Jump to content
Juoksufoorumi.fi

riopentti

Juoksufoorumi VIP
 • Posts

  3 005
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  19

riopentti last won the day on July 1

riopentti had the most liked content!

2 Followers

About riopentti

 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Converted

 • Tavoite
  Ultrakuntoilu, ehkä vielä terveenkin paperit puolivälinkrouvin jälkeen

Recent Profile Visitors

4 051 profile views

riopentti's Achievements

 1. Heitän saman kysymyksen kuin muillekin: palautumisarvot ja leposyketrendi? Flunssaa paljon liikkeelle, voipi olla alttius tartunnalle koholla. Hyvää syyslomaviikkoa, ainakin henkiseen palautumiseen!
 2. Perinteistä Rullilla eli PeRu? 1:46 23,2km (13.1km/h) asc 110m avg 147 max 164 PTE 3.4 pal 40h hrTSS 141 Kaudun avaus perinteisen rullahiihtoa monen, monen vuoden ellei jopa vuosikymmenen jälkeen. Ensin siteiden vaihto nykyaikaisiin ja sitten kokeilemaan kotikadulla josko auraus toimii. Sitten normaalia pyöräreittiä Nikkilän eli Sipoon kivikirkolle. Asfaltti oikein hyvä mutta paikoin pikkukiviä mitä varoa, tulipahan lehtikohdilla koettua myös rullasuksien lipsuminen 😄 Yllätin myös itseni ja uskalsin laskea pahimman alamäen, auraten alkuun ja sitten laskien - hitaat rullat niin ei pelkoa, enää. Huomenna voivat ojentajat olla hieman kipeinä ja piikkien kolke tunkeutua uniin. Parin päivän flunssasta toivuttu leposykkeen ja palautumisprosentin mukaan, mutta happisaturaario useamman prosenttiyksikön normaaliani alempi, aamullakin väsytti. Jatketaan seurantaa. Lantion tuki varmaan pettää nyt oikealla puolella, koska polven sisäsyrjä kipeytyy kävellessäkin. Aktivaatiota kehiin, mm. putkesta löytyneellä videolla:
 3. Oletko seurannut palautumisarvoja ja leposykettä? Kun tauti päällä, niin näen sen itse KubiosHVR-mobiilisoftalla ja sykevyöllä alempina aamuisina palautumisarvoina (en ole hankkinut rannemittausta).
 4. Ja tässä voittajan video Vaaroilta: Mielenkiintoista seurata jatkossa hänen harjoitteluaan UTMB:lle.
 5. Hyviltä näyttävät - ovatko jo yöpakkasen puremia, nesteisiä eivätkä jauhoisia? Minkälaisella koneella poimit, poimurillako kuten mustikkaa ja puolukkaa?
 6. ja tuosta tarkempaa kuvausta ja juoksijan videota: What Really Happened at the 2021 DC Peaks 50 Mile Race? – iRunFar
 7. Enpäs saanutkaan vaan aamusta voimistuneen flunssan keuhkotuntemuksineen. Niin kuin odotin tätä viikon päivät ja järkkäsin jälkitarjoilutkin kollegoille. Pitää tarkistaa josko tuplarokotettuna mutta riskiryhmäläisenä syytä käydä sielunäyte antamassa. Koronaakin näyttää olevan liikkeellä tarhoissa ja kouluissa, normiflunssien lisäksi. Nyt useamman päivän lepo.
 8. Satuin lukemaan foorumilaisten esittelyjä ja löysin mainintani että vuonna 2008 oli mennyt myös kolmosen yli, eli ei ollutkaan neljännesvuosisataa. Tuskin keskiviikkona menee kolmoseen, sadettakin taitaa luvata, mutta raastonmakuisen harjoituksen ainakin saan! Elisellä lenkillä tuntui piiitkästä aikaa vasen jalkakin toimivan tehokkaasti, askel rullasi hyvin, toisen jalan tavoin. Tähän ihan ratkiriemukas juhlinta: jee!
 9. Pe Poju 0:34 4,8km (7´09) asc 190m avg 132 max 151 PTE 2.6 + dallailu 0:13 1,2km Su PoJu 1:14 10,8km (6´52) asc 360m avg 144 max 172 PTE 3.2 pal 24h hrTSS 96 Polkuilua Puijolla. Perjantaina varalta heitin leikin kesken nilkkatuntemuksen vuoksi, tänään nilkka toimi paremmin. Kiirettä pitänyt, ei foorumillekaan kerennyt.
 10. Nautinnollista ja tuloksellista maratonia lauantaina!
 11. Hyvää palautumista @Juizzi ja ylimenokauden jälkeen treenin jatkoa analyysiisi perustuen! Pohjaa tämäkin kausi on luonut.
 12. Olipa lopputaistelu, ja erinomainen raportti - kiitos ja vielä onnittelut!!!
 13. Ju 0:45 9,1km (4´57) asc 80m, avg 146 max 176 PTE 3.2 ja avg 159 max 172 PTE 3.4 Kaksiosainen harjoitus, rauhallisesta alusta cooperimaiseen kokeiluun ja sitten kohtuuvauhtinen palauttelu. Alkuun vajaan kuuden kilsavauhdista (mäkistä) runsaan vitosen vauhtiin ja siitä kokeiluun miltäs se vauhdikkaampi tuntuu näin nuhailun jälkeen. Kaksi kilsaa 4´38 ja 4´37 ja sitten 4´05 vauhtia eli ihan yritystäkin vastatuuleen, tästä olisi tullut cyyperissä 2,67km. Hiekkapohjaista väylää. Puolentoista viikon päästä työporukalla omatoiminen Cooper ulkokentällä, taidan lähteä 4:15-vauhtia kokeilemaan ja siitä toivottavasti kiristämään, jonnekin 2800-2900 hujakoille veikkaan. Sitten puolen vuoden päästä kolmosta kokeilemaan et etiäpäin, jos telakalta vältyn. Ja tästä harjoituksesta ei tule nuha takaisin tai nilkka kipeydy. Oli kylläkin mukava juosta kunnon tekniikalla ja voimakkaammalla askelluksella et keuhkotuuletuksella. edit: RunAnalyzer kertoo VO2max:ksi noin 55, mikä kaiketi vastaa juurikin kolmea tonnia. Liekö repäissyt sen huippuvauhdista vaiko koko harjoituksesta. Eli lähteäkö täysraastoon heti alusta vaiko enempi kohti loppua. Viimeiset puolitoista minuuttia nyt aina ovat rajoitinta vastaan. Edellisestä kuuperista kylläkin yli neljännesvuosisata, ja kertaakaan en ole alle kolmosen muistaakseni juossut - nyt edessä... Lissäys: Varasinpa jo hotellin ensi vuoden Vaaroille - FB:ssä kertoivat ajankohdaksi saman eli 30.9.-1.10.2022. Juoksujalkaa siis vipattaa.
 14. @TeroYK kohta maalissa, hyvä suoritus! EDIT: Ja loppuaika 22:15:19
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy