Jump to content
Juoksufoorumi.fiTupu

Jäsenet
 • Content Count

  2 749
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Tupu last won the day on January 27 2018

Tupu had the most liked content!

Community Reputation

1 365 Excellent

1 Follower

About Tupu

 • Rank
  Hang around

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1 728 profile views
 1. Ei se varsinaisesti särkenyt mutta kyllä sen levossakin tunsi että kaikki ei ole kunnossa. Nyt kun on taas vähän päässyt juoksun makuun, niin sanoisin että kunto yleisesti on pysynyt ihan hyvänä, eikä juoksukuntokaan romahtanut niin kuin pelkäsin. Viikoittaiset tuntimäärät pyrin pitämään melko samoina tai hieman korkeampina, fillarihommia saattoi tulla 15h viikolle melko helpostikin. Olihan se perusduunarille once in a lifetime kesäloma kun sai olla kotona melkein 3kk.
 2. Kivusta en vaivaa tunnistanut murtumaksi vaan luulin ensin jännevaivaksi mutta kyllä se kipukohta parissa viikossa kohdentuu suoraan oikeaan paikkaan. Kannattaa mennä magneettikuviin.
 3. Reisiluun kaulan rasitusmurtumasta on, nivunen arasteli erityisesti astuessa ja jalkaa nostaessa. Juoksukieltoa 4kk jonka aikana kivuttomia korvaavia, fillaria, uintia ja kuntosalia. Juoksuun palaaminen hyvin varovaisesti, juoksua vain muutama minuutti/lenkki, ekalla paluuviikolla 3min/lenkki toisella viikolla 6min/lenkki.
 4. Tupu

  Garmin Fenix 5

  5x plus ominaisuuksia.
 5. Tupu

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Nyt on hienoa, hitto miten hyvä mieli sankarin puolesta!! Onnea @Seppo!
 6. Tupu

  Vantaan maraton 12.10.2019

  3min vielä hyvää ja reipas vitonen edessä, hyvin tulee loppuajaksi 2:57:17
 7. Check! Jos siihen keskustaan haluaa, niin kannattaa olla asialla ennen kuin kisan ilmoittautuminen alkaa. Loukkaantumisalttiit seniorijäsenet onneksi pääsivät listoille vanhoilla jämillä. Varataanko @HelppoHeikkille jo yksi peti?
 8. Oura kiinnostaa, saatko sormuksesta luotettavan tuntuista tietoa unesta ja palautumisesta? Mulla on jotenkin balanssi hukassa harjoittelun sekä fyysisen työn kanssa ja yritän etsiä apuvälineitä ohjaamaan itseäni parempaan tasapainoon.
 9. Tupu

  Wihan kilometrit 2019

  Onko tietoa @pjh?
 10. Mä voin myydä majoituksen siitä ihan maalialueella.
 11. Tupu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Tekikö Eskelinen tuplahuollon Hautajärvellä vai steppasiko maton päällä, entä S. Päätalo, onko loukkaantunut vai mikä pitää Oulangassa?
 12. Tupu

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  Ennusteen mukaan sateen alkaessa lämpötila on muutaman asteen plussalla, jos matkaa on tuossa kohtaa takana 15h niin ihan vaan lämmöissä pysymisen takia kannattaa käyttää minuutti sen 10k/10k wp-takin kaivamiseen repusta.
 13. Muistin muuten eilen illalla teikäläisen lonkan ja erinomaisen juoksu-uran leikkauksen jälkeen, toivottavasti kukaan ei kerinnyt jo ranteitaan avata. Viime viikolla, lonkan kipujen jatkuttua viikon, kävin lekurilla joka heitti ilmaan nivelrikon mahdollisuuden. Musta se tuntui niin loputtomalta vaihtoehdolta, että tein jo ostoslistan uusista harrastusvälineistä, 4 eri tyyppisen fillarin, soutuveneen ja kajakin jälkeen jouduin jo miettimään, että eikö samalla hintaa saisi jo titaanisen MTM-lonkan. No, onneksi selvisin vähemmällä. Ja halvemmalla.
 14. Niin kuin jo yltä näkyy niin lonkkakipu voi olla seurausta monestakin vaivasta, jos kipu jatkuu viikonkin niin kannattaa jo vähän paneutua asiaan. Siellä voi olla lihat kireällä (venyttely, rullaus), jänteissä tulehdusta (lepo, kuuri), rasitusmurtumat (lepo), nivelrikko (ranteet auki).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy