Jump to content
Juoksufoorumi.fi

MarkoA

Jäsenet
 • Posts

  1 024
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  4:40 alitus puolimatkalla, 10k alle 38m, puolimara alle 1:26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarkoA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. MarkoA

  Triathlonhaaste ohjelmat

  Moi, Onko kellään tallennettuna www.triathlonhaaste.fi sivuilta saatavia ohjelmia? Mulla on kakkostason treenit tallessa ja mieluusti ottaisin vastaan myös 1 & 3 tason ohjelmat, kun ei kuitenkaan mitään niistä voi vuorotyötä tekevä perheellinen noudattaa, niin vois edes vaihteluksi ottaa sieltä vinkkejä. Täältä kakkostason ohjelmat ja ohjeet: https://www.dropbox.com/sh/o7yulgb1raswt3z/AACFvLjyhwpSYJIwKHlbqa0La?dl=0
 2. MarkoA

  Polar V800

  En oikein ymmärrä mistä on kiinni, mutta kolme viimeistä avovesilenkkiä on mitannut tarkasti. Olen käyttänyt multisportti tilaa kun käyn pyörällä rannassa. Asetukset on toki samat kuin pelkässä avovesiuinnissa. Sykettäkin mittaa ajoittain mutta ei virheettä.
 3. MarkoA

  Polar V800

  Toimiiko jollakulla avovesiuinti edes siedettävissä määrin järkevästi? Mulla näyttää aina lähes 100% liian paljon matkaksi. 1600m vakiolenkki näkyy aina 2800-2900m mittaisena. Ei hyvä!
 4. MarkoA

  Polar V800

  Mulla on jäänyt kommentoimatta oma sykelähetin. Oire just kuin Pasilla. Täysin mykkä. Ei mitään elämää sama mitä sille tekee. Kunhan reissuista kotiudun niin huoltoon vain.
 5. MarkoA

  Polar V800

  Mulla näyttää tämä takuuna uusittu mittari mittaavan avovesimatkan aivan päin honkia. Eilen Levin tri skabassa näytti uintimatkaksi 2000m (tod. 1200m ). Aiempi, pullistuva mittasi paremmin.
 6. MarkoA

  Joroinen 2015

  Tästä tuli mieleen, että ei muuta kuin Leville kisaamaan viikon päästä. Osallistujia pitkällä matkalla on vähän ja matkaa 120km pyörällä. Ja profiilissa on joku hyvä nousu. Voi käydä mittaamassa omaa menoa ilman pelkoa peesijunista! Mulla tässä vielä suunnitteluasteella lähdenkö vaiko en. Lahteen en viitsi kun juoksu on mitä on kestävyyden suhteen.
 7. MarkoA

  Polar V800

  En hoksannut kokeilla. Täytyy testata. Tosin ei taida auttaa kun ei Heart Touch toimintokaan toiminut ja sehän yleensä toimii parittamatta. Mutta kokeillaan kun saan anturin käsiini.
 8. MarkoA

  Polar V800

  Mulla edellämainittu sykkeenmittaus ongelma märkkärillä johtui sykeanturista. Lainasin vaimon H7:a ja alkoi mittaus sujua. Onko kokemuksia saako näitä sykeantureita takuuseen? Kun vaihdoin pariston niin ei enää edes kuivalla mittaa sykettä.
 9. MarkoA

  Joroinen 2015

  Näin minäkin ajattelin tähän saakka.
 10. MarkoA

  Joroinen 2015

  Tähän hieman sivuten kun Mauri tuntuu lyttäävän Joroisten ajat. Itsellä on pyörästintit olleet aina luokkaa 2:22 - 2:30. Eniten on vaikuttanut maasto ja keli. Täysin soolona tullut ajettua muutaman kerran. Milloin tosi vähän osallistujia ja kerran jopa kärjessä koko pyöräosion. Aina kuitenkin ajat pyörineet samoissa lukemissa. Tänä vuonna ekan kerran koin kunnon "junan" joroisilla. Ja vaikka se oli vain osan matkaa niin toki siinä välillä oli selkeä helpottava vaikutus. Mutta se muuten kyllä häiritsi ajoa aivan helkatisti. Juna ohitti mut jossain puolivälin jälkeen. Sain sen sitten kiinni Kuvansiin käännyttäessä. Ja vauhtia ois ehkä ollut painaa ohi, mutta miten ohitat kun on neljä rinnakkain ja ainakin 20 peräkkäin . Motskarit rinnalla. Tähän sumppuun jäin eikä siinä kyllä voinut mitään. Ajoin motskarin rinnalle ja kerroin mielipiteeni, ettei homma kyllä nyt toimi yhtään. Vastasi ettei ole mitään tehtävissä. Mutta loppuajassa ei kyllä siis ole mitään eroa, eikä tuntemuksissa muutenkaan mitään eroa. Yhtä väsynyttä juoksua kuin aina ennenkin. Toki jos koko 90km ajaa noin letkassa lujempaa kuin muuten jaksaisi niin siinä eroa tulee.
 11. MarkoA

  Polar V800

  Kyllä mulla Lauri tuo V800 mittaa avovedessä todella tarkasti matkaa. Reitin piirto ei ole yhtä tarkka, mutta matkanmittauksessa on käsivedotkin huomioitu ja ei mitään hulluja matkoja tule. Joten joku ongelma sulla on jos on valittu avovesiuinti ja GPS päällä, eikä mittaa matkaa.
 12. MarkoA

  Joroinen 2015

  Onko maalikamerakuvia jossain? Joo, liikaa pyöräilijöitä reitillä. Ei voi mitään. Jos ei halua kokonaan pysähtyä niin välillä oli pakko ajaa ryhmässä. Ja uinnissa porrastus ei riitä kun hitaampia tuli "pakettina" vastaan. 10min porrastus ja maksimissaan sata kerrallaan startissa?
 13. MarkoA

  Joroinen 2015

  Onko kellään tietoa myykö kukaan kisa-alueella GU:n tuotteita? Ois tarvetta pastillilaatikolle niin josko sen sais tuolta ettei tarvi tilailla?
 14. MarkoA

  Polar V800

  Tänne tuli juuri uusi. Perjantaina soitin ja tänään tuotiin kotiovelle. Mahtavaa. Lähetetty minun SM-G388F laitteesta Tapatalkilla
 15. MarkoA

  Polar V800

  Soitin. Uusi tulee kun ehtii. Siihen saakka tällä vanhalla. Loistavaa palvelua!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy