Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Elijas

Jäsenet
 • Content Count

  12
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3010
 • 10km
  42,11
 • Puolimaraton
  2,04
 • Maraton
  4,47
 1. Elijas

  Triathlon asu

  Pitää jälleen ottaa riski asun suhteen ja tilate se briteistä taikka saksanmaalta.
 2. Elijas

  Triathlon asu

  Mistähän löytyisi pääkaupunkiseudulta triathlon asua myyvä liike, eli minkä voisi jättää märkapuvun alle ja käyttää sitä sitten pyöräilyssä/juoksussa? Olisi hyvä päästä kokeilemaan asua, eikä ostaa sikaa säkissä.
 3. Elijas

  Märkäpuku

  Eilen tuli sitten testattua kuusijärvellä Blue Seventyn sprint pukua. Hyvin meni päälle ja tuntui sopivalle. Ensi kertaa pukua käyttäneelle lievä yllätys, kelluvuus ja nopeus uidessa. Omistan itse notkoselän, joten pieni pussi jää alaselän kohdalle. Ei haitannut uimista juuri yhtään. Pussinkin saa varmaan pois, kun vetää puvun kunnolla päälle. Puvun pois pukeminen edelleen hidasta. Huomenna kuusijärvelle babyoil purkin kanssa, rasvaamaan itsensä ennen pukuun hyppäämistä.
 4. Elijas

  Märkäpuku

  Nyt puku tuli postissa ja vaikutti kyllä sopivalta. On muuten kova työ saada puku päälle!!! Onko normaalia, että puku kiristää ylävartalosta? Tuntuu kuin puku vetäisi lapoja erilleen vois verrata penkkipunnerruspaitaan! Vaikka otin puvun MT:nä ei mielestäni pukuun jää ilmataskuja/ruttuja. Ihmettelen miten saan puvun yksin pois kisapaikalla;))
 5. Mitä varteen otettavia seuroja löytyisi niin sanotulle kuntoilijalle. Kilpailuissa tietenkin tulisi käytyä kuntosarjassa. Hyvä olisi se, että saisi etenkin opastusta uintitekniikkaan. Olen kyllä löytänyt ihan hyviäkin seuroja, mutta mikä niissä on kuntoilijoiden määrä? Itseäni hieman hävettää tulla lajiin uutena innostuneena, jos seurat ovat täynnä niin sanottuja sm-tason kilpailijoita. Antakaa vinkkiä
 6. Elijas

  Märkäpuku

  Hyvä tietää, että Seventyn puku on kokemuksien mukaan hyvä! Toivottavasti tuo mediumtall olisi nyt sopiva! Jos se ei sovi, myyn sen sitten tällä palstalla siihen 85 punnan hintaan ja tilaan sitten joko M ta ML.
 7. Elijas

  Märkäpuku

  Rinnanympärys on 100cm, jos vaimo mittasi oikein eli rinnan alapuolelta. No huti tai kuti tilasin blue seventyn sprintin 2008 mallia koossa mediumtall. Jos ei ole käypä, niin myyn sen eteenpäin. Puvulle jäi hintaa postituksen jälkeen 85 puntaa.
 8. Elijas

  Märkäpuku

  pituutta 175 ja paino siinä 80kg. Jalat reisistä paksut (pelannut jääkiekkoa 25v.), pitkä selkä ja aika leveä ylävartalo. Eli ei ihan optimaali triathlonistin vartalo!!!! Uskoisin kuitenkin, että M:koon uskaltaa tilata briteistä. Jos ei ole sopiva, menee täällä kaupaksi aivan varmasti.
 9. Elijas

  Märkäpuku

  Laitoin nyt uuden aiheen märkäpuvusta, vaikka alla oli vasta avattu asiasta aihe. Löytyykö pääkaupunkiseudulta liikettä jossa voisi käydä sovittaa pukua? Puvulla tarkoitan tässä yhteydessä esim. Blue Seventy, Orca, X2U jne... Bike Blanetissa ei ole pukuja eikä tule! Mielestäni aika heikoissa kantimissa pukujen saanti täällä pääkaupunkiseudulla saati suomessa. Olen itse tilaamassa briteistä pukua, mutta se koko! Koko taulukot kyllä löytyy, mutta monet sanovat että taulukossa sopiva koko ei ollutkaan se sopivin! On tää vaikeaa!!! No riskillä kaiketi täytyy tilata Blue Seventyn Reaction 2009 vuoden puku. Pukua saa ihan hyvään hintaan 198 eur kyseisestä liikkeestä: http://www.tfn.uk.com/. Jos on halukkaita yhteistilaukseen ottakaa yhteyttä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy