Jump to content
Juoksufoorumi.finöhveli

Jäsenet
 • Content Count

  23
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • 10km
  45 min. Toivottavasti paranee!
 • Tavoite
  Parantaa 10 km tulosta 42 min!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ahkera nuori tyttö juoksija, joka haaveilee suurista. Ehkä liiankin suurista. Tosin urheilu tulee olemaan ammatti, joten kaikesta pitää haaveilla.

 2. itse mittasin sykemittarilla leposykkeen ja alimmillaan se oli 44. Koulutarkastuksessa on ihmetelty mun alhaista sykettä, vaikka siellä se oli 54, nooooh. urheilijat urheilijat =)
 3. onhan noita tapahtunu.. Tässä viikko sitten hirvi juos mun kanssa 10 metrin päässä vasemmalla, hyvä lenkkikaveri, kyllä kiihytin vauhtia! jäi vaan kahtomaan silmät ammollaan, mutta sit tajus : IHMINEN!! ja lähti kauheeta kyytiä takasin mehtään.. Sit kerran pien tyttö oli mun eessä ja sit juoksin sen ohi, se ei tajunnu mua ja kirkas kovasti. Huusin siinä sitten perään jotain: oho .. sori... :viheltely:
 4. siinä 47 paikkeilla, kun kerran mittasin.
 5. ajattelin tulla kertomaan vähän "väliaikatietoja." Tänään koulussa, kyllä olen itseasiassa vielä yläasteella, juoksin 1500m 6.14. Ensi viikolla sitten uudestaan, ja yritän silloin revittää sen minkä kehosta lähtee. 6.00 on tavoite, mutta jos se ei mene niin aikaa kyllä vielä on. Kiitos kaikille avusta, pitää jatkaa vain! :038:
 6. voi, voi. mulla sitä intoa riittää. Vanhemmat saa aina toppuutella, kun on kolme kertaa viikossa jalisharkat ja sitten käyn vielä kolme kertaa juoksemassa 6,5 km lenkkejä. + muuta liikuntaa. no minkäs sille voi jos rakastaa urheilua =)
 7. nöhveli

  1500m harjoittelu>

  Ajattelin ruveta parantamaan 1500m ennätystäni. Ihan koulussa nykyään aina 2 kertaa vuodessa on se , ja nyt ennätykseni on 6.30 pintaan. Käyn joka päivä n.6km lenkillä ja se menee 32-33 min. Mikä parantaisi parhaiten 1500m ennätystäni? Miten ite harjoittelette, paljon on ennätyksenne? Luulen että voisin itse saada tosta yli puoli minuuttia pois, ja huomautuksena vielä että luulen että olen nyt paremmassa kunnossa kuin yli 2 kk sitten kun juoksin sen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy