Jump to content
Juoksufoorumi.fiMarkoA

Jäsenet
 • Content Count

  1 024
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Converted

 • Coopperi
  3290
 • 10km
  39:02 (2014)
 • Puolimaraton
  1:27:12 (2011)
 • Maraton
  3:27:46 (2009)
 • Tavoite
  4:40 alitus puolimatkalla, 10k alle 38m, puolimara alle 1:26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moi, Onko kellään tallennettuna www.triathlonhaaste.fi sivuilta saatavia ohjelmia? Mulla on kakkostason treenit tallessa ja mieluusti ottaisin vastaan myös 1 & 3 tason ohjelmat, kun ei kuitenkaan mitään niistä voi vuorotyötä tekevä perheellinen noudattaa, niin vois edes vaihteluksi ottaa sieltä vinkkejä. Täältä kakkostason ohjelmat ja ohjeet: https://www.dropbox.com/sh/o7yulgb1raswt3z/AACFvLjyhwpSYJIwKHlbqa0La?dl=0
 2. MarkoA

  Polar V800

  En oikein ymmärrä mistä on kiinni, mutta kolme viimeistä avovesilenkkiä on mitannut tarkasti. Olen käyttänyt multisportti tilaa kun käyn pyörällä rannassa. Asetukset on toki samat kuin pelkässä avovesiuinnissa. Sykettäkin mittaa ajoittain mutta ei virheettä.
 3. MarkoA

  Polar V800

  Toimiiko jollakulla avovesiuinti edes siedettävissä määrin järkevästi? Mulla näyttää aina lähes 100% liian paljon matkaksi. 1600m vakiolenkki näkyy aina 2800-2900m mittaisena. Ei hyvä!
 4. MarkoA

  Polar V800

  Mulla on jäänyt kommentoimatta oma sykelähetin. Oire just kuin Pasilla. Täysin mykkä. Ei mitään elämää sama mitä sille tekee. Kunhan reissuista kotiudun niin huoltoon vain.
 5. MarkoA

  Polar V800

  Mulla näyttää tämä takuuna uusittu mittari mittaavan avovesimatkan aivan päin honkia. Eilen Levin tri skabassa näytti uintimatkaksi 2000m (tod. 1200m ). Aiempi, pullistuva mittasi paremmin.
 6. MarkoA

  Polar V800

  En hoksannut kokeilla. Täytyy testata. Tosin ei taida auttaa kun ei Heart Touch toimintokaan toiminut ja sehän yleensä toimii parittamatta. Mutta kokeillaan kun saan anturin käsiini.
 7. MarkoA

  Polar V800

  Mulla edellämainittu sykkeenmittaus ongelma märkkärillä johtui sykeanturista. Lainasin vaimon H7:a ja alkoi mittaus sujua. Onko kokemuksia saako näitä sykeantureita takuuseen? Kun vaihdoin pariston niin ei enää edes kuivalla mittaa sykettä.
 8. MarkoA

  Polar V800

  Kyllä mulla Lauri tuo V800 mittaa avovedessä todella tarkasti matkaa. Reitin piirto ei ole yhtä tarkka, mutta matkanmittauksessa on käsivedotkin huomioitu ja ei mitään hulluja matkoja tule. Joten joku ongelma sulla on jos on valittu avovesiuinti ja GPS päällä, eikä mittaa matkaa.
 9. MarkoA

  Polar V800

  Tänne tuli juuri uusi. Perjantaina soitin ja tänään tuotiin kotiovelle. Mahtavaa. Lähetetty minun SM-G388F laitteesta Tapatalkilla
 10. MarkoA

  Polar V800

  Soitin. Uusi tulee kun ehtii. Siihen saakka tällä vanhalla. Loistavaa palvelua!
 11. MarkoA

  Polar V800

  Olipa hyvä kun mainitsitte tuon pullistumisen. Piti alkaa tutkailemaan mittaria, ja niin vain perkules onkin. Takakansi pullistuu toisesta reunastaa ulospäin ja tästä syystä tuo latausklipsikään ei enää pääse perille saakka!! Selvä keissi. Kiitos teille.
 12. MarkoA

  Polar V800

  Toimi. Reitti meni hieman pieleen uinnin osalta, kun välillä olin uinut rannallakin. Mutta matkamittaus toimii erittäin tarkasti. Sykkeenmittaus ei toimi ollenkaan meressä tri puvun ja märkkärin alta.
 13. MarkoA

  Polar V800

  Ladattu. Illalla mereen testeille. Piti laittaa mittari klipsiin pöydänjalan alle kun ei jaksa puristaa varttituntia, että firmis latais. Voi %/#*!!
 14. MarkoA

  Polar V800

  Taitaa olla ennenaikainen uutinen kun ei 1.5:a ole tarjolle.
 15. MarkoA

  Polar V800

  Mulla ei synkkaa kertaakaan, jos en purista suunnilleen täysillä sitä klipsiä. Ja vaikka kuinka puhdistaa ne pinnat ja koettaa varmistaa, että joka pinnissä on kontakti niin ei vaan toimi. Ärsyttävä vika. En lähetä huoltoon kuin syksyllä, jos edes jotenkin saa ladattua. Muuten menis kesä ilman mittaria. Tosin onhan mulla 10v vanha S625X joka edelleen toimii täysin virheittä. Myös vedessä. Ei tosin gps toimintoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy