Jump to content
Juoksufoorumi.firiopentti

Jäsenet
 • Content Count

  2 604
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

riopentti last won the day on July 29

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

3 103 Excellent

1 Follower

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  3.25:n alitus syksyllä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

2 448 profile views
 1. Nuatinnollista raastoa joka tapauksessa! Kova kisasarja sinulla, toivottavasti palautumiset ja täten kunnonnousu levossa sujuvat suunnittelusti!
 2. Se on nyt rasitusvamma nilkan yläpuolella, ei ole penikkaa, valitettavasti. Kylmäkäsittelystä huolimatta koholla ja hieman pistemäinen kipupaikka, ei kuitenkaan kovin tarkka. Kipeytyy lenkin jälkeiseksi päiväksi, ei estä kävelyä. Mahdollisesti jänteessä tmv. Pakko kai se on pitäytyä juoksusta nyt viikoksi ja toivoa että raaja paranee ja skaba järjestetään. Hotellikin ilman peruutusmahdollisuutta, tiedä sitten miten Covid tulkitaan matkavakuutuksessa - pitää selvittää. EDIT: vastaanoton mukaan mahdollisesti siirrettävissä, jos tapahtumajärjestäjä joutuu perumaan tilaisuuden, odotetaan siis vi
 3. Varjoa itsekin mietin, varsinkin jos hotellimajoitusta ei pystyisikään siirtämään. MSR-vedenpuhdistimella vedet vesistöistä.
 4. PoJu 1:03 9,8km (6´29) asc 190m cad 76 avg 136 max 159 PTE 3.0 pal 18h + fillarisiirtymät 0,5h 11km Polkuilua ihanassa syysauringossa iltapäivällä Sipoonkorvessa, ennen seuraavaa Teams-kokousta. Keuhkojen avausta ja rä´än poistoa, juoksutuntuman ylläpitoa. Jalassa käyttämättömät ultrakakkoset, mutta nytpä meneekin pohdinnaksi kummat laitan jalkaan toivottavasti Vaaroille - näissä tarkempi tuntuma koska naftimpi, mutta samalla oikean jalan päkiän sisäsyrjää painaa snadisti, ja tiedän sen tunteen voimistuvan pidemmillä lenkeillä näin uusilla kengillä - näin oli KK55:lla viime vuonna, mutta
 5. Kiitos tiedosta, olikin viestilaatikon raja tullut vastaan, on sen verran pieni. Nyt pitäisi onnistua, lähetän viestin.
 6. Hyvä, noihin aikoihin olisi tarkoitus olla perillä, voi siis vaatia jo aamukasilta lähdön. Viestitellään yt:llä.
 7. Kun nyt ollaan kirjallisella päällä, niin hahmotellaas tähän vähän Vaarojen jälkeistä aikaa bis KK: 1. lokakuu palautumista 2-4 vkoa, lepoa ja korvaavaa liikuntaa kuten pyöräilyä tai koronatilanteen salliessa uintia tuntemusten mukaan 2. marras-joulukuu nopeuden lisäämistä nelisatasilla, tonneilla ja kaksitonnisilla - testaus Cooperilla alkuun ja loppuun (kammottaa raasto jo valmiiksi 😬) 3. yksittäinen Aktia Cup -kokeilu talvella kympin pohja-ajaksi. nastareilla tai slikseillä 4. tammikuussa paluu pitkiksiin, 1-2kk välein omatoiminen polkumaraton jos lumitilanne sallii ja p
 8. Kunhan saat KK83:n sovittua, muu välitavoitetta, luulen ma. Toisena luulona kuvittelen että voit myös kirjoittaa otsikkoon 11h, peruslenkkien perusteella?
 9. 10mm rst-tanko, ei taivu kovin herkästi eli täyttää funktionaaliset tolpan turvavaatimukset. Luulen että ensin halkeaisi puu, nuo kun lämpökäsiteltyjä liimapuutolppia. Ei vaan mennyt kuten Strömsössä 😂 Mutta pitää myöhemmin jaksaessa säätää, parissa tolpassa jo millin paksuinen kiila korjaamassa parin asteen heittoa, mikä syntynyt terassilaudan elämisestä kolmen vuoden aikana. Ne vastinkappaleet siis työlistalle... Juoksuasiaan: tänään jalan kokeilua ja parin (neste)lisäkilon karistelua Sipoonkorvessa pikkunätillä lenkillä, jaloissa uudet S/Lab Ultra kolmoset. Ai että on mukava juosta kim
 10. Puhuit aiemmissa viesteissä henkisestä harjoittelusta, onko kokonaiskuormitus sopivalla tasolla? Joka tapauksessa hyvää valmistautumista Vaaroille sinnekin, maratonille lienet menossa kuudesta tunnista päätellen?
 11. Arvelinkin että tästä tulee kommenttia. Koska kyseisiä tolppia ei saanut kiristettyä vastinkappaleella, kierretanko kokonaan puun sisällä ja betonitolpan päällä. Eli vaatisi joko uuden kierretangon poraamisen ensin betoniin ja sinne kiinnittämisen (mikä hankalaa ilman terassin purkamista) tai sitten esim puukkosahalla loven tekemistä terassin runkopuuhun, juuri betonin päälle, jotta kierretanko saa mutterin vastakappaleeksi - molemmat hankalia, siksi kommenttini tarpeeksi hyvästä. Terassin päälle tulevia metallilevyjä en halunnut käyttää ulkonäkö- ja tukevuussyistä.
 12. Lapsella kaveriltaan saatu nuha, joka tarttui viime yönä minuunkin, pienen kurkkutuntemuksen ja väsymyksen kera. Sairastetaan nyt pois, parempi nyt kuin puolentoista viikon päästä. Eiköhän tähän pari päivää riittäne. Nilkkaa olen varonut myös tähän asti, jotta pääsen viivalle. Kuntoa nostavat harjoitukset on jo tehty, nyt vain varmistellaan täystehoisuus Vaaroille. Juoksua odotellessa kerkesin vihdoin asentamaan kesäkuussa tekemäni ja pari viikkoa sitten öljyämäni terden kaidetolpat köysineen. Hommansa noissakin, lähtien tolpanpäätyjen vinoleikkauksista kierretankojen kiinnityksiin.
 13. ^hyvä idea! Nöösikysymys: missä lähtöpaikka (ja lenkki)?
 14. Harmi, mistähän tuollainen vatsakramppi tulee? Pikaista paranemista ja uutta kunnon ulosmittausyritystä!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy