Jump to content
Juoksufoorumi.fi


riopentti

Jäsenet
 • Content Count

  1 986
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

riopentti last won the day on November 10 2018

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

791 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Vantaa

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  jalka juoksukuntoon 2018, 3.25:n alitus kesällä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

1 864 profile views
 1. riopentti

  Alelaari

  ProBikeKit.uk.co:ssa 4iiii Precision 2.0 3D power meter 105 5800 Silver tarjouksessa 240 euroa. Mustaa ei harmittavasti varastossa. Tämähän on vasempaan kampeen sijoittuva tehomittari.
 2. riopentti

  Movescount

  Ambit oli hyvä askel alustastrategiassa avoimine rajapintoineen ja kolmansien osapuolten sovelluksineen, mutta nämä poistuivat Spartanin ja muiden myöhempien kellojen myötä. Ulkopuoliselle näyttää siltä että suomalaiseksikin lähestymistavaksi kutsuttu rautakeskeisyys voitti, softan ja ekosysteemin kustannuksella. Android Wear eli nykyisin Wear OS voi olla tulevaisuudessa vahvoilla.
 3. riopentti

  Movescount

  Toivottavasti Suunto App ja Sportstracker App (jotka näyttävät identtisiltä) näyttävät jatkossa lajikohtaista dataa, nyt ainakin SWOLF puuttuu uinnista molemmissa. Jos ja kun sykemittareille käy kuin puhelimille, niin raudan merkitys vähenee ja (data)palveluiden kasvaa -> alustat korjaavat potin.
 4. riopentti

  Movescount

  Ainakaan minulla Movescount app ei enää toimi Spartanin kanssa eikä asennu Android-ympäristössä, toimii enää vain aiemmille kelloille. Suunto App ainoa mobiilivaihtoehto ja sekin kaatuilee jatkuvasti, SportsTrackerin sovelluksesta en tiedä. Ilahdun jos joku osoittaa tämän vääräksi.
 5. riopentti

  Perinteisen sukset kuntoilijalle vuonna 2019

  Jäykempi suksi vaatii terävämmän potkun eli paremman hiihtotekniikan, mutta uskoisin juoksijan potkuvoiman riittävän pidemmälläkin lenkillä. Ja voitelun oppii voitelemalla, liikkeessä paperitestillä sukseen painoalueiden merkinnät ja siitä säätämään voiteen kulumisen mukaan. Etelässä tosiaan enemmän plussakelin suksille käyttöä, mutta kyllä kuntoilija hiihtää niillä kovemmillakin pakkasilla. Ja perusvoiteilla pärjää, ei tarvetta kalliisiin fluoripurkkeihin. Zerosuksilla kokemukseni mukaan kapea käyttöalue, sillä ladut usein jäisiä esim. yöpakkasten johdosta. Tällöin tarve liisterille tai skineille, jotka kuulemma pitävät liippautuneillakin laduilla. Hyviä hiihtokilometrejä!!!
 6. riopentti

  OmanbyUTMB®️ 29.11-1.12.18 139.2km/7800m

  Wau, todella kova suoritus!!! Kiitos erinomaisesta rapsasta ja kuvista! Ja palautumista!
 7. riopentti

  Valitus-ja ruikutusketju

  ^ toinen lausunto urheilulääketieteeseen erikoistuneelta ortopediltä kuten Kallio? Kirpaisee lompakosta mutta antaa mielenrauhan.
 8. riopentti

  Otsalamppua hankkimassa

  Ollut kyllä tosi hyvä ostos tämä Petzl Nao Plus, tuon avulla juoksee vaivattomasti sysimustassa korvessakin nämä pimeät kuukaudet. Toi heti uuden ulottuvuuden treeneihin kun ei tarvitse rajoittua kalmankelmeillä valoilla varustettuihin kevyen liikenteen väyliin. Tällä valolla vielä vihreä aluskasvillisuuskin näkyy vihreänä, ja pääsee keskellä luontoa. Eikä lamppua edes huomaa päässä, pysyy hyvin paikallaan ja mahtuu hupun alle. Olipa eilen lisävalona Paloheinässäkin vaikka hölkkäsimme valaistuilla latupohjilla.
 9. riopentti

  FEET kengät

  Google kertoi 8 mm. Samaa mieltä tuotetiedoista.
 10. riopentti

  FEET kengät

  Ensimmäisellä lenkillä Evolution tuntui hieman läpsyttävältä mutta sittemmin - ehkä jalkojen totuttua ja vahvistuttua - kenkää ei huomaa, voi keskittyä juoksemiseen. Nykyinen hiekkatiejuoksukenkäni, tuskin paluuta pronaatiotuettuihin kenkiin vaikka niillekin saattaisi olla tarvetta ainakin siirtymisajaksi (toisessa jalassa jatkuva pronaatio). Ainakin siis hintansa väärtit.
 11. riopentti

  Keikalle/konserttiin/festareille

  Rammstein on aina hyvä. Tänään kuitenkin Scooter Jäähallissa.
 12. riopentti

  Paastoaminen

  Kysymys onkin siitä mikä on "tietoa". Toki voi todeta tieteellisen maailmankuvankin olevan uskonasia, mutta itse uskon asioihin vasta kun ne todistetaan tieteellisesti. Hypoteesit tai oletukset ovat asia erikseen ja niillekin on paikkansa, mutta niitä ei voi esittää tietona. Kun kerran kysyit miksi emme "usko".
 13. riopentti

  Paastoaminen

  Kysyit, Parek, miksi emme usko kertomaasi hyvistä tarkoitusperistäsi huolimatta. Koska emme usko lähteisiisi (blogeja ja videoita) emmekä argumentaatioosi, puhumattakaan yhden yksilön kokemusten yleistämisestä. Vähän kuin uskova koittaisi käännyttää ateisteja. Tämä ei tarkoita etteikö sanomassasi voisi olla perää mutta sitä ei ole tietääksemme _tieteellisesti_ todistettu. Tässä keskustelussa kiteytyy nykyajan henki jossa jokainen on asiantuntija ja kokemustieto vertautuu tutkimustietoon.
 14. riopentti

  Suunto Ambit3

  Voi olla myös sensorissa vika. Omaani oli tullut vuoto tms., vaihdettiin takuuseen (SSU:n Smart Sensor).
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy