Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tupu

Jäsenet
 • Content Count

  2 737
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27 2018

Tupu had the most liked content!

Community Reputation

1 362 Excellent

1 Follower

About Tupu

 • Rank
  Hang around

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1 649 profile views
 1. Mä voin myydä majoituksen siitä ihan maalialueella.
 2. Tupu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tekikö Eskelinen tuplahuollon Hautajärvellä vai steppasiko maton päällä, entä S. Päätalo, onko loukkaantunut vai mikä pitää Oulangassa?
 3. Tupu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Ennusteen mukaan sateen alkaessa lämpötila on muutaman asteen plussalla, jos matkaa on tuossa kohtaa takana 15h niin ihan vaan lämmöissä pysymisen takia kannattaa käyttää minuutti sen 10k/10k wp-takin kaivamiseen repusta.
 4. Muistin muuten eilen illalla teikäläisen lonkan ja erinomaisen juoksu-uran leikkauksen jälkeen, toivottavasti kukaan ei kerinnyt jo ranteitaan avata. Viime viikolla, lonkan kipujen jatkuttua viikon, kävin lekurilla joka heitti ilmaan nivelrikon mahdollisuuden. Musta se tuntui niin loputtomalta vaihtoehdolta, että tein jo ostoslistan uusista harrastusvälineistä, 4 eri tyyppisen fillarin, soutuveneen ja kajakin jälkeen jouduin jo miettimään, että eikö samalla hintaa saisi jo titaanisen MTM-lonkan. No, onneksi selvisin vähemmällä. Ja halvemmalla.
 5. Niin kuin jo yltä näkyy niin lonkkakipu voi olla seurausta monestakin vaivasta, jos kipu jatkuu viikonkin niin kannattaa jo vähän paneutua asiaan. Siellä voi olla lihat kireällä (venyttely, rullaus), jänteissä tulehdusta (lepo, kuuri), rasitusmurtumat (lepo), nivelrikko (ranteet auki).
 6. Lieköhän juuri nämä talkoot sitten syynä sille, että urbaanit herrasmiehet ovat siirtyneet euroviisuyleisöön.
 7. Tupu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Olen tällä viikolla koittanut tsekkailla varusteitani ja yrittänyt miettiä erilaisia mitä jos, tapauksia. Worst case scenariona pitäisin kylmää ja sateista keliä, vielä jos ennuste olisi että veden tulo jatkuisi perjantaista lauantai-iltaan. Vedenpitävä takki on kaikilla matkaan lähtevillä mutta tuossa kelissä alkaisi jo kaivata hyvää suojaa alakertaankin, perus trikoot on sateessa läpimärät jo ennen hyppyrimäkeä ja siitä olisi kumminkin vielä 165km edessä. Joutuuko sitä vielä ostamaan mielenrauhaa vedenpitävien housujen muodossa, Baltsun tietopaketti olisi nyt poikaa.
 8. Tupu

  Juoksufoorumi kuvin

  https://www.rajalacamera.fi/selfie-bluetooth-kaukolaukaisin
 9. Intersportissa on nyt hyvä tarjous, 129€. https://www.intersport.fi/fi/tuote/asics-gel-nimbus-21-m-juoksukengat-56514524/
 10. Tupu

  Garmin Fenix 5

  Kopioi juoksuprofiili ja nimeä se vaikka sählyksi, ota profiilin asetuksissa GPS pois päältä ja säädä näytöt mieleisiksi.
 11. Hyvä mittari, mulla on 5x ja aloituksesi jälkeen mietin mitä tarpeellista tästä puuttuu eikä mitään kovin relevanttia tullut mieleen. Ehkä plus version Garmin pay voisi olla sellainen mutta, koska puhelin on aina mukana niin silläkin voi maksaa.
 12. Mulla tuo testin linkki ei aukea.
 13. http://www.trailrunning.fi/lenkkiseuraa/ Tuolta passeli ryhmä läheltäsi ja mukaan kimppalenkeille.
 14. Liikuntaseteleitä sen verran, että pysyy kuntosalijäsenyys voimassa. Tykkään.
 15. Tupu

  Hyvä juoksumatto?

  XXL tarjouskirjeessä juoksumatto aika passelilla kulmalla -3%-40%, eikä tuo muilta ominaisuuksiltaankaan ihan pilipalilta vaikuta. https://www.xxl.fi/nordic-track-x7i-juoksumatto/p/1139152_1_style
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy