Jump to content
Juoksufoorumi.fi


memma

Jäsenet
 • Content Count

  162
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About memma

 • Syntymäpäivä 14.08.1975

Converted

 • Maraton
  Alle neljä jos on alamäkeä...
 1. Kävipä säkä. Ensimmäistä kertaa arvonnassa mukana ja heti onnisti. Kesälle onkin vähemmän juoksua kun meinasi pyöräily viedä mennessään, arpaonni oli näet mukana sinäkin lajissa. Syksymmällä sitten paluu juoksuun pariin parhaalla mahdollisella tavalla. Miten muiden arpaonni?
 2. Vinkkinä niille jotka osaa. Minä en osaa, mutta mainostan. http://laponiatriathlon.com/ Voi kun osaisin. Kuulostaa seikkailulta.
 3. Milloinkas tuolla alkaa arvonta vuodelle 2016?
 4. memma

  "Telakalla"

  Ei ole vielä mitään, mutta todennäköisesti lääkehoito alkaa seuraavan lääkärireissun jälkeen. Mietin vain sitä että eikös ainakin osa verenpainelääkkeistä laajenna hiusverisuonistoa ja sitä kautta verenpaine laskee. Eli vaikuttaako harjoitteluun mitenkään ja voiko harjoittelulla vaikuttaa asiaan jotenkin (esim pitkät ja hitaat lenkit). Tietysti pieni painonpudotus tai kahvinjuonnin vähentäminen on myös mukana kuvioissa, mutta kunto on muuten hyvä. Pari viikkoa sitten parani 30km ennätys monta minuuttia.
 5. memma

  "Telakalla"

  En tiedä meneekö oikeaa ketjuun mutta olkoon. Miten on jos sairastaa verenpainetautia, en muista tarkkaan mitä lääkäri sanoi mutta korkealla oli. Tämä selittää tietysti monta oiretta (päänsärky, lievät huimaukset, sydämen sykkeen korvissa jne.). Ensinmäinen reaktio oli että ei voi olla totta, olenhan perusterve vain 40- vuotias mies. Olisiko neuvoja tai kokemuksia miten verenpainelääkitys vaikuttaa harjoitteluun. Tietysti juttelen vielä lääkärin kanssa erikseen ja tarkemmin, mutta kuitenkin. Kiitos.
 6. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Minulle jäi mieleen se tunnelin jälkeinen lievä nousuosuus, sehän jatkui koko matkan maaliin asti jyrkentyen loppua kohti. Hieno reissu.
 7. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Noin 25 kilometriä meni kovempaa kuin koskaan ennen, sitten ei enää mennytkään. Niukin naukin alle 4 tuntia, epävirallinen tavoite oli 3.45... Hieno reissu kuitenkin.
 8. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Samaa täällä. Pääsiäispyhina tuli vielä hiihdeltyä, mutta sen jälkeen on ollut täydellistä lepoa. Tietenkin on tuntemuksia nenässä ja kurkussa, mutta se kuuluu asiaan ja kisajännityksen piikkiin. Nautitaan Pariisista 👍
 9. memma

  Polar V800

  Samaa oli täällä. Ei vaan tule aktiivisuus tiedot näkyviin?
 10. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Ja pikaista paranemista jolof.
 11. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Täällä myös eilen viimeinen pitkä. Ihmeen tahmeaa menoa oli, ei samalla vauhdilla kyllä 4 tunnin rajaa rikota. Saattoi kyllä olla lumisateen, lumen, vastatuulen ja muun väsymyksen syytä myös. Aiemmin keväällä on mennyt pidemmät lenkit paremmin. No on tässä pari viikkoa aikaa superkompensoitua... Tietääkö joku voiko Louvreen ostaa sellaisia pääsylippuja joilla pääsee jonon ohi, netissä paljon mainostetaan mutta toimivatko käytännössä?
 12. memma

  Polar V800

  Pisteet Polarille erittäin ystävällisestä ja nopeasta asiakaspalvelusta. Pari soittoa, kello lähti postiin maanantaina ja tänään onkin kädessä ihan uusi V800. En tiedä miten muilla merkeillä, mutta tämä oli hyvää palvelua.
 13. Ihan tämän keskustelun innoittamana tilasin itselleni Polarin kadenssimittarin. Tieto lisää tuskaa, ja mitä ei tiedä niin sitä ei pelkää. Katsotaan nyt dataa ja sitten mietitään, miten se voisi auttaa minua kehittymään omassa juoksuharrastuksessani. Olisiko tarjota ihan konkreettisia harjoitusvinkkejä kadenssin parannukseksi, ottamatta kantaa mikä on optimaalinen kadenssi. 🏃
 14. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Tänään varasin perheelle opastetun kierroksen Eiffelin torniin, tuntuu olevan menekkiä noilla lipuilla. En tiedä saako noita paikanpäällä enää ollenkaan, vai onko vain eioota. Suosittu tuntuu olevan, loppuunmyyty viikkoja etukäteen. Itsellä onkin samaan aikaan ihan toisenlainen kierros menossa. Tämä vain tiedoksi jos eiffelin torni kiinnostaa. Muuten on harjoittelu ihan hyvällä mallilla, kuluvalle viikolle vielä yksi lähemmäs kolmen tunnin pitkä lenkki ja sitten pikkuhiljaa kevyempää. Ihan hyvin on mennyt tähän asti, pitkiä lenkkejä on tullut tehtyä säännöllisesti ja muutakin ulkoilua on ollut. Tavoitteena alle 4 tuntia, ja jos ei niin sitten vain maisemia katsellen. Menee kuitenkin perjantai ja lauantai jalkojen päällä kaupunkia kiertäen ja katsellen. Voi painaa sunnuntaina jaloissa, mutta painakoon.
 15. memma

  Pariisin maraton 12.4.2015

  Itsellä oli työnantajan puolesta määräaikainen lääkärintarkastus. Tarkastuksen loputtua kysyin voisiko lääkäri samalla allekirjoittaa lähtöluvan maratonia varten. En tiedä olisiko muuten kirjoittanut. Muistaakseni lääkärintodistukseen tarvittiin myös virallinen leima, jossa näkyy myös lääkärin nimi. Tämä siis lääkärin allekirjoituksen lisäksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy