Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ArttuL

Jäsenet
 • Posts

  15
 • Liittyi

 • Last visited

About ArttuL

 • Syntymäpäivä 08.03.1968

ArttuL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Joo joo Joutsenoon lähdetään. Puolikasta juoksemaan. Toivotaan vähätuulisia kelejä, muuten pitkä suora liikenneympyrältä kirkolle(?) tuntuu vieläkin pitemmältä.
 2. Ja taas kaivataan kuvia Joutsenosta - nyt vuodelta 2010. Ja siis jos kuvasta löytyisi menijä numero 353.
 3. ArttuL

  Kullervon maraton 2010

  Puolikas meni tasaista vauhtia. Eipä ongelmia matkalla, mutta ennätyksestä jäin muutaman minuutin. Kuitenkin jäi positiivinen fiilis. Järjestelyt pelasi mielestäni mainiosti ja kelikin oli mahtava (varsinkin kun nyt kattoo ulos). Kilometrit tuntuivat vaan tuolla Raviinitiellä extrapitkiltä. Kiitos järjestäjille ja onnea kaikille hyvistä suorituksista.
 4. ArttuL

  Kullervon maraton 2010

  Mukana ollaan Joutsenossa. Ja kunto on hyvä tai huono tai jotain siltä väliltä. Toivotaanpa, että tuo tuuli ei tosiaan kiusaa.
 5. ArttuL

  Kuvia Haminasta

  Haminan puolimaratonin katsomossa näytti olevan paljonkin katsojia joilla oli kamera silmän jatkona. Mutta sattuiko kenenkään kuvaan etenijä nro 242? Jos tällaisia kuvia on, mielelläni ottaisin niitä vastaan.
 6. Ekaa kertaa Haminassa juoksemassa. Järjestelyt toimi kyllä hyvin. Oli kyllä ilo nähdä noin hyvä liikenteen pysäyttäminen ja reittimerkintä. Juoksussa myös tuli tavoite täytettyä. Olin jopa ennätysvauhdissa pari ensimmäistä kierrosta, mutta kolmannella kierroksella juoksijaa lappoi ohi vasemmalta ja oikealta. Varsinkin toinen kierros meni mainiosti hyvän vetoporukan kanssa. Utriaisen Jussikin pinkoi ohi juuri, kun olin lähdössä vipo kierrokselle - sain siinä hyvät kannustukset Juoksun tuskat kaikkosivat pukeutumistilojen suihkujen "lämpöiseen" veteen. Ja sotkun tarjonnat maistuivat erinomaisesti niin juoksijalle kuin kannustusjoikoille. Kiitos järjestäjille!
 7. Haminaan menossa. Oma kunto on melkoinen arvoitus vielä. Ainut tavoite on kuitenkin pysyä maaliin asti velipojan, joka haastoi tähän kisaan, edellä.
 8. Imatran latu oli tosiaan ihan mainiossa kunnossa tänään. Ylämäissä hieman puuroutunutta lunta, mutta kun baana on niin leveä, niin tuo paljon haitannut. Hiihtäjiä ei ainakaan aamumpäivällä ollut paljon. Ja latu on ilmainen hiihtää! Kiitos tuosta järjestelijöille.
 9. Vielä tälläinen myöhästynytkin kommentti mukaan puolikkaan taaplaajalta. Järjestelyt toimivat ihan hyvin - kiitos järjestäjille. Tallilaisia näin katsomossa, mutta en kerennyt esittäytymään kun mattimyöhäisenä saavuin paikalle. Tuo mikap. taisi kysellä juuri minulta kahdesta juoksijaryhmästä... Oma juoksu oli semmoista tasaista diesel-menoa, turbo puuttui matkasta. Pääasia oli kuitenkin, että mukavaa oli eikä paikatkaan juuri kipeytyneet - johtuen varmaan juuri tuosta tämänkertaisesta turbonappulan hukkaamisesta. Iloisin yllätys oli toki maalissa, jossa arvontapalkinto (sama kuin NB1223:lla) annettiin halauksen kera. Normaalisti nimittäin nuo arvontapalkinnot karttaa tätä kirjoittajaa - kuten myös halaukset.
 10. Terve, Oma kuvaaja jäi kotiin Joutsenon matkalta 26.9., joten löytyiskös joltakin kuvia kyseisestä tapahtumasta. Ennenkaikkea kiinnostaisi, josko kuvan nurkasta löytyisi raahustaja numero 299.
 11. Täällä samanlainen flunssakohtalo kuin monella muullakin. Ensin viikko kuumetta, kurkkukipua ja räkäisyyttä, sitten uskottelu itselle että tauti on ohi, kun vähän olo helpottaa.. Ja eikun typerys lähtee lenkille. Tuloksena oli taudin jatkuminen nyt toisenkin viikon. Kyllä tuo ekakin olisi piisannut. Nyt ehkä maltan odottaa loppuun asti.
 12. Ja tänään on taas mahdollisuus talvijuoksuun. Kokoontuminen 17:40 ja lähtö - niinkuin edellä mainittukin - 18:00. Matkat 1, 3, 5 ja 7km. Kelikin taitaa olla parempi kuin viime kerralla. Tiedot löytyy myös osoitteesta http://rakas.net/tapahtumat/talvijuoksu/
 13. ArttuL

  Syke puolikkaalla

  Olen jättänyt muutamassa viimeisessä kisassa sykkeet mittaamatta. Kyllä ne riittävän (=varmaankin liian) korkeat on olleet, mutta ei ole ylimääräistä energiaa mennyt/ollut mittarin seuraamiseen. Lähinnä olen seurannut vitosen väliaikoja, kuinka vauhti edistyy/hiipuu.
 14. Olisikohan tietoa kuntotestauspalveluista Kotkan lähialueilta? Olisi tarkoitus laittaa velipoika testattavaksi pyöreiden vuosien kunniaksi, mutta en löytänyt oikein kyseisen alueen kyseisiä palveluita. Lienee etsijässä vikaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy