Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Yvvis

Jäsenet
 • Content Count

  188
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1:58:33 (-09 Varkaus)
 • Maraton
  4:25:42 (-09 Nurmo 6h)
 • Tavoite
  Uusien haasteiden löytäminen ;)
 1. Tämähän oli tosi mielenkiintoinen tapahtuma! Pitäisiköhän ruveta harjoittelemaan...?
 2. Muista ei ole tietoa, mutta Johanna soitti äsken ja kertoi olevansa tyytyväinen aikaansa (9,40), vaikka reitti oli kuulemma yllättävän raskas ... ne mäethän yleensä kasvavat kierros kierrokselta ;) Keli oli miltei täydellinen eikä muita vaivoja ollut kun hieman kramppia viimeisen kympin aikana.
 3. Kyllä juteltiin siitä jo tänään -hän on jo toipunut sen verran että alkaa miettiä uusia haasteita!
 4. Kiinnostaa! Toivottavasti ehdin kuntoon ennen sitä ...
 5. Yvvis

  Ultrabalaton 2012

  Suurkiitos tsempeistä ja onnitteluista! Puhuin Johannan kanssa puhelimessa eilen maaliintulon jälkeen ja huomasin että hän oli melko sekava. Oli kuulemma pyörtynyt heti maaliviivan toisella puolella ja pyörtyi taas joka kerta kun meni aurinkoon. Taisi saada jonkunnäköisen lämpöhalvauksen: yöllä on kuulemma välillä paleltanut ja välillä hikoillut tosi rajusti. Nyt hän on kuitenkin tulossa kotiin Suomeen - menen illalla lentokentälle vastaan ja saan viedä kaikki onnittelut henkilökohtaisesti perille! :smiley: Ruotsinkieltä taitaville löytyy Johannan blogi täältä: - siihen tulee varmasti kisakertomus heti kun hän pääsee kotiin koneensa ääreen!
 6. Yvvis

  Ultrabalaton 2012

  Hyvä, että joku auttaa peukkujen pitämisessä ... omat peukkuni alavat pikku hiljaa puutua :thumbsup: Sain tekstiviestin noin kolme tuntia sitten - silloin oli noin 80 kilometriä takana ja olo oli suhteellisen hyvä. Helteen takia pahoinvointia tuli jo 30 km kohdalla, välillä tuntuu paremmalta ja välillä huonommalta. Toivottavasti yön "viileinä" tunteina jaksaa paremmin! Onneksi Johanna on jo alusta alkaen juossut ruotsalaisen naisen (Sandra Lundqvist) kanssa. He ilmoittautuivat kisaan samanaikaisesti ja ovat päättäneet juosta ja kärsiäkin yhdessä!
 7. Yvvis

  Ultrabalaton 2012

  Ylimääräisiä peukkuja tarvitaan! Tyttäreni Johanna juoksee paraikaa Unkarin Ultrabalatonin - tänä vuonna ainoana suomalaisena. Äitiäkin jännittää kovasti täältä kotoa päin. Lämpötila tällä hetkellä on 36 astetta - yöksi on alimmillaan luvattu 26 astetta, ja huomiseksi 38 astetta. :huh: Eli henkistä tsemppiä on ehdottomasti paikallaan jotta tämä 212 kilometrin urakka onnistuisi tässä armottomassa helteessä! :party0002:
 8. Juu, hitaasti etenen muutenkin. Mutta kokemuksesta tiedän, että se 24h vaatii kuitenkin jonkinlaista kuntoa ja nyt tuntuu siltä että se on kovasti hukassa :embarassed: Mutta mietin edelleen asiaa - 24h kilpailu on kuitenkin mahtava kokemus, eikä Nivalakaan ole niin hirveän kaukana!
 9. Voi juku ... tämä kuulostaa niin hauskalta että oikein harmittaa ... Haluaisin niin kovasti osallistua, mutta kun tämän vuoden juoksukilometrit ovat alle 200 km, niin olisi melko typerää edes yrittää. Mutta harmittaa - tosi paljon!
 10. Ilman muuta arvostan teidän panostanne - ja kaikki toimi tosi hyvin! Olen itsekin useasti ollut mukana talkoo- ja järjestäjähommissa täällä Vöyrillä ja tiedän kuinka paljon talkoovoimaa näihin järjestelyihin tarvitaan.
 11. Kiitoksia kaikille järjestäjille, toimitsijoille ja kanssajuoksijoille mahtavasta tapahtumasta! Nyt minun pitäisi saada terveyteni kuntoon, jotta voisin palata paremman kuntoisena ensi vuonna ...
 12. Valitettavasti ei ole edes näin. Championchip on ollut mukana myös Botniapyöräilyssä ja melkein joka vuosi on ollut jotain hämminkiä. Pari vuotta sitten koko järjestelmä petti täysin ja kesti pari viikkoa ennen kun saatiin lopulliset tulokset (piti jälkeenpäin käydä läpi kaikki maalikuvat sekä käsin tehdyt maalipöytäkirjat).
 13. Meillä asuu kaksijalkaisten lisäksi vehnäterrieri-pentu, Pepsi-tyttö
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy