Jump to content
Juoksufoorumi.fi


peltma

Jäsenet
 • Content Count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. peltma

  Polar V800

  No niinpä tekee! Pitää näköjään muistaa laittaa mittarista väliajat päälle aina ennen lenkille lähtöä, kunnes tulee korjaus tähän bugiin!
 2. peltma

  Polar V800

  Mulla pysyy automaattiset väliajat päällä, jos käy läppärillä muuttamassa ne lajiprofiileissa ja muistaa painaa tallenna nappulaa. Sen jälkeen sitten synkronoi Polar FlowSyncillä.
 3. Puolikkaan kuvia löytyy ainakin: http://deke.kuvat.fi/kuvat/tapahtumat/FinlandiaMaraton2016/
 4. Kokomaratonin väliaikataulukossa myös vauhdit heittelivät, mikä johtui siitä, että kokomaratonin matkaksi oli ajanottaja laittanut 41,2km eli maali on 41.2km kohdalla (pitäisi olla tietenkin 42,2km). Tällöin 36,75km ja maalin välinen matka jää kilometrin liian lyhyeksi ja kaikilla tasavauhtisillakin juoksijoilla näyttäisi olleen lopussa vauhdissa totaalinen notkahdus. (Sama juttu viime vuoden taulukoissa, joka sekin on jäänyt ajanottajalta vielä korjaamatta) Ohoh! Asiasta olikin jo mainittu ylempänä, enkä heti huomannut. Sori !
 5. peltma

  Polar V800

  Ai jaa, no sehän on hyvä tieto kun on huomattavasti Polarin podia pienempikin... Voiko sillä kuitenkin käyttää GPS-signaalia matkan mittaukseen footpodin matkan sijasta? Voiko Adidaksen footpodia käyttää siten, että matka tulee V800: n GPS-signaalin avulla ja hetkellinen nopeus tulee footpodin avulla? Tällainen yhdistelmähän ei ole mahdollinen Polarin oman footbodin kanssa. Polarilla voi valita että sekä nopeus että matka tulee GPS-signaalista tai vaihtoehtoisesti footpodista. Matka ja nopeus mitataan aina samasta lähteestä. Tässä on huonona puolena se, että GPS:llä mitattaessa hetkellinen nopeus seilaa +-puoli minuuttia todellisesta vaikka matka on oikein. Footpodia käytettäessä taas hetkellinen nopeus on oikea ja reagoi hyvin nopeuden muutoksiin, mutta matkan kalibrointi onnistuu harvoin kohdilleen ja juoksunopeus ja alusta vaikuttavat matkaan. Minulle paras vaihtoehto olisi jos saisi siis nopeuden footpodista ja matkan GPS:llä. Jos se onnistuu Adidaksen vehkeellä, niin pitää hankkia sellainen.
 6. Finlandiamarathonin fb-sivuilla on linkki Janne Lyytikäisen kuvagalleriaan: https://goo.gl/photos/s8SKN7rg3h9B772W6 , josta löytyy satoja kuvia juoksijoista. Hippoksen maratonkerhon sivuilta löytyy myös useita linkkejä Finlandian kuviin: http://www.maratonkerho.fi/uutiset.php?kansio=7553 Finlandian virallisilla sivuilla ei tosiaankaan ole ainakaan vielä yhtään kuvaa tämän vuotisesta juoksusta. Tuloslistassakin, kun klikkaa juoksijan nimeä, tulee tulosten viereen vain tyhjä kuva maaliviivasta?
 7. Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota siihen, että väliaikataulukossa olevissa keskinopeuksissa oli mielestäni kummallisuuksia. Johtuisiko se siitä, että Lutakonaukiolle tultaessa oleva väliaikapiste oli noin 150m ennen maalia (eikä 0,3km). Tästä johtuen keskinopeus oli vain puolet ilmoitetusta tuolla välillä joka kierroksella. Vastaavasti ennen tuota väliaikapistettä olevat vauhdit ovat todellisuudessa siis olleet hieman ilmoitettuja nopeammat. Viimeinen väliaikapiste ennen maalia oli taulukossa 40.9km, joka pitäisi olla 41,9 (+ 150m) Välille 36,75 - 42.05 ilmoitettu keskinopeus on todellisuudessa ollut huomattavasti suurempi, koska matka on ollut kilometriä pidempi. Itse väli- ja loppuajat ovat kyllä varmasti oikeita.
 8. peltma

  Polar V800

  Samaa mieltä, että kannattaa soittaa suoraan huoltoon. Minullakin latauksen kanssa ollut hankaluuksia ja myös takakansi oli alkanut turvota. Soitin tämän viikon maanantaina huoltoon ja lupasivat lähettää uuden tilalle ja palautuspussin vanhaa laitetta varten. Nyt perjantaina oli uusi laite sekä latauspiuha postilaatikossa. Vanhassa laitteessani akku kesti tämän välin lataamatta ja pystyin nyt vaihtamaan "lennossa" uuteen. Uudessa mittarissa ulkoisena erona on avattava suojaläppä latauspistokkeen päällä. Latauspiuhassa latauspiikit ovat hieman korkeammat ja lisäksi on pari uutta paikoitusuloketta, jotka osuvat mittarissa oleviin pultinkoloihin. Tällä kertaa ei voi kuin kehua Polarin huoltopalvelua ja nopeutta.
 9. peltma

  Polar V800

  Aikaisemmin tässä ketjussa ol joku kijoittanut seraavaa: "Sulkapalloa ja sählyä pelatessa olen kokeillut laittaa mittarin verkon viereen/kentän päätyyn ja sykevyön kantama on riittänyt varsin hyvin. Sulkapallossa ei käytännössä ole tullut katkoksia sykekäyrään lainkaan, ja sählyssäkin vain muutamia."
 10. peltma

  Polar V800

  Nyt pystyy halutessaan poistamaan tuon "aika sykealueilla" palkkinäytön Flown kautta. Tämä oli aikaisemmin pakollinen näkymä aina sykevyötä käytettäessä. GPS:n ollessa käytössä on nyt valittavissa myös uusi näyttö "takaisin lähtöpisteeseen", jonka pitäisi opastaa takaisin harjoituksen aloituskohtaan. Ainakin nämä taitaa olla uusia ominaisuuksia.
 11. V800:n takakannessa on 8 kpl normaaleja Torx-ruuveja, joten laitteen saa ainakin auki kotikonstein.
 12. peltma

  Polar V800

  Mittasin ranteeni ympärysmitaksi 18cm ja koen mittarin istuvan hyvin ranteeseeni. Gps-kelloksi laite on mielestäni aika sopusuhtaisen kokoinen ja ohut.
 13. peltma

  Polar V800

  Sekunttikello nollautuu, kun pitää vasen/ylä-nappia pohjassa pari sekunttia.
 14. peltma

  Polar V800

  Intersportin seurakaupan kautta tilatut V800-mittarit saapuivat ainakin Jyväskylän myymälään keskiviikkona 4. kesäkuuta, jolloin siis hain oman mittarini kotiin.
 15. En löytänyt mistään tietoja, onko tuolla pukeutumistiloja vaatteiden vaihtoa varten, sekä onko säilytystiloja kasseja ja vaatteita varten. Onko kellään tästä parempaa tietoa?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy