Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Itä-Korson Nandi

Jäsenet
 • Content Count

  81
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Itä-Korson Nandi

  Masokistin Unelma 2014 - Director's Cut

  Esikisana ja karsintana MRK2014 ja tupla-sprintti. Lehdistötiedote PePortaalissa: http://perakylanponnistus.com/index.php Suoraan kilpailukutsuun: https://sites.google.com/site/mammutinrunokilpailu/home
 2. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2013

  (jos vain liittäminen onnistuu...) tässä Etelä Uusimaan juttu ensi viikonlopun tapahtumasta t. Nandi
 3. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2013

  ilmoittautumispalvelu avattu t. Nandi
 4. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2013

  https://sites.google.com/site/mammuttimarssi/ t. Nandi :hali_hehe:
 5. Itä-Korson Nandi

  Äärimmäinen Mammutti-tapahtuma 2013

  ...vielä ehtii. melkoinen kirjo erilaisia elämäntaiteilijoita on jo osallistunut. Palkintogaala sitten elokuussa. :soap:
 6. Itä-Korson Nandi

  Äärimmäinen Mammutti-tapahtuma 2013

  ...kilpailun taso rajussa nousussa sen jälkeen kun allekirjoittanut avasi aivan pohjalta... tuolla nähtävissä osallistuvat teokset: sites.google.com/site/mammutinrunokilpailu/home :adoration:
 7. Itä-Korson Nandi

  Äärimmäinen Mammutti-tapahtuma 2013

  http://sites.google.com/site/mammutinrunokilpailu/home Palkintoina PePo Recordsin levytyssopimuksia, sekä liput PePon legendaarisiin Back Stage - kesäbileisiin. Rohkeutta! t. Nandi :hali_hehe:
 8. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2013

  ...hyvin mahdollisesti... PePon toimitsijat tykkäsivät itse pekonista ja telttailusta niin paljon että tälle oli jopa sisäistä kysyntää... t. Nandi:lemo:
 9. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2013

  Moips, PePon syyskylvössä päätettiin että Mammuttimarssi 2013 järjestetään. Alueena on karkeasti Tammisaari-Salo-Mustio. Ratamestari, Art & Creative Director Tiuku. Piirijohtaja Tenolan Verkonpaino. Lissää infoa piisaa kun Kilpailunjohtaja Mammutti ehtii käynnistää projektin. t. Nandi:eagerness:
 10. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2013

  Pääministeri Jyrki Kataisen suojelemat kisat ohi vuodelta 2012, aika tähyillä taas eteenpäin. PePo arvioi jälleen omia havaintoja sekä asiakaspalautetta, ja tekee päätöksen 2013 kisojen mahdollisesta järjestämisestä Syyskylvössä (=vuosikokous). Infoa tipahtelee tähän laariin aikanaan. Nandi:running:
 11. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2012

  Yleiskunto: http://www.perakylanponnistus.com/niksipepo/renkaanveto.php Suunnistus: - mm Jämin suunnistusmaraton (Etelä-Suomen nautinnollisin suunnistustapahtuma!?) Uinti: - viime viikosta alkaen päivittäin Päijänteessä ja Suomenlahdella Varustautuminen: - nakkipaketti ostettu Nandi :character0053:
 12. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2012

  suksilla, lumikengillä tai jalkaisin, välineet vapaat. toivomme kuitenkin lumen riittävän hiihtoon. http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?26216-Mammuttihiihto-16-17-3-2012-Vantaan-Kuusij%E4rvell%E4 t, Nandi
 13. Itä-Korson Nandi

  Mammuttihiihto 16-17.3.2012 Vantaan Kuusijärvellä

  sites.google.com/site/mammuttihiihto umpihankirogaining. yökerho, vodkatarjoilu. Tervetuloa! t. Nandi
 14. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2011

  Kiitos loistavasta kuvasarjasta!! Noissa kiteytyy se tunnelma joka allekirjoittaneen taiteilijan sielussa kyti koko vuoden; Silhuetit yössä, aamun sarastus, syksyinen auringon paiste ja horisonttiin jatkuva hiekkaranta. Vaeltamisen ja lähtemisen romantiikka. Kuka kaipaa Thaimaan lomia kun tällaista on tarjolla Suomessa!! t. Nandi:kapa:
 15. Itä-Korson Nandi

  Mammuttimarssi 2012

  http://sites.google.com/site/mammuttimarssi/Home
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy