Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tupu

Jäsenet
 • Posts

  2 814
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27 2018

Tupu had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

2 511 profile views

Tupu's Achievements

 1. Tupu

  NUTS 300 2021

  Kisan alla vaivannut pöpö taisi vielä olla koneessa?
 2. Tupu

  NUTS 300 2021

  Mihin Jere Lallon gps on matkalla kun on matkannut reittiä pitkin takaisin päin jo hyvän matkaa?
 3. Tupu

  Vaarojen Maraton 2021

  Ehdottomasti ehkä, piletti pitkälle on hankittu ja lisää kokemusta näimmä tarvitaan.
 4. Eipä se nappiin mennyt, jalat oli melko loppu jo hyvän matkaa ennen Pallasta, siitä eteenpäin sain hoivata alati syntyviä rakkoja jalkaterissäni ja Peurakaltion huollossa oli selvää, että näillä jaloilla en selviä maaliin. KK perusmatka meni itseltäni täysin nappiin ja muistan silloin miettineeni, josko pitäisi säästellä itseään Ylläkselle. @kiljanderille kiitokset opeistaan, kyllä niitä on tänäänkin mielessä punnittu ja peilattu olotilaan, luulen tehneeni oikein.
 5. Samaa vaivaa, kaikki yli 80% on hirveätä työntämistä ja yli 90% on täysin turha edes haaveilla.
 6. Oletan, että kyseessä on ulkorata? Olen käsittänyt, että seuraavassa päivityksessä kelloon on tulossa TrackRun moodi, jolla matkanmittaus on saatu ihan hyvin toimimaan. Radalla juostessa kannattaa matka mieluummin mitata kierroksista kuin luottaa kelloon, vai aiheuttaako harmitusta statseista puuttuvat muutamat metrit. https://www.google.com/amp/s/the5krunner.com/2020/09/17/garmin-745-good-new-track-mode/
 7. On kyllä tasaista kyytiä kun kierrosten keskitahdit muutaman sekunnin sisään, loppukirille jää paukkuja. Hyvä Zero!
 8. Onnittelut suorituksestasi! Hyvin kirjoitettu tapahtumaselostus, olen samaa mieltä siitä, että skenessä vakiintunut termi "tekninen" voitaisiin korvata sanalla "vittumainen".
 9. Eka reissu Kolille eikä se ihan mönkään mennyt, tapasin @Seppon. Ja pääsinhän mä maaliinkin. Eka kierros meni oikein iloisissa merkeissä kun lähes koko ajan oli hyvää seuraa, uusia sekä vanhoja tuttuja. Matkan edetessä valkeni myös se, että miksi Eteläpäästä puhutaan aina niin kovin rumasti, se ei vaan niitä kauniita sanoja ansaitse. Toiselle kierrokselle lähdin hyvillä mielin, vaikka osasin odottaa yöväsymyksen iskevän millä hetkellä hyvänsä ja sieltähän se iskikin vähän aamu 6 jälkeen. Luonto teki välittömän korjausliikkeen ja alkoi esittämään aamun sarastustaan pyyhkien mun synkän hetkeni tiehensä. Tämä jäi ainoaksi mielen synkäksi alhoksi matkallani, tottakai väsytti mutta apeutta ei ollut, ei edes siellä Eteläpäässä. Toisen kierroksen menin täysin yksin, se sopi mainiosti, sainpahan päättää puheen aiheet mielivaltaisesti. Kierros 1. meni muutaman minuutin nopeammin kuin optimistisin suunnitelmani, joka oli 11h. Toiselle kierrokselle olin luvannut itselleni reilun kevennyksen niin, että kierros saa olla 2h edellistä hitaampi, onneksi eka kieppi meni niin kuin se nyt meni, niin sain ihan ok lopputuloksen. @Runningidiotin tapaan vertin määrä pääsi yllättämään, olin siinä uskossa että nousua tulee vähän päälle 3km mutta menomatkalla kuulin toisen totuuden, joka sittemmin osoittautui ainoaksi totuudeksi. Em. nicki oli varmaan jäänyt mieleen, kun parin kohtaamani juoksijan habitus muistutti hänen avatartaan ja meinasin asiasta kysyäkin mutta ajattelin kysymyksen "Oletko sä juokseva idiootti?" olevan tahditon tai ainakin tarpeeton.
 10. Tsemppiä sullekin, samassa veneessä ollaan joskin pienemmällä moottorilla mutta toivottavasti nähdään!
 11. Tupu

  Salomon S-Lab Ultra 3

  Kuukausi sitten lähdin ostaan Ultra 2 paikallisesta puodista mutta tuntui kyllä jalassa tosi tympeiltä, sovitin sitten samana päivänä tulleita Ultra 3 popoja ja on aivan eri tuntuma. Kengän gaiterikaulus epäilytti aluksi, että josko painaisi pidemmän päälle mutta ei ole ollut sitä vaivaa. Quicklacet vaihtoon ja nämä on tämän hetkiset suosikkikenkäni kun Hoka ATR kovin mutaiseen paikkaan sovi.
 12. Satamassa ei taida olla huoltoa se on jo aiemmin Peiponpellossa. Muuten kyllä kiitän työstä ja käytän hyväkseni! Reitin varrella on järjestäjän puolesta vain vesipisteitä, yksi Rykiniemessä Herajoen kahluupaikalla (noin 19 km kisakeskuksesta), yksi Kiviniemessä (noin 39 km) ja yksi Peiponpellolla (noin 54 km).
 13. Kyllä on itsekin saanut tasapainoilla viimeiset pari viikkoa, milloin tuntuu pieniä flunssaoireita ja milloin jotain muuta pientä kremppaa. Tänään vielä perus lyhyt pitkis ja sitten vaan enää lyhyitä lenkkejä, vaikeaa aikaa tämä syksy kun flunssat hätistelee ympärillä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy