Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MarkoA

Jäsenet
 • Posts

  1 024
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by MarkoA

 1. Moi, Onko kellään tallennettuna www.triathlonhaaste.fi sivuilta saatavia ohjelmia? Mulla on kakkostason treenit tallessa ja mieluusti ottaisin vastaan myös 1 & 3 tason ohjelmat, kun ei kuitenkaan mitään niistä voi vuorotyötä tekevä perheellinen noudattaa, niin vois edes vaihteluksi ottaa sieltä vinkkejä. Täältä kakkostason ohjelmat ja ohjeet: https://www.dropbox.com/sh/o7yulgb1raswt3z/AACFvLjyhwpSYJIwKHlbqa0La?dl=0
 2. MarkoA

  Polar V800

  En oikein ymmärrä mistä on kiinni, mutta kolme viimeistä avovesilenkkiä on mitannut tarkasti. Olen käyttänyt multisportti tilaa kun käyn pyörällä rannassa. Asetukset on toki samat kuin pelkässä avovesiuinnissa. Sykettäkin mittaa ajoittain mutta ei virheettä.
 3. MarkoA

  Polar V800

  Toimiiko jollakulla avovesiuinti edes siedettävissä määrin järkevästi? Mulla näyttää aina lähes 100% liian paljon matkaksi. 1600m vakiolenkki näkyy aina 2800-2900m mittaisena. Ei hyvä!
 4. MarkoA

  Polar V800

  Mulla on jäänyt kommentoimatta oma sykelähetin. Oire just kuin Pasilla. Täysin mykkä. Ei mitään elämää sama mitä sille tekee. Kunhan reissuista kotiudun niin huoltoon vain.
 5. MarkoA

  Polar V800

  Mulla näyttää tämä takuuna uusittu mittari mittaavan avovesimatkan aivan päin honkia. Eilen Levin tri skabassa näytti uintimatkaksi 2000m (tod. 1200m ). Aiempi, pullistuva mittasi paremmin.
 6. MarkoA

  Joroinen 2015

  Tästä tuli mieleen, että ei muuta kuin Leville kisaamaan viikon päästä. Osallistujia pitkällä matkalla on vähän ja matkaa 120km pyörällä. Ja profiilissa on joku hyvä nousu. Voi käydä mittaamassa omaa menoa ilman pelkoa peesijunista! Mulla tässä vielä suunnitteluasteella lähdenkö vaiko en. Lahteen en viitsi kun juoksu on mitä on kestävyyden suhteen.
 7. MarkoA

  Polar V800

  En hoksannut kokeilla. Täytyy testata. Tosin ei taida auttaa kun ei Heart Touch toimintokaan toiminut ja sehän yleensä toimii parittamatta. Mutta kokeillaan kun saan anturin käsiini.
 8. MarkoA

  Polar V800

  Mulla edellämainittu sykkeenmittaus ongelma märkkärillä johtui sykeanturista. Lainasin vaimon H7:a ja alkoi mittaus sujua. Onko kokemuksia saako näitä sykeantureita takuuseen? Kun vaihdoin pariston niin ei enää edes kuivalla mittaa sykettä.
 9. MarkoA

  Joroinen 2015

  Näin minäkin ajattelin tähän saakka.
 10. MarkoA

  Joroinen 2015

  Tähän hieman sivuten kun Mauri tuntuu lyttäävän Joroisten ajat. Itsellä on pyörästintit olleet aina luokkaa 2:22 - 2:30. Eniten on vaikuttanut maasto ja keli. Täysin soolona tullut ajettua muutaman kerran. Milloin tosi vähän osallistujia ja kerran jopa kärjessä koko pyöräosion. Aina kuitenkin ajat pyörineet samoissa lukemissa. Tänä vuonna ekan kerran koin kunnon "junan" joroisilla. Ja vaikka se oli vain osan matkaa niin toki siinä välillä oli selkeä helpottava vaikutus. Mutta se muuten kyllä häiritsi ajoa aivan helkatisti. Juna ohitti mut jossain puolivälin jälkeen. Sain sen sitten kiinni Kuvansiin käännyttäessä. Ja vauhtia ois ehkä ollut painaa ohi, mutta miten ohitat kun on neljä rinnakkain ja ainakin 20 peräkkäin . Motskarit rinnalla. Tähän sumppuun jäin eikä siinä kyllä voinut mitään. Ajoin motskarin rinnalle ja kerroin mielipiteeni, ettei homma kyllä nyt toimi yhtään. Vastasi ettei ole mitään tehtävissä. Mutta loppuajassa ei kyllä siis ole mitään eroa, eikä tuntemuksissa muutenkaan mitään eroa. Yhtä väsynyttä juoksua kuin aina ennenkin. Toki jos koko 90km ajaa noin letkassa lujempaa kuin muuten jaksaisi niin siinä eroa tulee.
 11. MarkoA

  Polar V800

  Kyllä mulla Lauri tuo V800 mittaa avovedessä todella tarkasti matkaa. Reitin piirto ei ole yhtä tarkka, mutta matkanmittauksessa on käsivedotkin huomioitu ja ei mitään hulluja matkoja tule. Joten joku ongelma sulla on jos on valittu avovesiuinti ja GPS päällä, eikä mittaa matkaa.
 12. MarkoA

  Joroinen 2015

  Onko maalikamerakuvia jossain? Joo, liikaa pyöräilijöitä reitillä. Ei voi mitään. Jos ei halua kokonaan pysähtyä niin välillä oli pakko ajaa ryhmässä. Ja uinnissa porrastus ei riitä kun hitaampia tuli "pakettina" vastaan. 10min porrastus ja maksimissaan sata kerrallaan startissa?
 13. MarkoA

  Joroinen 2015

  Onko kellään tietoa myykö kukaan kisa-alueella GU:n tuotteita? Ois tarvetta pastillilaatikolle niin josko sen sais tuolta ettei tarvi tilailla?
 14. MarkoA

  Polar V800

  Tänne tuli juuri uusi. Perjantaina soitin ja tänään tuotiin kotiovelle. Mahtavaa. Lähetetty minun SM-G388F laitteesta Tapatalkilla
 15. MarkoA

  Polar V800

  Soitin. Uusi tulee kun ehtii. Siihen saakka tällä vanhalla. Loistavaa palvelua!
 16. MarkoA

  Polar V800

  Olipa hyvä kun mainitsitte tuon pullistumisen. Piti alkaa tutkailemaan mittaria, ja niin vain perkules onkin. Takakansi pullistuu toisesta reunastaa ulospäin ja tästä syystä tuo latausklipsikään ei enää pääse perille saakka!! Selvä keissi. Kiitos teille.
 17. MarkoA

  Polar V800

  Toimi. Reitti meni hieman pieleen uinnin osalta, kun välillä olin uinut rannallakin. Mutta matkamittaus toimii erittäin tarkasti. Sykkeenmittaus ei toimi ollenkaan meressä tri puvun ja märkkärin alta.
 18. MarkoA

  Polar V800

  Ladattu. Illalla mereen testeille. Piti laittaa mittari klipsiin pöydänjalan alle kun ei jaksa puristaa varttituntia, että firmis latais. Voi %/#*!!
 19. MarkoA

  Polar V800

  Taitaa olla ennenaikainen uutinen kun ei 1.5:a ole tarjolle.
 20. MarkoA

  Polar V800

  Mulla ei synkkaa kertaakaan, jos en purista suunnilleen täysillä sitä klipsiä. Ja vaikka kuinka puhdistaa ne pinnat ja koettaa varmistaa, että joka pinnissä on kontakti niin ei vaan toimi. Ärsyttävä vika. En lähetä huoltoon kuin syksyllä, jos edes jotenkin saa ladattua. Muuten menis kesä ilman mittaria. Tosin onhan mulla 10v vanha S625X joka edelleen toimii täysin virheittä. Myös vedessä. Ei tosin gps toimintoa.
 21. MarkoA

  Puolimatka < 4:30

  Tämä tavoiteaika karkaa minulta kyllä niin kauas, että alkaa epäilyttää onko se pysyvästi poissuljettu?! Meni TAAS talvi/kevät piloille. Ja tavoitteeksi puolikkaalle saa sommitella jotain 4:50 alitusta. Vuodenvaihteessa pyörällä lipat -> olkapää rikki. Puolitoista kuukautta odottelua ja tuskailua kunnes leikkuriin ja kolmen kuukauden toipilas aika. Reilut neljä kuukautta meni ettei oikein mitään voinut tehdä kun olkapää oli niin kipeä. Ja tuosta toipumisajan jälkimainingeista sai alkaa kuntouttaa kättä niin olihan uinti melkoista tuskaa. Ja juuri kun alkoi päästä lähes normaali liikeratoihin niin meiltä meni uimahalli kiinki vuodeksi! Näyttääkin siltä, että Joroinen jää vuoden ainoaksi kisaksi ja sinnekin vain koska tuli maksettua se viime vuonna. Eipä tule mulla ehyttä vuotta näköjään koskaan!! :( Edelleen pidän kiinni mielipiteistäni mitä tuonne alkuun kirjoitin, että nuo splitit 4:30 tavoittelijalle pitää aikalailla kutinsa TASAISELLE suorittajalle. Jos on vahvuuksia niin toki painotus kääntyy hieman eritavalla. Ja jos testejä haluaa niin 10km pitää mennä 38min pintaan, 40km noin tuntiin ja 1000m alle 16min. Jos joku näistä ei täyty niin toisella täytyy voida kompensoida reilusti tai ei onnistu.
 22. MarkoA

  Polar V800

  Asiaa. On kyllä mennyt juttujen priorisointi hieman metsään. Entiset luvatut jutut valmiiksi, ennenkuin lisää tupataan tarjolle. Te joilla syncronointi ja lataus takkuili, mitä niille kelloille tehtiin takuu huollossa? Alkaa olla siinä pisteessä, ettei enää saa synkattua millään kikkailulla. RCX5 muuten toimi merivedessä märkkärillä sykemittauksen osalta aikalailla hyvin. V800 ei ollenkaan? Kun valitsee muu ulkoliikunta, niin gps piirtelee suuntaa antavia käppyröitä reitistä, mutta matka menee ihan pieleen. Sykettä ei mittaa ollenkaan heti kun menee veden alle.
 23. MarkoA

  Polar V800

  Olen pidättäytynyt kovin antamasta negatiivistä juttua ja odotellut, että ongelmat ratkeais aikanaan. Mutta pakko jo vuodattaa kun ongelmia on ja uusia tuntuu tulevan. Sykemittaus häröilee. Ei toimi merivedessä märkkärin alla. Kellon lasiin alkanut tulla hieman huurua lenkkien jälkeen sisäpuolelle (huoltoon ). Sync ei tahdo toimia vaikka kuinka puhdistan liitintä. Joutuu painamaan sitä klipsiä ja kikkailemaan. Eilen purki akun kun oli latauksessa. Pari tuntia kiinni koneessa ja kun otin oli akku täysin tyhjä? Lähtötilanteessa lähes täysi. Nyt vielä päälle avovesiuinti ominaisuuden viivästyminen, kesä jo yli puolivälin!! #&@*%!!
 24. MarkoA

  Polar V800

  ​Tuo kaipais vain ilmeisesti jotain parametri muutosta. Koska 25sek tauko löytyy virheettä. Eli nyt on todennäköisesti kyse pelkästään kuinka pitkä liikkumaton aika täytyy olla, että se tulkitaan tauoksi. Siitä huolimatta en tätä pidä niinkään pahana mokana kuin tuota ärsyttävästi heittelevää kierrosaikaa. Sekunnin kaksi jos vaihtelis, niin ois vielä hyväksyttävissä. Mutta 5sek muutoksia silloin kun tahti on todellisuudessa 1sek tarkkuudella kokoajan sama, on aika paha virhe. Tämän olen arvellut liittyvän jotenkin siihen milloin päädystä potkaisun jälkeen ensimmäinen veto lähtee. Se saattaa heittääkin jos sitä tarkastellaan esim minun tapauksessa vasemmasta kädestä, jossa kello on. Milloin vasen tekee viimeisen vedon - kääntö - milloin tulee seuraava veto. Tässä saattaa ollakin enemmän vaihtelua, en osaa sanoa kun en ole koskaan kellottanut. Eikä sillä hirveästi mulle ole merkitystä, jos muuten ajat menee aikalailla tarkkaan.
 25. MarkoA

  Polar V800

  Eilen juuri tein satasia 10s ja 15s palautuksella. Yhtään lepohetkeä mittari ei tunnistanut vaikka oikein koetin kiinnittää huomiota asiaan, että en VARMASTI liikuttanut kellokättä tauon aikana. Se vain ei toimi. Saas nähdä joko tälläviikolla tulee avouintiin softa. Alkaa toukokuu käydä vähiin...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy