsygäkisoissa, niin unohda se juokseminen. Sulla on niin alussa se homma kuitenkin, että pitäis jauhaa vaan tunteja lisää fillarilla ja saada voimaa jalkoihin. Mutta jos oikeasti haluat juoksuun panostaa, niin suosittelen sitä, että juokset usemmin ja vähemmän kerralla ainakin tähän alkuun. Ja nimenomaan fillarilenkkien päälle. Nuo tuntimäärät on jo sellaisia, että jos alat lepopäivää vaihtaa juoksuun, niin saat ittes helposti ylikuntoon tai jalat hajalle pitkillä juoksulenkeillä. Mä olen noudattanut aikoinaan saman valmentajan ohjelmia ja ne on tehty sitä ajatellen, että pyörä kulkee. En usko että sun pohjat vielä kestää siihen ohjelmaan juoksun LISÄÄMISTÄ, vaan yritä tehä sitä juoksua niin, että lepopäivät pysyy ja vaikka sitten vähän lyhkäisempi lenkki tsygällä ja juoksua päälle.
 10. peugeot

  Maantiepyöräily

  Onhan niistä varmaankin, vaikka itsellä ei ole kokemuksia Shimanon maantiekiekoista. Melko kohtuullisella hinnalla n. 1400 g valmiskiekkosetti ja vielä kotimaisesta kivijalkaliikkeestä. Melkein pitää alkaa ite näpertelemään, jos haluaa olennaisesti kevyempää tuolla rahalla.
 11. Puolikkaalle ilmottu täälläkin. Tulee oma ennätys, jos maaliin pääsee :)
 12. peugeot

  Pyöräjuttua

  Kannattaa se laittaa sääntöjen mittoihin. Tempokisoissa yleensä fillarit mitataan ennen starttia. Jos on epäilyksiä pyörän laillisuudesta, niin kannattaa mittauttaa se epävirallisesti ajoissa ennen omaa lähtöä, jolloin on ehtii vielä säätää tarvittaessa.
 13. Vielä kaupan hintaan 30 euroa. Edit 23.5.2011: Myyty
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy