Jump to content
Juoksufoorumi.fiTapuK

Jäsenet
 • Content Count

  384
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About TapuK

 • Syntymäpäivä 19.01.1987

Converted

 • Maraton
  2:56:52 (2009)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Viikonloppuna katsoin pitkästä aikaa Leon:in ja kyllä täytyy todeta, että siinäpä mielenkiintoinen sekoitus toimintaa, draamaa ja jopa rakkauttakin. En yleensä pahemmin välitä viimeksimainitun genren elokuvista, mutta Leon:ssa pienen tytön ja palkkamurhaajan välinen jännite on koko ajan kiehtovalla tavalla läsnä. Melkein tirahti tippa silmään lopussa.
 2. Kuten moni muukin täällä, en tekisi sellaista työtä, jossa joutuu myymään "väkisin". Mulle tulee siitä jotenkin vaivautunut olo. Sen sijaan kaupanhieronta on paljon helpompaa silloin, kuin ostaja on asialla omasta tahdostaan ja tietää ainakin suurin piirtein mitä on hakemassa. Enpä silti uneksi myyntityöstä, kun en ole tarpeeksi ekstrovertti siihen hommaan.
 3. Kyllähän sitä niinkin vois sanoa. Alunperin tarkoitus oli vain hankkia vähän lisää voimaa taekwon-don oheisharjoitteluna. Sitten kun huomasi kehityksen niin sarjapainoissa kuin kropassakin, niin se motivoi aina vaan enemmän. Hauskaa puuhaa, vaikka aiemmin olinkin sitä mieltä, että sisätiloissa hikoilu on hanurista.
 4. 8.5. oli tilanne seuraavanlainen Nyt paino pyörii 74 kg:ssa ja seuraava välitavoite on 75 kg ennen vuodenvaihdetta. Kieltämättä aika erilainen fiilis vuodentakaiseen 60 kiloiseen rimpulaan verrattuna, tosin juoksu ei ole kulkenut saati hirveämmin kiinnostanut enää pitkään aikaan. Tavotteita pitää silti aina olla, jos ei juoksussa, niin sitten jossain muualla.
 5. Ikinä en ole rasvoja mitannut, mutta tuon laskurin mukaan se on 8,5%. Toisaalta jos vedän napaa oikein kunnolla sisään (vyötärö 73 -> 67), niin prosentti onkin vain 2,4. Niin ei kuitenkaan ilmeisesti kuulu tehdä.
 6. Tykkään myös siitä, että tekniset vaatteet kuivuvat nopeammin. Esim. kun illalla nostaa pesukoneesta puuvillaisen paidan ja teknisen paidan narulle kuivumaan, niin viimeksi mainittu on aamulla kuiva.
 7. Tämä ei ole enää mitään painon ylläpitoa, vaan silkkaa lisäystä; nykyään salin vaaka näyttää 67kg ja eron entiseen vinkuheinään alkaa huomata jo peilistäkin. Mutta en pistä pahakseni. Sitten se toki haittaisi, jos enemmän juoksisi ja kovia tavoitteita asettelisi.
 8. TapuK

  Cooper

  Kumpi on mielestänne parempi lihaskunnon mitta; absoluuttinen voima vai suhteellinen voima? Tietysti kaikkia kiinnostaa kova penkkitulos, mutta toisaalta laihan pojan 20:tä leukaa vähätellään, koska hän on ruipelo ja ruipelon on helpompi vetää leukoja.
 9. Kahvissa on sekin hyvä puoli, että kun sitä keittelee 18m2 yksiössä, niin pian koko kämppä tuoksuu miellyttävälle.
 10. ^Sama homma kuin larella. Yleensä jälkihiki on vielä kovempi kuin suorituksen aikainen hikoilu, mikä on varmaan seurausta siitä että ilmavirta ei viilennä.
 11. Onkohan jotain haittaa tai hyötyä siitä, että kaurahiutaleet syö "raakana"? Oma aamu käynnistyy kahvin lisäksi kupillisella kaurahiutaleita, joiden sekaan erilaisia pähkinöitä/siemeniä, rusinoita, banaanilastuja ja pakastemarjoja. Ja nämä kevytmaidon kanssa alas. Mitään tarkkaa annostusta en käytä, vaan mielialan mukaan ainekset sekaisin. Pakastemarjoilla on aika merkittävä vaikutus makuun, parhaita ovat omasta mielestä mustikka ja hilla, mutta menee se karpalokin siinä ohessa.
 12. Nyt melkein pari kuukautta todella vähän juoksua (n.30km/viikko) ja salillakin olen alkanut käymään, kotona tehtävän kuntopiirin lisäksi. Oikein yllätyin kun kipusin tänään salin vaa'alle; 64kg. Oisko peräti ensimmäinen kerta elämässä, kun bmi on yli 20 (nyt siis 21,14). Kunhan tässä joskus kotona pääsee käymään, niin pitää vielä tsekata kotivaa'alla.
 13. Mä taas lähden ajatuksesta, että kun on löytänyt hyvät kengät omaan jalkaan, niin miksi vaihtamaan toiseen merkkiin tai malliin? Niinpä käytössä onkin tällä hetkellä kolmet Niket (2x Skylon, 1xElite) sekä laatikossa odottamassa vielä yhdet Skylonit. Ja yhdet Icebugit, mutta ne eivät ole juoksukäytössä.
 14. Radiossa vouhotetaan kuinka julkkikset avoimesti kuuluttavat äänensä kaikelle kansalle. Sehän on kuulemma pahasta. Ja sitä paitsi eihän toisten äänet ketään kiinnosta, eihän? Oma mielipiteeni on (edelleen), että vaaligallupit on enemmän pahasta, koska niillä jos jollain vaikutetaan kansan äänestyskäyttäytymiseen. Korostui varsinkin ensimmäisellä kierroksella, koska "Eihän se pääse kuitenkaan".
 15. Gallupit vois jättää kokonaan pois pressanvaaleista. Moni jättää äänestämästä omaa suosikkiaan, kun "Ei se kuitenkaan pääse". Se on sääli.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy