Jump to content
Juoksufoorumi.fi


riopentti

Jäsenet
 • Content Count

  2 040
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

riopentti last won the day on November 10 2018

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

978 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Vantaa

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  jalka juoksukuntoon 2018, 3.25:n alitus kesällä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

1 921 profile views
 1. riopentti

  Alelaari

  Amerin Brand Storessa Vallilassa Salomonin tuotteita alennuksessa, 30% asti. Ainakin Bonatti Pro-takkeja ja juoksureppuja oli alennuksessa sekä paljon muuta.
 2. ^ Tuo oli aamun hauskin uutinen, oli Ylenkin kotimaan uutissivuilla. Pakko oli aamulla soittaa Turkkuseen kaverille...
 3. Sportamoresta hankin omani 25% alennuksella, joka varsin usein uutiskirjeissä. Off-topic: Bonatti-housut itselleni hankalaa mallia, mutta tuli syksyllä kuitenkin hankittua Race-malli mahdollisia tulevaisuuden skaboja varten. Slabit tarkoitus hankkia käyttöhousuiksi sitten joskus kunhan keväällä tulee niitä Vallilaan sovitettavaksi.
 4. Ja lähikaupassa oli ostostili, johon alle kymmenvuotiaanakin pystyi ostamaan vanhempien lukuun, siis normiruokaostokset. Ja tosiaan ilmainen lähijakelu. Oli luottamusyhteiskunta.
 5. Syksyllä Vallilassa ei ollut Pro-versiota mutta perusversion kokeilulla pärjäsin, M-koko ollut itselleni passeli (171 cm, normipaino, atleettiin vielä matkaa). Verrattuna Asicsin Windstopper-takkiin, hengittävyydessä suuri ero Pron hyväksi. Pikkupakkasellakin pärjää hyvin ohuemmalla merinokerrastolla, lähempänä kymmentä pakkasastetta itselläni kyynärvarret viilenevät ja niiden kohdalla hengittävyys heikkenee. Parhaita ostoksiani.
 6. Salomon Bonatti Pro, 20K/20K, suunniteltu siten että juoksureppu mahtuu alle. Näistä takeista oma ketjunsa.
 7. Sitten toisena vuonna arvonvähentymä olisi jo 25% ja kiihtyisi vain seuraavina vuosina.
 8. Jep, "topic" on tullut aktiiviseksi lähes joka ketjuun kirjoittamisessa jäsenten lukemattomien viestin listauksessa 🙂 Eli tuoreimman kirjoittajan kuva säilyy mutta tunnus muuttunut "topic":ksi, näkyy oikein sitten itse ketjussa. Kosmeettista, ei haittaa käyttöä.
 9. riopentti

  Alelaari

  ProBikeKit.uk.co:ssa 4iiii Precision 2.0 3D power meter 105 5800 Silver tarjouksessa 240 euroa. Mustaa ei harmittavasti varastossa. Tämähän on vasempaan kampeen sijoittuva tehomittari.
 10. riopentti

  Movescount

  Ambit oli hyvä askel alustastrategiassa avoimine rajapintoineen ja kolmansien osapuolten sovelluksineen, mutta nämä poistuivat Spartanin ja muiden myöhempien kellojen myötä. Ulkopuoliselle näyttää siltä että suomalaiseksikin lähestymistavaksi kutsuttu rautakeskeisyys voitti, softan ja ekosysteemin kustannuksella. Android Wear eli nykyisin Wear OS voi olla tulevaisuudessa vahvoilla.
 11. riopentti

  Movescount

  Toivottavasti Suunto App ja Sportstracker App (jotka näyttävät identtisiltä) näyttävät jatkossa lajikohtaista dataa, nyt ainakin SWOLF puuttuu uinnista molemmissa. Jos ja kun sykemittareille käy kuin puhelimille, niin raudan merkitys vähenee ja (data)palveluiden kasvaa -> alustat korjaavat potin.
 12. riopentti

  Movescount

  Ainakaan minulla Movescount app ei enää toimi Spartanin kanssa eikä asennu Android-ympäristössä, toimii enää vain aiemmille kelloille. Suunto App ainoa mobiilivaihtoehto ja sekin kaatuilee jatkuvasti, SportsTrackerin sovelluksesta en tiedä. Ilahdun jos joku osoittaa tämän vääräksi.
 13. Jäykempi suksi vaatii terävämmän potkun eli paremman hiihtotekniikan, mutta uskoisin juoksijan potkuvoiman riittävän pidemmälläkin lenkillä. Ja voitelun oppii voitelemalla, liikkeessä paperitestillä sukseen painoalueiden merkinnät ja siitä säätämään voiteen kulumisen mukaan. Etelässä tosiaan enemmän plussakelin suksille käyttöä, mutta kyllä kuntoilija hiihtää niillä kovemmillakin pakkasilla. Ja perusvoiteilla pärjää, ei tarvetta kalliisiin fluoripurkkeihin. Zerosuksilla kokemukseni mukaan kapea käyttöalue, sillä ladut usein jäisiä esim. yöpakkasten johdosta. Tällöin tarve liisterille tai skineille, jotka kuulemma pitävät liippautuneillakin laduilla. Hyviä hiihtokilometrejä!!!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy