Jump to content
Juoksufoorumi.fiMensonge

Jäsenet
 • Content Count

  8 062
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Mensonge

 • Syntymäpäivä 11.08.1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En oo kirjotellu, mutta nyt voi tänne vähän raapustaa. Tämä on ollut hyvä ketju rajan tavoittelijoille. Itse rikoin rajan lopulta tänään Rotterdamissa. Oma kello 2.39.38, bruttokin alle Juoksu sisälsi monia heikkoja hetkiä, ensimmäiset jo ennen puolta väliä. Juoksu olikin taistelua kilometri kerrallaan kohti maalia. Monta kertaa kaivoin ja syvältä. Lopussa sain iskettyä vielä uutta vaihdetta sisään ja rajan rikki. Muistakaa, älkää koskaan luovuttako kun haette rajojanne.
 2. No jos kerran päiväunetkin vielä, niin ei mittään hättää :)
 3. Kuinkas pitkään saat sunnuntaina nukkua tuon jälkeen? Meinaan, tuleeko lepoa tarpeeksi lenkin päälle? Itse juoksin tuota varten muutaman lyhyen lenkin joskus yhdentoista aikoihin, kun menin ensimmäiselle yömaralle. Toista varten en samaa enää tehnyt. Itselleni ei ollut ongelma juosta yöllä, vaikka en siihen ollut pahemmin totutellut. Toki olen iltaihminen, joka varmasti auttaa asiaa.
 4. Mensonge

  Viikin Viitonen

  Mukava oli käydä, vaikka itse juoksu onkin juuri nyt aiva surkeassa jamassa. Vie aavistuksen juoksemisen nautinnosta. VV:n ansiosta sain edes jonkin verran kiusattua itseäni. Ei tarvinnu yksin juosta.
 5. Onnittelut! Meillä on nyt sitten eroa 4s, muistaakseni. Se ei ole hirveän paljon se. Tiedän siis tunteen tuon rajan suhteen.
 6. Tarkoitin juuri tuota sykevyötä. Jos se ei ole neljään kuukauteen ollut käytössä, niin nyt sen käyttäminen on ylimääräinen häiriötekijä. Kisaviikolla tuttua ja turvallista.
 7. Hyvää tekemistä. Ja nyt, Pesosen Janne, lähetään lämmittelemään viikonlopun rientoja Tampereelle iltapäivällä. Oothan muistanu ilmoittaa kotiin, ettei nokkaa paljon kotona näy näinä pyhinä ;) Töihin oot kertonu luonnollisesti tulevan viikon mahdollisista sairasteluista..
 8. Eihän näitä hallituksilta kysytä. Nämä ovat ilmoitusluonteisia asioita :) Hallitushan voi käydä vaikka Pietarissa tulevalla kaudella, kun sinä pidät vuorostas taloutta pystyssä.. (Toki voip olla, että tämä järjestely rassaa sun lompakkoa enemmän, kuin hallituksen lompakkoa. Mutta mitäpä sitä mies ei finaalien eteen tekisi)
 9. Viikon päästä lähetään Seppo kuule finaalikierrokselle ja sinä lähet mukkaan. Vaimo hoitaa talouden sillä aikaa. Pakkaat lenkkarit mukkaan, käydään Oulussa lenkillä välipäivänä. Se on kuule semmonen pääsiäinen nyt, eikä muuta voi.
 10. Hyvä juoksu! Kymppi on kova ja raastava matka, jolla tuloskunto kasvaa kisaamalla.
 11. Oliko tämä kahvakuulailu uudempi treeni, jota et ole ennen tehnyt? Sellaisethan kannattaa tässä vaiheessa jättää väliin. Turha kikkailla itselle turhia tukkoisuuksia. Iteki vetelin reipasta ja kelithän suosii, siitä ei ole kiinni.
 12. Keskiviikkona myös. Neljältä lähtee bussi, eli duunistakin ehtii. Hieno meininki siellä on, kannattaa käydä.
 13. Itse olen havainnut parin tutun kohdalla (20-30v naisia) saman ilmiön taudin puhkeamiseen liittyen. Runsas liikunta ja etenkin heikko syöminen, mikä on monille naisille yleistä. Puhutaan siis jonkinasteisesta syömishäiriöstä. Kilpirauhasen vajaatoimintahan on vanhempien ihmisten sairaus ja kun noita oireita katsoo, niin mielestäni keho keskittyy silloin elintärkeiden elintoimintojen ylläpitämiseen vähentämällä ei niin tärkeiden elintoimintojen aktiivisuutta. Kannattaa siis pitää riittävästä ravinnosta ja levosta huolta, ettei kroppa luulee seniiliyden jo iskeneen ja lyö säästöliekkiä päälle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy