Jump to content
Juoksufoorumi.fiTupu

Jäsenet
 • Content Count

  2 809
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27 2018

Tupu had the most liked content!

1 Follower

About Tupu

 • Rank
  Hang around

Recent Profile Visitors

2 143 profile views
 1. Samaa vaivaa, kaikki yli 80% on hirveätä työntämistä ja yli 90% on täysin turha edes haaveilla.
 2. Oletan, että kyseessä on ulkorata? Olen käsittänyt, että seuraavassa päivityksessä kelloon on tulossa TrackRun moodi, jolla matkanmittaus on saatu ihan hyvin toimimaan. Radalla juostessa kannattaa matka mieluummin mitata kierroksista kuin luottaa kelloon, vai aiheuttaako harmitusta statseista puuttuvat muutamat metrit. https://www.google.com/amp/s/the5krunner.com/2020/09/17/garmin-745-good-new-track-mode/
 3. On kyllä tasaista kyytiä kun kierrosten keskitahdit muutaman sekunnin sisään, loppukirille jää paukkuja. Hyvä Zero!
 4. Onnittelut suorituksestasi! Hyvin kirjoitettu tapahtumaselostus, olen samaa mieltä siitä, että skenessä vakiintunut termi "tekninen" voitaisiin korvata sanalla "vittumainen".
 5. Eka reissu Kolille eikä se ihan mönkään mennyt, tapasin @Seppon. Ja pääsinhän mä maaliinkin. Eka kierros meni oikein iloisissa merkeissä kun lähes koko ajan oli hyvää seuraa, uusia sekä vanhoja tuttuja. Matkan edetessä valkeni myös se, että miksi Eteläpäästä puhutaan aina niin kovin rumasti, se ei vaan niitä kauniita sanoja ansaitse. Toiselle kierrokselle lähdin hyvillä mielin, vaikka osasin odottaa yöväsymyksen iskevän millä hetkellä hyvänsä ja sieltähän se iskikin vähän aamu 6 jälkeen. Luonto teki välittömän korjausliikkeen ja alkoi esittämään aamun sarastustaan pyyhkien mun synkän
 6. Tsemppiä sullekin, samassa veneessä ollaan joskin pienemmällä moottorilla mutta toivottavasti nähdään!
 7. Tupu

  Salomon S-Lab Ultra 3

  Kuukausi sitten lähdin ostaan Ultra 2 paikallisesta puodista mutta tuntui kyllä jalassa tosi tympeiltä, sovitin sitten samana päivänä tulleita Ultra 3 popoja ja on aivan eri tuntuma. Kengän gaiterikaulus epäilytti aluksi, että josko painaisi pidemmän päälle mutta ei ole ollut sitä vaivaa. Quicklacet vaihtoon ja nämä on tämän hetkiset suosikkikenkäni kun Hoka ATR kovin mutaiseen paikkaan sovi.
 8. Satamassa ei taida olla huoltoa se on jo aiemmin Peiponpellossa. Muuten kyllä kiitän työstä ja käytän hyväkseni! Reitin varrella on järjestäjän puolesta vain vesipisteitä, yksi Rykiniemessä Herajoen kahluupaikalla (noin 19 km kisakeskuksesta), yksi Kiviniemessä (noin 39 km) ja yksi Peiponpellolla (noin 54 km).
 9. Kyllä on itsekin saanut tasapainoilla viimeiset pari viikkoa, milloin tuntuu pieniä flunssaoireita ja milloin jotain muuta pientä kremppaa. Tänään vielä perus lyhyt pitkis ja sitten vaan enää lyhyitä lenkkejä, vaikeaa aikaa tämä syksy kun flunssat hätistelee ympärillä.
 10. Garmin Fenix 6, maksaminen riippuu pankista, ainakin DB taitaa onnistua.
 11. Kyllä se siellä on ollut jo vuosia, Epixistä lähtien Garmin on käyttänyt Firsbeat-sykeanalyysiä.
 12. Mites kahvin juonti, mulla tulee vatsa kipeäksi jos lähden liian pian kahvin jälkeen juoksemaan.
 13. Ja näytti sähkis olevan myynnissä, se taisi olla lyhyehkö harha-askel avustettuun liikuntaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy