Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Kimisuli

Jäsenet
 • Content Count

  92
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Coopperi
  3370m
 • Tavoite
  Kauden 2009 tavoite Triathlonin Suomenmestaruus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kimisuli

  Kammen pituus

  Oon 162cm pitkä, eli pätkä, ja siirtynyt 170mm kammista 165cm kampiin. Syynä vaihtoon oli se että 170mm kammet olivat aivan liian pitkät mun jaloille, rupes lantio vatkaa herkästi ym.. Sen voin sanoa että lyhkäsemmät kammet vaatii enemmän jerkkua reisistä, eli täytyy olla valmis puristamaan vähän lujempaa päästäkseen samaan vauhtiin. Syke ei nouse vaikka joutuu runttaa kovempaa, näin ollen kone ei hyydy pitkän päälle, mutta lihaskestävyys täytyy saada uuteen uskoon jos meinaa lyhkäsillä kammilla jaksaa polkee. Yleinen mielipiteeni: Turha siirtyy lyhkäsempiin kampiin jos käytössä olevat kammet eivät tuota ongelmia.
 2. Kimisuli

  Gir's pyörät?

  Mä oon ajanut nyt vuoden verran Girs G-max rungosta tehdyllä triathlonpyörällä ja kokemukset ovat todella hyvät. Satulakulman säätövaraa on ihan riittävästi ja sitä auttaa vielä siirrettävä keskiökin. Tällä pyörällä saa aivan sairaan tiukan tempoasennon jos haluaa. Runko on pirun jäykkä ja kevyt, herkkä kiihdytyksille ja unelma nousta vuoria etelän kisoissa. Runko on todella aerodynaaminen, ainoana huonona puolena on se ettei jarrut ole piilossa, itellä on Ultegran jarrut, jotka ovat todella massiiviset. Kokonaisuudessaan g-max on mulle ollut täydellinen tempopeli. Vedin äskettäin Ironman 70,3 Lanzaroten pyöräosuudella toiseksi nopeimman pyöräajan ja alamäisssa napsin päänahkoja pro-sarjasta. Maksiminopeus 97km/h. Alamäissä G-max kulki lujempaa kuin BMC:n TM01. Tässä kuvamateriaalia fillarista kun olin Lanzal:
 3. Kesä tulee Poppeli! Miten olisi Tammisalon ympäriuinti. Tulisitko kanootilla turvaamaan? -Kim

 4. Tarpeettomana hyllyssä odottaa uusi avaamaton T6d Black Fusion. Hinta 290€. Käytetty Foot Pod. Hinta 30€ Juoksupaketti: T6d + Foot Pod. Hinta 300€! Myös myynnissä: Avaamaton Memorybelt 60€. Muutaman kerran kokeiltu Cadence Pod 30€. T. Kim Harju 050-5747849 kim.harju@saunalahti.fi
 5. T3d Myyty Road Bike Pod Myyty GPS Pod Myyty Käytetty sykepanta + lähetin Myyty Juoksupaketti: T6d + Foot pod. 330€ Memorybelt 75€/kpl Telakan kanssa 90€ Suunto Dual Comfort Sykevyö + lähetin. Uusi ja käyttämätön. 35€
 6. Kimisuli

  Joroinen 2012

  Minä jätän suosiolla väliin. Viime vuoden kisa oli niin onnettomasti järjestetty. Uinnin lähtö oli täysin vailla kontrollia. Uintiosuudella ei ollut kanottia/venettä ohjaamassa kärkiuimareita, sen sijaan oli joku Nelosen kameravene joka veivasi edestakaisin ja teki uintimatkasta muutama sataa metriä pidemmän ja välillä sai varoa mihin käden laittoi ettei mennyt potkuriin.. Rannalle noustessa TV haastattelija kehtaa tulla häiriköimään kun märkäpukua tunkee pussiin. Ja pyöräosuudella tuo ambulanssihässäkkä... Vähintään kolmen osallistujan kilpailu kärsi kun ei ollut tarpeeksi ihmisiä koordinoimassa ambulanssien toimintaa. Itsellä hajos siinä pyörä ja aikaa hävisin 4min. Lopuksi järjestäjät onnistui hävittämään varustepussini uintiosuudelta. Kysyin sitten kuka korvaa fillarin ja kadonnet tavarat. Vastaus oli yksinkertainen: "Oma vika" Aika paska maku suussa sai palata kotiin, ainoa lohtu oli oman sarjan SM-kulta.
 7. Kimisuli

  Uintikunto

  Tuo on ihan yleinen kokemus. Se riippuu ihan siitä mitä sun hermosto on tottunut tekemään. Triathlonisteilla tämä koetaan yleensä uidessa sillä triathlonistit yleisesti ottaen ovat kehnoja uimareita ja hermosto on adaptoitunut paljon tehokkaammin pyöräilyyn ja juoksuun. Itse koen tämän saman efektin juoksussa. Minulla ei ole juoksutaustaa ja tehokkaalla juoksuharjoittelulla saan hermoston sopeutumaan juoksuun vain väliaikaisesti. Jokaisen vamman/sairauden jälkeen tuntuu kuin juoksukunnon rakentamisen saa aloittaa täysin alusta. Eipä tähän efektiin ole mitään poppaskonstia millä korjata. Mutta mitä parempi pohjakunto, sen nopeammin saa taas harjoittelurytmistä kiinni.
 8. Jos memorybeltiä etsit niin minulla on muutama käyttämätön myytävänä. -Kim Harju kim.harju@saunalahti.fi 050 5747849

 9. Terve Aida. Vieläkö etsit sopivaa sykemittaria? Minulla on myynnissa vähän käytetty Suunto GPS-Pod, Foot-Pod ja kaikkia muitakin Suunto T6 yhteensopivia antureita. Jos haluat päivittää kellosi uuteen minulla on myös myynnissä uunituore Suunto T6d Black Fusion vuosimallia 2012 täysin käyttämättömänä. Jos haluat antureita mukaan voidaan sopia edullinen pakettihinta sinulle. Jos sinulla on yleisiä sykemittarikysymyksiä niin minulta voit kysyä, kokemusta on Polarista ja Suunnosta. -Kim Harju kim.harju@saunalahti.fi 050 5747849

 10. Uusin Suunto T6d Black Fusion. Avaamattomassa alkuperäispaketissa. Paketti sisältää Dual Comfort sykevyön + lähettimen, USB- kaapelin ja käyttöohjeet. Hinta 350€ (ovh 400€) Suunto Memorybelt. Esim. Uinnin sykkeen mittaamiseen, tallentaa sykkeen veden alla. Avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Myynnissä 2 kpl. Hinta 100€/kpl (ovh 150€) Memorybelt Docking Station. Telakka. Siirtää Memorybeltin tallentamat syketiedot tietokoneelle josta voit analysoida sykekäyrää. Myynnissä 1Kpl. Uusi, Avaamattomassa alkuperäispaketissa. Hinta 20€ (ovh 30€) Suunto T3d. Käytetty. Ollut minulla varakellona vuoden ajan, linssissä pari pintanaarmua jotka eivät haittaa näkyvyyttä. Hinta 80€ (ovh 150€) Suunto Road Bike Pod. Käytetty kaksi kesää. Hyvässä kunnossa. Hinta 40€ (ovh 75€) Suunto Cadence Pod. Käytetty 2 viikkoa, eli lähes uusi. Hinta 40€ (ovh 50€) Suunto Foot Pod. Käytetty kaksi kesää. Hyvässä kunnossa. Hinta 40€ (ovh 75€) Suunto GPS Pod. Käytetty. Omassa satunnaisessa käytössä kaksi kesää. Hinta 80€ (ovh 150€) Suunto Dual Comfort Sykevyö + lähetin. Uusi ja käyttämätön. Hinta 50€ (ovh 70€) Suunto Dual Comfort Sykevyö + lähetin. Käytetty. Hyvässä kunnossa, uusittu käyttämätön paristo. Hinta 30€ Suunto Dual Comfort Sykevyö. Käyttämättömiä. Myynnissä 5 kpl. Eli sykevyö ilman lähetintä. Hinta 20€/kpl USB Kaapeli. 3 kpl. Yhteensopiva Suunto T6d/T6c/T6. Uusi käyttämätön alkuperäispaketissa. Hinta: 35€ (ovh 50€) Suunto T6d ranneke. Black Smoke 2kpl, Black Fusion 1kpl, Silver Black 1kpl. Hinta 10€/kpl (ovh 20€) Erikoisuutena rajoitettu erä itse tehtyjä Kuminauha rannekkeita kiristyssalvalla. Itse olen niitä jo vuosia käyttänyt harjoituksissa ja triathlonkilpailuissa. Jos löydät jostain halvemmalla ilmoita minulle niin sovitaan yhdessä parempi hinta. Kiinnostaako Triathlon-paketti, Juoksu-Paketti, Pyörä-paketti tai ihan mikä vain yhdistelmä näistä tuotteista. Ota yhteyttä niin sovitaan edullinen pakettihinta! Yhteystiedot: Kim Harju, Helsinki 050 5747849 kim.harju@saunalahti.fi
 11. Virittämäsi viirit poijujen sauvoissa ovat hyvät!

 12. Moro. Kävit vissiin vetäsee Mariksen rannal treenit just ennen mua. Hyvät noi sauvat mitkä stökkäsit päätypoijuihin. Ajattelin laittaa niihin pienet valkoiset liput vielä niin erottuvat paremmin tummaa taustaa vasten. Eilen oli vesikin sopivan lämmintä ja pystyin vetää 6km uintilenkin. Niinkuin huomasit olen ottanut mukaan maihinnousun joka kierroksella. Täs jossaivaihees vois taas harkita Tammisaaren ympäriuintia jos vesi pysyy tämmöisenä.

 13. Tilasin Tri-kamaa kolmesta eri paikasta, pistin kaikki tilaukset menemään pääsiäis viikonloppuna. Wiggle:ltä tavarat tuli jo tiistaina!! Ja kaikki toimi, suosittelen Wiggleä. Kaikkea haluamaani en Wigglestä löytänyt, joten toisen tilauksen tein www.ribblecycles.co.uk. Niillä on hyvää ja monipuolista tarjontaa siellä, palvelu toimi täysin moitteetta ja tavarat tuli alle viikossa. Loistava paikka. Kolmannen tilauksen tein ChainReactionCycles:ilta. Niillä on valtava määrä tarjontaa, sekä fillari että tri-tavaraa. Tosin, sitä tilausta jouduin odottelemaan kaksi viikkoa ja kaiken kukkuraksi yksi tavara puuttui kokonaan! Otin sitten s-postilla yhteyttä sinne, viiden päivän odotuksen jälkeen pahoittelivat möhläystään ja pistivät puuttuvan tavaran tulemaan ilman sen kummempia hässäköitä.
 14. Ootko kokeillut jalkojen upottamista vaseliiniin? Tai ainakin ne kohdat joihin rakkoja tulee. Triathlonistina rakot ovat arkipäivää ja netistä saa tilattua hyvää voidetta http://www.triathletesports.com/BodyGlide-Anti-Blister-p/rnrnbc0009.htm. Pitäis euroopastakin löytyy. Myös ihan apteekin hyllyltä saa ostettuu valkovaseliinia ja minulla toiminut oikein hyvin.
 15. Yksiosainen tuntuu minusta miellyttävämmältä ja huomaamattomammalta ja mieluiten käytän sitä. Jos matka on pidempi tai vatsa tuntuu olevan epävarmassa kunnossa valitsen ehdottomasti kaksiosaisen. Yleensä kaksiosaiset ovat reisistä pidemmät ja selästä leveämmät siten suojaten auringolta paremmin. Olen huomannut pidempilahkeisten olevan mukavammat pidemmällä matkalla, myös treeneissä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy