Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sverre

Jäsenet
 • Content Count

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About sverre

 • Syntymäpäivä 21.05.1963

Converted

 • Puolimaraton
  1:30
 • Maraton
  3:18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jarin viimeinen marathon meni karvan verran alle 3.35. Oli toki hyvä verryttely alla.
 2. Vedin Espoon rantamaratonin ilman geelejä ja hyvin kulki. Juomapisteillä pelkästään urheilujuomaa, mukillinen tai kaksi.
 3. Pitkätukkaisena voin tuoda luteet jos lupaat hoitaa rapistuksen. Missä ja milloin?
 4. Hyvä veto SteadyRunner, onneksi olkoon hyvästä suorituksesta,. Taas nähdään, että kun mies on kunnossa niin sään vaikutus on vähäinen.
 5. Hieno veto ZD ja kiitos kisaraportista. Mainittakoon vielä, että teit ns negatiivisen splitin (01:41:06 + 01:40:21). Hyvä ja tasainen suoritus, tosin kuin entinen pääministeri Hampurissa: 1:32:27 + 1:47:31 .
 6. Hieno raportti ja vielä parempi juoksu. Hullu mutta mukava mies.
 7. Sama havainto täälläkin. Lähetin kysymyksen järjestäjille.
 8. Hieno kisa ja upeita suorituksia. Pojat pysyivät radalla koko ajan lyhyitä, muutaman tunnin yöunia lukuunottamatta. Fokus suorituksessa. Veikkaukseni yhteistulokseksi osui hieman harhaan; en osannut odottaa Keijon huikeaa menoa. Onnittelut ja tervetuloa kotiin!
 9. Hieno suoritus, just niin kuin suunniteltu.
 10. Hieno juoksu mutta raskas loppu -- jaloista loppui voima. Aika 3.37.40 on toiseksi parhaani M50:ssä.
 11. Jolkku kirittää 48h-porukkaa, 100 km reilussa 11 tunnissa. Hurja vauhti, varsinkin paskakunnossa olevalta mieheltä. Ei muuta kuin eteenpäin!
 12. Areenan vakiokiertäjiin kuuluva Jolkku teki hienon ja tasaisen juoksun sijoittuen lopuksi kakkoseksi. Vuosi alkoi hyvin, jatkossa vielä parempaa? Mutta takaa tullaan kovaa: palttu-boys joukkueen (rehdiksi väitetty) Karppinen näytti, että hän on parempi juoksija kuin huoltaja -- 182 km 24-h-debyytissään. Myös saman joukkueen jamo57 avasi 24-uransa hienosti -- 170 km. Näistä tuloksista on hyvä jatkaa. Treeni jatkuu ensi lauantaina klo 8 samalla mondolla. Onnea kaikille urakkansa loppuun asti viedyille juoksijoille.
 13. Viesti Oslosta: Jolkku on myös jättänyt leikin kesken. Pojat ovat lähteneet etsimään ravintolaa josta saa lipeäkalaa.
 14. Rehtinä miehenä tunnettu huoltaja ilmoitti, että Saku on siirtynyt katsomoon. Syynä jalkavaivat. Tuplavoitto ei siis tule, mutta voitto edelleen varma :-)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy