Jump to content
Juoksufoorumi.fiplpsaari

Jäsenet
 • Content Count

  84
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Coopperi
  2960 per 2007
 • 10km
  Ei kisoja
 • Puolimaraton
  1.44
 • Maraton
  4.08
 • Tavoite
  HCR 2010. Tämä on ensimmäinen kisa sitten 2008 HCM:n.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nilkka murtui reilut kuusi viikkoa sitten. Operoitu levyllä ja ruuveilla. Jaa kokemusta ja vinkkejä jos on sattunut kohdalle. Miten kuntoutit nilkkaa? Milloin palasit juoksuun?
 2. No niin, Fenix palaamassa huollosta. Kun support sai asian käsiteltyä niin huoltokutsu tuli todella nopeasti. Myös itse huolto / tai ehkä vaihto uuteen kävi erittäin nopeasti. Tästä plussat. Ensi viikolla takaisin ranteeseen.
 3. Kiitos Arsi. Kokeilin poistaa ja hakea uuden vaan eipä tuo gepsi herää henkiin. Täytyy edelleen odotella supportin vastausta. Ihan kiihdytyskaistaa Garmin ei näytä käyttävän vastausten kanssa. -3 päivää mennyt. Tsekkaan vielä tuon!
 4. Fenix 3 kadotti kokonaan GPS:n. Laitteelle tehty ns. hardreset ja Fenix jumittuu uudelleen käynnistyessä kohtaan: Etsii GPS:ää. Kokeilin viedä kellon pihalle etsimään satelliitteja, mutta Fenix pysyi "pihalla". Apuja tai kokemusta vastaavasta? Ongelma ilmeni ensimmäisen kerran Karhunkierroksella kun mittari näytti matkaksi 44 km ja todellisuus oli 33 km.
 5. Nyt tarvitsee noviisi hieman näkemystä. Ainoa kokemus polkujuoksusta on viime kesältä, Levi Trail Runilta. Tulevan viikonlopun olosuhteet lienevät tässäkin ketjussa keskustellun mukaiset. Kysymys kuuluu, nastoilla vai maastureilla reitille? Polkua on minun tapauksessani 31 km. Nastana Ice Bug DTS, maasturina Salomon Speedcross.
 6. Omaako kukaan kokemusta harjoittelusta ja lääkityksestä?
 7. Kiitos ohjeesta Freeze. :) Jos nuo tiedostot poistaa niin katoaakohan data myös Sport Tracksistä, osaatko vielä neuvoa?
 8. Tänään Firstbeat ilmoitti Garminin toimivan oman softansa kanssa. Onko kukaan saanut näitä pelittämään keskenään? Itselläni ohjelma jää junnaamaan ilmoitukseen: Ladataan Garmin mittauksia. Ja jonkin ajan kuluttua ilmestyy varsin pitkä englannin kielinen herja, joka kehoittaa olemaan yhteydessä ohjelman toimittajaan.
 9. plpsaari

  Garmin Forerunner 610

  Ja nyt on pari lenkkiä 610 kanssa takana. On se vaan pirun hyvä. Plussana on tuo värinähäly. Kun kilsa pamahtaa mittariin niin Garmin värähtää muutaman kerran. Tulee väkisin vilkaistua km aikoja. Mainio pieni, mutta hyödyllinen ominaisuus.
 10. Olen pitkään etsinyt toimivaa, erittäin hyvin hengittävää paitaa. Maratoneilta saadut paidat ovat lähinnä kivoja muistoja. Olisiko kellään hyviä vinkkejä? Täysin tyköistuvat mallit eivät oikein tunnu omilta.
 11. plpsaari

  Alelaari

  Karhun erinomaisia M-sarjan tossuja Tammiston Sportia Wordissa, mm. M2 59 eur. Hain omani.
 12. plpsaari

  Sports Tracker

  Epäilemättä iPhone jää hieman taka-alalle. Osaakos kukaan sanoa, mikä armband toimisi puhelimen kantokassina käsivarressa? Belkin on kuuleman mukaan kehno.
 13. Lahjaksi saatu täysin uusi valkoinen paita. Lyhyet hihat, istuva malli. Paidassa vetoketju kauluksessa. 15 eur + postimaksu. Tiedustelut: plpsaari@gmail.com
 14. Osaako kukaan kertoa, häiritseekö MP3-soitin, esim iPod sykemittarin toimintaa?
 15. Moi. Kyllä vain. Onnistuinkin ostamaan verkkokaupasta mKakkoset, mutta harmikseni sain viestin, että oma kokoni oli loppu. Vaan eipä mitään, eräs foorumin jäsen otti yhteyttä ja kaupat syntyivät. Taidan vielä väijyä yhden parin niin on tossuja ainakin pariksi vuodeksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy