Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Itä-Korson Nandi

Jäsenet
 • Content Count

  81
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Esikisana ja karsintana MRK2014 ja tupla-sprintti. Lehdistötiedote PePortaalissa: http://perakylanponnistus.com/index.php Suoraan kilpailukutsuun: https://sites.google.com/site/mammutinrunokilpailu/home
 2. (jos vain liittäminen onnistuu...) tässä Etelä Uusimaan juttu ensi viikonlopun tapahtumasta t. Nandi
 3. ilmoittautumispalvelu avattu t. Nandi
 4. https://sites.google.com/site/mammuttimarssi/ t. Nandi :hali_hehe:
 5. ...vielä ehtii. melkoinen kirjo erilaisia elämäntaiteilijoita on jo osallistunut. Palkintogaala sitten elokuussa. :soap:
 6. ...kilpailun taso rajussa nousussa sen jälkeen kun allekirjoittanut avasi aivan pohjalta... tuolla nähtävissä osallistuvat teokset: sites.google.com/site/mammutinrunokilpailu/home :adoration:
 7. http://sites.google.com/site/mammutinrunokilpailu/home Palkintoina PePo Recordsin levytyssopimuksia, sekä liput PePon legendaarisiin Back Stage - kesäbileisiin. Rohkeutta! t. Nandi :hali_hehe:
 8. ...hyvin mahdollisesti... PePon toimitsijat tykkäsivät itse pekonista ja telttailusta niin paljon että tälle oli jopa sisäistä kysyntää... t. Nandi:lemo:
 9. Moips, PePon syyskylvössä päätettiin että Mammuttimarssi 2013 järjestetään. Alueena on karkeasti Tammisaari-Salo-Mustio. Ratamestari, Art & Creative Director Tiuku. Piirijohtaja Tenolan Verkonpaino. Lissää infoa piisaa kun Kilpailunjohtaja Mammutti ehtii käynnistää projektin. t. Nandi:eagerness:
 10. Pääministeri Jyrki Kataisen suojelemat kisat ohi vuodelta 2012, aika tähyillä taas eteenpäin. PePo arvioi jälleen omia havaintoja sekä asiakaspalautetta, ja tekee päätöksen 2013 kisojen mahdollisesta järjestämisestä Syyskylvössä (=vuosikokous). Infoa tipahtelee tähän laariin aikanaan. Nandi:running:
 11. Yleiskunto: http://www.perakylanponnistus.com/niksipepo/renkaanveto.php Suunnistus: - mm Jämin suunnistusmaraton (Etelä-Suomen nautinnollisin suunnistustapahtuma!?) Uinti: - viime viikosta alkaen päivittäin Päijänteessä ja Suomenlahdella Varustautuminen: - nakkipaketti ostettu Nandi :character0053:
 12. suksilla, lumikengillä tai jalkaisin, välineet vapaat. toivomme kuitenkin lumen riittävän hiihtoon. http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?26216-Mammuttihiihto-16-17-3-2012-Vantaan-Kuusij%E4rvell%E4 t, Nandi
 13. sites.google.com/site/mammuttihiihto umpihankirogaining. yökerho, vodkatarjoilu. Tervetuloa! t. Nandi
 14. Kiitos loistavasta kuvasarjasta!! Noissa kiteytyy se tunnelma joka allekirjoittaneen taiteilijan sielussa kyti koko vuoden; Silhuetit yössä, aamun sarastus, syksyinen auringon paiste ja horisonttiin jatkuva hiekkaranta. Vaeltamisen ja lähtemisen romantiikka. Kuka kaipaa Thaimaan lomia kun tällaista on tarjolla Suomessa!! t. Nandi:kapa:
 15. http://sites.google.com/site/mammuttimarssi/Home
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy