Jump to content
Juoksufoorumi.fi


PMoi

Jäsenet
 • Content Count

  170
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. PMoi

  Retkiluistelu

  Tuo OAC Prophet:in rakenne arveluttaa hivenen teroituksen suhteen. Ainakaan normaaliin teroitustelineeseen näitä ei saa kiinni. Tylsillä retkiluistimilla luistelu ei ole herkkua.
 2. PMoi

  Kattoteline pyörälle

  Pyörä katolla ei kannata ajaa autotalliin tai katokseen. Ei, en ole itse ajanut, mutta olen kuullut näitä tapahtuneen.
 3. PMoi

  Traineri

  Jotta teho pysyy vakiona niin poljinvastusta on pudotettava, ei se teho muuten pysy vakiona.
 4. PMoi

  Traineri

  Mikäli kyseessä on Flow:n malli jossa on uretaanirulla metallikehällä (siis siinä osassa jota vasten rengas on) niin ylimääräisen metelin syy todennäköisesti on metallirullan irtoaminen uretaanista. Kun sen liimaa kiinni niin meteli putoaa huomattavasti. Asiasta lisää Tacx:n foorumin puolella, otsikko kohdistaa artikkelin Fortiukseen mutta sama vaiva on muös Flow:ssa. Itselleni tämän korjasin poraus/epoksi-menetelmällä.
 5. PMoi

  Kuopio SM OLY

  Tyttären ottamia kuvia tässä http://veerapic.kuvat.fi/kuvat/kuopio+triathlon+2013/ Ei saa käyttää markkinointitarkoituksiin. © Veera Moilanen
 6. PMoi

  Co2 pumput

  Ja se patruunan pintalämpötila rapsahtaa reilusti pakkaselle kun paineistettu kaasu siirtyy renkaaseen. Eli varokaa sormianne, ohjaustagosta on hankala pitää kiinni jos sormiin on jäätynyt kiinni Co2 patruuna.
 7. Olen kuullut väitteen että halvimmat sekunnit löytyvät pisarakypärästä.
 8. PMoi

  Pyörä-treeni kysymyksiä

  Ei kyseistä laitetta tunne. Mutta nettisivu ei ainakaan ole mitenkään luottamusta herättävä tehon mittauksen tarkkuden osalta. Kun aletaan mittaamaan 'tarkasti' niin siten yleensä ilmoitetaan mittaus epävarmuus l. toleranssi.
 9. Kun aikaa valmistautumiseen on vain pari päivää niin valmistautumisen voi jakaa kolmeen osaan. 1. Varsinaiseen harjoitteluun ei ole enää aikaa, tässä vaiheessa yhtäkkisellä 'harjoittelulla' voi vain pilata mitä pilattavissa on. Kuten Siperia tuossa yllä varoitteli. 2. Sitten aika hivenen ennen testijuoksua, ei raskaita ruokia ei ylenpalttista juomaa, ns normielämä. 3. Juuri ennen testiä olisi hyvä saada kroppa hereille. Eli jotain liikuntaa jolla aineenvaihduntaa ylös niin että ei lähdetä aivan kylmiltään paahtamaan täysiä. Sitä millä intensiteetillä tämä alkuverryttely on hyvä suorittaa on sitten liikuntataustasta kiinni (Kävely, hölkkä, juoksu, pieniä vetoja... se on aivan tasosta kiinni). Mutta jotain kannattaa tehdä muutakin tulla 'viivalle' ja sitoa lenkkareiden nauhat kiinni (joka itse asiassa kannattaa tehdä huolella ettei käy kuin Keskitalolle)
 10. Mitellaa vai 8-sidettä käyttöön. Itse luulisin että 8-sidettä käyttäen voisi luiden päden limittyminen jäädä vähäisemmäksi. Minulla jäi luun päät 2,5cm limittäin kun riiputin mitellassa 3v sitten. Hieroja sekä yksi fysioterapeutti varoittelivat tuossa taannoin että voi alkaa joskus vaivata... Siis miten laitoit 4 tuntia aikaa kiekkoon? Kiekkoonhan laitetaan pysäköimistä seuraava tasa/puolituntinen, ja sitten huolehditaan että lähdetään paikalta ennen kuin sitä seuraava 4h täyttyy.
 11. PMoi

  Kickbike pk-harjoitteluna

  Tässä hivenen vahvistusta ettei ole ainoastaan henkilökohtainen mielipide, vaikkakaan ei tässä pykäliin tai ennakkotapauksiin viitata: http://www.liikenneturva.fi/vanhat/862/Jalkankulkija%20suomi.pdf
 12. PMoi

  Kuopio Maraton 1.9.2012

  Tässä linkki tapahtuman nettisivulle niin ettei kaikkien tarvitse googlata sitä esiin. http://www.pohjois-savonliikunta.fi/kuopio-maraton/
 13. Myös pyörän rakenteessa voi olla yksityiskohtia jotka erottavat ne toisistaan. Jotkut rakenteet eivät ole UCI säänösten kukaan. Linkissä Cervelon P5 jossa voi olla mm. Tri- tai TT-etuharukka.
 14. Virtanen haastettelee Virtakoivua vo2:ssa: KATSO TASATYÖNTÖGURU PEKKA VIRTAKOIVUN HAASTATTELU
 15. Mogrenissa työntö rytmittyy potkuun nähden samoin kuin wassussa mutta työntö tehdään vain joka toiselle potkulle. Käsien asento on tasatyöntömäinen, molemmat kädet samassa asennossa. Sommat lumikosketuksessa liki tasatyöntö leveydellä. Työntö tapahtuu läheltä vartaloa. Kuokassa työntö rytmittyy eri tavalla. Työntö lähtee toinen käsi ylhäällä*. Suksien asennosta johtuen sommat ovat suhteellisen etäällä toisistaan lumikosketuksessa. * Siitähän se nimikin tulee, käsien asento samankaltainen kuin pitäisi kuokka kädessä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy