Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

riopentti

Jäsenet
 • Content Count

  2 311
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

riopentti last won the day on November 10 2018

riopentti had the most liked content!

Community Reputation

1 732 Excellent

About riopentti

 • Rank
  riopentti
 • Syntymäpäivä 29.12.1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Vantaa

Converted

 • Coopperi
  3355m purulla 1986, 3030m matto 2009P02
 • 10km
  42.20 - Länsiväyläjuoksussa 2010 sama kympin väliaika
 • Puolimaraton
  1.37.51 (Amsterdamin -10 väliaika)
 • Maraton
  3.25.12 Tukholma -10
 • Tavoite
  3.25:n alitus syksyllä 2019, kolmen tunnin alitus 2020

Recent Profile Visitors

2 111 profile views
 1. Bonatti Pro oli KK55:lla hyvä. S/lab 360 MotionFit-housut erinomaiset. Molemmat 20k/20k ja tarpeen monen tunnin ulkoiluun sade- ja räntäkeleillä. Takki menee myös juoksurepun päälle eli ei tarvitse pitää koko ajan päällä jos kuurottaista sadetta. Merinovillaa alle, paksuus lämpötilan mukaan, ja toimii hyvin.
 2. Onnittelut Tumpelolle ja eerankkalle!!!
 3. Tsempit yöjuoksuihin!!! Jos kerkeätte lukemaan kierrosten välissä...
 4. Kiitos myös erinomaisesta rapsasta ja nopeaa paranemista rakoille et jumeille! Haitko jo lääkärineuvoja tms. rakkojen parantamiseen... Levolla kuntopiikki Spartalle!
 5. Ei polkuja hoideta, niissä on lähtökohtaisesti puunjuuria ja kiviä. Eivät ne ole kevyen liikenteen väyliä.
 6. riopentti

  TeräsSika 2019

  Se on Karhua tässä kisassa. Ei siinä kerkeä suussa porskuttelemaan.
 7. riopentti

  Kenkäalennukset

  Intersportissa Salomon S/LAB Ultra 2 -maastojuoksukengät vain 114 euroa (-40%), oho! Näitä käytin Karhunkierroksella, ostaisin jos ei jo liikaa kenkiä eteisessä. Vai ostaisinko silti jo varastoon, hmm... pahuksen heräteostokset 😁 EDIT: väärä hälytys, verkkokaupassa ei ollutkaan kuin kokoa 38 ja jotakin, ja liikkeissä normiylihintoja. Välttyi heräteostokselta, huh.
 8. Satulatuolilla pitäisi istua pystyasennossa - jos joutuu nojaamaan eteenpäin, niin noin voi käydä. Samoin pitää(isi) saada näppis lähelle kroppaa siten ettei tarvitse työntää hartioita eteen. Ja muita ergonomiavinkkejä... Itse olen mm. vaihtanut hiirikäden oikeasta vasempaan vuosia sitten jotta tasapuolisempi painotus. Jos oikein viitseliäs olisi, niin tuossa satulatuolilla istuessa voisi viritellä kuminauhan istuimen runkoon ja liikuttaa jalkaa sivuille... ketjun topicciin liittyen. Samoin voi(si) työpaikalla kävellä pitkin kyykkyaskelin ja "maine" sen kuin kasvaa (isi) 😂
 9. Salli SwingFit -satulatuoli ja sähköpöytä. Keinutusta moneen suuntaan ja normijaloittelut päälle joka tunti.
 10. riopentti

  TeräsSika 2019

  Hyviä ehdotuksia nuo alkottomat nopeusharjoitukset. Aiemmin oli litran tölkki juotavana, ensimmäisellä kerralla lämpimänä kun olivat kylmälaitteet prakanneet. Tuo on kyllä hauska ja rento kisa, jossa kovat ovat kovia, Bottas voitti eräänä vuonna. Vaihtoihin ei kannata liikaa tuhrata aikaa, siitä lähtee useita minuutteja. Ja sitten vain kovaa harjoittelua sekä hereilläoloa kun ilmo aukeaa, minuutissa menneet paikat joinain vuosina.
 11. Sateesta ja tuulesta riippuen, 20k-hengittävällä takilla menee tässäkin kelissä. Puoli tuntia aika lyhyt aika, t-paita ja shortsit ainakin kevyemmässä sateessa riittävät. Kun muutaman asteen tuosta viilenee tai tuulee kylmästi, niin sitten kyllä takkia päälle. Huppua tulee tosin käytettyä vain rankkasateella, lippis riittää useimmiten. Kokeilemalla löytää sopivat kombot.
 12. ^ Samma här, viitisen vuotta aiemmin operoituna ja konstruoituna. Liikunta on lääke, vasta paluu juoksuharrastukseen palautti edes osaa voimista. Vielä kun muistaisi jumppailla muulloinkin kun oireet muistuttavat.
 13. ^ Päättelen että tuossa olisi tarkoitus nostaa testattavan jalan ylöspäin sojottavaa kantapäätä kohti toivottavasti paikallaan pysyvää pakaraa. Eli niitä varpaita ei pidetä kiinni lattiassa ja tukea saa ottaa vaikka seinästä, kaverista, tuolista, tms - ei varpaista tai nilkasta tai polvista 😁 Sainko selvää?🤓
 14. riopentti

  Pyöräilykunto

  Myöhäisonnittelut Spicalle! Esimerkillistä menoa ja rentoa otetta!
 15. Syksy ja sateet tulevat, tästä hyvät sadehousut. Eli saa ostaa, ja MobilePaykin onnistuu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy