Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tupu

Jäsenet
 • Content Count

  2 690
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27

Tupu had the most liked content!

Community Reputation

1 311 Excellent

1 Follower

About Tupu

 • Rank
  Hang around

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1 451 profile views
 1. Tupu

  Vantaan maraton 13.10.2018

  @ErAhmyös matkalla terveyteen, puolikas aikaan 1:27.
 2. Stravan web-palvelussa valitset haluamasi segmentit (starred segment) ja syncaat kellon. Puhelinta ei tähän ei tarvitse lainkaan, kaiken voi hanskata koneella tai sitten sillä puhelimella.
 3. Kuvittelisin toimivan kuin Garminissakin, segmenttiä lähestyttäessä kello laskee metrejä segmentin alkuun ja segmentin aikana näyttää sekunttikelloa ja jäljellä olevaa matkaa. Tossusarjan segmenttejä on myös hyvä määrä ja lisää luodaan koko ajan.
 4. Tupu

  Vaarojen maraton 2018

  Eikun Tak lähti Kosovoon niin piti kaivaa Baltsun tunnarit esille.
 5. Kokemus on aika ohut mutta yksi heidän pitkähihainen juoksupaita on käytössä, koko on L ja hihat riittää ihan ok mutta helma saisi olla muutaman sentin pidempi. Käyttäjän mitat 191/81.
 6. Loistavaa kuunneltavaa ja mielenkiintoisia vieraita! Olen samaa mieltä, että on vaikea keksiä parempaa paikkaa keskustella porinoista, kun tämä juoksufoorumi, tietenkin se vaatii Sepon hyväksynnän ketjulle mutta en usko sen olevan ongelma. Seppo on muuten yksi vieras, jonka haluaisin kuulla porinoissa, samoin Tomppo, Eppu Lumme, Ansio, Noora Honkala ja Seppo Leinonen.
 7. Tämä onkin muuten oiva esimerkki minimalistisesta kellosta.
 8. Tupu

  Garmin Forerunner 935

  Siistiä käyrää, onko sulla gps-asetuksissa valittuna tallennus sekunnin välein vai älykästallennus? Mulla tallentaa sekunnin välein ja vauhti näyttää tältä.
 9. Tupu

  Parhaat nettikaupat

  Ja se on vielä 14 arkipäivää, mutta aina on siihen haarukkaan tullut.
 10. Tupu

  HIIT

  Hyvä ketju, melkein yhtä hyvä kuin posetus-ketju noin 15 vuotta sitten.
 11. Tupu

  Garmin Fenix 5

  Jep, toimii täysin niin kuin pitääkin.
 12. Tupu

  Läskikerho

  Kai tuohonkin elimistö oppisi, itsellä tulisi kyllä uni jos lounaalla ja päivällisellä molemmilla vetäisin noin 1500kcal energiaa.
 13. Tupu

  Läskikerho

  Paljonko syöt kaloreita päivässä, entä hh, rasva ja prot jakauma?
 14. Tupu

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Kysyin järjestäjiltä, että onko varaenergia tarkoitettu johonkin muuhun kuin tavalliseen kisanaikaiseen energiansaantiin ja että tuleeko varaenergia löytyä vielä maalissakin. Jokessa taitaa olla poliitikon vikaa kun vastaus oli seuraavaa: Tietenkään pakollisen varusteen käyttäminen omaan tai kaverin pelastautumiseen ei johda hylkäykseen.
 15. Tupu

  NUTS Karhunkierros 25.-26.5 2018

  Mä olen antanut itselleni ymmärtää, että varaenergia on juuri sitä omaa huoltoa eli kunhan jotain on mukana, ei kai dsq tule jos Valtavaaran päällä syö viimeisen patukkansa ja maalissa olisi varustetarkastus.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy