Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jogger

Jäsenet
 • Content Count

  3 485
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jogger

  Tunnustan...

  Akkamaista puhua asioista selän takana, jos ei oo munaa laittaa privaa omalla nimellä niin ihan naurettavaa meininkiä. Poistan nyt tietoni niin voitte leikkiä hiekkalaatikolla ihan niin kuin isot miehet konsanaan. Tutit suuhun!
 2. Jep. Aika paha moka HCR:ltä. Ei asioista näin pitäisi tiedottaa kun vasta eilen henk.koht sähköpostissa sanottiin että siirto on mahdollista. Ahneella on se mikä sanotaan.
 3. jogger

  Boston Marathon 2013

  Matthew Keysin twiittailut on nopeita ja tarkkoja...
 4. Myyn osallistumisoikeuden Helsinki City Runiin 4.5.2013. Osallistumisoikeuteni on ryhmään 1, joka starttaa tasan klo 15.00. Hinta 39 + 5 euroa. Nyt ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä tekemään uutta henk.koht. enkkaa! Jos olet kiinnostus, laita yksäriä.
 5. mulla on kännykkä aina mukana, sillä käytän endomondoa lenkin mittaukseen (lähinnä kiinnostaa vertailla, miten lopputulos poikkeaa Garminin mittauksesta, joka on mun virallinen tilastotyökalu) ja kuuntelen musiikkia. iPhone kulkee kätevästi juoksutakin taskussa, eikä ole siinä naarmuuntunut. Kesäaikaan kun ei tarvii juoksutakkia niin roikutan kännyä kaulassa tai vyölaukussa. Ainoa miinus iPhonessa on, että kun käyttää GPSää niin virtaa kuluu paljon, joten puolimaratonin matkaan tultaessa taitais virta olla jo finaalissa.
 6. mulla on vaan kaksi jalkaa... :)
 7. Myyn HCM 2012 osallistumisoikeuden, kun en itse pääse tänä vuonna osallistumaan tapahtumaan. Lisätiedot yksärillä (Jogger) tai tekstarilla 040-5752734. HUOM! MYYTY! DIILI ENNÄTYSAJASSA.
 8. jogger

  Tukholma 2.6.2012

  Hyvin olit palautunut silloin pikkutunneilla! :) "Äijät ei jätä kesken"
 9. Pari päivää sitten sitä mutisi, että Tukholmassa on tullut käytyä niin tiuhaan, että ehkä pitäis kehittää ensi vuodelle jotain muuta, mutta jotenkin nyt jo veri vetää takaisin ensi vuonna - ihan vain tsekkaamaan, voisko keli olla vielä päheempi......
 10. jogger

  Tukholma 2.6.2012

  Tukholmasta jäi nyt jälkeen aivan uskomaton muisto. Että sellaisessa kelissä tuli juostua. Luultavasti moni teki enkkoja ihan puhtaan itsesuojeluvaiston viettämänä: siinä kelissä ei halunnut olla yhtään kauempaa kuin on tarvis. Itselläni rankoin hetki oli oikeastaan maalialueelta poistuminen. On sitä ihminen niin tyhmä, ettei koskaan osaa ajatella tapahtumaa pidemmälle ja ottaa riittävästi lämpimiä vaihtovaatteita mukaan. Muistan varmaan sen epämääräisen kiemurtelun kohti laivaa ja euforian tunnetta kun pääsi lämpimään suihkuun! Muistelen myös lämmöllä vuoden 2007 hellemaratonia, sillä juoksin silloin oman silloisen maraenkkani. Jokaisen suhtautuminen juoksukeliin on niin yksilöllistä.
 11. Garmin Connect on mielestäni hyvä (tää on eri juttu kuin tuo Training Center). Tonne rekisteröityy, tiedot siirtyy kätevästi, voi pitää päiväkirjaa, kalenteri sun muut ja raportit kätevästi. http://connect.garmin.com/ Toinen kiva on Endomondo. Käytän usein myös sen iPhone appsia, mutta varoituksen sana, että GPS syö akkua ja pisin treeni matka on ollut max 2h30 kunnes akku on ihan finaalissa...
 12. jogger

  Hcr 2012

  Latasin VCL:n mutta eipä saa edelleenkään klippejä esiin.
 13. jogger

  Hcr 2012

  ehkä me maccikäyttäjät ollaan niin mukavuudenhaluisia että meidän juoksukin pysyy sillä mukavuusalueella eikä tulokset kehity....
 14. jogger

  Hcr 2012

  Eipä noi HCR pätkät aukea, kun herjaa että liitännäinen puuttuu, mutta ei sitten kuitenkaan kerro tarkemmin mikä liitännäinen. Luultavasti ihan luokatonta menoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy