Jump to content
Juoksufoorumi.fi


riopentti

Jäsenet
 • Content Count

  2 235
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

riopentti last won the day on November 10 2018

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

1 505 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Vantaa

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  3.25:n alitus syksyllä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

2 069 profile views
 1. HPX on kyllä hyvä. Varsinkin kun tulee räntää naamaan purjehtiessa. Siinäkin kelissä yksi merikarhu oli vielä sandaaleissa... (HPX tosin hälläkin päällä). Kaupunkipyörillä fillaroidessa purjehdustakki vielä menee mutta helma tullee tielle yhtään paremmassa ajoasennossa eli hinnaa jalkoihin, samalla kun selkä paljastuu. Sama ulkoilutakeissa. Hyvä olla pyöräilyyn tarkoitettu, suojaa selkää eikä lepata viimassa 🙂 My two cents.
 2. Kebnekaiselta paluujuoksussa vuonna kivi tuli ehkä tervapohjaista vanhan kansan tököttiä käytettyä, liekö sellaisesta tuolla apua? Hyvää ulkoilua kaikille!
 3. Kuten monella meistä, koita saada kokonaistressi hallintaan jotta saat nukuttua ja treenin puremaan. Ehkä elämänhallinnasta kyse? Vaikka työ vie mukanaan, jaksota sille aikansa. Muistikirja sängyn viereeen ajatusten kirjaamiseen. jne.
 4. Samoin veteraanisprintteristä opettavaista ja hauskasti kirjoitettua tarinaa.
 5. Onnittelut!!! Kova suoritus helteessä!
 6. Karhunkierros edestakaisin eli 166km huolloilla meni justiinsa 🙂 Rukan seudun eka 5km / paluun loppu 5 km vaikeampaa mutta muutoin hyvin juostavaa. Vaihtoehtoisesti lähdet vasta huoltopisteiltä pohjoiseen.
 7. Voi johtua myös nestehukasta, vaikka luuleekin täydentäneensä nestevarastoja. Tämä tuli mieleen perusmatkan rapsoja lukiessa. Puheenvuoro guruille, jään oppimaan.
 8. Kehtaiskohan tässä kyytien perään huudella? Veli suunnittelee ohareita kyytien suhteen joten tarpeen kyyti Kuopiosta pe 12:23 jälkeen Rukalle ja su takaisin Kuopion 17:12 junaan, junaliput kun jo ostettu ajat sitten. Viimeisenä vaihtoehtona ajan omalla autolla Vantaalta Kuopioon to-ilta ja pe Rukalle, palaten su yhtäsoittoa. Tarvitseeko kukaan kyytikustannusten jakajaa eli pääseekö Vantaalta/Kuopiosta kyytiin tai vastaavasti kyytiä jos päädyn omaan autoon (päätän nyt ma-illalla)?
 9. Myöhäiskommentti: Ruattissa nekin osaa tän, laittaneet roskikset joihin ei linnut pääse. Sama Skotlannissa. Suomessa kilpailutettu ja halvin toimittaja voittaa kun ei ole osto-osaamista. Näin kertoi asiaa paremmin tietävä ystäväni.
 10. Off-topic: Kerätään kolehti Baltsulle ja kutsutaan johonkin NUTS-juoksuun susirajan taakse, niin maailmankuvakin laajenee. Vaikka puolimarasta aloittaen niin ei matka pelästytä eikä tule syitä osallistumattomuudelle. Olisikohan Aulanko lähimpänä seuraavaksi kun Bodom meni jo... On-topic: viikko aikaa valmistautumiseen ja pääsee toteamaan ultrakunnon, jee!
 11. Vaikken vielä olekaan ultrannut, niin ne vedenpitävät ja hyvin hengittävät juoksuhousut ovat tarpeen muutoinkin Suomen ilmastossa. Tarkenee nollakelin vesi- ja räntäsateillakin lenkkeillä. Vahva suositus S/Labin 360-housuille, ja väljempikin versio Bonatti Race toimi juuri mainitsemassani ilmastossa. Pakollisena varustuksena ainakin joissain polku-ultrissa.
 12. Myyn Salomonin kevyet vedenpitävät kisasadehousut, koko L, ostettu lokakuussa ja juostu yksi erittäin tyytyväinen lenkki nollakelin vesisateessa. Vaikkapa polku-ultrien pakolliseksi varusteeksi. Myyn tarpeettomana koska ostin pienemmät ja tiukemmat S/Lab-housutkin ja laihduin :-). Housut Vantaalla, myynti mieluiten naamatusten jotta pääset sovittamaan. Hintapyyntö 70 euroa, yhteydenotot yv:llä. Sportamoren tuotekuvaus (tarjous 79,90): https://www.sportamore.fi/tuote/155781-salomon-bonatti-race-wp-pant-m-svart "Bonatti Race Waterproof Pant superkevyet, vedenpitävät housut, jotka on suunniteltu selviämään pitempien juoksumatkojen vaatimuksista. Housut ovat minimalistiset, joten ne vievät vain pienen tilan. Teipatut saumat suojaavat säältä ja tuulelta monen tunnin ajan." Varuste.netin sivuilta tuotekuvaus (hinta 79,90): "Vedenpitävät, teipatuilla saumoilla varustetut naurettavan kevyet juoksuhousut, jotka on suunniteltu ultramatkoille antamaan suojaa rankoilta olosuhteilta. Kevyin 2.5-kerroksinen kuori, jonka Salomon on tehnyt. Näissä pöksyissä ei ole mitään turhaa, ei taskuja tai muuta bulkkia, joka taas tarkoittaa äärimmäistä keveyttä ja pakkaantuvuutta. Nämä byysat pakkaantuvat niin pieneen, että ne mahtuvat kämmenelle. Ihan oikeasti. Bonatti Race WP Pantit on siis fiksua ottaa mukaan ihan melkeinpä lenkille kuin lenkille, erityisesti polkujuoksuhommissa, kun eivät vie käytännössä lainkaan tilaa. Mukava vetää veden- ja tuulenpitävää kerrosta päälle sateen yllättäessä tai vaikkapa nilkan nyrjähtäessä, kun kotiin on vielä kosolti matkaa.Vesipilariarvo ja hengittävyys ovat 10k / 10k, täyttää siis useimpien vuorijuoksujen pakollisten vedenpitävien housujen kriteerit. Joustava vyötärönauha pitää housut mukavasti mutta varmasti paikallaan. Veden- ja tuulenpitävät Vesipilari- ja hengittävyys 10k / 10k Teipatut saumat 2.5-kerroksinen kuori Täyttää useimpien vuori- ja polkujuoksujen pakollisten vedenpitävien housujen kriteerit"
 13. Skatepro.fi:stä tilasin, suomenkielinen asiakaspalvelu, vajaa viisi euroa toimituskulut kotiovelle. Loppujäykkyyden arvioin edellisistä suksistani ja painonmuutoksestani, Turnamic-siteen säätömahdollisuus antaa lisäpelivaraa kelin ja elopainon muutoksen suhteen. Asiakaspalvelu varmisti vielä suksen sopivuuden niin etu- kuin jälkikäteen, mistä plussat. Toki pitää tietää onko nettisaitti luotettava vaiko ei, huijaussivustojakin löytyy. Luottokortin käyttö tuo lisäturvaa, kun lisäksi asettaa siihen käyttö- ja maarajaukset.
 14. Ei kokemusta Customskista, mutta hommasin pitokarva-Speedmaxit neljällä sadalla kevätalesta jo maaliskuun alkupuoliskolla Tanskasta nettikaupasta. Siteiden kiinnitys itse ilman työkaluja parissa minuutissa, olivat kyseisestä kaupasta nääs loppuneet. Toki pitää arvioida itse loppujäykkyys ja tarkistaa myyjältä löytyykö sopivaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy