Jump to content
Juoksufoorumi.fi

riopentti

Jäsenet
 • Content Count

  2 453
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

riopentti last won the day on November 10 2018

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

2 341 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  3.25:n alitus syksyllä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

2 256 profile views
 1. PoJu 2:15 18,1km (7'27) asc 350m cad 75 peekoota Lumista polkuilua Sipoonkorvessa, rauhallisesti tunnustellen niin jalkoja kuin hengitystä. Päivä meni siivotessa, joten iltalenkki valoisaan aikaan. Lumisuus yllätti, mutta Salomonit pitivät riittävästi¦ viime kerran sisäreiden jänneongelma saattoi tulla lipsuvissa dessuista, tuolloinkin oli osa reitistä lumista. Lopussa taas vähän väsynyttä menoa ja akilliksissa turtumista - varmaan pitäisi lyhentää lenkkejä parisen kilsaa ja mielummin juosta useammin.
 2. Olethan tutustunut nilkkalukon aukaisuvideoihin? Näistä omia ketjujansa mutta voi olla jumissa ainakin ylempi tai alempi nilkkanivel.
 3. riopentti

  Hyvä biisi

  Watermelon man on erinomainen levy, ja hyvä nähdä kuinka paljon nusiikki ja maailmankuva muuttuivat vain kymmenessä vuodessa. Kiitos, @perttu !
 4. (Po) Ju 1:58 18,7 km asc 200m peekoota pl ylämäet joissa korkeat sykkeet Ristus mikä lenkki! Hektisen työpäivän jälkeen väsynyttä taaperrusta, ja paluumatka kireätä ja lähes kramppaavaa sisäreiden jännettä joka askeleella, myös kahdella viimeisellä kävelykilometrillä. Venyttelytkään eivät auttaneet. Positiivisena huomiona puolivälin vesi- ja geeliannoksen välitön vaikutus, ehkä olisi pitänyt syödä jotain lounaan ja iltalenkin välissä 😄 Lopussa oli nälkä...
 5. Toivottavasti leikkaus menee hyvin ja kuulo palautuu korvaan.
 6. PoJu+Suo 1:23 12,4km (6´41) asc 200m veekoota Reipasvauhtinen polkuilu (kutosen ja päälle kilsavauhtia) ja loppuosioon suota. Viimeiset neljä kilsaa lampun valossa kun ei enää juuria nähnyt. Onneksi vääntäydyin lenkille, vaikka oli aika naatti olo etätyö- ja lapsenhoitopäivän jälkeen. Hengitys paranemaan päin jolloin askel kevyempi. Iskutus tuntui lopussa Altroissa kovalle, olinkin unohtanut pohjalliset kuivatettuani kenkiä edellisen suojuoksun jäljiltä.
 7. Mulla molemmista polvista tehty kierukkaosapoistot ja juoksu jatkuu, pitää tukilihakset kunnossa. Olisi pitänyt vain ensimmäisen polven kanssa mennä nopeammin erikoislääkärille, turhaan tuli kärsittyä kivuista yli pari vuotta tuolloin.
 8. PoJu 13,6km 1:53 (8´21) asc 240m peekoota Polkuilua ja suojuoksua. Tunti Sipoonkorpitrailin polkuja ja toinen sitten metsäilyä polkujen ulkopuolella ja suolla. Nyt onnistuin uppoamaan välillä jo polvia myöten. Huh, loppu oli sen verran rankka että piti kävellä pari kilsaa autolle. Lenkillä nousi nuha, hengitys onneksi helpottanut, mutta huonot unet viime yönä tekivät hieman väsyneen olon - tätä ja muuta on nyt liikkeellä, onneksi itsekin pääsee kuitenkin liikkeelle. Sukat ovat hyvät: Suunta tämä, juoksuun mars:
 9. SuoJu 1:26 10,3 km (8´17) asc 150m cad 71 avg 135 maxit arvottuja. Rauhallinen keuhkojen kokeilu-ulkoilu. Yllätin itseni avaamalla suojuoksukauden näin maaliskuussa, routa auttoi monin paikoin mutta kerran upposi puoleen sääreen, joutui kiertämään. Jaloissa ekaa kertaa Bridgedalen polvipituiset vedenpitävät sukat - toimii! Ja akilliksista huolimatta nolladroppiset maasto-Altrat. Yksin sai korvessakin enimmäkseen mennä, mutta lopussa näin suolla henkilön selällään liikkumatta, luulin jo ruumiiksi, mutta onneksi nosti päätään! Ja loppuun tunnelmakuvia:
 10. Pohkeiden säästelyä työkiireiden lomassa eli lorvipäivä juoksun suhteen. Pahus, hengitys ahtaalla vaikka puhallusarvo ja happisaturaatio ok, joutuu ottamaan pika-avaavaa parikin kertaa päivässä. Kun ei olisi kotoilusta huolimatta tarttunut olutmerkki matkaan. Ennustajana totean että tästä on suunta joko parempaan tai huonompaan.
 11. Kävi kerran itsellenikin, siinä on aika hölmistynyt olo. Muutama vuosi sitten talvella tunturissa, pakkasta kolmekymmentä, ilman kompassia ja paperikarttaa "oikaisin" metsän poikki lähitunturille (josta erämaata Jäämerelle asti). Olin sentään kertonut minne lähdin ja aikatauluarvion. Kummasti suora kaartuu kun ei mitään kiintopistettä näkyvissä...🤐
 12. Ju 1:42 18,3km (5'35) asc 120m cad 79 avg 145 max 164 jos noihin uskomista. Yläpeekoota. Vakiolenkki, loppukilsat tönköin jalkaterin, taisi pohkeista loppua puhti eilisen jatkeena. 15 km meni vielä ok mutta sitten muuttui juoksu tönköttelyksi, koikkelehtimiseksi, laahustamiseksi. Nyt taas akilleksen ja pohkeen liitoskohta herkkänä. Jaa, olisi kai sitä voinut kävelläkin loppukilsat väkisin tönkkäämisen sijaan, olisi säästänyt jalkoja vaikkakin tullut kylmä. Johtuu varmaan stressistä, katupölystä ja jostain pöpöstä että pitänyt ruveta käyttämään avaavaa lisälääkkeenä muutamina päivinä...mutta astmaatikon paras lääke keuhkoille on liikunta.
 13. PoJu 1:36 12,45 km (7´45) asc 470m cad 77 Hölkkälenkki Puijon erittäin jäisillä poluilla Muutama vastaantulija, kiersimme toisemme kaukaa Lisäys: Eilen saatoimme isämme haudan lepoon. Onneksi oli mahdollista lähimpien omaisten kesken, pienimuotoisesti.
 14. riopentti

  Hyvä biisi

  Suoraan 90-luvulta karanteenia pakoileville, olkaa hyvät - Corona ja Try Me Out! Muistetaan olla varovaisia siellä ulkona.
 15. Ja se jumi voi johtua myös lihaksen heikkoudesta kun vastalihas dominoi. Eli lihasepätasapainosta, jonka urheiluhieroja tai (OMT-) fyssari tunnistaa. Ja onhan noita puolieroja kropissa, monilla meistä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy