Jump to content
Juoksufoorumi.fiFanittaja

Jäsenet
 • Content Count

  150
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • 10km
  50min
 • Puolimaraton
  1.41h
 • Maraton
  3.49h

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reissussa oltiin joulukuun alussa. Tuolla Korpelan kirjalla pärjää mainiosti, toki siinä on juoksuvauhtiin nähden paljon "luettavaa" reittimerkinnöissä, mutta se lienee vain positiivinen ongelma. Barbaten vierestä alkaa mahtava kilometrien pituinen mäntymetsäalue joka täynnä polkuja, joten hyvin sai pohjosen porukat juoksulenkkiä tehtyä shortsit jalassa. Rondasta heleppoo reittiä tarjolla, samoin Marbellan yläpuolelta Istanista vanha ratsupolku takasin rannalle tuli testattua. Suosittelen!
 2. Olisko jollakulla heittää linkkivinkkiä polkulenkkireiteistä Espanjan Malaga-Marbella-Barbate linjalla? Englantilaisten sivustoilta löytyy reittejä 2.5km - 5 km, joten jos jotain selkeesti pidempää ettei tarvis kiertää rinkiä koko ehtoota .
 3. Kuulumisia eiliseltä reitinmerkkaukselta. Kesä on tullut Hunnarillekin ja luonto kukoistaa. Sateiden jälkeen heinikot kasvaneet ja rinteet paikoin todella liukkaat. Varaudu kunnon kengillä! Kisaan voi ilmoittautua vielä tänään 8.7. MyNextRun palvelun kautta ja sen jälkeen vain paikanpäällä 35 €. Tervetuloa kokeilemaan miltä yli tonni vertikaalia tuntuu!
 4. Kisasivuja päivitetään. Halvempi ilmoittautuminen kesäkuun loppuun asti, joten ilmoa sisään: https://fi.mynextrun.com/hunnarin-hapotus
 5. Tunnelmavideo Hunnarin Hapotuksen reitiltä. Ilmoo sisään ja kesällä kisaan!
 6. Tarviiko joku kyytiä NUTS KK:lle? Bussikyyti: Forssa to aamu 21.5. - paluu lähtö Rukalta su 24.5. puolen päivän aikaan Forssaan, meno-paluu yht 100€. Lisää voipi kysellä tuolta: tuula.nieminen(at)vkfysio.fi
 7. Hyvää pohdintaa ja neuvoja, kiitos kaikista. Itellä on tosiaan usemman kerran näkö sumentunu, ekan kerran ruattis 100km juoksus jossain 70 km kohilla, kun viiteenkymppiin asti olin ripuloinut aina kaiken syömäni puskiin ja loppumatkan tulin ilman mitään tankkausta. Selvästi jonkun ravinteen vaje - tai oikeestaan varmaan kaiken vaje... Muutoin noissa 24h rogakisois lähes joka kisas aamuyöllä, varmaan sellasen 14-16 h tallomisen jälkeen tulee hetki kun näkökenttä sumenee. Samaan syssyyn vielä kaupanpäälle ilmaset kännit, eli tasapaino heittää. Ensiapuna oon syöny salmiakkia, suolaa, magnesiumia... Meniskö sekin johonki vajeeseen? Tiedä häntä, mutta hyvä olis jos jossain elämän vaihees tälläsenkin osais varautua.
 8. Kiitokset, nyt ollaan oikeilla poluilla. Tässä muutama kisalinkki: http://www.oxroadultra.com/ Ilmoittautuminen: https://fi.mynextrun.com/hunnarin-hapotus Ja naamakirjasivut: https://www.facebook.com/hunnarinhapotus/timeline?ref=page_internal
 9. Uuh... Nythän on näköjään oikein tuommoinen "Polkujuoksukisat" ketjukin avattu. Mites tämän sais siirrettyä sinne?
 10. En löydä nyt millään sitä rapsaa, jossa joku kertoi mikä vaje on kun pitkissä kisoissa alkaa jossain vaiheessa näkö sumenemaan? Ihan kuin tulisi joku kalvo silmään tai kuin sumussa menis. Muistaako joku muu lukeneensa aiheesta tai onko omakohtasia kokemuksia ja neuvoja? Hiilarit vähis? Suola? Pohdittiin kaverin kanssa tätä ja kerroin täältä lukeneeni ratkaisun, mutta nyt en löydä mitään! Apuva!!
 11. Fanittaja

  OxroadUltra 2014

  "Lyhyet matkat" juoksutapahtumiin avattu uusi ketju tälle kisalle 2 min tuon mun ylläolevan aamun viestin jälkeen, joten infoaminen jatkuu siellä . Laitoin tännekin tietoa, ettei porukka turhaan odota tuota pitkää ultraa. Miklai: kisamaasto sijaitsee Forssassa lähes 2-tien ja 10-tien risteyksessä, entinen Iso-Hunnarin laskettelumäki.
 12. Oxroadultra ry järjestää rankan polkujuoksun vuonna 2015! Hunnarin Hapotus 12.7.2015 Heinäkuussa järjestetään Etelä-Suomen rankin puolimaraton Hunnarin rinteillä, Forssassa. Matka juostaan neljänä kierroksena, joten yhdelle kierrokselle kertyy matkaa reilut 5 kilometriä. Nousumetrejä kertyy kierroksella 330, joten neljän kierroksen puolimaratonilla vertikaalinousua kertyy yli 1300 metriä! Reitti on suuunniteltu siten, että ylöspäin ja alaspäin menevät reitit eivät risteä missään vaiheessa. Jos puolimaraton kuulostaa hieman liian suurelta haasteelta voi osallistua myös yhden kierroksen kisaan. Kisan parhaat palkitaan ja jokaiselle osallistujalle muisto osallistumisesta. Kisan ilmoittautuminen avataan MyNextRunissa vuoden alussa.
 13. Fanittaja

  OxroadUltra 2014

  OxroadUltra ry. tiedottaa: Vuonna 2015 ei järjestetä OxroadUltraa vaan rankka polkukisa "Hunnarin Hapotus"! http://www.oxroadultra.com/
 14. Fanittaja

  OxroadUltra 2014

  MyNextRun huolehti tapahtuman ilmoittautumisista ja palauttaa rahat osallistujille. Asiasta sovittu viime viikon lopulla ja Mynextrun ottaa yhteyttä tämän viikon aikana. Pahoittelumme jos tästä on jollekin harmia jo ehtinyt koitua. Kaikesta huolimatta: Juoksun iloa ja railakkaita kilometrejä kaikille! OxroadUltra ry.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy