Jump to content
Juoksufoorumi.fim75oulu

Jäsenet
 • Content Count

  264
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

1 176 profile views
 1. Voitin viimeisen kilpailuni, ja se kesti 2½ vuotta, josta tuloksena hyvät FM-paperit.

   

  Huhut tyhmyydestäni olivat vahvasti ennenaikaisia. Lieneekö kukaan todellisuudessa koskaan epäillytkään, hinttimäisten pikkumunien kateellista panettelua kaikki.

 2. Kilpajuoksu ei kiinnosta yhtään enää. Ei ole koskaan kiinnostanutkaan.

  1. Josu

   Josu

   Miksi olet sitten juossut kisoissa, voittoihin ja hyviin aikoihin,  ja niin vakuuttavalla askeleella kuin se olikin ? ?

 3. Monipuolinen liikkuminen on tärkeää. Vuosia meni ilman ylävartalon lihaskuntoharjoitteita pelkällä juoksulla. Ei enää nykyvuosina, kun olen jättänyt kaikki kisat ja vain nautin kaikesta. Tein eilen 11 minuutin aikana 117 leuanvetoa myötäotteella. En tiedä onko se mikään hyvä tulos, mutta olen nyt ainakin tasapainoinen lihaksiston osalta. Se riittää minulle. Gradusta minulle riittää vain kiitettävä, tai vähintäänkin hyvä arvostelu.

 4. Tavoitteena arvosana 4-5 gradusta. Se tyypillinen, vanhan koulukunnan arvosanalinja siis jatkuu :)

 5. Voisin kirjoittaa väitöskirjan gradun sijaan. Ei oikein enää kiinnosta tämä hätäinen sieltä täältä tietojen kalastelu, sekä pintapuolinen asioiden analysoiminen. 

 6. Olen sitä mieltä että juoksijalla tulee olla hyvä hapenotto, ei tarvi olla edes huippuarvoja, mutta ei myöskään millään tärkeällä osa-alueella mitään puutteita. Myös alhainen hapenkulutus ja juoksun taloudellisuus on tärkeää, jopa hapenottoarvoja tärkeämpää. Siinä yksi selitys sille miksi moni nuorena ei niin huippu menestyy vasta lähempänä veteraani-ikää, kun on onnistuttu parantamaan hurjasti juoksun taloudellisuutta. Pelkkä kova määräharjoittelu ei kuitenkaan tee kenestäkään taloudellista juoksijaa, vaan oikein rytmitetty kova harjoittelu jossa on tarpeeksi lepojaksoja erittäin kovan harjoittelun lomassa. Tasapaksu tekeminen ei tee urheilijaa kenestäkään.
 7. Jo kilpaurheilun lopettaneena on kiva lukea näitä asiantuntevia kommentteja. Urheilun on oltava hauskaa, tasosta riippumatta. Älkää miettikö aikojen saavuttamista vaan sitä mitä urheilu antaa. Ulos lähteminen antaa jo paljon sisältöä elämään ja pitää henkisesti tasapainossa. Mukavaa kesää!
 8. Toivon todellakin että poistat profiilini täältä ja mahdollisimman pian, siis tänään.

 9. Hei! Onko sinustakin juoksufoorumi mennyt etelän maratonhifistelijöiden kaveripiiriksi jossa ei ole "ulkopuolisilla" oikein mitään jakoa?

 10. Utriaisella mahdollisuudet alle 28.30:n huippupäivänä ja kunnon valmistautumisella, joten ehkä harjoittelu tähtää pitemmille matkoille kuten puolikas ja maraton myöhemmin syksyllä. Aika 1.02.52 puolikkaalla vastaa täysin 28.30:n kymppiä tasoltaan, mutta kun kestävyyttä on saatava lisää koko ajan niin viikkokausien herkistelyitä ei kovakaan juoksija kestä ilman että kestävyys alkaa kärsiä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy