Jump to content
Juoksufoorumi.finylykky

Jäsenet
 • Content Count

  376
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nylykky

 • Syntymäpäivä 20.04.1972
 1. Eikös valituksen seurauksena voi olla kovempikin tuomio....silloinhan tuon valituksen lopputulos voi olla 2vuoden kilpailukielto Sent from my HUAWEI M2-A01L using Tapatalk
 2. nylykky

  Läskikerho

  Kiitos Jusfal tuosta linkistä...olikin paljon parempi kuin fineli sivut. Myöskin se tukisi sitä että jälkimmäiset laskelmani olisivat oikeita. Sitä vain en ymmärrä miksi grillattu kana on raskaampaa kuin grillaamaton (fineli sivut). Ainakin minulla Grilli on tulessa jos sinne laitan kanaa kun rasvat tirisee siitä pois.
 3. nylykky

  Läskikerho

  No lähdetään purkamaan tätä juttua....Aiemmin kirjoitin, että olin ostanut kanaa 1.2kg (kolme koipee) ja siitä söin kaksi koipee putkee kun oli nälkä. No laskin syömäni energiamääräksi 1487kcal. Minua hämäsi silloin ja hämää siis edelleen minkä määrän kaloreita tungin kurkkuuni. No tein uuden oston ja löysin samanlaisen kanapaketing grammalleen 1252grammaa. Pistin kanat pannulle, pannun uuniin (marinadia oli, mutta eipä varmaan ollut 30g enempää...jotain soijalitkuu varmaan). siellä ne sitten muhivat kannen alla tunnin 200 asteessa. Otin kanat uunista pois ja tein erottelun nahka, liha,
 4. nylykky

  Läskikerho

  Kiitos Jusufal selvennyksestä. No eikös tuo pakkauksen tuoteseloste ole aivan tarpeeksi tarkka tapa laskea? En olisi ikänä uskonut että tämä terveelliskeksi laskettava kanaruoka on tuollainen kaloripommi. Näköjään noin kolmannes lähtee pois jos jättää nahan syömättä, mutta silloinkin olisi kahdesta jalasta tullut miltei 1000 Kcal täyteen. Nyt kyllä jää meikäläiseltä riisikana-annokset kun siinä on noin rutkasti energiaa, ja niin vähän "kanasyömistä".
 5. nylykky

  Läskikerho

  Kysymys läskiketjuun läskiltä Ostin kanan koipireisiä ja oli sen verran hyvä nälkä, että pistelin niitä kaksi napaani. Myöhemmin huomasin, että kanassahan on aika mukavasti energiaa, 180kcal/100g ja kanapaketti painoi 1.252 kg ja siis söin siitä 2/3. Eli tästä päästään mukavan kalorimäärän...söin siis 1487kcal. Iso osahan tuosta kanasta on vielä luuta, joten ymmärrykseni mukaan tuon syömäosuuden energiapitoisuus on jossain 250+ kcal/100g tietämissä, elikkä makkaran ja pekonin energisyyden välissä Olen myös kuullut että nahassa on paljon rasvaa....jos sitä en olisi syönyt, niin o
 6. Minulla meni vielä puolituntia paremmaksi eli odotin noin 2.50 juoksijan palautetta. Kuinka sitä voikaan tehdä näin vääriä päätelmiä. Onhan se juoksu vielä mukava "ohitusharrastus" hiihtoon (ja mottoriuheiluun) verrattuna, missä ohittaminen on reilusti hankalampaa.
 7. WAU. Kiitoksia Hietsu rapsan kopioinnista ja yhdyn kyllä Pantsen sanoihin. Yritin vähän kuittailla Baldinille, mutta ....osui omaan nilkaan.
 8. Olisi kiva lukea Baldini sinun kisaraporttejasi/blogiasi. Kuinka kovasti joskus kanttaat kisassa ja oksentelet kisan jälkeen/kannetaan tiputuksen. Näitä juttuja kun lukee niin taidat olla reilusti kovempi äijä kun ForrestG, mitä minä pidän kovana äijänä. Itse olen niin heikko luonteeltani, että aina vähän löysäilen. Kerrankin olin vetänyt soutukisassa omasta mielestä täysillä ja silti maaliviivalla kuulemma hymyilin.
 9. Voihan tämä olla puolitahallinen lopetus. Paljon on saatu kohua aikaiseksi ja myös painetta SUL:n suuntaan. Uskon vakaasti siihen, että Ulmala valmentaa Keskisaloa myös kaudella 2010. Puolustuksena toppatakkimiehille, ei ole mitenkään helppo päättää ketkä saa rahat ja ketkä eivät. On voitu tehdä jotain sääntöjä/periaatteita aikaisemmin ja nyt niitä on vaikea/mahdoton rikkoa. Tarvitseeko Jukka muuten valmentajaa ylimenokaudella? Onko tietoa miten pitkä on tämä ylimenokausi ja mitä tämä ylimenokausi tarkoittaa liikkumisen/urheilun suhteen?
 10. no nyt on lupa tännekkin kirjoittaa kun kerran on vetänyt 2 purkkia siideriä, tuota miesten juomaa Helsingin "metropolissa".
 11. Nyt on kehitteillä uusi juoksulehti naisille nimeltä Juoksijatar. Kevään aikana olisi tulossa kolme upeaa numeroa, joissa olisi tarkoitus käsitellä tärkeitä juoksuun liittyviä aiheita. Tilauslahjana on valittavana juoksuhame kolmella kevään muotivärillä tai sykemittari Kcal näytöllä. -juoksua ja rinnat -kuinka vältän isot pohkeet kun juoksen -kuinka kiinteytän reisiä ja peppua juosten -kevään muotitrikoot -kevään muotihameet -kevään muotipuserot -kevään seksikkäimmät juoksukengät -Näyttääkö peppuni liian isolta juostessa -kuinka juoksen seksikkäästi -meneekö hiukset huonoksi kun ju
 12. > > En ole allekirjoittanut... > > Ravintolan vessassa > Kirjoittanut: Matti, 12.8.2002 klo 01.54 > > > Tällä palstalla on varmasti liioiteltuja töppäyksiä ja osa takuulla > keksittyjäkin, mutta tämä tarina on sitten tasan tosi. > > "Hauskin" minulle koskaan tapahtunut juttu. Muutama kuukausi sitten > päätettiin vaimon kanssa menn? Turussa pizzeria Raxiin syömään. > Jonotettiin kassalla, maksettiin ja haettiin paikat ja alettiin > mättämään safkaa naamariin. Niille jotka eivät tiedä, RAX on tämmöinen > "all-you-can-eat" ravintola
 13. nylykky

  Tunnustan...

  Tampereella asustellaan Meinaatko noita tuhopolttoja vai mitä?
 14. nylykky

  Tunnustan...

  Paistelin tuossa jauhemaksapiffejä ja samalla muutaman kerran tuli siinä maistaneeksi naudan raakaa jauhemaksaa. Kerran jopa lusikallinen, ja se maistui ihan hyvältä Olen myös joskus tehnyt hirvenlihasta käristystä ja syönyt raakaa ja jäistä hirvenpaistia. Olen(ko)han aika outo(?) Onkohan tuo raaka liha tai maksa vaarallista syödä? Ennemmin tai myöhemmin sitä kuollaan.
 15. Näyttäisi sen verran kapinamieltä olevan ilmassa palstalaisten keskuudessa, että kohta on uusi puhtaasti Juoksuun keskittyvä lehti tulossa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy