Jump to content
Juoksufoorumi.fi


AT23

Jäsenet
 • Content Count

  213
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • 10km
  41.56 (HCP Run 4/2013)
 • Puolimaraton
  1.32.28 (Paloheinäjuoksu 8/2011, 200-400 m alimittainen)
 • Maraton
  3.19.35 (Berliini 9/2011)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Myyn BOB Ironman juoksurattaat. Erittäin vähällä käytöllä olleet, hyvät juosta ja siistikuntoiset. Liikkeessä hinta näyttää olevan yli 600 €. Hinta 200 €, nouto Vantaalta. Sent from my iPad using Tapatalk HD
 2. AT23

  Helsingin ladut

  Onko kellään tietoa missä kunnossa Paloheinän peltoladut on tänään? Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 3. Vielä ei ole tämän keskustelun aika. Odotellaan rauhassa pari-kolme kuukautta niin tämäkin ehditään keskustelemaan ennen kevään koirankakkoja ;-)
 4. Latuna se on. Minua se on ärsyttänyt jo monena talvena koska se rajoittaa meikäläisen normireittejä keskuspuistossa. Varsinkin kun viereisen pellon molemmissa reunoissa kulkee latu tien suuntaisesti. Haltialasta Ylästöön joudut juoksemaan joko Kartanonkosken/Ylästöntien tai Paloheinän kautta.
 5. AT23

  Maastojuoksukengät

  Minuakin kiinnostaa noi Bushidot. Missä kävit kokeilemassa? Itsellä vanhat Crosslitet on olleet toistaiseksi selkeästi parhaan tuntuiset kengät pidemmille reissuille. Lyhyemmällä matkalla VJ Irockit on varsin hyvät, mutta jotenkin en uskalla niillä kovin pitkälle matkalle lähteä.
 6. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Pottonen osaa paremmin kommentoida kun on molemmilla malleilla ajellut, mutta ei tuo minun mielestä huono vaihtoehto ole. Eikä G4:n rullaavuus normirenkaallakaan niin mahdottoman huono ole kunhan laittaa maksimipaineet. Viime viikon yhteislenkillä Pottonen cruisaili Racella ja pysyin Sportilla ihan hyvin peesissä. En usko, että rungon painolla on kovin suurta merkitystä. Sitten jos aikoo kisoissa käydä niin Race on varmaankin paikallaan.
 7. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Ei ole vauhdilla mitään väliä. Reitti voisi olla vaikka lentokentän ympäri. Kaikki vähänkin kiinnostuneet mukaan vaan.
 8. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  En nyt ihan ymmärtänyt oletko jo tehnytkin, mutta koko tankoahan saa alaspäin spacereita siirtämällä, ainakin sport g4:ssa on niitä 3 kpl eli olisko n. 2 cm. Eilen kävin neljännellä lenkilläni ja toistaiseksi olen tehnyt joka lenkin vähän kovempaa ja pidempänä kuin edellisen. Eilinen 28 km 20,4 keskinopeudella, maksimipaineet renkaaseen antoi kyllä selvästi lisää vauhtia.
 9. Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 10. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Kiitos vinkeistä, näin täytyy tehdä. Pääseekö rotvallien yli ihan hyvin myös rengas ala-asennossa? Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 11. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  No juu ei nähdä minua missään virallisessa tapahtumassa ainakaan vähään aikaan. Eilen pääsin 26 km 18,6 keskinopeudella, ja jos pohkeen kipeytyminen unohdetaan, niin ei olisi ollut kova homma jatkaa samalla nopeudella. Mutta miten ihmeessä tolla vehkeellä pääsee kovempaa? Lähteekö Pottonen yhteislenkille loppuviikosta antamaan tekniikkavinkkejä? Laitan sulle yksäriä.
 12. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Jaa jaa, voisin kokeilla kuitenkin toisenkin lenkin ennenkuin aletaan valitsemaan matkaa... Sport G4 rullaa mun mielestä yllättävän huonosti. Täytyy yrittää laittaa rengas täydemmäksi jos se auttaisi, mutta kyllähän tuo taitaa olla vähän välimallin vehje, eli ei oikein hyvä missään mutta ei oikein huonokaan. Mutta kun työmatka kulkee keskuspuiston läpi niin luulisin silti tuon olevan paras hiekkapoluille.
 13. AT23

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Polvi on vähän huonona eikä oikein tykkää juoksusta. Kävinpä siis ostamassa Sport G4:sen. Meinasin jo uhota, että syksyllä haastan Pottosen johonkin tyhmään koitokseen, mutta kun tänään kävin ekan lenkin 1h/17km niin ei taida kannattaa uhota enää mitään. Jos nyt vuoden ensin tahkoan työmatkoja tuolla niin katsotaan ensi kesänä...
 14. AT23

  Forerunner 310XT

  Mun laite ei enää suostu latautumaan. Osaako joku neuvoa mistä tiedän onko vika laitteessa vai laturissa? Ainakaan ihan heti ei tullut mieleen kavereita joilla olis garmin ja samanlainen laturi jolla voisi kokeilla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy