Jump to content
Juoksufoorumi.fi

riopentti

Jäsenet
 • Content Count

  1 903
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

riopentti last won the day on July 8

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

544 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Vantaa

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  jalka juoksukuntoon 2018, 3.25:n alitus kesällä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

1 730 profile views
 1. Naurahdin ja laitoin hymiön, mutta voihan tuo auttaa liikkumisrajoitteisia liikkumaan! Hyvä asia.
 2. riopentti

  Vaarojen maraton 2018

  Onnittelut! Rapsoja odotellen 🙂
 3. riopentti

  off topic osa 1

  Tuo kaksoiskansalaisuus oli hyvä veto mutta pilasi hyvän trollin, samoin kuin suorituksilla kehuminen - ammattilainen ei niin tekisi. Mutta jatkakaa, hervotonta teatteria.
 4. Second, tuossa ei ole mitään ylimielisyyttä. Jos toiselle huomauttaa huonosta käytöksestä toisia kohtaan, se on asiallista. Toisten kutsuminen jeesustelijoiksi taasen ei ole asiallista vaan ylimielistä.
 5. riopentti

  NUTS KK 24.-25.5.2019

  KK-noviisina maksoin 55:n eli ekan ultrani ilmomaksun Eläintarhassa ensimmäisten joukossa jo ennen avautumisaikaa 🙂 Onhan tuossakin nousua 1500m joten ei ihan tasaista, silti 5 min/km kuulostaa hyvältä.
 6. riopentti

  off topic osa 1

  Toivon että tämä palsta pysyy asiallisena eikä muutu kohti suoli24:sta. Kärjistetyt mielipiteet saa myös pitää omana tietonaan, kaikkea ei ole pakko kommentoida eikä provosoida muita.
 7. riopentti

  Otsalamppua hankkimassa

  Kiitos, @janttu, hyvä kuulla! Samansuuntaista luin parin verkkokaupan sivuilta. Ja näköjään akun loppuessa voi sen väliaikaisesti korvata parilla paristollakin.
 8. riopentti

  Otsalamppua hankkimassa

  NUTS Karhunkierroksen Camelbak/Petzl- pisteellä suosittelivat Petzl Nao +:aa, nyt XXL:n yötarjouksessa 129 egeä, joten ostin. Onko kokemuksia / missasinko muun ketjun?
 9. riopentti

  Ironman Italy - Emilia Romagna

  Huh, suorituksen toisen puoliskon tunnelma välittyi hyvin. Onnittelut taistosta, hyvä että henkiset akut jo palautuneet! 🙂
 10. riopentti

  Paastoaminen

  Edellä "oikealla faktapohjaisuudella" viittasin tieteelliseen keskusteluun, en kunkin omasta maailmankuvastaan valitsemiin näennäisfaktoihin. Positivistinen tieteellinen maailmankuvakin on täynnä tulkintaa, mutta avoin kriittiselle tarkastelulle.
 11. riopentti

  Paastoaminen

  Luetunymmärtämiseen liittyy myös kriittinen lukutaito, googlella löytää mitä tahansa. Yksittäistapauksistakin voi johtaa testattavia hypoteeseja, mutta tieteellisesti todistetuiksi ne tulevat vasta tilastollisesti luotettavina, edellyttäen myös että syy-seuraussuhteet ymmärretään. Tätä tieteellisyyttä on peräänkuulutettu tähän keskusteluun ja argumentointiin. Oikea faktapohjaisuus on ainakin yksi keino keskustella tunteita herättävästä aiheesta, eikä lisäkysymyksiä tai todistepyyntöjä pidä tulkita hyökkäyksiksi.
 12. riopentti

  SAUL SM-maantie10

  Hyvää raastoa, Hatapa!
 13. riopentti

  Sankariainesta

  Raastotsempit viivalle pääsijöille ja parantumista muulle sankariainekselle!
 14. riopentti

  FEET kengät

  Tilasin sitten itsekin kokeiltavaksi. Ainahan se koon arviointi on hankalaa, otin saman UK-koon kuin DS Trainereissa (Wide-mallissa), mielenkiintoista nähdä ero juoksutuntumassa.
 15. riopentti

  lisää reeniä niin sydän kestää...

  Hyvä nostaa ketjua, kahdessatoista vuodessa varmaan näkemykset tarkentuneet. Muistelen että huippumaratoonarit juoksevat anaerobisen kynnyksen pinnassa koko matkan, ultraajien luulisin juoksevan lähempänä aerobista mutta en tiedä - hyvä kuulla tietäviltä lisää josko noilla sykkeillä pitkäjaksoisesti heille vaikutusta. Ketjun alkuperäinen kysymys oli meidän tavisten kuntoon nähden liian suuresta rasituksesta sydämelle maratonilla, mutta hyvä kuulla kilpailupuolikin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy