Jump to content
Juoksufoorumi.fi

jaakko-

Jäsenet
  • Posts

    4
  • Liittyi

  • Last visited

jaakko-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Itse käytän aivan normaalia heijastinliiviä. Kun valitsee vain sopivan kokoisen, niin käytössä sitä ei edes huomaa. Kiinnitys tapahtuu vetoketjulla, joka on mielestäni hyvä. Tällaista olen tähän mennessä käyttänyt ja pimeillä teillä laitan vielä otsalampun päähän, niin kyllä näkyy!
  2. En ainakaan ole kuullut ettei nuorempi saisi osallistua vanhempien sarjaan (ainakaan nuorissa). Tuo alle 14-vuotiaiden kielto taitaa olla voimassa vain SM-kisoissa, mutta en usko että pienemmisä kisoissa sillä olisi väliä.
  3. Joo eli lisään vielä eli juoksua tulee pääasiassa harrastettua mutta kyllä mukana on myös jonkin verran uintia ja pyöräilyä. Vaikuttaa siltä että valinta tulee nyt tehtyä forerunnerin ja frwd:n välillä, sillä Polarin uutta mallia tuskin jaksan odottaa.
  4. Olen siis ostamassa itselleni uutta sykemittaria/rannetietokonetta ja kuulemani mukaan nuo olisivat "järkevimmät" vaihtoehdot. Mittarissa saisi olla gps ja kaikki muut normaalin mittarin toiminnot. Tiedän että kyseisitä mittareista on jo keskusteluja, mutta itse en ainakaan vertailuja ole löytänyt. Tällä hetkellä FRWD:n malli W600 tuntuisi kyseisistä merkeistä mukavimmalta, mutta laittakaa viestiä, oletteko samaa mieltä... Kiitokset jo näin etukäteen :smiley:
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy